HAK YEME ,EVLAT AYRIMI,SİNSİLİK...

ben kimseye sinirli değilim.

kadının çalışması normal değil paraya ihtiyacı varsa biz verelim sıkıntı yok.

burda kadını manüpe edip evinden eden ve çalıştıranlara sinirliyim başka bir şey yok. evet kadın iyi duurnda değil eşim diken üstünde ve bu bana bize yansıyor anladınız mı bende kaldığı sürede kaynım zaten gelir elde etti daha kadından faydalanması neden bunu anlatabiliyor muyum

Derdiniz kvdenizin sokakta kalmasi ise kayninizin suan bos duran evine gitsin yerlessin madem. Sizin için ev , para önemli degil nasil olsa kadinin sokakta kalması önemli

Keşke 4 yaşındaki çocuğunuzu 8 yaşına kadar getirinceye kadar da bu kadar düşünseydiniz kadını. Bir yakasından düşseniz mi artık hepiniz?
o zaman yanımızdaydı mutluydu sağlıklıydı döndüğündede de evinde oturacaktı ne çalışacaktı ne birşey ama olmadı kaynımla eltim gitmiyor evden hem biizm hem onun hakkını yiyor anladınız mı olayı o sırada zaten kendi evlerini kiraya verdiler gelir geliyordu... diyorum ya keşke bunu kabul etmeseydik kayınvalideme yatırsaydık para olarak ama o yine onlara veirdi yine kalırdı sokakta. evde benim babam ennem var onlar nbakıyor çocuğa daha öncede baktılar kimsenin yakasında değiliz biizm zor durumumuzdan yarralanıldı eşim vardiyalı çalışıyor bakıcı gelmiyor o sebbeple bize yardıma geldi her babanne ananeanne gibi...

Derdiniz kvdenizin sokakta kalmasi ise kayninizin suan bos duran evine gitsin yerlessin madem. Sizin için ev , para önemli degil nasil olsa kadinin sokakta kalması önemli
gitmiyor ki o da onların kşra almasını istiyor ki yahuu gidin evinize demiyor ...

keşke öyle dese...

O ne demiş sen ne anlatmışsın yorumları okumadan kendi kendinize yazıyorsunuz kimseye cevap verdiğiniz de yok
çok terbiyesizsin lütfen yazma sen olur mu eski üyelerle bir olup burda biz öyle karar verdik diyemezsin anlayan gayet iyi anlıyor çalışan emek veren onurlukadın benim sıkıntımı anlıyor bende gayet iyi anlatıyorum senin derdin başka sıkıntılısın lütfem yazma

Tmam şimdi de öteki gelinine yardım ediyor
benimle otururken zaten etti ya öbür gelinine yardım . aldıarya kendi evlerini kira verdiler ya.... illa edicekse de gitsin gelini çalışsın oda sıcacık evinde otursun çocuk baksın sokaklarda arabamı çarpıcak tezgahın başında düşüp kalıcak mı diye benim kocam da delirmesin ne diyim halden anlamıyorsun kş sende böyle yapardın herhalde havadan para güzel aynen devam ...

Kayınbabannız vefat ettikten sonra halihazırda kayınvalidenizin oturduğu ev birdenbire 2 oğluna mı pay edildi? Yani zaten oturdukları evde kocası öldükten sonra devam etmedi mi oturmaya
etti canım ettti hep ediyordu kaynımla eltim biizm ihtiyacımız var diyince çatı katına gidiyordu bende annem hastalandı o ara muhtaç kaldım gel dedim oturma orda dedim çocuğada bakarsın ki çok da zor dönemi kalmamıştı zaten ... para vericektim ona o da oğlunun kira almasını tercih etti eşimde kardeşine yeğenine acıdı kendide mecburdu kendi annem hastalanınca tamam dedi yanş herkes iyiydi kadın gerş evine dönğcekti ama çöreklendş eltimle kaynım gitmiyor anladın mı

gitmiyor ki o da onların kşra almasını istiyor ki yahuu gidin evinize demiyor ...

keşke öyle dese...

O zaman burada sizi ilgilendiren tek sey esinizin kardesi ile hisseli olan evinden kira getirisi alamıyor oluşu.
Evi satmaktan başka çare yok.
Kvdeniz de diger oglunun kira almasını istiyorsa kendisi de bazı şeylere katkanacak yapacak bir sey yok.
Kendini düşünmeyeni siz dusunseniz de fayda yok

E verin o zaman. "Anneciğim bu yaşta yorulmanı istemiyoruz. Senelerce çocuğumuza baktın, yoruldun. Bundan sonra dinlen. Biz yardım edeceğiz" deyin.

Kadın size gelmese de evi oğluna bırakacakmış zaten. Üst kata geçecekmiş. O zaman işinize geldi herhalde manipüle edip evden çıkarmaları.
Şimdi işinize yaramayan bir durum oluşunca mı gözünüze battı manipüle etmeleri?

Kayınvalide çocuğunuza bakıyor diye evi abiye bırakmanız en baştan saçmalık zaten. Sahibinden köle kiraladınız sanki. Çocuğa bakan kayınvalide, parayı kazanan oğlu ve gelini.
O zaman da aklınıza gelmiş miydi acaba kadının mağdur olduğu?

Bence kadın sizinle ve diğer oğluyla uğraşmaktan bıkmış, "gider doğru düzgün bir yerde çalışırım. En azından maaş sahibi olurum" demiş.
Kadını rahat bırakın artık. Parasıyla ne yaparsa yapar.
Eşinizin gücü abisini oradan çıkarmaya, sizin de eşinize bir şey söylemeye gücünüz yetmiyorsa yapacak bir şey yok. Ev dışındaki konular sizi ilgilendirmez çünkü.

kadının eşinden maaşı var zaten o olduğu halde çalışıyor bizde diyoruz ki geç evine elektirk su doğalgaz bizden ki zaten bakın bu aradabenim çocuğuma bakmıyor yetişmezse yardım ediyorduk ta zaten önceden benim eşim durmaz ki eder zaten otursun çalışmasın eşim rahat edemiyor zoruna gidiyor. o eve otursa zaten eşimin kardeşi de kendi evine gitse sorun kalmayacak bunu kadında kardeşide eltimde istemiyor anlatabildim mi .

Ben yanlış mı anladım
Bizim ev dediğiniz ev aslında kayınpederinle kayınvalidenin yaşadığı ev?
Kayınpeder ölünce amcalar kadına yaşadığı evi vermek yerine oğulları arasın da mı paylaştırmış.

Yani şuan benim diye paylaşamadığınız ev kayınvalidenin evi mi?

evet biz hiç bir zaman biizm evimiz demedik kadın gider gitmez çöreklenmedik biz kadının dedik o ev her zamanda öyle düşündük ama kaynımla eltim o gözle bakmıyor hem onun hem biizm hakkımızı yiyor kayınvalidem o evd eolsun yine otursun tamam ona bile razıyız ya derdimiz ev değil neyini paylaşamıcaz eski bina 30 yıllık hisse arsa payı var yüzde 25 ev bile denmez ama kayınvalidem çok mücadele etti kayınlarıyla almak içim 10 sene uğraştı en son o şekilde verdiler ne güzel oturuyordu biizm derdimiz kadın ortada kalmasın anlatabiliyor muyum bşz bu onursuzlarla nasıl mücadele ederiz sıkıntımız o

evet yok aama hep o turuyordu. yine o otursun istiyoruz biz derdimiz ev para dedeğil.
Of vazgeç artık ya yıldım gayette derdin ev ve para yani.
11 sayfadır bir şeyler anlatıyorsun ne anlattığında tam anlaşılmıyor bilmece gibi biz tamamlıyoruz burada.
Tutturmuşsun bir elti çalışmıyor, kv ona para veriyor. SANANE.
Evin yarı kirasını isteyin geriside sizi ilgilendirmiyor zaten.

Yahu dul maaşı ne kadar haberiniz var mı? Bu kadının tek ihtiyacı ev giderleri mi? Belki çocuklarından para istemek zoruna gidiyor kendi kişisel ihtiyaçları için çalışmak istiyor arada oğlunada yardım ediyor olamaz mı yani?
Ama sizin derdiniz kv çalışması falan değil ki siz diğer kardeşin o evde oturmasını istemiyorsunuz. Açık açık söyleyin evden çıksınlar ya da kiranın yarısını alın. Çözüm çok basit aslında da işte...

Degil. Dede tarafından miras ev. Kadinla aslinda ilgisi yok.

Sizin derdiniz başlıktan belli oluyor..

Kadına gelen vurmuş, giden vurmuş.. hakkı için 10 yıl savaşmış yine de hakkını tam alamamış.
Kadın yine de benim evim burası hayırdır demiyor..
56 dan 60 a size hizmet etmiş..simdi de diğer oğluna
Allah evlatlarının da hayırlısını versin.

Şimdi benim oturduğum eve ileri de Allah korusun eşim ölürse gelinlerim konuşma hakkı olacak öyle mi!!
Bir de lutufmus gibi bizim demedik diyorsunuz
Değil zaten sizin ne diğer oğlunun ne sizin bu ev!!
Amcalarının pislikleri, evlatlarının işine yaramış.

ben para istemiyorum siz de bunu anlamıyorsunuz., adil olsunlar açık olsunlar şeffaf olsunlar istiyorum. kadın yaşayabiliyor maaşla elektrik su doğalgaz eşimle ben hep yardım ettik ederiz de
çocuğumuza bakmadığında da ettik yine ederiz yeter ki ortada kalmasın
eşim kira para istemiyor annesi çalışmasın evinde sıcacık otursun derdi bu kayınımla eltim ek gelir yapma peşinde evet bu sebepten de kızgınız kim olsa kızar sizin annenizi bu duruma soksalar kardeşinize hanımına kızmaz mısınız.
çok dagüzel anlatıyorum anlayan insan çok ama siz beni yargılama peşindesiniz neden çalışmışım bananeymiş
benim evime yansıyor onların yaptığı haksızlık benim eşim uyuyamıyor gece anladın mı banane olmuyor o zman

verirse versin isterse sokağa atsın isterse çok afedersin poposunu silip tuvalete atsın banane ama söylemiyor hanımefendi söylememsinin sebebi evlat ayrımıdir siizn çocuğunuza baktı denilecek ilerde herşeyine eşim koşucak ben yardımcı olucak yumuşak huyluyuz biz güler yüzlüyüz ondan paramızda var çift maaşız ya bize yıkma peşindeler eltim kaynım kayınvalide

versin herşeyini versin yeterki açık net şeffaf adil olsun....

maksat minnetli bırakmak biizm onursuz olmadığımıızn bilincinde hepsi anladınız mı vermesine kızdığı o eşimin ana bana acımıyon mu diyo acımıyor demek ki

Ben bu kadar polemik sevdanızı da anlayamadim açıkçası. Satın evi alın kadına bi ev ne uzattınız. Ev satılınca eşşek gibi çıkacaklar ordan ya da parasını verip satın alacaklar yani istediğiniz gibi. Kv de çalışırsa çalışır yani size ne alala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…