♥haftalık kilo verme yarışması♥

canım yine de o göbek ne öyle demesen, onun yerine bana açıkladığın gibi sağlığından endişe ediyorum falan desen. ben sanırım usluba da takılıyorum
Haklısın tatlım aslında kırıcı oluyor olabilirim cnm dikkat etmek lazım aslında , belkide cok aşırı bır kılosu olmadığından daha rahat soyluyorum ,

merhaba canım , herzamankı gıbı spor harıka , menüne hala biraz eklemen konusunda ısrarcıyım ama sen mutluysan ve sağlıklıysan gerisi bos .. kocaman optum senı

Haklısın tatlım aslında kırıcı oluyor olabilirim cnm dikkat etmek lazım aslında , belkide cok aşırı bır kılosu olmadığından daha rahat soyluyorum ,

neyse canım eşin alınmıyor demekki, önemli olan eşini kırmamak zaten ama erkekler bu konuda çok acımasız kırdıklarını farketmiyorlar

inşallah canım, dikkat edeli de gitsin kilolar rakibem..

neyse canım eşin alınmıyor demekki, önemli olan eşini kırmamak zaten ama erkekler bu konuda çok acımasız kırdıklarını farketmiyorlar
ne kadar düşüncelisin canım ya evet cok haklısın cok dıkkat etmek lazım karşılıklı , erkekler bazı konularda daha az hassas davranabiliyorlar

istanbul canım. evde düzenim yok giriş çıkış saatlerim bekarım haftasonları da sbit diilim girmedim o işe teşekkür ederim ama yazın annemden öğrensem memlekete gidince fena olmaz

saat 13:00 da
yeşil elma
saat 14:40 da

1kocaman ektra boy salata elim aza gitmiyor
tavuk
yoğurt

akşam yemem çay meyve su olur

valla benim koca kiloyla ilgili bişey sölese paralarım herhalde, çok kızıyorum insanlara. kim kilolu olmak ister ki?
ben de takılıyorum eşime aslında. onun beş kilo fazlası var sadece. benim 10 ikimizde sevmiyoruz halimizi bakma sen. takılıp duruyoz birbirimize. ama ben şimdi bide bebiş istiyorum o yüzden kesin vermem gerek diye düşünüyorum.

sen bişi yemiyorsun ya kısaca desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…