♥haftalık kilo verme yarışması♥

canım süt ürünlerinde liğht mı yarım yağlı mı normal mi ?

ben artık form ürünleri yememeye çalışıyorum kalorileri düşük fln da değildir diye düşünüyırum öle midir ?
bende form ürünleri taraftarı değilim genelde yiyceklerden az miktarda yiyorum süt ürünlerini yarım yağlı olanların tecih ediyorum bazen yağsız peynir aldığım oluyor hele form bisküvilerin ekmekten kalorileri daha yüksek

gecmıs olsun canım

ne güzel yazmışsın tatlım .. inşallah istediğin pantalona gireceksın canım

Ben beğenmedi ne o öyle yarım somun yiyeceklerini güne yay metabolizman yavaşlar

afiyet olsun önemli olan duracağın yeri bilmek bu büyük bir kaçamak sayılmaz çayın yanında iyi olmuştur ağzın tatlanmıştır

Geçmiş olsun sevindim bebişin iyileştiğine biz atlattık o günleri çok şükür

mesela dün ev yğurdunda 100 gr kalori 67 liğhtta 49 yazıyordu. liğet yerine normali aldım.
o biskivüleri de bırakıcam tamamen :)

ah canim yaa 81 kg ile almistim bir tunik zorla bulmustum. bu sefer dedim 5 kilo vermişim daha kolay bulurum tunikler belki iki tane alırım derken bir tane bile bulamadim. bir kac güne kadar komsumla tekrar gidip bakacagim bir yerlere o zamana bi kaç yüz gram daha vermiş olurum kar kardir.

Bana yetisebilirsen ne guzel olur ama

üçüz yapmam lazım(beraber hamiş kalacağımız hesabına göre).
almıyım bebişim tek tek gelsinler

hakkaten hafif geçiştirmişsin gündüzü :) kıs akşama kadar bayılıp kalma bir yerlerde dengelemiş olacaksın iyi olmuş :)

yakalarım ben topiğimdekileri nasıl da takip edip arayıp buluyorum

yok kız karpuz bi rahatsız ettiki sorma davul gibi şişti midem

walla canım kaçamak yapma çok güzel veriyorsun ama ikinci hafta için 2300 fazla gibi geldi, ulaşamazsan moralin bozulmasın tatlım sen onu 1-1,5 gibi hedefle, 2 giderse sevinirsin

bende de var giremediğim kot etek ve pantolon. canım akşam bişey isteyince gidip deniom, asabiyetle oturuom bişey yemiom sonra

canım emziremediğinde sağsana, boşuna acı çekme kıyamam. deep freeze atarsın olmadı

+200 le iyi kurtarmışsın

anaaaamm eş kurbanı geldi o eş zamanında çok kilo aldın az dikkat et de diyor muydu acaba
eh olan olmuş zati pazartesiye kadar sana da kaçamaak yasak sen de cezalısın

seni bu topikin ceza yargıcı ilan ediyorummm

canım süt ürünlerinde liğht mı yarım yağlı mı normal mi ?

ben artık form ürünleri yememeye çalışıyorum kalorileri düşük fln da değildir diye düşünüyırum öle midir ?

canım form ürünleri kesinlikle tüketme,eş değer bisküvilerle arasında çok fark yok. onun yerine gönül rahatlığı ile 1 dilim esmer ekmek,1 galeta veya 1 meyve yiyebilirsin çok daha sağlıklı olur
süt ürünleri kesinlikle yarım yağlı, niye yağsız değil dersen: yağsız ürünlerde karbonhidrat miktarı artıyor, süt ürünlerinin doğal dengesi(karbonhidrat+protein+yağ) bozuluyor. ayrıca belli bir miktar yağ acıkmayı geciktiriyor
AMAAAAAAA
BİLDİĞİN BİR YERDEN(BİLDİĞİN Bİ HAYVANDAN) SÜT GELİYORSA HİÇ AFFETME ONU TÜKET, ONUNLA EV YAPIMI YOĞURT TÜKET(doğal emin olduğun ürünler en güzeli)

reçel candır gerisi heycan ahah tatlısız ölürüm ben ölürüm :)

hamurişi candır bea

mesela dün ev yğurdunda 100 gr kalori 67 liğhtta 49 yazıyordu. liğet yerine normali aldım.
o biskivüleri de bırakıcam tamamen :)

canım paketli ev yapımı yoğurt yalanına inanma, emin ol onların içinde de izin verilen oranda kıvam arttırıcılar var. hazır yoğurt yiyeceksen yarım yağlı, ev yoğurduysa zaten dedim affetme ye diye :)

artık bırakıcam tamamen :) birde kafada ne de olsa zararsız diye daha çok yiyiyosun onlardan. tamma yarımyağlı tüketicem. ya markette ev yoğurdu tadında satılıyor a101de fln ondan kullanıyorum. canım ben yoğurtla uğraşmam ya :)
teşekkür ederim bilgiler için.

canım paketli ev yapımı yoğurt yalanına inanma, emin ol onların içinde de izin verilen oranda kıvam arttırıcılar var. hazır yoğurt yiyeceksen yarım yağlı, ev yoğurduysa zaten dedim affetme ye diye :)
hım peki önerebileceğin bi marka var mı süt ürünlerinde. ev yoğurdu seçeneğim yok canım.

benzer bi durum bende de var. oğlumun doğumundan sonra kalan kilolar yüzünden çok sevdiğim bi kotuma veda etmişti. gelip gidip bakıyodum. sonra ben de dedimki bu kot benim hedefim. vee 15 kilo verdim. tabi köprünün altından çok kilolar geçti.şimdi o kot benim basenlerde. ve geçenlerde bi siyah kot aldım küçük geldi ama olsun dedim bu pantolon benim yeni hedefim. bakalım nolucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…