geçmiş olsun kuzuyaKizlar gunaydin.
gece benim icin zor gecti biraz dis agrisindan aglayan ve ememeywn oglumla. Esim hemen caalgel jel aldi. Onu surunce oglum rahat rahat emdi ve uyudu. 3 saat araliksiz ikimiz de dinlendik. Sabah zor gecti. Ac ama emmemiyor.gece en son 11 de emdi. Sabah saat 9 da zorla emzirdim.goguslerim o kadar sisti ki anlatamam yani kolumu oynatinca ahriyacak kadar. Cunku bu ara inanilmaz su iciyorum 4 lt yi geciyor ki dun daha fazla idi. Cok su icince sut te artti. Memisler oldu kocaman.
ama simdi yavrum rahatladi tabi bende rahatladim atesi de gecti.tekrar guldugunu gormek ne guzel bebegimin.
Tesekkurler kizlar destekleriniz için
artık bırakıcam tamamen :) birde kafada ne de olsa zararsız diye daha çok yiyiyosun onlardan. tamma yarımyağlı tüketicem. ya markette ev yoğurdu tadında satılıyor a101de fln ondan kullanıyorum. canım ben yoğurtla uğraşmam ya :)
teşekkür ederim bilgiler için.
sabahlar benim keyif zamanim ama nefsimde köreliyor. keyfimce takiliyorum sabah ve sonrasinda gün bitimine kadar bi kacamak yapmıyorum . kolay atlatiyorum gunu arada sutlu kahve iciyorum elma filan metblzma calsyrdur. sistem güzel çalışıyorBen beğenmedi ne o öyle yarım somun yiyeceklerini güne yay metabolizman yavaşlar
burdan yazsam sıkıntı olur mu ki? bilindik bişey aslında AOÇ nin ürünleri süper o konuda.hım peki önerebileceğin bi marka var mı süt ürünlerinde. ev yoğurdu seçeneğim yok canım.
çok haklısın fazla uçtum. oyle kolay mi . o zaman ikinci hafta hedef koymayip elimden geleni yapip sonucumu beklerim :))üçüz yapmam lazım(beraber hamiş kalacağımız hesabına göre).
almıyım bebişim tek tek gelsinler
yok kız karpuz bi rahatsız ettiki sorma davul gibi şişti midem
walla canım kaçamak yapma çok güzel veriyorsun ama ikinci hafta için 2300 fazla gibi geldi, ulaşamazsan moralin bozulmasın tatlım sen onu 1-1,5 gibi hedefle, 2 giderse sevinirsin
bende de var giremediğim kot etek ve pantolon. canım akşam bişey isteyince gidip deniom, asabiyetle oturuom bişey yemiom sonra
canım emziremediğinde sağsana, boşuna acı çekme kıyamam. deep freeze atarsın olmadı
+200 le iyi kurtarmışsın
seni bu topikin ceza yargıcı ilan ediyorummm
canım form ürünleri kesinlikle tüketme,eş değer bisküvilerle arasında çok fark yok. onun yerine gönül rahatlığı ile 1 dilim esmer ekmek,1 galeta veya 1 meyve yiyebilirsin çok daha sağlıklı olur
süt ürünleri kesinlikle yarım yağlı, niye yağsız değil dersen: yağsız ürünlerde karbonhidrat miktarı artıyor, süt ürünlerinin doğal dengesi(karbonhidrat+protein+yağ) bozuluyor. ayrıca belli bir miktar yağ acıkmayı geciktiriyor
AMAAAAAAA
BİLDİĞİN BİR YERDEN(BİLDİĞİN Bİ HAYVANDAN) SÜT GELİYORSA HİÇ AFFETME ONU TÜKET, ONUNLA EV YAPIMI YOĞURT TÜKET(doğal emin olduğun ürünler en güzeli)
hamurişi candır bea
gayet iyi ekmek istersen yeme canimSabah : 2 kucuk dılım ekmek + 1 salatalık +1 dılım peynır + 1 yesıl bıber + cay + 4 fındık
öğle : 1 tabak mercımek + 1 kase salata
aksam : sadece salata + 1 dılım ekmek yemeyı düşünüyorum
ok tatlım belkı sadece salata mıdemı kazındırırsa dıye yazmıştım , yemıycem canım sagolekem
gayet iyi ekmek istersen yeme canim
hım bende cok sevıyorum ustelık sütü var mesela yoğurt mayalıyorum müthıs tad var . Kaşarıda cok güzelburdan yazsam sıkıntı olur mu ki? bilindik bişey aslında AOÇ nin ürünleri süper o konuda.
hayır hedefine ulaşamayınca motivasyonunu kaybedersin falan diye korktumçok haklısın fazla uçtum. oyle kolay mi . o zaman ikinci hafta hedef koymayip elimden geleni yapip sonucumu beklerim :))
bende çok severim ve tek geçerim yaaahım bende cok sevıyorum ustelık sütü var mesela yoğurt mayalıyorum müthıs tad var . Kaşarıda cok güzel
evet bide diyorki evlendiğimiz kiloya insen ne güzel olur ya bu ne çelişkidir anlamadım. ama ineceğim o kiloya görür O.anaaaamm eş kurbanı geldio eş zamanında çok kilo aldın az dikkat et de diyor muydu acaba
eh olan olmuş zatipazartesiye kadar sana da kaçamaak yasak sen de cezalısın
hakettim dimi
metebolizmanı şaşırtmışım diyeceğim ama daha başlıyalı ne kadar olduki sen cezayı hakettin
evet bide diyorki evlendiğimiz kiloya insen ne güzel olur ya bu ne çelişkidir anlamadım. ama ineceğim o kiloya görür O.
Canım bazen bende eşime o göbek ne öyle canım lütfen dıkkar et diyorum , haklısın ama sağlık için uyarma gereği duyuyorum . kal krizi falan allah korusun cok yaygın gençlerde bide : ( beyler de baze4n aynı hislerle eslerine söyleyebilir cnm , yoksa eşimin nasıl göründüğü benım ıcın onemlı degılvalla benim koca kiloyla ilgili bişey sölese paralarım herhalde, çok kızıyorum insanlara. kim kilolu olmak ister ki?
Merhaba arkadaslar dün aklıma geldi buraya bakmak yaklasık 15 gün önce sıkı bir diyete basladım ilk gün bozduk esimin yüzünden ama ertesi gün hemen toparlayıp diyetime dönüs yaptım suan 4.5 kiloa gitti çok sükür burdaki yazıları okuyunca da gaza geldim hele ki resimleri gördükçe...diyetinizde yeme günleriniz var mı sizlerin öyle bir gün yapmak istiyorum bir kaç gün sonra cesaret edemiyorum.
he ya gireceko pantolon o totoya girecekk ahaha :) canım benim üslubuna bayılıyorum
1 tane ile iyi yırtmışsın. bak dikkat et kızmadımSelam herkesee
Bugünki falsom 1 tane rulokat oldu ama sadece bir tanede bıraktığım için yine de gururluyum, normalde 3-4 tanecik diye başlayıp yarım kutuyu götürürdüm. Bahanem de çayla güzel gitmesiBahaneler bitsin!
amin inşallahne güzel yazmışsın tatlım .. inşallah istediğin pantalona gireceksın canım
demi en güzeli hırslanıp hırslanıp boğazımıza dur demekyok kız karpuz bi rahatsız ettiki sorma davul gibi şişti midem
bende de var giremediğim kot etek ve pantolon. canım akşam bişey isteyince gidip deniom, asabiyetle oturuom bişey yemiom sonra
seni bu topikin ceza yargıcı ilan ediyorummm
Sabah : 2 kucuk dılım ekmek + 1 salatalık +1 dılım peynır + 1 yesıl bıber + cay + 4 fındık
öğle : 1 tabak mercımek + 1 kase salata
aksam : sadece salata + 1 dılım ekmek yemeyı düşünüyorum
benzer bi durum bende de var. oğlumun doğumundan sonra kalan kilolar yüzünden çok sevdiğim bi kotuma veda etmişti. gelip gidip bakıyodum. sonra ben de dedimki bu kot benim hedefim. vee 15 kilo verdim. tabi köprünün altından çok kilolar geçti.şimdi o kot benim basenlerde. ve geçenlerde bi siyah kot aldım küçük geldi ama olsun dedim bu pantolon benim yeni hedefim. bakalım nolucak
kız çok kolaymış, bende uğraşamam diyodum. ilk 4 seferde tutturamadım hırs yapıp 5. tutturdumondan sonra hep evde yapıom sütümüz oldukça :) nerdesin bilmiorum ama ankarada var gözümün tuttuğu bi süt yoğurt markası
evet bide diyorki evlendiğimiz kiloya insen ne güzel olur ya bu ne çelişkidir anlamadım. ama ineceğim o kiloya görür O.
Canım bazen bende eşime o göbek ne öyle canım lütfen dıkkar et diyorum , haklısın ama sağlık için uyarma gereği duyuyorum . kal krizi falan allah korusun cok yaygın gençlerde bide : ( beyler de baze4n aynı hislerle eslerine söyleyebilir cnm , yoksa eşimin nasıl göründüğü benım ıcın onemlı degıl
anamm benim rakibeme bak, beni nasıl da yakın markaja almış...Canim bence senin ara ogunlerde bira fazla gibiydi sanki.
hem meyve hem grissini hem desutlu kahve mi vardi...
Pazartesi yaklasiyor dikkat etmek gerekir
hoşbulduk canım,dersler, hayat yoğunluğu,diyetten sıkılmamdan sebep giremiyordum,ama diyeti bıraktığımdan beri kilo aldım 4-5 kilo aldım,durmadan yiyorum ağzım hiç boş durmuyor,meğerse topiğin ne çok faydası varmış en azından kilo almıyordum,galiba yeniden başlamam lazım yoksa eskisinden de kilolu olucam bu gidişle.sen ne yaptın?nasıl gidiyor?ben de sizleri özledim,güzel muhabbetlerimiz arkadaşlıklarımız olmuştucanım hos geldın uzun zamandır görüşemiyorduk bırakmıştın sen tekrar zayıflamaya mı karar verdin , neler yapıyorsun özledik seni .
ohhh afiyet olsun, semaverde çayı çok severim. hoş çayın her türlüsünü severimMerhaba canlariiimmmm... Hemen menumu yazayim sabah bir yumurta bir dilim peynir yarim dilim ekmek. Aksami da yedim bir porsiyon taze fasulye ve yarim kase yogurt. Sporummm 30 dakika yuruyus 100 sguat 20 dakika egzersiz. Simdi de semaver keyfi yapcam ohhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?