♥haftalık kilo verme yarışması♥

YOK BE CANIM DÜN MAKARNA, POĞAÇA, TULUMBA ÜÇLÜSÜ YAPINCA.. 3 GÜNLÜK KH HAKKIMI TÜKETMİŞ OLDUM. CEZA BANA..

Canim bence senin ara ogunlerde bira fazla gibiydi sanki.
hem meyve hem grissini hem desutlu kahve mi vardi...
Pazartesi yaklasiyor dikkat etmek gerekir

şu kıyafet konularıyla ilgili ben de birkaç paylaşımda bulunmak istiyorum

ben içine giremediğim kıyafetlerle harika motive oluyorum mesela. geçen sene daha kilo verme serüvenimin başındayken mağazaya gittim pantolon almak için. bir tane çok beğendim. denedim bir tane ıı ıh olmadı totoma yerleşti ama düğme imkanı yok birleşmiyor. kocaman bir V harfi şeklinde açık. bir büyük beden alsam çok rahat olcak ama almak istemedim. çünkü ne zaman üstüme rahat bir pantolon alsam rehavete kapılıp o pantolona da sığamaz hale gelmiştim
neyse melekimsi kıs bir cesaret al bu küçük gelen pantolonu , bu da sana gaz olsun gir bunun içine dedim kendi kendime ve aldım sonuç = tabiki girdim içine neredeyse bollaşma bile var şuan pantolonumda. eee tamam bunu hallettim ama benim yeni bir hedefe ihtiyacım vardı en son 2011-2012 yıllarında giydiğim hala daha yepisyeni duran kot pantolonum var. kendisini de severim heeee ama bi ara o beni pek sevmemiş olacak ki basenlerimden yukarı imkanı yok çıkmıyordu totoya varamıyordu yani evet yeni motivasyon kaynağımı bulmuştum ben bunun içine girecem dedim.başladım serüvene önceki amaç pantolonu totoya sokmayı başarmaktı elbette ki ,sonrasında düğme ilikleme aşamasına geçecektim sonuç= önce totoya girdi o pantolon sonrasında da düğmesi iliklendi. şimdilerde giyebiliyorum kendilerini. gerçi biraz sıkı oluyor ama nihayetinde giyebiliyorum
şimdi yeni bir hedef koydum önüme bir kot pantolonum daha var şuan o da totoya varamadı sizce akıbeti nolurrr

öğle ve akşam yok mu bende kaloriyi düşük tutuyorum yoksa veremiyorum

Ah o ekmekten bende bi vazgeçebilsem illa 1 dilim yiyeceğim
Canim ekmekten vazgecmek olmaz hayatimizin parcasi kulturel olarakta vazgecilmez her zaman vardir evde onemli plan beyaz undan olmasin ve gunde 5 yada 4 dlilm8 gecmesin bunu aliskanlik haline getirmek lazim ben bunun icin mucadele ediyorum

Sbedencim olmaz begenmedim menunu dengeli degil bu nedenle saglikli degil

Kizlar gunaydin.
gece benim icin zor gecti biraz dis agrisindan aglayan ve ememeywn oglumla. Esim hemen caalgel jel aldi. Onu surunce oglum rahat rahat emdi ve uyudu. 3 saat araliksiz ikimiz de dinlendik. Sabah zor gecti. Ac ama emmemiyor.gece en son 11 de emdi. Sabah saat 9 da zorla emzirdim.goguslerim o kadar sisti ki anlatamam yani kolumu oynatinca ahriyacak kadar. Cunku bu ara inanilmaz su iciyorum 4 lt yi geciyor ki dun daha fazla idi. Cok su icince sut te artti. Memisler oldu kocaman.
ama simdi yavrum rahatladi tabi bende rahatladim atesi de gecti.tekrar guldugunu gormek ne guzel bebegimin.

Tesekkurler kizlar destekleriniz için

çok şükür daha iyi olmasına sevindim canım ya :)

:
ne güzel anlattin öyle bende olmayan guzel kiyafylere bakiyrm.hatta demin kizimi uyuttum dolaptan bir uzun gömlek var onu aldim. deneyecektim once buraya bakiyim dedim yazini okudum.

çok sevindim kuzuya iyiki rahatladi ememiyormus bile sıkıntıdan agridan canim ya gecmis olsun tekrr

Sbedencim olmaz begenmedim menunu dengeli degil bu nedenle saglikli degil
aman canim bu zamana kadar sağlıkli yedikte ne oldu ne kadar durumu dar insanlar var beslenemeyen. benim.bu ogunum onlarinkinn yannda fazla bile. yoğurt var ekmek var domts yag tuz seker yumurta yesil sogan yeter bugune amaan saglikli besleneyim derken ben ipin ucunu kaciririm...

onun akibetini bilmem ama sen bu gidişle kotçu dükkanı açarsın

Sbeden vucudunu dinle sabah yedilerini ogunlere bol kitlik moduna girecek sabah yediklerini depolayacak canim
canim sabah yediklerimiz.gun icinde harcaniyormus diger ogunlerde cok hafif vitamin amacli
elma bile cok degerli yogurtta oyle bu hafta boyle beslendim sabahlari yedim ne yiyeceksem

Ben de kahvaltimi paylasayim.
2 haşlanmış yumurta
yeşillik
salatalik
domates
kozlenmis yesil biber
peynir.
4 zeytin
bundan sonrasi biraz abarti
Ekmek kac dilim hesaplayamadim ama en fazla 3 dilimdi
1 yemek kaşığı bal.

aksama ne olu bilmem artik Allah ne verdiyse ama dengelemeye calisacagim.
ne kadar kilo verdim bilmiyorum.insallah guzel bir supriz our bana da.

aksami hafif tut bu pazartesi senide ilerlemis girmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…