Haftaya boşanıyorum

Nitrit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2021
3.144
6.910
108
Slm kızlar...8 yıl önce ilk evlendigim zamanlar burayı keşfedip üye olmuştum o günden bugüne defalarca konu açtım mutsuz huzursuz evliliğimden yana şiddet gördüm konu açtım sonra affettim burada beni tanımayan insanlardan dahi utandım geçmiş konularımdan tanırlar şiddet görmüşsün affetmissin derler diye buradaki ismimi degistirdim bi kaç kere,daha önce de boşanma davası açtım çocuk var yazık günah diye manipüle etti affettim en iyi bildiği şey zaten manipüle etmek şimdi 2 çocukla boşanıyorum ekonomik özgürlüğüm var bu kangrenli evliliği kesip atiyorum.
Enerjimi düşüren yaşama hevesi olmayan baskıcı,tembel,obsesif sıkıntılı biriyle evliydim bu evlilikte tek hissettiğim değersiz olduğumdu çocuklara iyi olduğu için dayandım, affettim döndüm davamdan falan filan ama artık burama geldi denir ya burama geldi ve vazgeçtim,Kendimden vazgecmemek adına vazgeçtim yine bi öfke kontrolsüzlüğü sonucu pisi pisine ölmemek için vazgeçtim,çocuklarım için vazgeçtim.. 10 yılda 20 yılda sabretseniz insanlar değişmiyor bazen sadece vazgeçmek gerekir.

hakkınızda hayırlısı olsun... umarım çok çok daha mutluuu huzurlu harika günleriniz olur evlatlarınızla... gösterdiğiniz cesaretten dolayı da sizi kutluyorum... vazgeçmekten korkan kadınlar için de umarımm umut olursunuz

En doğru kararı vermişsiniz hakkınızda hayırlısı olsun çocuklarınızla huzurlu, kavgasız, gürültüsüz bir hayat kurarsınız. Ben de ekim ayında boşanacağım sabırsızlıkla bekliyorum

Ne güzel moral vermişsiniz, destek olmuşsunuz maşallah.
Bu tür konularda moral sözlerinin yanında, moralden daha çok, bu tür uyandırıcı sözlerin insanların işine yaradığını ne zaman anlayacaksınız ki.

Ayrıca N Nitrit umarım bir an önce kurtulur ve rahat nefes alabildiğin günlere kavuşabilirsin.

Siz zaten şans vermissiniz.Esiniz duzelmemis en iyisi ayrılmak.Hakkinizda hayırlısı olsun.

Umarım sorunsuz biter. Senin adına çok sevindim. Benim dava günüm bile belli olmadı. Umarım herşey gönlünce olur. Lütfen vazgeçme

Asla düzelmiyor, boşanın kurtulun , kalan yıllarınızı kurtarın bari...

Umarım sorunsuz biter. Senin adına çok sevindim. Benim dava günüm bile belli olmadı. Umarım herşey gönlünce olur. Lütfen vazgeçme
Aralığa gün verilmişti e devletten avukatım öne aldı kafalarına göre atiyorlarmis tarihi halletcem dedi bugün aradı haftaya aldığını söyledi

sizi beslemeyen bir yükten kurtuluyorsunuz sizi yiyen bir sarmaşık gibi adeta.. elbette alışkanlıklar vs vardır ama adınıza sevindim

buradan evliliğinde sıkıntı yaşayan hemcinslerime sesleniyorum sizi bitiren sorunlar için 1 yıl süre verdiniz hadi aşk sevgi dediniz 2 yıl oldu ama baktınız olmuyor kesip atın. geçen boşa zaman olarak kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…