Hakkımda dava açcakmış nolur yardım edin

Ah canim ya ben yazmistim onu. Karistirdi galiba bayan. Sana patladi durduk yere.
Yalniz hanimefendi oyle bir yazmis ki, sanki; kagit da gelsin evine rezil ol insallah der gibi. Ne bileyim ben oyle hissettim yazdiklarindan.
Ayrica o tebligatlar hala yaziliyorsa, hic bir zaman zamaninda ulasmiyor gerekli kisilere. Hep cok gec gec ulasiyor malesef.

Demek istediğim buydu. Kağıt gelmeye gelecek zaten. Ben dava açılıp açılmadığını öğrenebilir demiştim. Kağıt gelene kadar 40 kez dava açıldı mı açılmadı mı öğrenir. Söylediğim bu. Başka taraflara çekip insanları cahil göstermeye çalışıyor.
Varsayalım ki senin tebligatta adres yanlıştı geri gitti ondan yazdın. Demesi gereken yanlış bilgi vermeyindi. Yok sinirlenmişte bilmem ne!. Özrü kabahatinden büyük birde azarlıyor.

Gelcek mi gelmicek mi anlayamadım gelen var gelmeyen var pislik insan uykularımı mahvetti şeytan diyo git ondan önce aç davayı

Bu kisi hakkınızda savciliga suc duyurusunda bulunabilir. Bu suc duyurusu sonrasinda savcilik ya dava acilmasini ister ya da kovusturamaya yer olmadigina dair karar verir. Ve bu ne sekilde sonuclanirsa sonuclansin sizin mernis adresinize tebliğ edilir. Ayrıca bu kişinin sizi kandirdigi cok acik. Cunku boyle bir olayda karsidaki kisiye asla ve asla maddi tazminat hakki dogmaz. Manevi tazminat cikmasi da mucize olur ki ciksa ciksa 1.000 Tl falan cikar. Eger gercekten sikayetci olur da dava acilirsa muhtemelen size para cezasi verilir ve ona da hukmun aciklanmasinin geri birakilmasi hukumleri uygulanir. Siz sakin korktugunuzu karsi tarafa belli etmeyin cunku bunu sezerse size santaj yapabilir. Eger sen davayi acarsan ben de telefon kayitlarini istetirim savciliktan ve asil namusuma dil uzattigin için ben senden davaci olurum deyin emin olun geri adim atacaktir. Ama bence ben sana dava acarim dmek yerine sen bana dava acarsan bende sunlari yaparim demek daha mantikli.

Yorum yazmanız bile benim için çok önemli iyi ki varsınız kimseyle açamadığım için konuları sizle konuşmak beni delirmekten kurtarıyor

MerNis adresi diye birşey var kağıt elinize geçmemiş olabilir ama kapıya bırakılmıştir jandarma dediginize göre kırsalda kalıyorsunuz muhtara da verilmiş olabilir bunları bilmemeniz sizin sorumlulugunuzda tebligati almış kabul ediyor mahkeme alıpta gelmediginiz için zorla getirilirsiniz tabi

Haklısınız olayı başlatan oydu bunu dedirtmek istiyordu sanki anlamadım bende hemen avukatı araması da bi garip avukatta hemen hem maddi hem manevi açarız demesi dahada garip adam öldürdüm sanki offf bu kozu verdim eline işte

Allahım ne kadar kötü ya elim ayağım titriyo ya banada aynısı olursa tebligat gelse bi dert gelmese bi dert

Yok artık daha neler :) benim arkadaş ünlü birine açık seçik küfür etmişti twitterdan , adam buna dava açtı. Bu da kabul etmedi bir de yalancı şahitle sıyırdı. Ki bu adam ciddi anlamda ünlü bir adam ve avukatları bu işi yürütüyor. Küfür için çok zor bir ihtimal boşver yani.

inşallah dediğimiz kadar kolay olur

Arkadaşlar ceza alırsın diyor ama bilemedim ki böyle şeyleri hiç yaşamadım kendimi savunamam iş bana patlar avukata danışcak param bile yok saf saf kağıt gelmesini mi beklicem ya

Arkadaşlar ceza alırsın diyor ama bilemedim ki böyle şeyleri hiç yaşamadım kendimi savunamam iş bana patlar avukata danışcak param bile yok saf saf kağıt gelmesini mi beklicem ya
Konuşmaya devam etme. Emin ol açmayacak dava falan.

Bencede pis istekleri olacak helede sen böle korktuğunu belli ettikçe..
Muhatap olma bişi derse kolay gelsin ne yapıyorsan de geç,,,
Bişi yapmıcak emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…