- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
hissetmiş miyim ne:
ne güzel anlattin öyle bende olmayan guzel kiyafylere bakiyrm.hatta demin kizimi uyuttum dolaptan bir uzun gömlek var onu aldim. deneyecektim once buraya bakiyim dedim yazini okudum.
bence yeyok canim belki 2 tavuk pirzola var ziyan olmasn diye yiyebilrm
onun akibetini bilmem ama sen bu gidişle kotçu dükkanı açarsın
canim ek gidayi daha fazla vermeye calsiyrm artik sutumde hep var ama 21 yada sütten de kesmeyi düşünüyorum. hamilelk ve emzirme 30 ay diye bisey okudum..21 ay emsin yeterCanim tavuk.proteindir. sut yapar ye bence yaninda salata ya da cacik ile
tebrik ederim maşallah gidiyor kilolar. kilolarımız yakındı seninle umarım bende p.tesi böyle eksileri görürümHe he bugün tartıldım veeee 59.60 çıktııı
sen bu azimle gidersen o da bollaşır :)şu kıyafet konularıyla ilgili ben de birkaç paylaşımda bulunmak istiyorum
ben içine giremediğim kıyafetlerle harika motive oluyorum mesela. geçen sene daha kilo verme serüvenimin başındayken mağazaya gittim pantolon almak için. bir tane çok beğendim. denedim bir tane ıı ıh olmadı totoma yerleşti ama düğme imkanı yok birleşmiyor. kocaman bir V harfi şeklinde açık. bir büyük beden alsam çok rahat olcak ama almak istemedim. çünkü ne zaman üstüme rahat bir pantolon alsam rehavete kapılıp o pantolona da sığamaz hale gelmiştim
neyse melekimsi kıs bir cesaret al bu küçük gelen pantolonu , bu da sana gaz olsun gir bunun içine dedim kendi kendime ve aldımsonuç = tabiki girdim içine neredeyse bollaşma bile var şuan pantolonumda. eee tamam bunu hallettim ama benim yeni bir hedefe ihtiyacım vardı en son 2011-2012 yıllarında giydiğim hala daha yepisyeni duran kot pantolonum var. kendisini de severim heeee ama bi ara o beni pek sevmemiş olacak ki basenlerimden yukarı imkanı yok çıkmıyordu totoya varamıyordu yani evet yeni motivasyon kaynağımı bulmuştum ben bunun içine girecem dedim.başladım serüvene önceki amaç pantolonu totoya sokmayı başarmaktı elbette ki ,sonrasında düğme ilikleme aşamasına geçecektim sonuç= önce totoya girdi o pantolon sonrasında da düğmesi iliklendi. şimdilerde giyebiliyorum kendilerini. gerçi biraz sıkı oluyor ama nihayetinde giyebiliyorum
şimdi yeni bir hedef koydum önüme bir kot pantolonum daha varşuan o da totoya varamadı sizce akıbeti nolurrr
anaaaamm eş kurbanı geldikızlar geldim aranıza ay birkaçınızda sormuş noldu diye anlatayım hemen:
dün nihayet güzel bir menü ile günü yırtmışken ve eşimle açılışa gidip hiçbirşey atıştırmamayı başarmışken, akşam sekiz buçuk dokuz gibiydi eşim ve çok sevdiğimiz bir arkadaşı illa yemek yiyelim çok güzel bir yer açılmış dediler, kendimizi orda bulduk. ben eşime ayrı diyorum, arkadaşa ayrı diyorum ama dinleyen kim yemekler üç kişili geldi. mezeler üstüne kızartma dondurmahepsini yedim. eşim yemezsen feci bozulurum dediresmen şantaj yaptı, arkafaş şehir dışından bizim için geldi ayıp dedi, rejimi yarın yap dedi. dedi de dedi. peki şimdi siz ne diyorsunuz bu duruma?
sabah +200 gr çıktım tabi
karnıyarık sakıncalı mı kiarkadaşlar öğle yemeğim
yarım kase çorba cacık 1 dilim ekmek
ve menüde karnıyarık vardı 2 çatal aldım sadece
yok canim belki 2 tavuk pirzola var ziyan olmasn diye yiyebilrm[/QUOTE
bende genelde öğleyi ara gibi geçiştirip akşam yumurta veya mercimek nohut yarma üçündende 1kaşık üzerinede yarım yağlı yoğurt ekleyip biraz sulandırıp çorba gibi yiyorum saat 5 den sonrada fazla birşey yemiyorum umarım faydası olur
neden hayır dedi eşinnn. gitsen çok faydası olur canımBen spor yapmıyorum kiii evimin karşısında güzelll bir spor salonu açıldı ama eşim hayır dedi sadece yürüyor ve uyduruk şeyler yapmaya çalışıyorum iştee
canım şuan piyasadaki hiç bir diyet ürün çok da diyet değil aslında, besin bileşimleri hemen hemen aynı(paketli ürünlerden bahsediyorum tabi, süt yoğurt her daim yarım yağlı daha iyi). makarna da esmer makarna isteğini biraz daha çabuk köreltio(3-4 kaşık yetiyo) hamurişi olayını çözsem dünyalar benim olur zaten, hamurişi manyağıyım
tamamen kesmeyeceğim hiçbi zaman, kesersem diyetş bırakınca yerim ve vücut başa sarar. ben şöyle yapmaya çalışıorum hamurişi yediğim gün meyve,ekmek,pilav,makarna hepsini kesiyorum(zor oluyor ama hamurişine değiyor yani )
ben vazgeçmeyeceğim hiç bi zamansadece günde 1-2 dilimde kalmaya çalıyorum
reçel candır gerisi heycan ahah tatlısız ölürüm ben ölürüm :)
haklısın gerçekten. yendiği zaman daha çabuk acıkılıyor. ben dün mesela simit yedim diye akşam üstü bir elim ayağım kesildi titredi yemeklere saldırasım geldi. o hissi nasıl keseceğimi şaşırdım. kesin insülinsel bir durum gelişti o an
o reçel illa olacak
metebolizmanı şaşırtmışım diyeceğim ama daha başlıyalı ne kadar olduki sen cezayı hakettinkızlar geldim aranıza ay birkaçınızda sormuş noldu diye anlatayım hemen:
dün nihayet güzel bir menü ile günü yırtmışken ve eşimle açılışa gidip hiçbirşey atıştırmamayı başarmışken, akşam sekiz buçuk dokuz gibiydi eşim ve çok sevdiğimiz bir arkadaşı illa yemek yiyelim çok güzel bir yer açılmış dediler, kendimizi orda bulduk. ben eşime ayrı diyorum, arkadaşa ayrı diyorum ama dinleyen kim yemekler üç kişilik geldi. mezeler üstüne kızartma dondurmahepsini yedim. eşim yemezsen feci bozulurum dedi resmen şantaj yaptı, arkadaşımız şehir dışından bizim için geldi ayıp dedi, rejimi yarın yap dedi. dedi de dedi. peki şimdi siz ne diyorsunuz bu duruma?
Benim de iştahım yok öğlen zamanım da yok ya yemesem mi acaba dedim yine de ayakta 5 dk da 1 kase yoğurt 1-2 çatal makarna yiyip çıktımcidden verecek gibi görünüyorm canim. ben kafaya koyunca kacamak yapmiyorum yaparsam daha zayiflayamam basa dönerim .cok su icmeye basladim bu hafta 2 buçuk kilo hedefime ulaşırsam sonraki haftaya hedefimi 2 kilo 300 gram yapacağım ve yarinda çok yuruyecegim. bakmayin bu halime motivemin fis diye sonmesnden korkuyorum
verirsin ne varki sanki sadece yemeyecegiZ. mutluluk icin
inanir misin istah mistah kalmadi motive oldugum icin canim sadece su istiyor. yeme yaz geldi
şu kıyafet konularıyla ilgili ben de birkaç paylaşımda bulunmak istiyorum
ben içine giremediğim kıyafetlerle harika motive oluyorum mesela. geçen sene daha kilo verme serüvenimin başındayken mağazaya gittim pantolon almak için. bir tane çok beğendim. denedim bir tane ıı ıh olmadı totoma yerleşti ama düğme imkanı yok birleşmiyor. kocaman bir V harfi şeklinde açık. bir büyük beden alsam çok rahat olcak ama almak istemedim. çünkü ne zaman üstüme rahat bir pantolon alsam rehavete kapılıp o pantolona da sığamaz hale gelmiştim
neyse melekimsi kıs bir cesaret al bu küçük gelen pantolonu , bu da sana gaz olsun gir bunun içine dedim kendi kendime ve aldımsonuç = tabiki girdim içine neredeyse bollaşma bile var şuan pantolonumda. eee tamam bunu hallettim ama benim yeni bir hedefe ihtiyacım vardı en son 2011-2012 yıllarında giydiğim hala daha yepisyeni duran kot pantolonum var. kendisini de severim heeee ama bi ara o beni pek sevmemiş olacak ki basenlerimden yukarı imkanı yok çıkmıyordu totoya varamıyordu yani evet yeni motivasyon kaynağımı bulmuştum ben bunun içine girecem dedim.başladım serüvene önceki amaç pantolonu totoya sokmayı başarmaktı elbette ki ,sonrasında düğme ilikleme aşamasına geçecektim sonuç= önce totoya girdi o pantolon sonrasında da düğmesi iliklendi. şimdilerde giyebiliyorum kendilerini. gerçi biraz sıkı oluyor ama nihayetinde giyebiliyorum
şimdi yeni bir hedef koydum önüme bir kot pantolonum daha varşuan o da totoya varamadı sizce akıbeti nolurrr
dün dünde kaldı unut gitsin. ama eşinle sain sakin konuş bundan sonra azla bozmyacağını belirtki başkalarının yanında sıkıntı olmasın :)kızlar geldim aranıza ay birkaçınızda sormuş noldu diye anlatayım hemen:
dün nihayet güzel bir menü ile günü yırtmışken ve eşimle açılışa gidip hiçbirşey atıştırmamayı başarmışken, akşam sekiz buçuk dokuz gibiydi eşim ve çok sevdiğimiz bir arkadaşı illa yemek yiyelim çok güzel bir yer açılmış dediler, kendimizi orda bulduk. ben eşime ayrı diyorum, arkadaşa ayrı diyorum ama dinleyen kim yemekler üç kişilik geldi. mezeler üstüne kızartma dondurmahepsini yedim. eşim yemezsen feci bozulurum dedi resmen şantaj yaptı, arkadaşımız şehir dışından bizim için geldi ayıp dedi, rejimi yarın yap dedi. dedi de dedi. peki şimdi siz ne diyorsunuz bu duruma?
mımmm yeşil soğanlı yumurta canım cektı , afiyet olsun tatlıumkahvalti
- 3 yumurta ve bol yeşil soğanlı tavada omlet
-bir büyük boy zeytinyagli pulbiberli domates
-çay
-yarim somun ekmek
ben tek kahvaltim agir
yarina kadar bu saatten sonra 3 bardak sütlü kahve içmek istiyorum. iki elma yarim muz bir kase yogurt
Olur olur. Aynen benim de mayıs 2012 de giydiğim buz mavisi Mavi Jeans pantolonum giyebilmem için 6 kilo vermem lazıııım.şu kıyafet konularıyla ilgili ben de birkaç paylaşımda bulunmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?