- Konu Sahibi Queen of the North
-
bu karakter meselesidir arkadaşım. yaşlı bir adamcağızı o hallerde bırakıp da oturup keyfine bakabilecek karakterd insan her meslekte olabilir. bunun iş yoğunluğuyla falan ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Ek olarak. INR değeri 1.1 di annemin. Kalp hastası olduğu için 2.5larda olması gerekiyor. INR 15dkkada çıkan bir şey,istenildiği zaman. Bizz 2 saat sonra öğrendik kanamayı öğrendiğimiz gece. 1.1 onun için felç riski demek.
Babamı bütün acil tanır polis olduğundan, ve o hemşire teröristti yani. Herkes bilir. HEr şey o kadar ağır yapıldı ki... Üstüne üstlük, serum taktığı koldan tansiyon ölçtü bu insan.
Bunların hiçbiri kasıt değilse, evet ben haksızım. Ve bunlarda kasıt olduğunu belirtip dava açmamızı söyleyen de bir doktorsa, üzgünüm. herkes iyi değil.
çağırdığımız ambulans tıp dolu diye bizi hastaneye götürmedi. komşudan yardım istedim gittik, bomboştu.....tam anlamıyla bomboştu acil!
Is yogunlugunu kasdetmemdeki amac bu terbiyesiz hemsirenin yaptigi degil
saglikcilarin bir kisminin is yogunlugundan dolayi ters tavirlarini belirtmekti..
madem is yogunluklari degil nedir o zaman bu görevlilerdeki afra tafra ?
yoksa hepsi bana mi denk geldi bir aylik Türkiye tatilimde
arkadaşım kimse saa haksızsın demiyor burda. her meslekte, mesleğini suistimal eden kötü niyetli insanlar olabilir. sana denk gelmiş. annene geçmiş olsun inşallah iyileşir.
ama biz kimse öldürülmeyi haketmiyor dediğimiz zaman, ''ben haketmiyor lafına karşıyım'' dersen, bu kimileri de öldürülmeyi hakediyor anlamı taşır. karşı çıkılan bu.
ben o hemşirenin davranışıyla ilgili yorum yaptım
´´iş yoğunluğuyla falan ilgili olduğunu düşünmüyorum´´ bende bu yorumunuza istinaden
hemsirenin tavrina yazdigimi anlamis olabileceginizi düsündügümden dolayi yazdim.
arkadaşım kusura bakma, şu an beynim o kadar yorgun ki seni anlayamıyorum, şu son yazdığın cümleyi de anlamadım.
neyse.. herkese iyi geceler dilerim, kimsenin öldürülmediği, doğmamış bebeklerin babasız kalmadığı günler, geceler dilerim....
arkadaşım kusura bakma, şu an beynim o kadar yorgun ki seni anlayamıyorum, şu son yazdığın cümleyi de anlamadım.
neyse.. herkese iyi geceler dilerim, kimsenin öldürülmediği, doğmamış bebeklerin babasız kalmadığı günler, geceler dilerim....
Sağlık çalışanı değilim ama bende anlayamadım
bu haberi bende okudum..çok üzüldüm..sanırım sağlıkçılar grev mi yapacaklarmış bu durum üzerine? can güvenliğimiz yok diye?
birde çocuk dedem neden öldü diye değil emekli aylığını alamayacağım diye öldürmüş doktoru...ne denir?
benimde eşim sağlıkçı..üzücü bir durum..
2010 mart ayında hıv vırüslü bı hastayı eldıvenım olmadığı ıçın muayene etmek ıstemedım ( açık yarası vardı!!), arkamı döndüm 1sn dedım
hasta yakını ıse daha cümlemı tamamlamadan burnuma sert bı yumruk attı
allahtan kırık yoktu, çatladı sırf.
ama o gün ılk defa hemşıre olmaktan nefret ettım
bı süre kendıme gelemedım, hatta o olaydan sonra soğudum bıle dıyebılırım bu meslekten
sırf benım ıçın önemlı bı meslek onun ıçın devam etmeye karar verdım
ağustosda tekrardan başlıcam, ama bazen düşünüyorum
bızı kım koruyabılır bu gözü dönmüş ınsanlardan ?
bu yaşadığım olayda sadece o an müdahale etmedığım ıçın oldu, tek derdım eldıven almaktı
adamın dedığı :ne olursa olsun hastasına yardım etmek zorundaymışım!! hıv bulaşırsa bulaşsın demıştı
ben de hep hemşireleri çemkirir diye biliyordum .demek ki hastalardan da çemkiren oluyormuş.kim çemkiriyorsa kınıyorum.dokturumuza da Allah rahmet etsin.
malesef ben de hemşireyim ve her gün tehdit altında çalışıyoruz. daha dün bir hasta yakını ağza alınmayacak dünya kadar küfür savurdu biz hemşirelere, başka bi tanesi bana el kaldırdı asistan dr'larımız olmasa dövülecektim. sağlık bakanımız nerde acaba? Gaziantep'teki olaydan sonra da bakanımıza bir paket kına göndermek isterdim...
17 yaşında caniler olmasın diye onları eğitmeye çalışan öğretmenler ayak altına alınırken ,türk eğitimi kökten çökertmeye çalışan 4,4,4 bağıra bağıra gelirken ne yaptınız
kısacası YILAN SİZE DOKUNANA KADAR ne yaptınız
Öncelikle başımız sağ olsun
Ama hiçbir sağlıkçı bunu haketmiyor demenize kesinlikle katılmıyorum. Aşağılık bir prof yüzünden annem beyin kanaması geçirdi. Keşke herkes hakkını vererek yapsa şu mesleği...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?