Hakkımda dava açcakmış nolur yardım edin

benimde bahsettiğim şey bu aslında çünkü tam olarak küfretmemiş kısaltma yapmış bu şekide kendini kurtarabilir ama o şahısa sadece şunu yazması gerek ben sana küfür etmedim o.ç her manaya gelebilir sana küfür ettiğim ispatlayabilirsen buyur mahkemeye ama sen bana alenen küfür ettin beni dava edersen sende sürünmeye hazır ol .. bunu yazıp onuda engellemeli ..

ben sana oç.sun demedım koçsun dedım sen nerelere cekmıssın abı olayı yazsın çıksın ısın ıcınden, ne uzuluyor

Sesinizi kaydettiyse bu da bir suçtur diye biliyorum.
Operatörlerde de ses kayıtları bulunmuyor.
Mahkemeye başvuru yapsa bile dava açılacağını sanmıyorum çevremde tecrübe edindiğim kadarıyla.

çok mu kıvırdım ne
ne bıleyım cok uzuldum, konu sahıbının durumuna nasıl korkuyo, belliki kucuk daha... yoksa böyle bır akıl verır mıyım hıc
"esasında korkusu ceza alırım falan diye değil annem duyar babam duyar olay olur diye bende çok üzüldüm inş bi rahatlar artık zira korkacak hiç bişey yok adam yem atmış buda hemen atlamış

"esasında korkusu ceza alırım falan diye değil annem duyar babam duyar olay olur diye bende çok üzüldüm inş bi rahatlar artık zira korkacak hiç bişey yok adam yem atmış buda hemen atlamış

ay hadı ınş. evet okudum onu, bana da zarf atıyor gıbı geldı.

dava açmakta bi masraf.davayı kazanırsa borcu sana kalır ama hangi akıllı uğraşırki böyle şeylerle.şimdi bide seni tehdit edermiş bana 100 bin dolar vermezsen dava açarım diye sen bunada inanırsın düşer bayılırım

O.ç nin küfür anlamında yazıldığını hakim nerden anlayacak yahu? Sizi korkutmuş kandırmış resmen Bana göre o.ç oldu çanım demek diye savunmamı yaparım diyin daha da birşey diyemez böyle bir olayla uğraşan avukatı seveyim

Veya Okul Çocuğu
Veya ok yazıcaktım elim şeyyolmuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…