benimde bahsettiğim şey bu aslında çünkü tam olarak küfretmemiş kısaltma yapmış bu şekide kendini kurtarabilir ama o şahısa sadece şunu yazması gerek ben sana küfür etmedim o.ç her manaya gelebilir sana küfür ettiğim ispatlayabilirsen buyur mahkemeye ama sen bana alenen küfür ettin beni dava edersen sende sürünmeye hazır ol .. bunu yazıp onuda engellemeli ..cümleyi tam olarak yazma sansın var mı? belki cumleyı toparlayabılırız dıye sormuştum.
örn.'' seni o.ç seni'' yazdıysan, ''seni aç seni'' demıstım klavye hatası dersın..gibi, saçmalamış olabılırım, en kotu ıhtımalı dusunup böyle bırsey dedım..
benimde bahsettiğim şey bu aslında çünkü tam olarak küfretmemiş kısaltma yapmış bu şekide kendini kurtarabilir ama o şahısa sadece şunu yazması gerek ben sana küfür etmedim o.ç her manaya gelebilir sana küfür ettiğim ispatlayabilirsen buyur mahkemeye ama sen bana alenen küfür ettin beni dava edersen sende sürünmeye hazır ol .. bunu yazıp onuda engellemeli ..
heheh güzeldiben sana oç.sun demedım koçsun dedım sen nerelere cekmıssın abı olayı yazsın çıksın ısın ıcınden, ne uzuluyor
heheh güzeldi
"esasında korkusu ceza alırım falan diye değil annem duyar babam duyar olay olur diye bende çok üzüldüm inş bi rahatlar artık zira korkacak hiç bişey yok adam yem atmış buda hemen atlamışçok mu kıvırdım ne
ne bıleyım cok uzuldum, konu sahıbının durumuna nasıl korkuyo, belliki kucuk daha... yoksa böyle bır akıl verır mıyım hıc
"esasında korkusu ceza alırım falan diye değil annem duyar babam duyar olay olur diye bende çok üzüldüm inş bi rahatlar artık zira korkacak hiç bişey yok adam yem atmış buda hemen atlamış
Bu arada sadece o.ç yazdım iki harfle
sende sırf bunu sormak içinmi üye oldun be bacımHem sen elin adamıyla ne diye mesajlaşıyorsun bakim ?
sende sırf bunu sormak içinmi üye oldun be bacım
dava açmakta bi masraf.davayı kazanırsa borcu sana kalır ama hangi akıllı uğraşırki böyle şeylerle.şimdi bide seni tehdit edermiş bana 100 bin dolar vermezsen dava açarım diye sen bunada inanırsın düşer bayılırım
sende sırf bunu sormak içinmi üye oldun be bacım
mune sonra bizi dürüp büküp hakim amcaya postalayacakneyse,hopeless saka olduğunu soyleyımde, malum sımdı yanlış anlaşılmayım, hemde konu dava açmakken
lolıpop basımıza ıs almayalım , mune kesın sımdı uyanıcak
mune sonra bizi dürüp büküp hakim amcaya postalayacak
O.ç nin küfür anlamında yazıldığını hakim nerden anlayacak yahu? Sizi korkutmuş kandırmış resmenBana göre o.ç oldu çanım demek diye savunmamı yaparım diyin daha da birşey diyemez böyle bir olayla uğraşan avukatı seveyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?