hakkariye tayin

Neden oyle dedin canim...?

tek tek tüm mesajları okuyamadım eğer daha önce sorulmuşsa kusura bakmayın.2 senenin sonunda kesin İstanbul'a mı döneceksiniz? Eğer evet ise cevap döndüğünüzde tek maaşla geçinmenizde problem olacak mı? döndüğünüzde şuan çalıştığınız yer ve konumda bir iş kolayca bulacak mısınız? Sonuçta 2 sene diyorsunuz bir tarafta da sizin zaman ve emek harcadığınız bir kariyeriniz de var. 2 sene için gidip gelecek olan eşiniz bu süreçte sizi aldatırsa zaten aldatsın oohhh ne güzel kurtuldum bu adamdan demeniz lazım. şimdi mi aldatçak sonramı aldatçak kafamı çevirincemi aldatçakla ömür geçermi yahu. ben gitmemeniz taraftarıyım açıkçası hatta annenizin yanına taşının evi de kiraya verin böylece eve 3 maaş girmiş gibi olsun en azından 2 sene içinde çektiiniz özlem hem aşkınızı hem cebinizi alevlendirsin.

eş götürülemeyen bir yerse zaten mecbur gdemiyorsunuz diyelm gtmednz eşinizn sene de 20+4 gün izni war çocugunuz babasını sene de 24 gün mü görücek ?
bende polis eşiyim bizde şark bekliyorz dgl hakkari dagda tek başımıza olucagımı bilsem asla bırakmam eşimi yalnz..
krediyi de azaltn ödemelerini görüsn bankayla 1 yıl geç bitirin borcunuzu,
o kadar insan gidip geliyo TSK da olanlar napsn anidn bi gdiyolar 1 hafta 15 gün yok adam yok ewde..
evlenirken iyi günde kötü günde diye sorulurken evet diyoruz ama şark ugruna bile kendi rahatımızı düşünüyoruz hemen..

ben geçen sene 6 aylık hamileyken eşimle Şırnak a geldim.burada doğum yaptım.şimdi 5 aylık oğlum var maşallah.hiç bir şey bi babayı çocuğundan 2 sene ayrı bırakmaya sebep olamaz .nikahta söz verdiğimiz gibi iyi günde de kötü günde de yanlarında olmalıyız.ki bence burda eşlerine daha çokk ihtiyaçları var.ayrıca polis ilçede çalışır özel harekat değilse.

ayy resmen içimi okudun yaa ben 1 senedir Şırnak tayım.kendi annemde kayınvalidem de gelmemi hiç istemediler .üstelik hamileydim ama benim de oğlumun da yeri babasının yanıdır.ki ben öğretmenim kendi düzenimi bile bozup burada köyde çalışmaya bile razı olsum.

ayy resmen içimi okudun yaa ben 1 senedir Şırnak tayım.kendi annemde kayınvalidem de gelmemi hiç istemediler .üstelik hamileydim ama benim de oğlumun da yeri babasının yanıdır.ki ben öğretmenim kendi düzenimi bile bozup burada köyde çalışmaya bile razı olsum.

kızlar düşündüm taşındım kocamıda az buçuk ikna ettim planı yaptım hayırlısı bakalım

evi 1,250 tl ye kiraya vericez kurban bayramına kadar ben istanbulda calısmaya devam edicem o sırada aılemle kalıp kredi kartlarının ve kredimin borcumu bıtırıcem

sonra iş yerıyle konuup kendılerı çıkarmıs gıbı göstermlerını rıca edip 6 ay için işsizlik maaşı alıcam

böylelikle hakkariye gittiğimde yanı eylül gibi 1,250 tl ev kiram + 700 tl işsizlik maaşım ki bu sadece 6 aylık olmak koşulu ile 1950 tl elimde her ay param olmuş olucak eee yeter heralde eylül gibi orda ücretli öğretmenliğe başvurur kabul edilirsem güzel olur

asgari ücretle ev geçindiren kişiler hepimiz çevresinde lakin

eşimin maaşı 2400

eve ödenen kredi 2100

asgari ücret bile kalmıyoki

Keske ev almadan once tayını bekleseydınız, boyle bır ıhtımalın olacagını bılıyor olmalısınız, ev kacmıyor ya 2,3 sene sonra da alınırdı, bence 2 sene uzun bır sure

aa canım benim orada çocuğun aşıları nasıl olacakmış orada doktor nasıl olacakmış baştaki sayfalarda konuştuk bu konuları çok iyi yapmışsın Allah ayırmasın sizleri

Kocanı bırakma.Böyle ayrı düşen çiftlerin büyük bir kısmı sonradan boşanıyor.Evet zor olacaktır ama aileni sakın dağıtma.Ben olsam kocamla giderdim arkadaşım.Bu arada hayırlı olsun.

Arkadaşa katılıyorum . Şartları ayarlamaya çalışabiliyorsanız , eşinizden ayrılmayın , beraber gidin .
Farklı şehirlerde çalışan , üstelik hemen hemen her hafta sonu görüşen bir çift var tanıdığım . Şu anda boşanma kararı aldılar , aileler girdi araya ( umarım hayırlısı olur ) , üstelik ortada elle tutulur ciddi bir sebep yok .

anneme sordum oda öyle dedi canım inşallah ya şimdilik patronlarıda ikna edebilirsem işsizlik maaşıyla bir senem gül gibi gecer gibi gözüküyor tabi gitmeden önce kartlarımın borcunu kapatmalıyım

yani açılmamak gerek ne gelirse o gider ben ona inanıyorum

evet canım ya elimden geleni yapmaya çalışıyorum çok güzel bir evliliğim var maddiyat yüzünden bozulmasına izin veremem

evet canım ya elimden geleni yapmaya çalışıyorum çok güzel bir evliliğim var maddiyat yüzünden bozulmasına izin veremem

Kesinlikle maddiyat sebebiyle uzun süre ayrı kalmaya gerek yok , çok elzem durumlar söz konusu değilse .
1-2 ay olsa tolere edilebilir ama bir kaç seneyi birbirinizin çalıp , ayrı geçirmeye gerek yok . En güzel zamanlarınız .
Hakkınızda hayırlısı olur umarım en doğru çözümü bulur , güzel evliliğine aynı güzellikte devam edersin .

Arkadasim bence tepki almanin sebebi biraz da diger alternatifleri dusunup gitmeye cabalamaktansa daha cok kalmaya cabalamak.cunku 1700 maas aldigini soylemissin.evi kiraya versen 700 ek sark icin ek odemeler 700 olsa zaten 1400 ediyor.neredeyse senin maasin kadar.hatta sen de hakkaride ucretli ogretmenlik yapsan toplamda eve giren 2000 den fazla oluyor.kara bile geciyorsunuz yani.ama mesele su ki sen sıfır evini kiraya vermek istemiyorsun,esinden ayri olmayi tercih edebiliyorsun.bu acidan biraz tepki toplamissin.yoksa evi kiraya verdigin anda maddi sıkıntın cozuluyor aslinda

Simdi okudum alternatif bi cozum bulmussunuz,evi kiraya da verecekmissiniz,baya rahatlarsiniz.esinizi yalniz birakmamakla en dogrusunu yaptiniz,insallah hakkaride de guzel maasli bir ise baslarsiniz.Allah yardimciniz olsun,saglicakla kalin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…