- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
Neden oyle dedin canim...?Oncelikle hayirli olsun diyorum
Beni hatirliyormusun
Sen bi konu daha acmistin aylar once. Bu durumla ilgili tayinimiz cikarmi ipka kabul olrmu filan doye. Herkes cikmaz demisti ama Hatirlarsan ben sana bu yil istanbul da kimseyi birakmayacaklarini muhakkak tayininin cikacagini yazmıştım. Sen pek onemsememistin.
Istersen ozelden bana yaz.
Sadece şu kadarini söyleyebilirim bende sirnaktayim
Sakin eşini yalnız gonderme......
Buraya eşsiz gelenler yuzde doksan ayriliyor cok Uzgunum ama gerçekleri gordugum seyi soylemek zorundayim.........
Cocuguna yazik sonucta babasına ihtiyacı var
..
sartlar batidaki gibi degil cunku.lojman cok zor cikiyor.sivil yerde zor yasar.lojmandan kafaya estikce cikamaz.her giden es cocuk getirmeyin diyorlar cunku.mesele ordaki cocuklara asi vurumamasi degil yani.kafasina gore batidaki gibi hareket edemez kendi basina.ee acil bisey olsa neyapcak
eş götürülemeyen bir yerse zaten mecbur gdemiyorsunuz diyelm gtmednz eşinizn sene de 20+4 gün izni war çocugunuz babasını sene de 24 gün mü görücek ?
bende polis eşiyim bizde şark bekliyorz dgl hakkari dagda tek başımıza olucagımı bilsem asla bırakmam eşimi yalnz..
krediyi de azaltn ödemelerini görüsn bankayla 1 yıl geç bitirin borcunuzu,
o kadar insan gidip geliyo TSK da olanlar napsn anidn bi gdiyolar 1 hafta 15 gün yok adam yok ewde..
evlenirken iyi günde kötü günde diye sorulurken evet diyoruz ama şark ugruna bile kendi rahatımızı düşünüyoruz hemen..
eş götürülemeyen bir yerse zaten mecbur gdemiyorsunuz diyelm gtmednz eşinizn sene de 20+4 gün izni war çocugunuz babasını sene de 24 gün mü görücek ?
bende polis eşiyim bizde şark bekliyorz dgl hakkari dagda tek başımıza olucagımı bilsem asla bırakmam eşimi yalnz..
krediyi de azaltn ödemelerini görüsn bankayla 1 yıl geç bitirin borcunuzu,
o kadar insan gidip geliyo TSK da olanlar napsn anidn bi gdiyolar 1 hafta 15 gün yok adam yok ewde..
evlenirken iyi günde kötü günde diye sorulurken evet diyoruz ama şark ugruna bile kendi rahatımızı düşünüyoruz hemen..
asgari ücretle ev geçindiren kişiler hepimiz çevresinde lakin
eşimin maaşı 2400
eve ödenen kredi 2100
asgari ücret bile kalmıyoki
ben geçen sene 6 aylık hamileyken eşimle Şırnak a geldim.burada doğum yaptım.şimdi 5 aylık oğlum var maşallah.hiç bir şey bi babayı çocuğundan 2 sene ayrı bırakmaya sebep olamaz .nikahta söz verdiğimiz gibi iyi günde de kötü günde de yanlarında olmalıyız.ki bence burda eşlerine daha çokk ihtiyaçları var.ayrıca polis ilçede çalışır özel harekat değilse.
şimdi yeni sorum şu işsizlik maaşımı saymazsak 1,250 tl kira param benim ordaki ihtiyaclarıma yetermi kiram faturalarım yemem içmem
Keske ev almadan once tayını bekleseydınız, boyle bır ıhtımalın olacagını bılıyor olmalısınız, ev kacmıyor ya 2,3 sene sonra da alınırdı, bence 2 sene uzun bır sure
arttırırsın bile canım
Kocanı bırakma.Böyle ayrı düşen çiftlerin büyük bir kısmı sonradan boşanıyor.Evet zor olacaktır ama aileni sakın dağıtma.Ben olsam kocamla giderdim arkadaşım.Bu arada hayırlı olsun.
anneme sordum oda öyle dedi canım inşallah ya şimdilik patronlarıda ikna edebilirsem işsizlik maaşıyla bir senem gül gibi gecer gibi gözüküyor tabi gitmeden önce kartlarımın borcunu kapatmalıyım
Arkadaşa katılıyorum . Şartları ayarlamaya çalışabiliyorsanız , eşinizden ayrılmayın , beraber gidin .
Farklı şehirlerde çalışan , üstelik hemen hemen her hafta sonu görüşen bir çift var tanıdığım . Şu anda boşanma kararı aldılar , aileler girdi araya ( umarım hayırlısı olur ) , üstelik ortada elle tutulur ciddi bir sebep yok .
yani açılmamak gerek ne gelirse o gider ben ona inanıyorum
evet canım ya elimden geleni yapmaya çalışıyorum çok güzel bir evliliğim var maddiyat yüzünden bozulmasına izin veremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?