Haklısın tatlım aslında kırıcı oluyor olabilirim cnm dikkat etmek lazım aslında , belkide cok aşırı bır kılosu olmadığından daha rahat soyluyorum ,canım yine de o göbek ne öyle demesen, onun yerine bana açıkladığın gibi sağlığından endişe ediyorum falan desen. ben sanırım usluba da takılıyorum
canım ben de çok sevindim... kuzucuk inşallah bundan sonra da daha rahat atlatır...Sagol canim nasil rahatladim anlatamam
merhaba canım , herzamankı gıbı spor harıka , menüne hala biraz eklemen konusunda ısrarcıyım ama sen mutluysan ve sağlıklıysan gerisi bos .. kocaman optum senıMerhaba canlariiimmmm... Hemen menumu yazayim sabah bir yumurta bir dilim peynir yarim dilim ekmek. Aksami da yedim bir porsiyon taze fasulye ve yarim kase yogurt. Sporummm 30 dakika yuruyus 100 sguat 20 dakika egzersiz. Simdi de semaver keyfi yapcam ohhhh
Haklısın tatlım aslında kırıcı oluyor olabilirim cnm dikkat etmek lazım aslında , belkide cok aşırı bır kılosu olmadığından daha rahat soyluyorum ,
inşallah canım, dikkat edeli de gitsin kilolar rakibem..Ben de kahvaltimi paylasayim.
2 haşlanmış yumurta
yeşillik
salatalik
domates
kozlenmis yesil biber
peynir.
4 zeytin
bundan sonrasi biraz abarti
Ekmek kac dilim hesaplayamadim ama en fazla 3 dilimdi
1 yemek kaşığı bal.
aksama ne olu bilmem artik Allah ne verdiyse ama dengelemeye calisacagim.
ne kadar kilo verdim bilmiyorum.insallah guzel bir supriz our bana da.
ben de ben de...ohhh afiyet olsun, semaverde çayı çok severim. hoş çayın her türlüsünü severim
ne kadar düşüncelisin canım ya evet cok haklısın cok dıkkat etmek lazım karşılıklı , erkekler bazı konularda daha az hassas davranabiliyorlarneyse canım eşin alınmıyor demekki, önemli olan eşini kırmamak zaten ama erkekler bu konuda çok acımasız kırdıklarını farketmiyorlar
istanbul canım. evde düzenim yok giriş çıkış saatlerim bekarım haftasonları da sbit diilim girmedim o işe teşekkür ederim ama yazın annemden öğrensem memlekete gidince fena olmazkız çok kolaymış, bende uğraşamam diyodum. ilk 4 seferde tutturamadım hırs yapıp 5. tutturdumondan sonra hep evde yapıom sütümüz oldukça :) nerdesin bilmiorum ama ankarada var gözümün tuttuğu bi süt yoğurt markası
ben de ben de...
hatta ben hep; 'çayı da, çayı seven adamı da çok severim' derim
sen beni çok çabuk yakalıycansaat 13:00 da
yeşil elma
saat 14:40 da
1kocaman ektra boy salata elim aza gitmiyor
tavuk
yoğurt
akşam yemem çay meyve su olur
Yürüyüş yapmama bile surat asıyo da yapacak birşeyy yokneden hayır dedi eşinnn. gitsen çok faydası olur canım
menü güzel canımsaat 13:00 da
yeşil elma
saat 14:40 da
1kocaman ektra boy salata elim aza gitmiyor
tavuk
yoğurt
akşam yemem çay meyve su olur
Yürüyüş yapmama bile surat asıyo da yapacak birşeyy yok
Eskidenn tereyağlı pekmez reçel bal çokokrem hepsi de olurdu kahvaltımda şimdi hiçbiri yok eksikliğini de hissetmiyorumreçel candır gerisi heycan ahah tatlısız ölürüm ben ölürüm :)
ben de takılıyorum eşime aslında. onun beş kilo fazlası var sadece. benim 10valla benim koca kiloyla ilgili bişey sölese paralarım herhalde, çok kızıyorum insanlara. kim kilolu olmak ister ki?
Yağlı olduğu için yemek istemedim canımkarnıyarık sakıncalı mı ki
ben de göbeğini sıkıp duruyorumcanım yine de o göbek ne öyle demesen, onun yerine bana açıkladığın gibi sağlığından endişe ediyorum falan desen. ben sanırım usluba da takılıyorum
sen bişi yemiyorsun ya kısaca deseneMerhaba canlariiimmmm... Hemen menumu yazayim sabah bir yumurta bir dilim peynir yarim dilim ekmek. Aksami da yedim bir porsiyon taze fasulye ve yarim kase yogurt. Sporummm 30 dakika yuruyus 100 sguat 20 dakika egzersiz. Simdi de semaver keyfi yapcam ohhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?