- 1 Nisan 2014
- 356
- 169
- 123
- 35
Beni zaten pasif gördüğü için saldırıyo bida aynı şeyleri sölerse pabuç bırakmıcam panik yapmadan zor olur ama ölüm yok ya ucunda yoksa tehdite başlıcak psikopathiçbişey yapamaz ya hiçbi kız arkadaşın yokmu telefon sapıklarını falan bu şekilde tehdit eden. ben çook etmişimdir savcılığa vericem dava açıcam bilmem ne diye. üşenir bi kere insan yaa. hiçbişey çıkmaz ondan ama sen savcılığa verir korkusuyla yumuşak falan konuşursan o zaman sana karşı korkutmak amaçlı kullanır. ( sadece korkutmak amaçlı) öyle küfürle müfürle uğraşmıyor mahkemeler savcılar. öyle olsa erol köse müebbet alırdı şimdiye
Yok canım ya korkma boşuna korkutmak için yapıyodur emin ol buna uğraşılcak dava değil o mahkemeye verse birşey çıkmaz uzar da uzar hiç boşuna telaş yapmaArkadaşlar elim ayağım titriyo bi bilginiz varsa söleyin ben biriyle konuşuyordum arkadaş olarak yüz yüze görüşmedik telefonda bi tartışma sırasında buna o.ç dedim şimdi bu kayıtları alıp dava açcam diyo yapabilir mi lütfen bişi söleyin
Beni zaten pasif gördüğü için saldırıyo bida aynı şeyleri sölerse pabuç bırakmıcam panik yapmadan zor olur ama ölüm yok ya ucunda yoksa tehdite başlıcak psikopat
Arkadaşlar elim ayağım titriyo bi bilginiz varsa söleyin ben biriyle konuşuyordum arkadaş olarak yüz yüze görüşmedik telefonda bi tartışma sırasında buna o.ç dedim şimdi bu kayıtları alıp dava açcam diyo yapabilir mi lütfen bişi söleyin
Beni zaten pasif gördüğü için saldırıyo bida aynı şeyleri sölerse pabuç bırakmıcam panik yapmadan zor olur ama ölüm yok ya ucunda yoksa tehdite başlıcak psikopat
Öyle demiş işte avukat hemen açarız davayı falan demiş çok ciddi söledi bunu bende panik yaptım tersleyemedim inatlaşmadımkonuyu çok okumadım ama hani demiş ya 30bin tl tazminat açıcam diye Tayyip Erdoğana saydırıyo adamlar en fazla 20-30 ceza alıyorlar avukatla görüştüm demiş ya çocuk işde bu lafından anlaşılıyorki külliyen yalan birde canm sen direk yazdın mı yoksa o.ç mi yazdın ?
Sadece o.ç yazdım küfür mü belli bile değil ki korktum işte ne bileyim bide hani çok basit olaylardan büyük ceza alıyolar maddi tazminat falan beni bulur diye düşündümiyide neden hala onunla muhattap olmayı düşünüyosun ki?? engelle gitsin, uzattıkça daha da çekilmez bir hal alır. Engelle numaranı değiştir birşeyler yapıp sana ulaşmasını kesmelisin.
Zaten dediğim gibi birşey yapamaz, savcı ona bi tarafıyla güler sen bunun için mi geldin diye. Tek bi küfürden tazminat davası nasıl açılacak ya, adamlar birbirni öldürüyor da serbest kalıyor.
Off işte onu yapmasından korkuyorum bunu koz olarak kullanmasından Allahım uykularım bile gitti yaHavlayan kopek isirmaz korkma.seni tehdit fln ederde karsiliginda biseyler isterse sakin.mahkemeye verse savci kovar.orda sadece senin konusman yok.onunda var.
Yanımda kimse yok ki bana yardımcı olcak bunu biliyo işte ondan üstüme geliyobak hala korkuyosun canım ya. vallahi başıma çok geldi diyorum. bizzat ben tehdit ettim yani. ayrıca tehdit edildimde, bayan bi öğretmenimle yaşadım. hiçbirşey çıkmadı. zaten amaaaan kim gitcek üşenir insan ya. gitse bile hiçbişey olmaz. bida ararsa daha beter sövebilirsin yani :)
korkuyorum yaTwitter farklı bir konumda.
Twitter kullanıcı bilgilerini yasal mercilerle paylaşmadığı için yazanın gerçekten dava edilen kişi olduğu kanıtlanamıyor. Facebookta öyle bir sorun yok mesela, facebook bilgileri paylaşıyor. Hukukçu arkadaşlar daha düzgün anlatır konuyu.
Dolayısıyla cep mesajı ile twitter aynı şekilde değerlendirilmiyor.
Kimse suçlanmıyo ama ben mal gibi suçlu durumuna düşerim diye korkuyorumyaaa bi dünya ses kayıtları ortaya çıkıyoda bişey olmuyor, sen bi küfür yüzünden üzülme boşuna.. Birşeycik olmaz zaten yapacak olsa 'yapıcam edicem' demez direkt yapardı.. Amaç seni korkutmak, süründürmek ki bu da o.ç sözünü doğruluyor sanırım
ya bide benim eski sevgilim de beni tehdit etmişti böyle acaba aynı kişi mi
Bu arada sadece o.ç yazdım iki harflekonuyu çok okumadım ama hani demiş ya 30bin tl tazminat açıcam diye Tayyip Erdoğana saydırıyo adamlar en fazla 20-30 ceza alıyorlar avukatla görüştüm demiş ya çocuk işde bu lafından anlaşılıyorki külliyen yalan birde canm sen direk yazdın mı yoksa o.ç mi yazdın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?