bende form ürünleri taraftarı değilim genelde yiyceklerden az miktarda yiyorum süt ürünlerini yarım yağlı olanların tecih ediyorum bazen yağsız peynir aldığım oluyor hele form bisküvilerin ekmekten kalorileri daha yüksekcanım süt ürünlerinde liğht mı yarım yağlı mı normal mi ?
ben artık form ürünleri yememeye çalışıyorum kalorileri düşük fln da değildir diye düşünüyırum öle midir ?
gecmıs olsun canımKizlar gunaydin.
gece benim icin zor gecti biraz dis agrisindan aglayan ve ememeywn oglumla. Esim hemen caalgel jel aldi. Onu surunce oglum rahat rahat emdi ve uyudu. 3 saat araliksiz ikimiz de dinlendik. Sabah zor gecti. Ac ama emmemiyor.gece en son 11 de emdi. Sabah saat 9 da zorla emzirdim.goguslerim o kadar sisti ki anlatamam yani kolumu oynatinca ahriyacak kadar. Cunku bu ara inanilmaz su iciyorum 4 lt yi geciyor ki dun daha fazla idi. Cok su icince sut te artti. Memisler oldu kocaman.
ama simdi yavrum rahatladi tabi bende rahatladim atesi de gecti.tekrar guldugunu gormek ne guzel bebegimin.
Tesekkurler kizlar destekleriniz için
ne güzel yazmışsın tatlım .. inşallah istediğin pantalona gireceksın canımşu kıyafet konularıyla ilgili ben de birkaç paylaşımda bulunmak istiyorum
ben içine giremediğim kıyafetlerle harika motive oluyorum mesela. geçen sene daha kilo verme serüvenimin başındayken mağazaya gittim pantolon almak için. bir tane çok beğendim. denedim bir tane ıı ıh olmadı totoma yerleşti ama düğme imkanı yok birleşmiyor. kocaman bir V harfi şeklinde açık. bir büyük beden alsam çok rahat olcak ama almak istemedim. çünkü ne zaman üstüme rahat bir pantolon alsam rehavete kapılıp o pantolona da sığamaz hale gelmiştim
neyse melekimsi kıs bir cesaret al bu küçük gelen pantolonu , bu da sana gaz olsun gir bunun içine dedim kendi kendime ve aldımsonuç = tabiki girdim içine neredeyse bollaşma bile var şuan pantolonumda. eee tamam bunu hallettim ama benim yeni bir hedefe ihtiyacım vardı en son 2011-2012 yıllarında giydiğim hala daha yepisyeni duran kot pantolonum var. kendisini de severim heeee ama bi ara o beni pek sevmemiş olacak ki basenlerimden yukarı imkanı yok çıkmıyordu totoya varamıyordu yani evet yeni motivasyon kaynağımı bulmuştum ben bunun içine girecem dedim.başladım serüvene önceki amaç pantolonu totoya sokmayı başarmaktı elbette ki ,sonrasında düğme ilikleme aşamasına geçecektim sonuç= önce totoya girdi o pantolon sonrasında da düğmesi iliklendi. şimdilerde giyebiliyorum kendilerini. gerçi biraz sıkı oluyor ama nihayetinde giyebiliyorum
şimdi yeni bir hedef koydum önüme bir kot pantolonum daha varşuan o da totoya varamadı sizce akıbeti nolurrr
Ben beğenmedi ne o öyle yarım somun yiyeceklerini güne yay metabolizman yavaşlarkahvalti
- 3 yumurta ve bol yeşil soğanlı tavada omlet
-bir büyük boy zeytinyagli pulbiberli domates
-çay
-yarim somun ekmek
ben tek kahvaltim agir
yarina kadar bu saatten sonra 3 bardak sütlü kahve içmek istiyorum. iki elma yarim muz bir kase yogurt
afiyet olsun önemli olan duracağın yeri bilmek bu büyük bir kaçamak sayılmaz çayın yanında iyi olmuştur ağzın tatlanmıştırSelam herkesee
Bugünki falsom 1 tane rulokat oldu ama sadece bir tanede bıraktığım için yine de gururluyum, normalde 3-4 tanecik diye başlayıp yarım kutuyu götürürdüm. Bahanem de çayla güzel gitmesiBahaneler bitsin!
Geçmiş olsun sevindim bebişin iyileştiğine biz atlattık o günleri çok şükürKizlar gunaydin.
gece benim icin zor gecti biraz dis agrisindan aglayan ve ememeywn oglumla. Esim hemen caalgel jel aldi. Onu surunce oglum rahat rahat emdi ve uyudu. 3 saat araliksiz ikimiz de dinlendik. Sabah zor gecti. Ac ama emmemiyor.gece en son 11 de emdi. Sabah saat 9 da zorla emzirdim.goguslerim o kadar sisti ki anlatamam yani kolumu oynatinca ahriyacak kadar. Cunku bu ara inanilmaz su iciyorum 4 lt yi geciyor ki dun daha fazla idi. Cok su icince sut te artti. Memisler oldu kocaman.
ama simdi yavrum rahatladi tabi bende rahatladim atesi de gecti.tekrar guldugunu gormek ne guzel bebegimin.
Ayynen öyle oldu ama tadında bırakmak lazım, zaten yemek sonrası biraz tatlı yetti.afiyet olsun önemli olan duracağın yeri bilmek bu büyük bir kaçamak sayılmaz çayın yanında iyi olmuştur ağzın tatlanmıştır
mesela dün ev yğurdunda 100 gr kalori 67 liğhtta 49 yazıyordu. liğet yerine normali aldım.bende form ürünleri taraftarı değilim genelde yiyceklerden az miktarda yiyorum süt ürünlerini yarım yağlı olanların tecih ediyorum bazen yağsız peynir aldığım oluyor hele form bisküvilerin ekmekten kalorileri daha yüksek
ah canim yaa 81 kg ile almistim bir tunik zorla bulmustum. bu sefer dedim 5 kilo vermişim daha kolay bulurum tunikler belki iki tane alırım derken bir tane bile bulamadim. bir kac güne kadar komsumla tekrar gidip bakacagim bir yerlere o zamana bi kaç yüz gram daha vermiş olurum kar kardir.Nasıl da tatlı sohbetleriniz olmuş! Okuyamadigim sayfalarda var tabi. Ben bugün kınaya gideceği, haftasonuda düğün. SBEDEN kıyafet denerken bende hayata kustum. Ne yaptın sen böyle kendine diye ah ettim. Pek yakismayacak bişey aldım sonunda, beğendiğim kıyafeti deneyince soguyorum. Geçsin bu günler ya. Yemekler konusunda kaçamak olmadı hiç, hatta midem küçüldü sanki,Acikmiyorumdiyet listemden daha az yiyorum yani. Hepinize bol sohbetler, benim şu birkaç günüm hayli yogun.
tebrik ederim maşallah gidiyor kilolar. kilolarımız yakındı seninle umarım bende p.tesi böyle eksileri görürüm
Bana yetisebilirsen ne guzel olur ama
hakkaten hafif geçiştirmişsin gündüzü :) kıs akşama kadar bayılıp kalma bir yerlerdedengelemiş olacaksın iyi olmuş :)
yakalarım bentopiğimdekileri nasıl da takip edip arayıp buluyorum
cidden verecek gibi görünüyorm canim. ben kafaya koyunca kacamak yapmiyorum yaparsam daha zayiflayamam basa dönerim .cok su icmeye basladim bu hafta 2 buçuk kilo hedefime ulaşırsam sonraki haftaya hedefimi 2 kilo 300 gram yapacağım ve yarinda çok yuruyecegim. bakmayin bu halime motivemin fis diye sonmesnden korkuyorum
verirsin ne varki sanki sadece yemeyecegiZ. mutluluk icin
inanir misin istah mistah kalmadi motive oldugum icin canim sadece su istiyor. yeme yaz geldi
şu kıyafet konularıyla ilgili ben de birkaç paylaşımda bulunmak istiyorum
ben içine giremediğim kıyafetlerle harika motive oluyorum mesela. geçen sene daha kilo verme serüvenimin başındayken mağazaya gittim pantolon almak için. bir tane çok beğendim. denedim bir tane ıı ıh olmadı totoma yerleşti ama düğme imkanı yok birleşmiyor. kocaman bir V harfi şeklinde açık. bir büyük beden alsam çok rahat olcak ama almak istemedim. çünkü ne zaman üstüme rahat bir pantolon alsam rehavete kapılıp o pantolona da sığamaz hale gelmiştim
neyse melekimsi kıs bir cesaret al bu küçük gelen pantolonu , bu da sana gaz olsun gir bunun içine dedim kendi kendime ve aldımsonuç = tabiki girdim içine neredeyse bollaşma bile var şuan pantolonumda. eee tamam bunu hallettim ama benim yeni bir hedefe ihtiyacım vardı en son 2011-2012 yıllarında giydiğim hala daha yepisyeni duran kot pantolonum var. kendisini de severim heeee ama bi ara o beni pek sevmemiş olacak ki basenlerimden yukarı imkanı yok çıkmıyordu totoya varamıyordu yani evet yeni motivasyon kaynağımı bulmuştum ben bunun içine girecem dedim.başladım serüvene önceki amaç pantolonu totoya sokmayı başarmaktı elbette ki ,sonrasında düğme ilikleme aşamasına geçecektim sonuç= önce totoya girdi o pantolon sonrasında da düğmesi iliklendi. şimdilerde giyebiliyorum kendilerini. gerçi biraz sıkı oluyor ama nihayetinde giyebiliyorum
şimdi yeni bir hedef koydum önüme bir kot pantolonum daha varşuan o da totoya varamadı sizce akıbeti nolurrr
Kizlar gunaydin.
kızlar geldim aranıza ay birkaçınızda sormuş noldu diye anlatayım hemen:
dün nihayet güzel bir menü ile günü yırtmışken ve eşimle açılışa gidip hiçbirşey atıştırmamayı başarmışken, akşam sekiz buçuk dokuz gibiydi eşim ve çok sevdiğimiz bir arkadaşı illa yemek yiyelim çok güzel bir yer açılmış dediler, kendimizi orda bulduk. ben eşime ayrı diyorum, arkadaşa ayrı diyorum ama dinleyen kim yemekler üç kişilik geldi. mezeler üstüne kızartma dondurmahepsini yedim. eşim yemezsen feci bozulurum dedi resmen şantaj yaptı, arkadaşımız şehir dışından bizim için geldi ayıp dedi, rejimi yarın yap dedi. dedi de dedi. peki şimdi siz ne diyorsunuz bu duruma?
sabah +200 gr çıktım tabi
anaaaamm eş kurbanı geldio eş zamanında çok kilo aldın az dikkat et de diyor muydu acaba
eh olan olmuş zatipazartesiye kadar sana da kaçamaak yasak sen de cezalısın
canım süt ürünlerinde liğht mı yarım yağlı mı normal mi ?
ben artık form ürünleri yememeye çalışıyorum kalorileri düşük fln da değildir diye düşünüyırum öle midir ?
reçel candır gerisi heycan ahah tatlısız ölürüm ben ölürüm :)
mesela dün ev yğurdunda 100 gr kalori 67 liğhtta 49 yazıyordu. liğet yerine normali aldım.
o biskivüleri de bırakıcam tamamen :)
canım form ürünleri kesinlikle tüketme,eş değer bisküvilerle arasında çok fark yok. onun yerine gönül rahatlığı ile 1 dilim esmer ekmek,1 galeta veya 1 meyve yiyebilirsin çok daha sağlıklı olur
süt ürünleri kesinlikle yarım yağlı, niye yağsız değil dersen: yağsız ürünlerde karbonhidrat miktarı artıyor, süt ürünlerinin doğal dengesi(karbonhidrat+protein+yağ) bozuluyor. ayrıca belli bir miktar yağ acıkmayı geciktiriyor
AMAAAAAAA
BİLDİĞİN BİR YERDEN(BİLDİĞİN Bİ HAYVANDAN) SÜT GELİYORSA HİÇ AFFETME ONU TÜKET, ONUNLA EV YAPIMI YOĞURT TÜKET(doğal emin olduğun ürünler en güzeli)
hamurişi candır bea
hım peki önerebileceğin bi marka var mı süt ürünlerinde. ev yoğurdu seçeneğim yok canım.canım paketli ev yapımı yoğurt yalanına inanma, emin ol onların içinde de izin verilen oranda kıvam arttırıcılar var. hazır yoğurt yiyeceksen yarım yağlı, ev yoğurduysa zaten dedim affetme ye diye :)
iyo etmişsin canim sen calisiyorsun ben evdeyim hareketsizm genelde bir meyvede yiyebilirsinBenim de iştahım yok öğlen zamanım da yok ya yemesem mi acaba dedim yine de ayakta 5 dk da 1 kase yoğurt 1-2 çatal makarna yiyip çıktım
benzer bi durum bende de var. oğlumun doğumundan sonra kalan kilolar yüzünden çok sevdiğim bi kotuma veda etmişti. gelip gidip bakıyodum. sonra ben de dedimki bu kot benim hedefim. vee 15 kilo verdim. tabi köprünün altından çok kilolar geçti.şimdi o kot benim basenlerde. ve geçenlerde bi siyah kot aldım küçük geldi ama olsun dedim bu pantolon benim yeni hedefim. bakalım nolucakşu kıyafet konularıyla ilgili ben de birkaç paylaşımda bulunmak istiyorum
bu sene ilk benimde canim cekti yedim Sağol sekerim :)mımmm yeşil soğanlı yumurta canım cektı , afiyet olsun tatlıum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?