ben kimseye sinirli değilim.Cevaplarınızın çoğunu okudum. Kayınvalidenizin durumuna olan üzüntünüz o kadar geçmedi ki bana... Konu başlığı bile evlat ayrımı üzerine zaten. Direkt kadını suçlamışsınız.
Siz kayınvalidenize üzülmüyorsunuz. Siz karın tokluğuna çalıştırdığınız bakıcınız gittiği için üzülüyorsunuz.
Kadın 4 sene sizin için çalışmış. Çocuk bakmak kolay bir şey mi? O yaştaki bir insan için daha da zor.
Siz kadını bedava çalıştırırken sorun yoktu da kadın para kazanabileceği bir iş bulunca mı sorun oldu?
Eşimin payı olan evde oturup kendilerine kira geliri sağlıyorlar diyerek sinirlenseniz anlayacağım ama kayınvalide mağduriyeti cık yani olmamış.
Dediğinize göre kadın size gelmese bile oradan çıkıp oğluna verecekmiş zaten o evi.
Kayınvalide hem evlat ayrımcısı hem mağdur, elti yılan, kayınbirader şerefsiz ama ailesine "siz hayırdır" demeyen pısırık kocaya laf yok.
Siz eşinizin abisini oradan çıkaracak gücü olmadığını bildiğiniz için bakım hizmetiyle avutmuşsunuz kendinizi senelerce. O da gidince avunacak bir şey kalmamış elinizde, siniriniz ondan.
Derdiniz kvdenizin sokakta kalmasi ise kayninizin suan bos duran evine gitsin yerlessin madem. Sizin için ev , para önemli degil nasil olsa kadinin sokakta kalması önemlikız tutmuyor ev tutmuyor kaynım kadının evine çöreklendi ev mi tutacakmış gerçekten anlamak istemiyorsunuz sadece dalga egçmek haklı çıkmak derdiniz.
kaynımla eltim evine çöktü kadının 30 yıldır oturduğu evine birde çalıştırıp parasını yiyorlar bunlar mı ev tutacak çok koiksin ya yada mahsus yapıyorsun
o zaman yanımızdaydı mutluydu sağlıklıydı döndüğündede de evinde oturacaktı ne çalışacaktı ne birşey ama olmadı kaynımla eltim gitmiyor evden hem biizm hem onun hakkını yiyor anladınız mı olayı o sırada zaten kendi evlerini kiraya verdiler gelir geliyordu... diyorum ya keşke bunu kabul etmeseydik kayınvalideme yatırsaydık para olarak ama o yine onlara veirdi yine kalırdı sokakta. evde benim babam ennem var onlar nbakıyor çocuğa daha öncede baktılar kimsenin yakasında değiliz biizm zor durumumuzdan yarralanıldı eşim vardiyalı çalışıyor bakıcı gelmiyor o sebbeple bize yardıma geldi her babanne ananeanne gibi...Keşke 4 yaşındaki çocuğunuzu 8 yaşına kadar getirinceye kadar da bu kadar düşünseydiniz kadını. Bir yakasından düşseniz mi artık hepiniz?
gitmiyor ki o da onların kşra almasını istiyor ki yahuu gidin evinize demiyor ...Derdiniz kvdenizin sokakta kalmasi ise kayninizin suan bos duran evine gitsin yerlessin madem. Sizin için ev , para önemli degil nasil olsa kadinin sokakta kalması önemli
çok terbiyesizsin lütfen yazma sen olur mu eski üyelerle bir olup burda biz öyle karar verdik diyemezsin anlayan gayet iyi anlıyor çalışan emek veren onurlukadın benim sıkıntımı anlıyor bende gayet iyi anlatıyorum senin derdin başka sıkıntılısın lütfem yazmaO ne demiş sen ne anlatmışsın yorumları okumadan kendi kendinize yazıyorsunuz kimseye cevap verdiğiniz de yok
evet var böyle insanlar çok şükür ki yalnız değilim sağol canım güldürüdn beni :)Başlığı okuyunca biri kayınvalidemi anlatıyor sandım
benimle otururken zaten etti ya öbür gelinine yardım . aldıarya kendi evlerini kira verdiler ya.... illa edicekse de gitsin gelini çalışsın oda sıcacık evinde otursun çocuk baksın sokaklarda arabamı çarpıcak tezgahın başında düşüp kalıcak mı diye benim kocam da delirmesin ne diyim halden anlamıyorsun kş sende böyle yapardın herhalde havadan para güzel aynen devam ...Tmam şimdi de öteki gelinine yardım ediyor
etti canım ettti hep ediyordu kaynımla eltim biizm ihtiyacımız var diyince çatı katına gidiyordu bende annem hastalandı o ara muhtaç kaldım gel dedim oturma orda dedim çocuğada bakarsın ki çok da zor dönemi kalmamıştı zaten ... para vericektim ona o da oğlunun kira almasını tercih etti eşimde kardeşine yeğenine acıdı kendide mecburdu kendi annem hastalanınca tamam dedi yanş herkes iyiydi kadın gerş evine dönğcekti ama çöreklendş eltimle kaynım gitmiyor anladın mıKayınbabannız vefat ettikten sonra halihazırda kayınvalidenizin oturduğu ev birdenbire 2 oğluna mı pay edildi? Yani zaten oturdukları evde kocası öldükten sonra devam etmedi mi oturmaya
gitmiyor ki o da onların kşra almasını istiyor ki yahuu gidin evinize demiyor ...
keşke öyle dese...
ben kimseye sinirli değilim.
kadının çalışması normal değil paraya ihtiyacı varsa biz verelim sıkıntı yok.
burda kadını manüpe edip evinden eden ve çalıştıranlara sinirliyim başka bir şey yok. evet kadın iyi duurnda değil eşim diken üstünde ve bu bana bize yansıyor anladınız mı bende kaldığı sürede kaynım zaten gelir elde etti daha kadından faydalanması neden bunu anlatabiliyor muyum
kadının eşinden maaşı var zaten o olduğu halde çalışıyor bizde diyoruz ki geç evine elektirk su doğalgaz bizden ki zaten bakın bu aradabenim çocuğuma bakmıyor yetişmezse yardım ediyorduk ta zaten önceden benim eşim durmaz ki eder zaten otursun çalışmasın eşim rahat edemiyor zoruna gidiyor. o eve otursa zaten eşimin kardeşi de kendi evine gitse sorun kalmayacak bunu kadında kardeşide eltimde istemiyor anlatabildim mi .E verin o zaman. "Anneciğim bu yaşta yorulmanı istemiyoruz. Senelerce çocuğumuza baktın, yoruldun. Bundan sonra dinlen. Biz yardım edeceğiz" deyin.
Kadın size gelmese de evi oğluna bırakacakmış zaten. Üst kata geçecekmiş. O zaman işinize geldi herhalde manipüle edip evden çıkarmaları.
Şimdi işinize yaramayan bir durum oluşunca mı gözünüze battı manipüle etmeleri?
Kayınvalide çocuğunuza bakıyor diye evi abiye bırakmanız en baştan saçmalık zaten. Sahibinden köle kiraladınız sanki. Çocuğa bakan kayınvalide, parayı kazanan oğlu ve gelini.
O zaman da aklınıza gelmiş miydi acaba kadının mağdur olduğu?
Bence kadın sizinle ve diğer oğluyla uğraşmaktan bıkmış, "gider doğru düzgün bir yerde çalışırım. En azından maaş sahibi olurum" demiş.
Kadını rahat bırakın artık. Parasıyla ne yaparsa yapar.
Eşinizin gücü abisini oradan çıkarmaya, sizin de eşinize bir şey söylemeye gücünüz yetmiyorsa yapacak bir şey yok. Ev dışındaki konular sizi ilgilendirmez çünkü.
evet biz hiç bir zaman biizm evimiz demedik kadın gider gitmez çöreklenmedik biz kadının dedik o ev her zamanda öyle düşündük ama kaynımla eltim o gözle bakmıyor hem onun hem biizm hakkımızı yiyor kayınvalidem o evd eolsun yine otursun tamam ona bile razıyız ya derdimiz ev değil neyini paylaşamıcaz eski bina 30 yıllık hisse arsa payı var yüzde 25 ev bile denmez ama kayınvalidem çok mücadele etti kayınlarıyla almak içim 10 sene uğraştı en son o şekilde verdiler ne güzel oturuyordu biizm derdimiz kadın ortada kalmasın anlatabiliyor muyum bşz bu onursuzlarla nasıl mücadele ederiz sıkıntımız oBen yanlış mı anladım
Bizim ev dediğiniz ev aslında kayınpederinle kayınvalidenin yaşadığı ev?
Kayınpeder ölünce amcalar kadına yaşadığı evi vermek yerine oğulları arasın da mı paylaştırmış.
Yani şuan benim diye paylaşamadığınız ev kayınvalidenin evi mi?
Of vazgeç artık ya yıldım gayette derdin ev ve para yani.evet yok aama hep o turuyordu. yine o otursun istiyoruz biz derdimiz ev para dedeğil.
Yahu dul maaşı ne kadar haberiniz var mı? Bu kadının tek ihtiyacı ev giderleri mi? Belki çocuklarından para istemek zoruna gidiyor kendi kişisel ihtiyaçları için çalışmak istiyor arada oğlunada yardım ediyor olamaz mı yani?kadının eşinden maaşı var zaten o olduğu halde çalışıyor bizde diyoruz ki geç evine elektirk su doğalgaz bizden ki zaten bakın bu aradabenim çocuğuma bakmıyor yetişmezse yardım ediyorduk ta zaten önceden benim eşim durmaz ki eder zaten otursun çalışmasın eşim rahat edemiyor zoruna gidiyor. o eve otursa zaten eşimin kardeşi de kendi evine gitse sorun kalmayacak bunu kadında kardeşide eltimde istemiyor anlatabildim mi .
Degil. Dede tarafından miras ev. Kadinla aslinda ilgisi yok.Ben yanlış mı anladım
Bizim ev dediğiniz ev aslında kayınpederinle kayınvalidenin yaşadığı ev?
Kayınpeder ölünce amcalar kadına yaşadığı evi vermek yerine oğulları arasın da mı paylaştırmış.
Yani şuan benim diye paylaşamadığınız ev kayınvalidenin evi mi?
evet biz hiç bir zaman biizm evimiz demedik kadın gider gitmez çöreklenmedik biz kadının dedik o ev her zamanda öyle düşündük ama kaynımla eltim o gözle bakmıyor hem onun hem biizm hakkımızı yiyor kayınvalidem o evd eolsun yine otursun tamam ona bile razıyız ya derdimiz ev değil neyini paylaşamıcaz eski bina 30 yıllık hisse arsa payı var yüzde 25 ev bile denmez ama kayınvalidem çok mücadele etti kayınlarıyla almak içim 10 sene uğraştı en son o şekilde verdiler ne güzel oturuyordu biizm derdimiz kadın ortada kalmasın anlatabiliyor muyum bşz bu onursuzlarla nasıl mücadele ederiz sıkıntımız o
Degil. Dede tarafından miras ev. Kadinla aslinda ilgisi yok.
ben para istemiyorum siz de bunu anlamıyorsunuz., adil olsunlar açık olsunlar şeffaf olsunlar istiyorum. kadın yaşayabiliyor maaşla elektrik su doğalgaz eşimle ben hep yardım ettik ederiz deOf vazgeç artık ya yıldım gayette derdin ev ve para yani.
11 sayfadır bir şeyler anlatıyorsun ne anlattığında tam anlaşılmıyor bilmece gibi biz tamamlıyoruz burada.
Tutturmuşsun bir elti çalışmıyor, kv ona para veriyor. SANANE.
Evin yarı kirasını isteyin geriside sizi ilgilendirmiyor zaten.
Yahu dul maaşı ne kadar haberiniz var mı? Bu kadının tek ihtiyacı ev giderleri mi? Belki çocuklarından para istemek zoruna gidiyor kendi kişisel ihtiyaçları için çalışmak istiyor arada oğlunada yardım ediyor olamaz mı yani?
Ama sizin derdiniz kv çalışması falan değil ki siz diğer kardeşin o evde oturmasını istemiyorsunuz. Açık açık söyleyin evden çıksınlar ya da kiranın yarısını alın. Çözüm çok basit aslında da işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?