- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
Aynen bencedeAynen canım.
Zaten kararlı birinin fikir istemesi de biraz tuhaf oluyor.
Ne desek fikri aynı zaten.
Bende onu diyorum canimaklını evle arabayla bozmuş konu sahibi. biz ne desek boş.
kafayı bozmuş falan nasıl bir uslup
tabiki benimde düşüncelerim fikirlerim olucak olmalıda ama bu henüz kesin bir kararımın olduğunu göstermiyor
o kadar kolay geliyor ki bazılarına aman yanımda kocam olsun bir şey olmaz demek ama hayat gerçekten öyle değil heleki maddi zorluklarınız varsa o yüzden davulun sesi uzaktan hoş gelir diyebiliyorum sadece bazılarına
lafa bak ev le arabayla kafayı bozmuş ben her şeyimi dişimle tırnagımla yapıyorum kımsenın babadan kalma zengin evlerinde oturmuyorum kımse kusura bakmasın taviz veremiycem size bu konuda
Ben esimle gitmek isterim ama esim kabul etmiyor mesela.hele de cocukla.ama cocuk oldugu icin isler karisik.orda 2yil neyapcaksiniz hastaneye gitmesi gerek asilari var vs esiniz hep sizinle kalamaz.ailenizle kalip borcu bitirin esiniz 2yil sonra geldignde insallah duzeninizi tam olarak kurarsiniz borcunuz biter yada hafifler..ama yine de zor bir kararistek disi mi geldi siz mi tercih ettiniz
Aynen bencede
Keske oralara gitmeyi gozum kesmiyor dese evi arabayi bahane etmese.....
Bende onu diyorum canim
Adamla evlenirken haha hihi hersey iyi hos
Ee hastalikta saglikta yanindayim askim cik cik cik
Adamin tayini hakkariye cikinca aaa biz ev aldik araba alicaz cnm ben arabayi bahane edeyim de sen git . Adami yalniz gonder. Herşey bu kadar basit zaten. Konu sahibi acik acik ben iyi gunde kotu gunde dedim ama simdi hakkariye gitmeye korkuyorum o yuzden arabayi bahane ediyorum de bence esine. En azından durust bi duruşun olur...
Bi araba almamakla acliktan kimse ölmez bunu da hepimiz gayet iyi biliyoruz...
Valla kimse oyle babadan kalma zengin evlerde oturmuyor canim ama kimse arabayi sunu bunu bahame edip esini yapayalniz birakmiyor.....
Ayrıca eminim esin bi tercih yapacak olsa arabayi degil karisini cocugunun yaninda olmasini secer ama sana bahane lazim belli. Bencede bozma duzenini mis gibi istanbul u rahatini bozup hakkari de ne isin var zaten boşver esin tek basina tirmalasin dursun orada.
Sonra da buraya aldatildim ayriliyorum diye konu acma olurmu canim. ...
canım benım esımde gecen sene temmuzda tuncelıye gıttıı esım polıs ben ankaradayım onunla gıtmedım benıumde 2 yasında bır oğlum var annem bakıor ona aılemle kalıyorum ıkendımde calısıyorm ama calıstıgım yerın karsılıgı yok tuncelıde 2 yıl dıyede duzenı bozmayalım dedık hakkarı daha tehlıkelı bence kalmalısın evettt zorrr cok zor tek basına cocuk buyutmek herseyıyle ılgılenmek bazen cok bunalıyourm ama bak bır senesı bıttı bılee ıyı dusun canımm aılenlemı kalcaksınn ıstanbulda
Canım merhaba zor bir karar ama ben giderdim. Korkma sonuçta orada senin gibi bir sürü memur eşi var.Memurlar ile ilgili site var ısım vermeyim şimdi. Oraya üye ol orada bu konuyu aç inan bana daha gitmeden bir çok kişiyle tanışırsın. Ev hakkında yorum yapamam çünkü pek anlamıyorum canım bu işlerden. Umarım ailen ve kendin üçün doğru kararı verirsin.
Bazı yorumlara cidden anlam veremedim. Tamam konu sahibi ortada tayin gibi bir durum varken ev alıp yıllarca sürecek bir borca girmekle hata etmiş. Yani Hakkari değil de Ankara olsaydı ev gene ev, borç gene borç ama sanırım o zaman çalışabilecekti. Ama bırak evi mevi koş kocanla diyenlere de anlam veremedim. Evet arkadaşlar bankalar da öyle diyordu. unut bize olan borcunuzu kocana koş diyordu. Ayrıca konu sahibinin mesleğini bilmiyorum ama ben mesleğimi icra edemeyeceğim bir yere de gitmeyebilirdim.
Bazı yorumlara cidden anlam veremedim. Tamam konu sahibi ortada tayin gibi bir durum varken ev alıp yıllarca sürecek bir borca girmekle hata etmiş. Yani Hakkari değil de Ankara olsaydı ev gene ev, borç gene borç ama sanırım o zaman çalışabilecekti. Ama bırak evi mevi koş kocanla diyenlere de anlam veremedim. Evet arkadaşlar bankalar da öyle diyordu. unut bize olan borcunuzu kocana koş diyordu. Ayrıca konu sahibinin mesleğini bilmiyorum ama ben mesleğimi icra edemeyeceğim bir yere de gitmeyebilirdim.
sorması ayıp, özel sektörden yaklaşık ne kadar alıyosun? Hani ücretli öğretmenlik falan yapsan, gerçi onun da bedeli düşük ama..
Zor bir durum biz ne desek boş. Ben eşinle git dememin nedeni eşimin babasıda polis. Çocuklar babalarını adam akılı göremeden büyümüşler. Bu nedenle karı koca oturup bu konuyu düşünmeliler. Bu arada kayınpederimin 20 yıl sonra yeniden tayini çıktı. Adamcağız nerdeyse 50 yaşında Tunceliye gidiyor şark için.
Zor bir durum biz ne desek boş. Ben eşinle git dememin nedeni eşimin babasıda polis. Çocuklar babalarını adam akılı göremeden büyümüşler. Bu nedenle karı koca oturup bu konuyu düşünmeliler. Bu arada kayınpederimin 20 yıl sonra yeniden tayini çıktı. Adamcağız nerdeyse 50 yaşında Tunceliye gidiyor şark için.
hahah yorumlarınız o kadar saçmaki anlatamam eee söyle bana mantıklı bir şey gel kurtar borctan bende ayıla bayıla gitmiyim demiyorum yanı kafamda ne kadar soru var senın hebrın var işine bak her oto b.... yorum yapmak zorunda hissetmeyin kendinizi çözüm üretin efkan kesmeyin
hahah yorumlarınız o kadar saçmaki anlatamam eee söyle bana mantıklı bir şey gel kurtar borctan bende ayıla bayıla gitmiyim demiyorum yanı kafamda ne kadar soru var senın hebrın var işine bak her oto b.... yorum yapmak zorunda hissetmeyin kendinizi çözüm üretin efkan kesmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?