Hayır haftaya boşanıyorum kararlı olduğum için avukat tutup baskı yaptım davayı öne alabilsin diye aralığa gün verilmiştiUmarım tekrar vazgeçip barışmazsın…
Ne güzel moral vermişsiniz, destek olmuşsunuz maşallah.Umarım tekrar vazgeçip barışmazsın…
hakkınızda hayırlısı olsun... umarım çok çok daha mutluuu huzurlu harika günleriniz olur evlatlarınızla... gösterdiğiniz cesaretten dolayı da sizi kutluyorum... vazgeçmekten korkan kadınlar için de umarımm umut olursunuzSlm kızlar...8 yıl önce ilk evlendigim zamanlar burayı keşfedip üye olmuştum o günden bugüne defalarca konu açtım mutsuz huzursuz evliliğimden yana şiddet gördüm konu açtım sonra affettim burada beni tanımayan insanlardan dahi utandım geçmiş konularımdan tanırlar şiddet görmüşsün affetmissin derler diye buradaki ismimi degistirdim bi kaç kere,daha önce de boşanma davası açtım çocuk var yazık günah diye manipüle etti affettim en iyi bildiği şey zaten manipüle etmek şimdi 2 çocukla boşanıyorum ekonomik özgürlüğüm var bu kangrenli evliliği kesip atiyorum.
Enerjimi düşüren yaşama hevesi olmayan baskıcı,tembel,obsesif sıkıntılı biriyle evliydim bu evlilikte tek hissettiğim değersiz olduğumdu çocuklara iyi olduğu için dayandım, affettim döndüm davamdan falan filan ama artık burama geldi denir ya burama geldi ve vazgeçtim,Kendimden vazgecmemek adına vazgeçtim yine bi öfke kontrolsüzlüğü sonucu pisi pisine ölmemek için vazgeçtim,çocuklarım için vazgeçtim.. 10 yılda 20 yılda sabretseniz insanlar değişmiyor bazen sadece vazgeçmek gerekir.
Siz zaten şans vermissiniz.Esiniz duzelmemis en iyisi ayrılmak.Hakkinizda hayırlısı olsun.Slm kızlar...8 yıl önce ilk evlendigim zamanlar burayı keşfedip üye olmuştum o günden bugüne defalarca konu açtım mutsuz huzursuz evliliğimden yana şiddet gördüm konu açtım sonra affettim burada beni tanımayan insanlardan dahi utandım geçmiş konularımdan tanırlar şiddet görmüşsün affetmissin derler diye buradaki ismimi degistirdim bi kaç kere,daha önce de boşanma davası açtım çocuk var yazık günah diye manipüle etti affettim en iyi bildiği şey zaten manipüle etmek şimdi 2 çocukla boşanıyorum ekonomik özgürlüğüm var bu kangrenli evliliği kesip atiyorum.
Enerjimi düşüren yaşama hevesi olmayan baskıcı,tembel,obsesif sıkıntılı biriyle evliydim bu evlilikte tek hissettiğim değersiz olduğumdu çocuklara iyi olduğu için dayandım, affettim döndüm davamdan falan filan ama artık burama geldi denir ya burama geldi ves vazgeçtim,Kendimden vazgecmemek adına vazgeçtim yine bi öfke kontrolsüzlüğü sonucu pisi pisine ölmemek için vazgeçtim,çocuklarım için vazgeçtim.. 10 yılda 20 yılda sabretseniz insanlar değişmiyor bazen sadece vazgeçmek gerekir.
Ne tür bir iş arıyorsunuz.Hayırlı olsun umarım herşey gönlünüze göre olur ben de iş bulur bulmaz aynısını yapacağım
Anlaşmalı mi Çekişmeli miHayır haftaya boşanıyorum kararlı olduğum için avukat tutup baskı yaptım davayı öne alabilsin diye aralığa gün verilmişti
Asla düzelmiyor, boşanın kurtulun , kalan yıllarınızı kurtarın bari...Slm kızlar...8 yıl önce ilk evlendigim zamanlar burayı keşfedip üye olmuştum o günden bugüne defalarca konu açtım mutsuz huzursuz evliliğimden yana şiddet gördüm konu açtım sonra affettim burada beni tanımayan insanlardan dahi utandım geçmiş konularımdan tanırlar şiddet görmüşsün affetmissin derler diye buradaki ismimi degistirdim bi kaç kere,daha önce de boşanma davası açtım çocuk var yazık günah diye manipüle etti affettim en iyi bildiği şey zaten manipüle etmek şimdi 2 çocukla boşanıyorum ekonomik özgürlüğüm var bu kangrenli evliliği kesip atiyorum.
Enerjimi düşüren yaşama hevesi olmayan baskıcı,tembel,obsesif sıkıntılı biriyle evliydim bu evlilikte tek hissettiğim değersiz olduğumdu çocuklara iyi olduğu için dayandım, affettim döndüm davamdan falan filan ama artık burama geldi denir ya burama geldi ve vazgeçtim,Kendimden vazgecmemek adına vazgeçtim yine bi öfke kontrolsüzlüğü sonucu pisi pisine ölmemek için vazgeçtim,çocuklarım için vazgeçtim.. 10 yılda 20 yılda sabretseniz insanlar değişmiyor bazen sadece vazgeçmek gerekir.
Anlaşmalı olacak yoksa uzardi zatenAnlaşmalı mi Çekişmeli mi
Aralığa gün verilmişti e devletten avukatım öne aldı kafalarına göre atiyorlarmis tarihi halletcem dedi bugün aradı haftaya aldığını söylediUmarım sorunsuz biter. Senin adına çok sevindim. Benim dava günüm bile belli olmadı. Umarım herşey gönlünce olur. Lütfen vazgeçme
Mahkemede hemen bosaniliyor mu ? Bende Ekim'de bir senelik evli olucam.Dava acicam da sureci merak ediyorum.Anlaşmalı olacak yoksa uzardi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?