hakkariye tayin

hayır canım olur mu öyle şey bende asla yalnız gıtmemesınden yanayım evet senın dedıgın gıbı kara bıle gecebılırım

hatta 6 ay işsizlik maaşını halledebilirsem bir sene evde kalıp cocugumla vakıt gecırıp dınlenebılırım ıkıncı senede ucretlı ogretmenlıge basvururum suan planım bu yonde bakalım hayırlısı olsun artık bılemıyorum evı esyalı kıraya verırsek emlakçı en az 1,250 ye dedı özel bir unuversıteye cok yakın evımız ögrencıye verelım dıyolar daha bunun alınıcak depozitosuda var boyle konusunca ben baya zengın olurmusum gıbı geldı bır an

aman internetten bıkmışım ben lojmana gıdıp kendim gibi insanlarla tanısıp sabah aksam yatmayı planlıyorum ohhhh mis

bugün sizi çok ılımlı gördüm geçen günler ilk açtığınızda konuyu çok gergindiniz ve gitmemek için bahaneler buluyordunuz bugün ise daha ılımlı hissettim.

bugün sizi çok ılımlı gördüm geçen günler ilk açtığınızda konuyu çok gergindiniz ve gitmemek için bahaneler buluyordunuz bugün ise daha ılımlı hissettim.

canım o bahane değildi

oturdum gelirlerimi giderlerimi hesapladım gitmeme mani olucak kadar kötü bir durumumun olmadığına karar werdim sadece

ya ben eşimden hiç ayrı kalmadım ama bilemiyorum sanki sizde gitseniz iyi olur gibi :26:

aa canım benim orada çocuğun aşıları nasıl olacakmış orada doktor nasıl olacakmış baştaki sayfalarda konuştuk bu konuları çok iyi yapmışsın Allah ayırmasın sizleri

valla canım insan istediktesn sonra her şey oluyor.ben burada spinal anesteziyle sezeryan oldum.batıdaki arkadaşlar anlatıyordu ağrılarını.ben ertesi gün bebeğimi kucağıma alıp kulak doktoruna gittim. Allahıma şükürler olsun şimdiye kadar hiç acillik olmadık.aşısı da sağlığı da herşeyi gayet yerinde.burada öğretmen polis asker olduğu kadar doktorhemşire de var.sonuçta burası da türkiye cumhuriyeti.sen gelme ben gelmiyim.işte o zaman ayrışma başlar.

canım o evi inan aldığıma zerre pişman değilim şimdi o benim tek güvencem 1,250 tl sonucta az para değil

ev almayın demedımkı ama madem boyle bır tayın olayı vardı o zaman uygun kıralı bı evde oturup maasını bırıktırırdınız, dogu gorevı bıtınce de yıne ev alabılırdınız, ya da evınızı kıraya verıp esınızle gıdın derım ama evın kırası kredısını karsılarmı

Katiliyorum canim sana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar merhaba Hakkari Şemdinli'de yaşayan polis eşiyim... Yasemin hmm gibi buraya gelmemek için kendimi kandırdıgım belkide arkasına sığındığım bahanelerim vardı ama sağlıklı düşününce böyle bir yerde eşinizin sizden başka hiç birşeye ihtiyacı olmadıgını anladım... Izmirde yaşıyordum ve çalışıyordum şimdi ev hanımıyım ama eşimin yanında onu güler yüzle karşılayıp bütün stresini yorgunluğunu atmasını sağlayabiliyorum. Maddi sıkıntı diye bişi olmuyor harcayacak yer yok burada herkes birikim yapıyor yada borcu olanlar borçları kapıyor... (((( illa çokkk zor durumdayım diyorsan illa para para diyorsan memur olan bayanların çocuklarına bakıp evinde para kazanabilirsin bunu yapan bir çok komşum var))) Bizimde kredimiz var ama burada büyük şehirde ki gibi harcama yapacak yer yok ama eşinle paylaşımının olacağı ve çok güzel arkadaşlıkların kurulduğu süper bir yer... Eşlerimiz görevden döndüğünde hevesle eve giriyorlar ama bekar arkadaşlar için gerçekten üzülüyorum evde güler yüzle karşılayan yok sıcak bir yemek yok yorgunluğunu bir alacak muhabbet edip içini dökecek eşleri yokkk.... eşimi evliyken bekar arkadaşlarının yaşadığını yaşatmadıgım için kendimle gurur duyorummmmm....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evi kiraya vericez kredi kartılarını kapatıp bende eylül ekim gibi eşimin yanına gidicem

şemdinli ve çukurcada lojman cıkması daha büyük olasılıkmış siz lojmanda mı kalıyosunuz ?

Evet lojmanda kalıyoruz tayin döneminde evden çıkacak olanlar yeni gelenlere evi satıyorlar bizde öyle yaptık tayini çıkan bir çiftten evlerini eşyalarıyla aldık ve mecburen başkalarının eşyalarıyla yaşamak zorundayım eşimin yanında olduktan sonra herşeye değiyor.... Istanbuldan gelen arkadaşlar da var onlar int.ten birbirlerini bulup nakliye ayarlayıp eşyalarını getirmişler şimdi dönüş yapacaklarda öyle birleşip eşya götürüyorlar ama bence eziyet umarım lojman çıkar ve eşinin yanında olursun burada gerçekten eşine en büyük destek sen olacaksın ve çok güzel arkadaşlıklar kuracaksın....

anladım kaçıncı seneniz orda peki çocuk açıcından nasıl bir yer

1 sene olmadı bizim daha Ağustos'ta 1 sene olacak... Ben yeni hamileyim çocuğumuz henüz yok ama burada herkesin çocugu var lojman parkında çok rahat oynayabiliyorlar tabi çocuklar oynarken bizde Park'ta oturup sohbet ediyoruz hava alıyoruz:) Okula giden çocuklar var... Aşı vs bakımından hiç sorun yok hemşireler saglık ocağından lojmana gelip herkesi bilgilendirip damlasını falan yapıyor. Saglık ocağı hastane vs var zaten bunlara güvenip bebek yapmaya karar verdik:) çok korkmuştum gelmeden önce dogunun en ucu diye düşünüyordum ayyyy ben izmirden sonra nasıl orada yaşarım Irak ve İran sınırında falan derken İnan alışıyorsun komşuluk arkadaşlık çok saglam oluyor eşimle paylaşımımız yönünden çok mutluyum.... Eger sürekli İstanbul a gidip gelicem yada van a gezmeğe gidelim diye harcama yapmazsanız maddi yönden çok güzel birikim yaparsınız. 2 yıl olan şark görevini 4 yıla maddi yönden daha da rahat edebilmek için uzatanlar var...

sağol canım ya içimi rahatlattın valla bakalım şu lojman işi kesinleşsin planlarımı yaptım bende hakkari li bir hatun yolunda hızla ilerliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…