Hakaret davası

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
kızlar bir kaç kız benm hakkımda sosyal ağlardan birinde s..rtk. gibi bir kelime kullanmışlar ve ben bunlara hakaret davası açsam mahkeme açtığımı ailem duyar mı ve ben onlara karşı sadece saçma sapan insanlar ve psikolojik sorunu olanlarla uğraşıyorum allahım beni mi sınıyorsun gibi kelime kullandım hakaret yok benden yana ama onlar o kelimeyi kullanmış bu durumda ben haklı çıkar mıyım mahkeme de. ve o kelimeden dava açılabilir mi

Sizin için dedikleri açık seçik yazıyor mu?
Yani "elifksk bir sürtük" mü demişler?

ailen kızar mı ki
niye kızsın ki ayrıca dava açmana gayet doğal hakkın hakaret etmişler..

şuan hala yazıyor mu, facebook grup konuşması falan mı, yoksa sayfalardan birine yazılan yorumlar mı, hala duruyorsa resmini çek, hukuki boyutunu bilmiyorum da ben olsam uğraşmazdım sosyal medyada densiz çok, en iyisi herkese açık sayfalara yazmamak

kapalı grupta yazılmş diğer hsabmdan gördm resmledim duruyr

Birine "ebenin" kelimesini kullanan bir arkadaşım için dava açıldı ve ceza aldı. Ertelendi ama. Ha birde tanık falan olacak

Kuzum işin yok mu iki dengesizle uğraşacaksın?
Böylelerini Allah'a havale edeceksin.
Ha illaki dava diyorsan.
1-maddiyatı hazırla
2-celp adrese gelir ;(
3-dava uzarda uzar
4-ailen tarafından duyulmama ihtimali sıfır :-(
SEVGİLER

Celp geleceği için adresine haberleri olur
Ama evet dava açabilirsin, haklı da çıkarsın büyük ihtimal.

sadece sorun hakaret değil hakaret kısmında kanıtım var ama yalan yanlış demedğim şeyleri sevdiğim adama mesaj atmışlar

evet yazıyor benim br kızla olan konuşmamı capsleyip yazmşlar

sadece sorun hakaret değil hakaret kısmında kanıtım var ama yalan yanlış demedğim şeyleri sevdiğim adama mesaj atmışlar

Kim bunlar?, o bir kızla olan konuşmada ne var ki?
Sevdiğin adam, senin hisettiğin duyguları hissetse zaten sorun olmazdı, ispatlaman da bir şeyi değiştirmez.
Ha yazan için adalet yerini bulsun istiyorum dersen o başka.

öğrenseler ne olacak ki?
haklı konumdasın şu an sen
ve bu karşıdaki haddini bilmezlere iyi bir ders olur

benm açımdan kötü olur ailemin öğrenmesi

kıza sildiği için kırıldğmı ve bna palavracı dedikleri için gruptan çıktığımı söyledim ama hakaret etti sonra onu ekran resmi alıp grupta paylaşmş

kıza sildiği için kırıldğmı ve bna palavracı dedikleri için gruptan çıktığımı söyledim ama hakaret etti sonra onu ekran resmi alıp grupta paylaşmş

Sildiği için kırılmak, palavracı dendiği için gruptan çıkmak vs. diyaloğun hakarete nasıl geldiğini kestiremedim.

o zaman farklı. İftiraya girer. Kaç yaşındasınız? Biraz çocukça yapılmış şeyler gibi...

22 yaşındayım

Sildiği için kırılmak, palavracı dendiği için gruptan çıkmak vs. diyaloğun hakarete nasıl geldiğini kestiremedim.

hayatın palavra gibi bir cümle kuruldu grupta bna bende çıktım gruptan capsleyen kızlada muhabbetim vardı dertleştiğim biriydi kırıldım sildiğin için dedim hakaret etmeye başladı bnde haklısın palavra cümlesini kullanan onlar değilm bnm suçlu olan da benim falan dye yazdım oda yne hakaret etti bnu da grupta paylaşmış altına da srtk yazmışlar benim hakkımda

Dava işi ayrı ama internetten tanıdığın dertleşeceğin insanları iyi seç bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…