Ha şimdi mi soruyorsun nasıl olduğunu? Saat kaç oldu? Ben bunu haketmedim.. sfgghjkGel kiz ben senin internet kankin olurum
Bugun ki diskin nasildi kanka? Bak cok gezme sakin, beni habersiz birakma. Seni merak ediyorum
Senin de olurum kiizSen de bana gun asiri ne yedigini yazmak zorundasin su saatten sonra
Oyle olmaz. Simdi sende beni yanlis anlayip ,benim anneligime saygi duymalisin ve ben de seni engellemeliyimYandık anam babam yandık
Yeni gordum kanka aradigini. Fedain oldum. Daha ne istiyon he adafsfsgHa şimdi mi soruyorsun nasıl olduğunu? Saat kaç oldu? Ben bunu haketmedim.. sfgghjk
Valla ben internetten tanışıp evlendim o zamanlar msn vardı 15 yaşlarındaydık. Arkadaştık sadece 24 yaşımda bir daha farklı gözle konuşmaya başladık ve ilişkiye dönüştü. Şuan Çok şükür güzel giden bir evliliğim var ama ailesiyle çok sorunlar yaşadım. Bunla rağmen internetten tanışıp münasebet kurmak en son tercih olmalı evli biri için ise tercih dışı.Geçmiş olsun da, bu kadar dünyanızın yıkılacağı ne var onu anlamadim.
Yapmışsınız bir saflık/aptallık, başınıza bunlar gelmiş
Siz kendinizi ve niyetinizi biliyorsanız bu kadar etkilenmemelisiniz.
Internet üzerinden arkadaşlık olmaz.
Şimdi aaa neden evlendik biz diyen falan olacak Sadece şansları yaver gitti.
Sizinle genç bir avukatın ne işi olur?
Abla muhabbeti de nereden çıktı? Size mi kaldı elin ergeninin ne yiyeceği?
Zıkkım yesin.
Tanımadığınız etmediğiniz insan, bu sadece terbiyesiz cıkmış, hırsız da olabilirdi.
Bir sekil sizi ikna eder paranızı alırdı.
Yada daha kötüsü olurdu.
Evli ve internetten tanıştığı bir erkeğe vakit ayıran bir kadının evliliğinde mutlu olduğunu düşünmez kimse.
evliliğinde mutsuz, genc bir adama ilgi duyan v3 internet üzerinden aranan biri olmussunuz su durumda malesef.
Daha beteri olmadan dersinizi almışsınız.
Geçmiş olsun.
Etrafımda inanın çok arkadaşım var ama o an Allah'ım yardım et dediğim de bu avukat çıktı dedim bunda vardır bi hayır sahip çık Rabbim.gönderdi belki güzel abla kardeş dostluk arkadaşlık adı her neyse ama asla beraber olmak değil o yüzden çok üzüldüm öyle inandırmışımki onunla baya dermqn oluruz birbirimize diye ama işte insan ne tazıkki aynı düşncede kalmıyomuş
Bence çok yalnızsınız. İlgiye, onaylanmaya ihtiyacınız var. Bu yoksunluktan dolayı yaptığınız şeyin tuhaflığını anlamıyorsunuz. Oyunda tanıştığınız 22 yaşındaki bebenin bağırsak sağlığından önce kendi ruh halinizin farkına varın ve çözüm arayın.Kızlar merhaba öncelikle lütfen bana tepki vermeyin;
Arkadaşlar ben 36 yaşın da evli 10 yaşında olan bi insanım oğlumla birlikte tabletten 3 kişilik oyun oynarken birisiyle tanıştım.Ailesinden uzaktaymış kendisi bende o ara eşimle.çok tartışmalar yaşıyorduk insan bazı zamanlarda hiç tanımadığı bi insana daha rahat açılıyo.
Avukat bana çok güzel.destek verdi yangına körükle gitmedi ki abla diyodu arada ben de iyi insan düşüncesiyle bu şekil konuşmaya başladım zaten 2 kere telefon görüsmesi oldu işte dışarıda fazla gezme kendine dikkat et ,güzel güzel sulu yemeklerde ye diye hep yazdım buarada bu çocuk benden 14 yaş ufak
Bi abla gibi yaklaştım.daha sonra bu benim msjlarıma cvp vermemeye başladı bende habersiz bırakma gibi yazdım başına birsey geldi diye endişelendim
Aradım bana dediki sen bana kendini kaptırdın iyice abarttın ben sana bi adım gelsem sen bana 50 kere geleceksin buluşursak neler olacağını biliyorsun çooook üzüldüm ben bunları düşündürecek kadar birşey yapmadım ona yemin ediyorum yapmadım ve kızmayın ins.ekledim.nomuda verdim.benim sana saygım var anneliğine dedi evliliğine dedi bende kızınca o zaman ben elimi sürmücem bi insanla konuşmam dedi ve her yerden beni engelledi beynimden vurulmuşa döndüm hazmedemiyorum
Benim ona olan niyetim kötü değildi aslında onun da anlaması lazımdı
Off gitgide daha saçma bi hal alıyor, durduramıyoruz..İntihar etmek istedim.o şehir dışın da zaten
Ben normaldede herkese yardım etmeyi seven insanımdır lütfen kendimi övmek için anlatmıyorum ama çok duygusalım psikolojik olarak çöktüm kendimi sanki çok istiyormuşum da o beni reddetmiş gibi bana bi imaj çizmesi beni inanın aşırı yaraladı
Anneyim eşim ve eşimi gerçekten çok seviyorum bunu oda biliyodu zaten ama benim anlamadığım insanlıkk
Arkadaşlar bugün o avukat bey diye pek.bi sevdiğiniz kişi normalde 48 yaşında ve 2 kere evlenip boşanmış şahısmış
Rabbime şükürler olsun büyük bi hatadan döndüm Allah'ım denk getirmemiş
O intihar meselesini ilk duyduğum anfa şokta söylemiştim.kimisi arabadaki şöförü düşnmş Allah aşkına bazılarınız öyle bi muamele yaptıki taşladınız resmen
Sanki kendime avukata yamar gibi hissettim
Ewet ilgi gösterdim kabul ediyorum ama asla cinsel anlam da değil
Diğer yazılanları okudum kocasını aldatanlara dahil bu kadar ağır konuşulmamış
Allahımın yardımıyla onun ois kelimelirini dualarımla atacağıma inanıyorum
Tekrardan hepinize teşekkür ederim iyi akşamlar
Gerçekten hatamı kabul ediyorum bi daha mı çok büyük ilk ve son bi ders oldu banaKonu sahibi gerçekten bir hata yapmış.Karsisindaki de bunu yatağa atabilir miyim diye denemiş.Sonuc olumsuz olunca da kadını engellemiş.Keske yapmasaydi konu sahibi ama yapmış.Yime de çok asilmayacak bir hata değil.Bundan sonra akillanmani öneririm konu sahibi.Bu adam seni evine çağırıp kötülük yapardı sana ki sen buna zemin hazırlamışsin gercekten.İntihar düşünceni unut ya da bir doktora git.Cok.acimasiz yorumlar okudum.Tamam haksız ama bir çözüm yolu arıyor kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?