Hakkımda dava açcakmış nolur yardım edin

hiçbişey yapamaz ya hiçbi kız arkadaşın yokmu telefon sapıklarını falan bu şekilde tehdit eden. ben çook etmişimdir savcılığa vericem dava açıcam bilmem ne diye. üşenir bi kere insan yaa. hiçbişey çıkmaz ondan ama sen savcılığa verir korkusuyla yumuşak falan konuşursan o zaman sana karşı korkutmak amaçlı kullanır. ( sadece korkutmak amaçlı) öyle küfürle müfürle uğraşmıyor mahkemeler savcılar. öyle olsa erol köse müebbet alırdı şimdiye

Beni zaten pasif gördüğü için saldırıyo bida aynı şeyleri sölerse pabuç bırakmıcam panik yapmadan zor olur ama ölüm yok ya ucunda yoksa tehdite başlıcak psikopat

Yok canım ya korkma boşuna korkutmak için yapıyodur emin ol buna uğraşılcak dava değil o mahkemeye verse birşey çıkmaz uzar da uzar hiç boşuna telaş yapma

konuyu çok okumadım ama hani demiş ya 30bin tl tazminat açıcam diye Tayyip Erdoğana saydırıyo adamlar en fazla 20-30 ceza alıyorlar avukatla görüştüm demiş ya çocuk işde bu lafından anlaşılıyorki külliyen yalan birde canm sen direk yazdın mı yoksa o.ç mi yazdın ?

yaaa bi dünya ses kayıtları ortaya çıkıyoda bişey olmuyor, sen bi küfür yüzünden üzülme boşuna.. Birşeycik olmaz zaten yapacak olsa 'yapıcam edicem' demez direkt yapardı.. Amaç seni korkutmak, süründürmek ki bu da o.ç sözünü doğruluyor sanırım

ya bide benim eski sevgilim de beni tehdit etmişti böyle acaba aynı kişi mi

Twitter farklı bir konumda.
Twitter kullanıcı bilgilerini yasal mercilerle paylaşmadığı için yazanın gerçekten dava edilen kişi olduğu kanıtlanamıyor. Facebookta öyle bir sorun yok mesela, facebook bilgileri paylaşıyor. Hukukçu arkadaşlar daha düzgün anlatır konuyu.

Dolayısıyla cep mesajı ile twitter aynı şekilde değerlendirilmiyor.

Beni zaten pasif gördüğü için saldırıyo bida aynı şeyleri sölerse pabuç bırakmıcam panik yapmadan zor olur ama ölüm yok ya ucunda yoksa tehdite başlıcak psikopat

bak hala korkuyosun canım ya. vallahi başıma çok geldi diyorum. bizzat ben tehdit ettim yani. ayrıca tehdit edildimde, bayan bi öğretmenimle yaşadım. hiçbirşey çıkmadı. zaten amaaaan kim gitcek üşenir insan ya. gitse bile hiçbişey olmaz. bida ararsa daha beter sövebilirsin yani :)

Havlayan kopek isirmaz korkma.seni tehdit fln ederde karsiliginda biseyler isterse sakin.mahkemeye verse savci kovar.orda sadece senin konusman yok.onunda var.

iyide neden hala onunla muhattap olmayı düşünüyosun ki?? engelle gitsin, uzattıkça daha da çekilmez bir hal alır. Engelle numaranı değiştir birşeyler yapıp sana ulaşmasını kesmelisin.

Zaten dediğim gibi birşey yapamaz, savcı ona bi tarafıyla güler sen bunun için mi geldin diye. Tek bi küfürden tazminat davası nasıl açılacak ya, adamlar birbirni öldürüyor da serbest kalıyor.

Öyle demiş işte avukat hemen açarız davayı falan demiş çok ciddi söledi bunu bende panik yaptım tersleyemedim inatlaşmadım

Sadece o.ç yazdım küfür mü belli bile değil ki korktum işte ne bileyim bide hani çok basit olaylardan büyük ceza alıyolar maddi tazminat falan beni bulur diye düşündüm

Havlayan kopek isirmaz korkma.seni tehdit fln ederde karsiliginda biseyler isterse sakin.mahkemeye verse savci kovar.orda sadece senin konusman yok.onunda var.
Off işte onu yapmasından korkuyorum bunu koz olarak kullanmasından Allahım uykularım bile gitti ya

Yanımda kimse yok ki bana yardımcı olcak bunu biliyo işte ondan üstüme geliyo

korkuyorum ya

Kimse suçlanmıyo ama ben mal gibi suçlu durumuna düşerim diye korkuyorum

Bu arada sadece o.ç yazdım iki harfle

yahu sakin ol canım.arkadaşım avukat.şimdi sordum ona merak edip seni.öyle şaçmalıkmı olur dio.hiçbir avukat böyle bir konu için dava açmaz .çünkü bu dava konusu deil dio.ayrıca açıktan hakaret bile yok ortada dedi.o dava açarsa ben istifa ederim die bahse bile girdi:)

e o zaman ne diye korkuyosun bu bir küfür değilki dava açarsan ben küfür etmedimki ispatlayamazsın de o.ç senle aramızda bir kısaltma da olabilir de hiiiç korkmana gerek yok bi halt yapamaz sen açıkca yazmamışsın o.ç her anlama gelebilir . tekrar mesajlaşırsan bende inkar ederim falan tarzı yazma dava edebilirsin sana sadece o.ç yazdım ve bunun her türlü manası var de ben sana or.. çocuğu demedimki de.. serin ol bi halt edemez

cümleyi tam olarak yazma sansın var mı? belki cumleyı toparlayabılırız dıye sormuştum.
örn.'' seni o.ç seni'' yazdıysan, ''seni aç seni'' demıstım klavye hatası dersın..gibi, saçmalamış olabılırım, en kotu ıhtımalı dusunup böyle bırsey dedım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…