- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
Hayırlısı olsun hiç sıkma canını Büyükşehir stresinden tamamen uzak bir hayat seni bekliyor:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar emniyet genel müdürlüğü atamaları açıklandı ve eşimin tayini istanbuldan hakkariye çıktı
istanbulda ev aldık ayda 2100 tl kredi ödüyoruz ben özel sektörde çalışıyorum kredimiz hariç kredi kartı borçlarımız var ayrıca 2 yaşında babasına çok bağlı kızım
ne yapıcam bilmiyorum
ailemin yanında kalıp borc mu ödemeliyim yoksa eşimle hakkariye mi gitmeliyim bilemiyorum kafam çok karışık
eşim haziranın 24 ünde gitti ve bir hafta zor dayandı kızlar şimdi kızımla bizde gidiceğiz temmuzun bırınde eşim evi tutmuş eşyaları ayarlamış iş yerimlede konuştum şuan çalıştığım yere kardeşim girecek benide işsizlik maaşı almam için kendileri çıkartmış gibi gösterecekler
eşimin maaşından kredileri çıkartınca 1000 tl kalıyor benımde 850 işsizlik maaşım olursa 1850 allah bereket versin evimde işsizlik maaşım bitinceye kadar kiraya verilirse sorun olmıycak gibi gözüküyor şimdi diyceksiniz ki bu kızın kafası gene neden karışık sizce
1850 tl ile ev geçinir mi 550 tl kira ama 9 ay sonra falan lojman cıkıyormus o zaman 150 tl olucak kira param
Benim esimde polis batmandayız 2 senedir 2 sene daha var duygusal değil akılcı bi karar almanı öneririm kredi taksitiniz az değil eşi Hakkari'de görev yapıp bitiren bi arkadaş vardı kendisi gidememisti iş dolayısıyla onunda 1 kızı var ECD75 onunla yazış fikir al istersen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi hayırlısı sayılı gün çabuk geçer bak ben 2 seneyi devirdim bi bu kadar daha var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nasil bekleyecek borc?afedersiniz ben hakkariye gidecegim bi sure odemeyecegim haberiniz olsun mu diyeceksiniz...Ben eşlerin birinin bir yerde birinin başka bir yerde olmasına karşıyım.
O zaman evli olmanın ne anlamı var ki.
Ben kendi adıma eşimle birlikte giderdim.
Kredi borcu bekleyebilir.
Kizlar ben buraya geldim gelmesine de ya bura cok karisti esim de izin donusu sen gelme diyor gene karistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?