♥haftalık kilo verme yarışması♥

:

ne güzel anlattin öyle bende olmayan guzel kiyafylere bakiyrm.hatta demin kizimi uyuttum dolaptan bir uzun gömlek var onu aldim. deneyecektim once buraya bakiyim dedim yazini okudum.
hissetmiş miyim ne dene dene kıyafet baz al motive acayip artıyor

yok canim belki 2 tavuk pirzola var ziyan olmasn diye yiyebilrm
bence ye
onun akibetini bilmem ama sen bu gidişle kotçu dükkanı açarsın
ahaha napsam KK da bir butik de ben mi açsam

He he bugün tartıldım veeee 59.60 çıktııı
tebrik ederim maşallah gidiyor kilolar. kilolarımız yakındı seninle umarım bende p.tesi böyle eksileri görürüm

sen bu azimle gidersen o da bollaşır :)

kızlar geldim aranıza ay birkaçınızda sormuş noldu diye anlatayım hemen:
dün nihayet güzel bir menü ile günü yırtmışken ve eşimle açılışa gidip hiçbirşey atıştırmamayı başarmışken, akşam sekiz buçuk dokuz gibiydi eşim ve çok sevdiğimiz bir arkadaşı illa yemek yiyelim çok güzel bir yer açılmış dediler, kendimizi orda bulduk. ben eşime ayrı diyorum, arkadaşa ayrı diyorum ama dinleyen kim yemekler üç kişilik geldi. mezeler üstüne kızartma dondurma hepsini yedim. eşim yemezsen feci bozulurum dedi resmen şantaj yaptı, arkadaşımız şehir dışından bizim için geldi ayıp dedi, rejimi yarın yap dedi. dedi de dedi. peki şimdi siz ne diyorsunuz bu duruma?
sabah +200 gr çıktım tabi

anaaaamm eş kurbanı geldi o eş zamanında çok kilo aldın az dikkat et de diyor muydu acaba
eh olan olmuş zati pazartesiye kadar sana da kaçamaak yasak sen de cezalısın

Nasıl da tatlı sohbetleriniz olmuş! Okuyamadigim sayfalarda var tabi. Ben bugün kınaya gideceği, haftasonuda düğün. SBEDEN kıyafet denerken bende hayata kustum. Ne yaptın sen böyle kendine diye ah ettim. Pek yakismayacak bişey aldım sonunda, beğendiğim kıyafeti deneyince soguyorum. Geçsin bu günler ya. Yemekler konusunda kaçamak olmadı hiç, hatta midem küçüldü sanki,Acikmiyorum diyet listemden daha az yiyorum yani. Hepinize bol sohbetler, benim şu birkaç günüm hayli yogun.

canım süt ürünlerinde liğht mı yarım yağlı mı normal mi ?

ben artık form ürünleri yememeye çalışıyorum kalorileri düşük fln da değildir diye düşünüyırum öle midir ?

reçel candır gerisi heycan ahah tatlısız ölürüm ben ölürüm :)

metebolizmanı şaşırtmışım diyeceğim ama daha başlıyalı ne kadar olduki sen cezayı hakettin

Benim de iştahım yok öğlen zamanım da yok ya yemesem mi acaba dedim yine de ayakta 5 dk da 1 kase yoğurt 1-2 çatal makarna yiyip çıktım

Merhaba arkadaslar dün aklıma geldi buraya bakmak yaklasık 15 gün önce sıkı bir diyete basladım ilk gün bozduk esimin yüzünden ama ertesi gün hemen toparlayıp diyetime dönüs yaptım suan 4.5 kiloa gitti çok sükür burdaki yazıları okuyunca da gaza geldim hele ki resimleri gördükçe...diyetinizde yeme günleriniz var mı sizlerin öyle bir gün yapmak istiyorum bir kaç gün sonra cesaret edemiyorum.

o pantolon o totoya girecekk ahaha :) canım benim üslubuna bayılıyorum

dün dünde kaldı unut gitsin. ama eşinle sain sakin konuş bundan sonra azla bozmyacağını belirtki başkalarının yanında sıkıntı olmasın :)

mımmm yeşil soğanlı yumurta canım cektı , afiyet olsun tatlıum

Olur olur. Aynen benim de mayıs 2012 de giydiğim buz mavisi Mavi Jeans pantolonum giyebilmem için 6 kilo vermem lazıııım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…