Hakaret davası

face kullandğmı blmyrlr
Madem ailen facebook kullanicisi oldugunu bilmiyor sende olaylara karismasaydin. Neticede durup dururken kimse kimseye hakaret etmez. Hem ailenden cekiniyorsun hemde sacma sapan kisilerle muhattap oluyorsun. Bos isler bunlar ugrastigina degmez hakaret davasi falan...sen en iyisi facebookunu kapat yakalanma korkunda olmaz hem :)

niye şimdi gocundunuz hanımefendi

Boş işler bunlar. Boşver cnm.

boşvermeyi düşünmüyorum açacağım davayı

elifçim facebook profiled cover photo kısmında her şey gülüşüyle başladı yazan sensin dimi?

ah kuzum bak kendini buralarda ifşa ettiğin gibi diğer sosyal ağlarda da böyle bildik bilmedik insanlara ifşa edip ne diye polemiğe girersin ki?

ben alakasız biri olmama rağmen bir iki konundan senin profilini şıp diye bulmuşken senin ailenin mahkeme olayını öğrenmelerini kafana takmamalısın bence..

git dava mı açıyosun ne yapıyosan yap da birazcık da orda burda verdiğin bilgilere dikkat et güvenliğin açısından. herkes iyi niyetli olmayabilir.

proflm gizli değil ki zaten burdan br kaç kişide ekli bu kdr da dert etmem ben burda profilimin ifşa olmasını. bn polemiğe girmedim ble ısrarla hakaret eden onlar ben suç olduğunu bldiğim için ağzımı dahi açmadım bana karşı delil olrk kullanılmasın diye

tatlım şimdi diyelim ki ben senin anneni babanı tanıyorum bi yerden senin profili de gördüm
gittim babana söyledim senin kız internetlere düşmüş sürtük demişler bilmemne
al başına belayı dimi

hem ailem duymasın deyip hem de kabak gibi kendini ortaya atarsan nasıl olacak?

zaten buradaki konuların efsane

gitsem şimdi babana söylesem senin kız otuzküsür yaşındaki işsiz güçsüz adamın poposuna yapışmış zaten ondan önce de evlenmiş boşanmış adama takılmış okulundaki herkesin diline düşmüş millet facebookdan çok çirkinsin keşke ölsen yazıyomuş falan desem hoş olur mu? bence kıyamet kopar..

o yüzden hani abla tavsiyesi baabında söyledim..

ailen duyar büyük ihtimal. onun yerine böle yazanları korkutup özür dilet. he bide bundan sonra böyle insanlarla muhattap olma, kimse durduk yere birbirinin face ine böyle birşey yazmaz bi garezleri var demek ki greksiz insanları hayatından çıkar

kendmi ortaya atmadım ama ynede teşkrler

bence bir dene istersen..herkes haddini bilmeli..

başka yolunu buldm ben dava açmayacğm açmş kdr beter edeğim

öyle olck zaten

şimdiki sevdiğin kim..en son kimde kalmıştık..şaka bi yana gerçekten psikologa git daha mutlu olacaksın,eski konularından biliyorum seni..lütfen kendine bu iyiliği yap bişey kaybetmezsin

Öncelikle dava değil şikayet etmek gerek suçlu bulunurlarsa tazminat davası açılabilir ama sosyal medya aracılığı ile olduğundan zor. Açıkça sana dedikleri belli mi falan filan bir sürü şey. Ayrıca senin kullandığı "saçma sapa insanlar" vs. sözler hakaret değil mi sence?

çıkıntılık yapmasanız ölürsünüz dmi
Bence cikintilik degil hakli surekli farkli farkli birilerine asik olup kendi kendine birseyler yasayip aci cekiyorsun herbirinde ve sana durduk yere sovmemistir muhtemelen belkide gercekten olayi anlatmiyorsun ha sen sucluda olsan demeye hakki yoktu dava acsan belkide hakli olursun ve ailenin bilmemesini istemen bu kadaar korkman altindan baska seylerinde cikip duyulmasi muhtemelen dikkat et

srtk palavracı kelimesnin yanında benm dediğim devede kulak kalıyor

başka şeylern çıkıp duyulmasndan korkmuyorum ailem sosyal medya kullanmamı istemiyor ve kulladğmı blmyr çekincem bu yüzden

srtk palavracı kelimesnin yanında benm dediğim devede kulak kalıyor

başka şeylern çıkıp duyulmasndan korkmuyorum ailem sosyal medya kullanmamı istemiyor ve kulladğmı blmyr çekincem bu yüzden
Devede ne bilmem de karşılıklı hakarette ceza almazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…