Üzgünüm gerçekya siz gerçek değilsinizdir inşallahumarım öyle canınız sıkıldığı için böyle bir senaryo uydurup vakit geçirmiş olmaktır niyetiniz
Yaaa hahahaaa şerif ıssı gibi tertemiz delirtti beni de yaAklıma bu video geldi:)
Çok güldüm yorumunuza
Anlamadım ,bu ev kimden mirad kalmış şimdiYaaa hahahaaa şerif ıssı gibi tertemiz delirtti beni de ya
Ama dikkat ettin mi yine evet demiş bana ama dayanamayıp bir sürü şey sıralamış yine peşine.
Bir de kvdem hep o evde oturuyordu bunlar olurkende oturuyordu kvdem hep o evde oturdu, 30 sene oturdu deyip duruyor her mesajda.
Kv nin herhangi bir sebeple milyon yıldır o evde oturmasının konuyla uzaktan yakından hiçbir alakası olmadığını anlatamadım sayfalardır.
Halen soruyorlar ev kimden miras kaldıYaaa hahahaaa şerif ıssı gibi tertemiz delirtti beni de ya
Ama dikkat ettin mi yine evet demiş bana ama dayanamayıp bir sürü şey sıralamış yine peşine.
Bir de kvdem hep o evde oturuyordu bunlar olurkende oturuyordu kvdem hep o evde oturdu, 30 sene oturdu deyip duruyor her mesajda.
Kv nin herhangi bir sebeple milyon yıldır o evde oturmasının konuyla uzaktan yakından hiçbir alakası olmadığını anlatamadım sayfalardır.
Yaaa bacım atma o zehirli oku atmaAnlamadım ,bu ev kimden mirad kalmış şimdi
Ben de halen inatla açıklıyorum ama inan sebebini ben de bilmiyorumHalen soruyorlar ev kimden miras kaldı
Tamam arkadaşlar gerçeği açıklıyorum artık sorup durmayın ,ev benden miras kaldı oh beHalen soruyorlar ev kimden miras kaldı
Kaç kurtar kendini daha çok gençsinBen de halen inatla açıklıyorum ama inan sebebini ben de bilmiyorum
Tamam arkadaşlar gerçeği açıklıyorum artık sorup durmayın ,ev benden miras kaldı oh be
Öyle deme ya gerçekten kimden kaldı?Halen soruyorlar ev kimden miras kaldı
Bu da kesmeyip daha da beni alıntılayıp biri ya ben anlamadım şimdi bu ev kimden miras kalmış derse ebenden kalmış diyeceğimAllah seni
DeluBu da kesmeyip daha da beni alıntılayıp biri ya ben anlamadım şimdi bu ev kimden miras kalmış derse ebenden kalmış diyeceğim
Burayı anladınız mı kızçeler? Olmayan başka birr oğlu kim? Sen misin yoksaevet sonraeşimin babası olmayan başka bir oğluna vermiş
Sen milyar milyon 3 milyar
Eşimin babası olmayan başka oğlu ne yahuevet sonraeşimin babası olmayan başka bir oğluna vermiş bizmkiler 10 sene oradan almaya çalıştı. en sonunda eşiminbabası olmayan oğlu eşimin amcası eşimle kardeşine verdi ortak olarak ama kayınvalidem hep oturdu bu süreçte.
Amca diye bir kelime var oysaki
Türk dili ve edebiyatı öğretmenleri göreve davet ediyoruzEşimin babası olmayan başka oğlu ne yahu
Heee benim işte neyini anlamadın ki bunun sende , amcayı anlatıyor burda eşimin babası olmayan başka bir oğul=eşittir amca işte o da kim ben tabikii
Aaaa bilmece bu eşinizin dedesinin oğlu babanız değilse neyinizdirAmca diye bir kelime var oysaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?