- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
öyle olckDava işi ayrı ama internetten tanıdığın dertleşeceğin insanları iyi seç bundan sonra.
Madem ailen facebook kullanicisi oldugunu bilmiyor sende olaylara karismasaydin. Neticede durup dururken kimse kimseye hakaret etmez. Hem ailenden cekiniyorsun hemde sacma sapan kisilerle muhattap oluyorsun. Bos isler bunlar ugrastigina degmez hakaret davasi falan...sen en iyisi facebookunu kapatface kullandğmı blmyrlr
Madem ailen facebook kullanicisi oldugunu bilmiyor sende olaylara karismasaydin. Neticede durup dururken kimse kimseye hakaret etmez. Hem ailenden cekiniyorsun hemde sacma sapan kisilerle muhattap oluyorsun. Bos isler bunlar ugrastigina degmez hakaret davasi falan...sen en iyisi facebookunu kapatyakalanma korkunda olmaz hem :)
Boş işler bunlar. Boşver cnm.
elifçim facebook profiled cover photo kısmında her şey gülüşüyle başladı yazan sensin dimi?
ah kuzum bak kendini buralarda ifşa ettiğin gibi diğer sosyal ağlarda da böyle bildik bilmedik insanlara ifşa edip ne diye polemiğe girersin ki?
ben alakasız biri olmama rağmen bir iki konundan senin profilini şıp diye bulmuşken senin ailenin mahkeme olayını öğrenmelerini kafana takmamalısın bence..
git dava mı açıyosun ne yapıyosan yap da birazcık da orda burda verdiğin bilgilere dikkat et güvenliğin açısından. herkes iyi niyetli olmayabilir.
tatlım şimdi diyelim ki ben senin anneni babanı tanıyorum bi yerden senin profili de gördüm
gittim babana söyledim senin kız internetlere düşmüş sürtük demişler bilmemne
al başına belayı dimi
hem ailem duymasın deyip hem de kabak gibi kendini ortaya atarsan nasıl olacak?
zaten buradaki konuların efsane
gitsem şimdi babana söylesem senin kız otuzküsür yaşındaki işsiz güçsüz adamın poposuna yapışmış zaten ondan önce de evlenmiş boşanmış adama takılmış okulundaki herkesin diline düşmüş millet facebookdan çok çirkinsin keşke ölsen yazıyomuş falan desem hoş olur mu? bence kıyamet kopar..
o yüzden hani abla tavsiyesi baabında söyledim..
bence bir dene istersen..herkes haddini bilmeli..
ailen duyar büyük ihtimal. onun yerine böle yazanları korkutup özür dilet. he bide bundan sonra böyle insanlarla muhattap olma, kimse durduk yere birbirinin face ine böyle birşey yazmaz bi garezleri var demek ki greksiz insanları hayatından çıkar
çıkıntılık yapmasanız ölürsünüz dmişimdiki sevdiğin kim..en son kimde kalmıştık..şaka bi yana gerçekten psikologa git daha mutlu olacaksın,eski konularından biliyorum seni..lütfen kendine bu iyiliği yap bişey kaybetmezsin
kızlar bir kaç kız benm hakkımda sosyal ağlardan birinde s..rtk. gibi bir kelime kullanmışlar ve ben bunlara hakaret davası açsam mahkeme açtığımı ailem duyar mı ve ben onlara karşı sadece saçma sapan insanlar ve psikolojik sorunu olanlarla uğraşıyorum allahım beni mi sınıyorsun gibi kelime kullandım hakaret yok benden yana ama onlar o kelimeyi kullanmış bu durumda ben haklı çıkar mıyım mahkeme de. ve o kelimeden dava açılabilir mi
Bence cikintilik degil hakli surekli farkli farkli birilerine asik olup kendi kendine birseyler yasayip aci cekiyorsun herbirinde ve sana durduk yere sovmemistir muhtemelen belkide gercekten olayi anlatmiyorsun ha sen sucluda olsan demeye hakki yoktu dava acsan belkide hakli olursun ve ailenin bilmemesini istemen bu kadaar korkman altindan baska seylerinde cikip duyulmasi muhtemelen dikkat etçıkıntılık yapmasanız ölürsünüz dmi
Öncelikle dava değil şikayet etmek gerek suçlu bulunurlarsa tazminat davası açılabilir ama sosyal medya aracılığı ile olduğundan zor. Açıkça sana dedikleri belli mi falan filan bir sürü şey. Ayrıca senin kullandığı "saçma sapa insanlar" vs. sözler hakaret değil mi sence?
Bence cikintilik degil hakli surekli farkli farkli birilerine asik olup kendi kendine birseyler yasayip aci cekiyorsun herbirinde ve sana durduk yere sovmemistir muhtemelen belkide gercekten olayi anlatmiyorsun ha sen sucluda olsan demeye hakki yoktu dava acsan belkide hakli olursun ve ailenin bilmemesini istemen bu kadaar korkman altindan baska seylerinde cikip duyulmasi muhtemelen dikkat et
Devede ne bilmem de karşılıklı hakarette ceza almazlar.srtk palavracı kelimesnin yanında benm dediğim devede kulak kalıyor
başka şeylern çıkıp duyulmasndan korkmuyorum ailem sosyal medya kullanmamı istemiyor ve kulladğmı blmyr çekincem bu yüzden
elmde hakaret edildiğine dair resmler vr cicim ki sadece br kişi değil neyse hakaret den ceza alıp almayacaklarını ben yarın avukatımdan öğrenirimDevede ne bilmem de karşılıklı hakarette ceza almazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?