♥haftalık kilo verme yarışması♥

geçmiş olsun kuzuya

kız çok kolaymış, bende uğraşamam diyodum. ilk 4 seferde tutturamadım hırs yapıp 5. tutturdum ondan sonra hep evde yapıom sütümüz oldukça :) nerdesin bilmiorum ama ankarada var gözümün tuttuğu bi süt yoğurt markası

Ben beğenmedi ne o öyle yarım somun yiyeceklerini güne yay metabolizman yavaşlar
sabahlar benim keyif zamanim ama nefsimde köreliyor. keyfimce takiliyorum sabah ve sonrasinda gün bitimine kadar bi kacamak yapmıyorum . kolay atlatiyorum gunu arada sutlu kahve iciyorum elma filan metblzma calsyrdur. sistem güzel çalışıyor

çok haklısın fazla uçtum. oyle kolay mi . o zaman ikinci hafta hedef koymayip elimden geleni yapip sonucumu beklerim :))

anaaaamm eş kurbanı geldi o eş zamanında çok kilo aldın az dikkat et de diyor muydu acaba
eh olan olmuş zati pazartesiye kadar sana da kaçamaak yasak sen de cezalısın
evet bide diyorki evlendiğimiz kiloya insen ne güzel olur ya bu ne çelişkidir anlamadım. ama ineceğim o kiloya görür O.

valla benim koca kiloyla ilgili bişey sölese paralarım herhalde, çok kızıyorum insanlara. kim kilolu olmak ister ki?
Canım bazen bende eşime o göbek ne öyle canım lütfen dıkkar et diyorum , haklısın ama sağlık için uyarma gereği duyuyorum . kal krizi falan allah korusun cok yaygın gençlerde bide : ( beyler de baze4n aynı hislerle eslerine söyleyebilir cnm , yoksa eşimin nasıl göründüğü benım ıcın onemlı degıl

valla ben haftada 1 gün böyle bir gün yapmayı planlıyorum. abartmadan tabi

o pantolon o totoya girecekk ahaha :) canım benim üslubuna bayılıyorum
he ya girecek teşekkür ederim tatlım

1 tane ile iyi yırtmışsın. bak dikkat et kızmadım yoksa çok pis kızarım bilen bilir

ne güzel yazmışsın tatlım .. inşallah istediğin pantalona gireceksın canım
amin inşallah
demi en güzeli hırslanıp hırslanıp boğazımıza dur demek
ahhha ceza yargıcı oldum yuppi duyun kızlar cezalar benden sorulur . cezaları somutlaştırıyorum. spor cezası vercem. spor yapamayana da ekstra yemekten kısma cezası ayağınızı denk alın

Sabah : 2 kucuk dılım ekmek + 1 salatalık +1 dılım peynır + 1 yesıl bıber + cay + 4 fındık
öğle : 1 tabak mercımek + 1 kase salata
aksam : sadece salata + 1 dılım ekmek yemeyı düşünüyorum

sevdim menünü

ohh miss o pantolon olcak sana da

ben de evde yapıyorum yoğurdu,gönül rahatlıyla yiyorum o yüzden :)

evet bide diyorki evlendiğimiz kiloya insen ne güzel olur ya bu ne çelişkidir anlamadım. ama ineceğim o kiloya görür O.

in tabi fıstık ol,çıtır ol,fidan ol

canım yine de o göbek ne öyle demesen, onun yerine bana açıkladığın gibi sağlığından endişe ediyorum falan desen. ben sanırım usluba da takılıyorum

Canim bence senin ara ogunlerde bira fazla gibiydi sanki.
hem meyve hem grissini hem desutlu kahve mi vardi...
Pazartesi yaklasiyor dikkat etmek gerekir
anamm benim rakibeme bak, beni nasıl da yakın markaja almış...
valla bana sorsan hatırlamazdım

doğru canım, bende bugünlerde abartılı bir iştah kabarması var bugün toparlıyorum inşallah...

canım hos geldın uzun zamandır görüşemiyorduk bırakmıştın sen tekrar zayıflamaya mı karar verdin , neler yapıyorsun özledik seni .
hoşbulduk canım,dersler, hayat yoğunluğu,diyetten sıkılmamdan sebep giremiyordum,ama diyeti bıraktığımdan beri kilo aldım 4-5 kilo aldım,durmadan yiyorum ağzım hiç boş durmuyor,meğerse topiğin ne çok faydası varmış en azından kilo almıyordum,galiba yeniden başlamam lazım yoksa eskisinden de kilolu olucam bu gidişle.sen ne yaptın?nasıl gidiyor?ben de sizleri özledim,güzel muhabbetlerimiz arkadaşlıklarımız olmuştu

ohhh afiyet olsun, semaverde çayı çok severim. hoş çayın her türlüsünü severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…