Ah canim ya ben yazmistim onu. Karistirdi galiba bayan. Sana patladi durduk yere.Benim nerde yazdığımı bulup çıkarın lütfen!. Kağıt gelmeyecek yazmadım. Gelmesini beklemeden 118i arayın hemen öğrenin dedim. Ayrıca kendinizi çok önemsemeyin burası sosyal medya. Tavrınıza dikkat edin siz benden üstün değilsiniz. Ailesi öğrenmeyebilir reşitse eğer. Size işinizi öğretecek değilim. Ama keşke okuduğunuzu anlasanız!.
Mune okuduklarını başka tarafa çekiyorlar. Birde saldırıyorlar.Hanımlar, tartışmalayım lütfen.
Demek istediğim buydu. Kağıt gelmeye gelecek zaten. Ben dava açılıp açılmadığını öğrenebilir demiştim. Kağıt gelene kadar 40 kez dava açıldı mı açılmadı mı öğrenir. Söylediğim bu. Başka taraflara çekip insanları cahil göstermeye çalışıyor.Ah canim ya ben yazmistim onu. Karistirdi galiba bayan. Sana patladi durduk yere.
Yalniz hanimefendi oyle bir yazmis ki, sanki; kagit da gelsin evine rezil ol insallah der gibi. Ne bileyim ben oyle hissettim yazdiklarindan.
Ayrica o tebligatlar hala yaziliyorsa, hic bir zaman zamaninda ulasmiyor gerekli kisilere. Hep cok gec gec ulasiyor malesef.
Ben yazdim kagit gelmiyor diye. Bizim de bir davamiz vardi. Tel. Ve adresimiz olmasina ragmen tebligat gelmedi. Ilk durusma giyabimizda olmus. Ikinci durusmanin arefesinde gece jandarma geldi kapimiza yarin durusmaniz var diye. Sok olduk. Hem sikayetciyiz, hem davaliymisiz gibi kapimiza jand. Geldi. Jand. Artik tebligat gonderilmiyor dedi. Bari tel acsaydiniz, hem ta buraya gelmezdiniz, hemde biz konu komsuya rezil olmazdik dedim. Simdi gelmesek, sabak gelip sizi alip goturmek zorunda kalirdik demez mi. Demek ki birileri isini yapmiyor. O tebligatlar herkese gitmiyor. Adres bilgisi olmayana nasil gonderiyorsunuz? Bizim acik adresimiz olmaxina ragmen gelmedi.
Haklısınız olayı başlatan oydu bunu dedirtmek istiyordu sanki anlamadım bende hemen avukatı araması da bi garip avukatta hemen hem maddi hem manevi açarız demesi dahada garip adam öldürdüm sanki offf bu kozu verdim eline işteBu kisi hakkınızda savciliga suc duyurusunda bulunabilir. Bu suc duyurusu sonrasinda savcilik ya dava acilmasini ister ya da kovusturamaya yer olmadigina dair karar verir. Ve bu ne sekilde sonuclanirsa sonuclansin sizin mernis adresinize tebliğ edilir. Ayrıca bu kişinin sizi kandirdigi cok acik. Cunku boyle bir olayda karsidaki kisiye asla ve asla maddi tazminat hakki dogmaz. Manevi tazminat cikmasi da mucize olur ki ciksa ciksa 1.000 Tl falan cikar. Eger gercekten sikayetci olur da dava acilirsa muhtemelen size para cezasi verilir ve ona da hukmun aciklanmasinin geri birakilmasi hukumleri uygulanir. Siz sakin korktugunuzu karsi tarafa belli etmeyin cunku bunu sezerse size santaj yapabilir. Eger sen davayi acarsan ben de telefon kayitlarini istetirim savciliktan ve asil namusuma dil uzattigin için ben senden davaci olurum deyin emin olun geri adim atacaktir. Ama bence ben sana dava acarim dmek yerine sen bana dava acarsan bende sunlari yaparim demek daha mantikli.
Allahım ne kadar kötü ya elim ayağım titriyo ya banada aynısı olursa tebligat gelse bi dert gelmese bi dertBen yazdim kagit gelmiyor diye. Bizim de bir davamiz vardi. Tel. Ve adresimiz olmasina ragmen tebligat gelmedi. Ilk durusma giyabimizda olmus. Ikinci durusmanin arefesinde gece jandarma geldi kapimiza yarin durusmaniz var diye. Sok olduk. Hem sikayetciyiz, hem davaliymisiz gibi kapimiza jand. Geldi. Jand. Artik tebligat gonderilmiyor dedi. Bari tel acsaydiniz, hem ta buraya gelmezdiniz, hemde biz konu komsuya rezil olmazdik dedim. Simdi gelmesek, sabak gelip sizi alip goturmek zorunda kalirdik demez mi. Demek ki birileri isini yapmiyor. O tebligatlar herkese gitmiyor. Adres bilgisi olmayana nasil gonderiyorsunuz? Bizim acik adresimiz olmaxina ragmen gelmedi.
Bu kisi hakkınızda savciliga suc duyurusunda bulunabilir. Bu suc duyurusu sonrasinda savcilik ya dava acilmasini ister ya da kovusturamaya yer olmadigina dair karar verir. Ve bu ne sekilde sonuclanirsa sonuclansin sizin mernis adresinize tebliğ edilir. Ayrıca bu kişinin sizi kandirdigi cok acik. Cunku boyle bir olayda karsidaki kisiye asla ve asla maddi tazminat hakki dogmaz. Manevi tazminat cikmasi da mucize olur ki ciksa ciksa 1.000 Tl falan cikar. Eger gercekten sikayetci olur da dava acilirsa muhtemelen size para cezasi verilir ve ona da hukmun aciklanmasinin geri birakilmasi hukumleri uygulanir. Siz sakin korktugunuzu karsi tarafa belli etmeyin cunku bunu sezerse size santaj yapabilir. Eger sen davayi acarsan ben de telefon kayitlarini istetirim savciliktan ve asil namusuma dil uzattigin için ben senden davaci olurum deyin emin olun geri adim atacaktir. Ama bence ben sana dava acarim dmek yerine sen bana dava acarsan bende sunlari yaparim demek daha mantikli.
Arkadaşlar ceza alırsın diyor ama bilemedim ki böyle şeyleri hiç yaşamadım kendimi savunamam iş bana patlar avukata danışcak param bile yok saf saf kağıt gelmesini mi beklicem yaYok artık daha neler :) benim arkadaş ünlü birine açık seçik küfür etmişti twitterdan , adam buna dava açtı. Bu da kabul etmedi bir de yalancı şahitle sıyırdı. Ki bu adam ciddi anlamda ünlü bir adam ve avukatları bu işi yürütüyor. Küfür için çok zor bir ihtimal boşver yani.
Nasıl korkuyorum ya esas sorun aileminşallah dediğimiz kadar kolay olur
Konuşmaya devam etme. Emin ol açmayacak dava falan.Arkadaşlar ceza alırsın diyor ama bilemedim ki böyle şeyleri hiç yaşamadım kendimi savunamam iş bana patlar avukata danışcak param bile yok saf saf kağıt gelmesini mi beklicem ya
umarım yaKonuşmaya devam etme. Emin ol açmayacak dava falan.
Öyle bişi derse ben dava açarım pislik insanBencede pis istekleri olacak helede sen böle korktuğunu belli ettikçe..
Muhatap olma bişi derse kolay gelsin ne yapıyorsan de geç,,,
Bişi yapmıcak emin ol
Başıma böyle bişey geldi ilk kez zaten çok panik bi insanım benSeni baya korkutmak istemiş, onuda basarmis anlasilan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?