hakim bosamadi..

hepinize cok tesekkur ederim.. dualarinizi bekliyorum.. Rabbim hayirli, razi olacagi karari verdirsin ve bu karari icimize sindirsin..

ah sevgi yeterli olsa bi evliligi ayakta tutabilmek icin.. saygi ve guven olmadikca sevgi de tukeniyor ne yazikki.. beni en cok yaralayan caresizlik.. geri donup de mutlu olacagima azicik inansam bir dakika durmam.. ama ikimiz de artik ilerisinin karanlik oldugunda hemfikiriz.. ne o unutur ne de ben.. o bir se bana yuklenip suc bastirir.. hic hic kolay degil.. aklimin ucundan gecmezdi bu hallere dusecegimiz, hayalimiz sonsuz huzurdu, ama olmadi.. bu yarim kalmisliklar beni mahfeden..

Yaşamadığım için bilemiyorum belki de ama bana sevgi her şeyi çözer gibi geliyor ne bileyim. Sanki bir evlilik aldatma olmadığı sürece,iki tarafta birbirini seviyorsa yürür(Tabi karakter de önemli eşinizin).Bence eşin sana adım atarsa boşanalım diye diretmemelisin, biraz uzak kalın birbirinizden sanki boşanmışsınız gibi.Eminim bikaç ay bile dayanamayacaksınız. Bir de okumamış olabilirim ama eşiniz ailenize karşı saygısız sanırım,güven eksikliği neden peki?

3ay olacak nerdeyse ayri kalali.. dune kadar rahattim ama dunden beri icim cok acidi, o mahkeme vs.. diger konumda anlatmistm cok genel haliyle canim.. ailesi, esimin durusu ve babama yaptigi hakaret, verdigim sanslarin hep husranla sonuclanmasi vs

3ay olacak nerdeyse ayri kalali.. dune kadar rahattim ama dunden beri icim cok acidi, o mahkeme vs.. diger konumda anlatmistm cok genel haliyle canim.. ailesi, esimin durusu ve babama yaptigi hakaret, verdigim sanslarin hep husranla sonuclanmasi vs
Canım ailesi hakkındakileri okumuştum diğer konunda, o yüzden ailelerden uzakta yaşasanız sorun hallolur diye yazmıştım ama eşim benm aileme hakaret etse çok kötü olaylar olurdu on da haklısın. Hakkınızda hayırlısı olsun

insaallah canim sagolasin.. 1senedir bi saygisizligi yok gorunurde ama en bastan yapti bunu, demek bun yapablecek biri.. bnm agzima da cok laf geldi annesine denecek ama asla bi gun yuzumu dahi asmadim.. ama o herseyden once beni cignedi.. misal benim babam ahlaksz bile olsaydi, beni uzmemek icin o kapatmaliydi ustunu..

Bunu çok güzel ifade etmişsin kadını baba evine götürmek çok adice sanki kusurlu mal aldın getiriyorsun gibi adam resmen mal mış ,bunları okuyunca insan çok sinirleniyor sonuçta benimde kızım var

Of of evlenirken sadece eşinle değil ailesiyle de evleniyorsun diyorlar ya boşuna demiyorlar bunlar nasıl insan anlamadim ki benim

Emin ol ictenlikle dua ediyorum sana çünkü gerçekten kişiliğin yazdiklarindan belli oluyor ben de çok duygusal bir insanim erkek arkadaşdan ayrilmak bile beni ne hale getirmişti psikolog psikiyatrist ikisine de gittim iki tedaviyi de beraber götürdüm işe yaradi senin acin daha büyük bence sen de tedavi al bu süreci en hafif düzeyde atlatmana yardimci olur.

hepinize cok tesekkur ederim.. dualarinizi bekliyorum.. Rabbim hayirli, razi olacagi karari verdirsin ve bu karari icimize sindirsin..

1 hafta sonraya atması iyiymiş bence türkiyede olsa 3 ay sonraya atar en az dava
yani büyükşehirlerde öyle en azından
o kadar saçma ki sistem
taraflarından biri boşanmak istemese süründürüyor
ya ne kadar saçma bir şey bir taraf o evliliği istemiyorsa o evlilik yürür mü artık !!

Önceki konularını okudum ve bu yaşadığın duygusallığın geçici olduğunu düşünüyorum,
neler neler yaşamışsın evliliğinde ailesi ve eşinin karakterleri değişmediği sürece mutlu olamayacağınız apaçık ortada maalesef
Kendini toparlamaya çalış evlilik döneminde duygusal davranarak yaptığın hataları tekrarlama yine üzülen sen olursun.

Bunu çok güzel ifade etmişsin kadını baba evine götürmek çok adice sanki kusurlu mal aldın getiriyorsun gibi adam resmen mal mış ,bunları okuyunca insan çok sinirleniyor sonuçta benimde kızım var
hem de cok cok rencide edici.. ne yaptimki ona alip getiriyo.. ailemi de kirdi hem, alin bunu ise yaramadi dercesine

cok tesekkur ederim guzel sozlerin icin, Allah razi olsun..
ben esimin ailesini ailemden cok kiymetlendirmeye bile hazirdim inan, sirf ona askimdan.. ama benim ailemi cok rencide etti ve gozu gormedi beni.. benim hatrima susardi insan kusur bile olsa.. onu bende bitiren sey de bu haksizliklari zaten.. gecmisle bagi koparamamak benim sorunum.. sadece guzel seyler geliyo aklima bazi zamanlar, ozaman kalbim cok aciyo.. insaallah inşirah ferahligi gelir kalbimize.. insaniz imtihandayiz, Rabbim kolaylastirsin.. dualarina can i gonulden amin cok iyisin..

A

Acıma arkadaşım ablam acıdı ikinci şansı verdi şimdi kan kusturuyo beş para etmez adam ona. Değişmez inanma sakın asssla deüişmez!!!

duygusallik yuzunden hep ugrastim ve cok seye izin verdim haklisiniz..

A

Acıma arkadaşım ablam acıdı ikinci şansı verdi şimdi kan kusturuyo beş para etmez adam ona. Değişmez inanma sakın asssla deüişmez!!!
bir de beni gidersem artik geri donusu yok, kan cikacak nerdeyse bu gidisle Allah korusun.. ve gidemeyeccegimi bildiginden huzur vermeyecek

Bence o hakim önünde ağlayışıda planlar istediği gibi olmadığından seni sevdiğinden değil ,piskopat karektersiz adam asla değişmez çok aşağlamış seni egosu tavan yapmış ama en son sen ona gününü göstermişsin ağlaması ondan bir eline geçsen bak sen sana yapacağı eziyetleri
bir de beni gidersem artik geri donusu yok, kan cikacak nerdeyse bu gidisle Allah korusun.. ve gidemeyeccegimi bildiginden huzur vermeyecek

Bence o hakim önünde ağlayışıda planlar istediği gibi olmadığından seni sevdiğinden değil ,piskopat karektersiz adam asla değişmez çok aşağlamış seni egosu tavan yapmış ama en son sen ona gününü göstermişsin ağlaması ondan bir eline geçsen bak sen sana yapacağı eziyetleri

Madem ikiniz de o kadar etkilendiniz belki o 1 hafta size daha iyi dusunmek icin verilmis guzel bi firsattir ?

isin kotusu de su ki, ordaki duygusal aglayan adam da o, bu yanlislari yapan da o.. cift kisilikli ve dengesiz.. orda agladik, beni alip gotursun hemen baslardi, vay dava actin vay rezil olduk vs vs..

Vermez, sen tam teslimiyet içinde yaşayan ve naif birisin anladığım kadarıyla, ablam da aynı. Siz böyle ailelerle başedemezsiniz. Çirkeflik yapamayacak fıtratta olduğun için o evliliğin sürdüğü her gün yeni şeyler alıp götürecek senden ve işler iyice karmaşıkhale gelecek, içinden çıkamayacaksın. Hele birde çocuk olursa bak sen şamataya. O çocuğun üzerine oynamalar. Aaah ah ablam da senin gibi başında boşansaydı keşke dirayetli durup, çoktan sıyrılmıştı, 10 yıl sonra 2 çocukla boşandı ve o insan denmeyecek, bir iş beceremeyen, huzur bozmaktan başka hiçbir yeteneği sıfatı vasfı olmayan varlık bugün böyle çocuklarını resmen kullanarak hayatı ablama dar edemeyecekti. Nolur bi karar verdiysen asla dönme kararından. Acıma duygunu sil at o insana karşı, erkekler bizim gibi değil!!! Daha bencil. Biz duygularımızla hareket ederiz ve anlık planlar yaparız onlarsa uzun vadeli hesaplar yaparlar. Bugün rengi kara olan yarın beyaza DÖNMEEEZZZ! değişmez canım arkadaşım. Ailen var. Genç kız gibi kaldığın yerden devam edersin çocuksuzsun. Zerre acı kalmaz inan bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…