- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Ben sadece yardım etmek istedim. Neyse siz zaten yarın avukatınızdan öğrenirsiniz.e
elmde hakaret edildiğine dair resmler vr cicim ki sadece br kişi değil neyse hakaret den ceza alıp almayacaklarını ben yarın avukatımdan öğrenirim
Tabi canim sosyal medya kullanmana karsi cikan ailen eminim senin gonul islerine sicak bakiyorlardir oyuzden tek korkun sosyal medya kullanman obur yaptiklarin degil yani :))) tabi canimsrtk palavracı kelimesnin yanında benm dediğim devede kulak kalıyor
başka şeylern çıkıp duyulmasndan korkmuyorum ailem sosyal medya kullanmamı istemiyor ve kulladğmı blmyr çekincem bu yüzden
bu sitede bile kac tane foton var elif.. umrumda degil bilinmek diyosun da, bence umrunda olsun.. biz de korkup gizleniyo degiliz ama herkese nasil/ne kadar guvenebilirsin?proflm gizli değil ki zaten burdan br kaç kişide ekli bu kdr da dert etmem ben burda profilimin ifşa olmasını. bn polemiğe girmedim ble ısrarla hakaret eden onlar ben suç olduğunu bldiğim için ağzımı dahi açmadım bana karşı delil olrk kullanılmasın diye
bu sekilde kaprislere girecegine, bu insanlar hakli olabilir mi, bi pay cikarayim, deseydin, baya yol katetmis olurdun, ne dersin?bu gidişle sayenizde sayfaya adım atmıcam
tanımadğm insanların haklı olup olmaması zerre umrmda değil açıkcasıbu sekilde kaprislere girecegine, bu insanlar hakli olabilir mi, bi pay cikarayim, deseydin, baya yol katetmis olurdun, ne dersin?
niye fikirlerini sormak icin konu aciyorsun o zaman?tanımadğm insanların haklı olup olmaması zerre umrmda değil açıkcası
boş fikir sormak için açmadım hanımefendi bilen kişilerden bilgi edinmek için açtım laf kalabalığı için değlniye fikirlerini sormak icin konu aciyorsun o zaman?
haddini bil biraz oncelikle..boş fikir sormak için açmadım hanımefendi bilen kişilerden bilgi edinmek için açtım laf kalabalığı için değl
haddini bil biraz oncelikle..
bu konu icin degil, bi kargo icin bile kac konu aciyorsun, onu da gectik, kilo verdim mi vermedim mi diye fikir soruyorsun, vermedin dese biri, ona bile saldiriyorsun.. sana dava acilsa muebbet yersin herhalde su tahrik edici sozlerinle..
sen konu acacagina topik ac, ismi de 'elif'i pohpohlayin, her yanlisini destekleyin, buyrun hanimlar' olsun..
bi de, laf kalabaligi demissin ya, onu en iyi sen bilirsin.. ac kendi konularini oku..
bi de simdi ben yazdim yazdim ama, bakalim sen ne kadar alacaksin payina duseni..
neyse ya
İşime gelen yorumlar duymak istiyorum desene sen şuna bilgi edinmek isteyen biri once bilgi edinmeye acik olur madem ki cok yonlu bakamayacaksin isine geldigi gibi konusulsun istiyorsun acma konu burdakilerin boş konusmasiyla alakasi yok sorun sende nick resim flnda uçmus hemen niyeyseboş fikir sormak için açmadım hanımefendi bilen kişilerden bilgi edinmek için açtım laf kalabalığı için değl
hesap vermek zorunda mıyım canım sıkıldı değiştirilebileceğini gördüm ve değiştirdim bundan size neİşime gelen yorumlar duymak istiyorum desene sen şuna bilgi edinmek isteyen biri once bilgi edinmeye acik olur madem ki cok yonlu bakamayacaksin isine geldigi gibi konusulsun istiyorsun acma konu burdakilerin boş konusmasiyla alakasi yok sorun sende nick resim flnda uçmus hemen niyeyse
dogruyu soyleyince 'laf kalabaligi' oluyo tabi dmi? senin zihniyetin ortada.. hemen konuyu kapattir da, daha cok 'bos fikir' cikmasin!boş fikir sormak için açmadım hanımefendi bilen kişilerden bilgi edinmek için açtım laf kalabalığı için değl
boş fikirlerle vaktimi kaybedemem aynen öyle yaptıracamdogruyu soyleyince 'laf kalabaligi' oluyo tabi dmi? senin zihniyetin ortada.. hemen konuyu kapattir da, daha cok 'bos fikir' cikmasin!
elif, sen iyi degilsin yavrum, buna bu yorumunda iyice emin oldum.. ne olur biraz 22yasinda gibi davran artik, ortaokulda degilsin, gunumuze gel ve algini biraz gelistir, ufkunu ac..muhatap dahi olmuyorum hanımefendi iyi geceler size. haddimi bildirmek size düşmedi emin olun ve foruma istediğim kadar konu açarım tapulu malınız değil
aman aman kos, aliskiniz senin kacmalarinaboş fikirlerle vaktimi kaybedemem aynen öyle yaptıracam
haddinizi aşıyorsunuz kimin hasta olduğu belli triplere girip kendi kendinize araya kaynak olmayı bilen sizsinizelif, sen hastasin yavrum, buna bu yorumunda iyice emin oldum.. ne olur biraz 22yasinda gibi davran artik, ortaokulda degilsin, gunumuze gel ve algini biraz gelistir, ufkunu ac..
engelliyorum sizi ve muhatabım dahi değilsiniz.aman aman kos, aliskiniz senin kacmalarina
İşime gelen yorumlar duymak istiyorum desene sen şuna bilgi edinmek isteyen biri once bilgi edinmeye acik olur madem ki cok yonlu bakamayacaksin isine geldigi gibi konusulsun istiyorsun acma konu burdakilerin boş konusmasiyla alakasi yok sorun sende nick resim flnda uçmus hemen niyeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?