HAK YEME ,EVLAT AYRIMI,SİNSİLİK...

Aklıma bu video geldi:)
Çok güldüm yorumunuza

Yaaa hahahaaa şerif ıssı gibi tertemiz delirtti beni de ya

Ama dikkat ettin mi yine evet demiş bana ama dayanamayıp bir sürü şey sıralamış yine peşine.
Bir de kvdem hep o evde oturuyordu bunlar olurkende oturuyordu kvdem hep o evde oturdu, 30 sene oturdu deyip duruyor her mesajda.

Kv nin herhangi bir sebeple milyon yıldır o evde oturmasının konuyla uzaktan yakından hiçbir alakası olmadığını anlatamadım sayfalardır.

Anlamadım ,bu ev kimden mirad kalmış şimdi

Halen soruyorlar ev kimden miras kaldı

Anlamadım ,bu ev kimden mirad kalmış şimdi
Yaaa bacım atma o zehirli oku atma

Şimdi bu ev kv nin kayınpederininmiş , ama dede kvnin eşini es geçip evi diğer oğlunun üzerine yapmış, ama konu sahibinin kv ve kpederi 30 yıl o evde oturmuş.

Dede ölünce bunlar dava açmış , ama mahkeme amcayı haklı bulmuş (konu sahibinin kocasının amcası yani) o nasıl olmuş onu ben de anlamadım mal kaçırma var demiş ama mahkeme hiç bir şekilde evi bölmemiş amcanın hakkı olduğuna karar vermiş.

Bu arada konu sahibinin kv ve pederi 30 yıldır bu evde hiç bir bedel ödemeden oturuyor ama ev amcanın üzerine.

Amca da evi miras olarak iki yeğenine bırakıyor konu sahibinin eşine ve kardeşine yani.

Niye böyle yaptı dediğimde de amca bir torunu ölünce insafa geldi diyor , ama konu sahibine sorarsak alakasız bir şekilde amcanın bu evi kvsine bırakması gerektiğini düşünüyor.

Konu dipsiz bir kuyu gibi girme bence bulaşma bacım ama yine de sen bilirsin

Eşimin babası olmayan başka oğlu ne yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…