Avukatı hemen maddi manevi tazminat açarız demiş bunu söledikten sonra kendime gelemedim çokta ciddi konuşuyo pislik aile avukatımız falan diyeAhahaha tam okuyamadım ama gıyapta hakaret filan noluyor nerelere girdiniz siz. Hiç bir şey olmaz yahu meraklanmayın onun dediği şeyle başlamış olay. Aile avukatı olsa nolur olmasa nolur. Bir şey çıkmaz bu işten takmayın :)
27-28 yaşındaCanim bu cocuk kac yasinda??
He he tabi. Guiness rekorlar kitabina girecek adam sallamaktan. Sen ver onun telefonunu, bende bi saydirayim ona, gitsin beni sikayet etsin bakalim b.k herif.Ben bide bilmiyorum böyle şeyler hiç dava edilmedim daha önce bide o panikle napcağımı bilemedim allahtan sizler varsınız çok tşk ederim yoksa kafayı yerdim hala dizlerim titriyo o kadar karamsarım ki haciz falan diyince baygınlık geçircektim
Çok kızınca en fazla 2 harf çıktı ağzımdan sadeceÖnce o başlattığı için hiç bir şey olmaz bundan yararlanırsınız, korkmayınız ama bir daha da insanlara hakaret ederken düşününüz o ediyorsa da muhatap olmayınız, sevgiler :)
Dava açarsa bir kaç saat içinde uyapa düşüyor. Aynı günde öğrenirsin. Ama sana bir şey söyleyeyim mi anladığım kadarıyla seni sinirlendirip bu kelimeyi kullanmanı sağlamış. Sana dava açarsa üste suçlu çıkabilir.ne kadar sürede belli olur acaba yaparsa
Avukatı hemen maddi manevi tazminat açarız demiş bunu söledikten sonra kendime gelemedim çokta ciddi konuşuyo pislik aile avukatımız falan diye
Büyuk ihtimalle seni korkutmaya calisiyo seni küçük gördü yaşini dik dur sende aman ailem duyar yapma etme sakin boyle seyler söyleme..sen baslattin sen beni kışkırttın senin avukatin varsa bende bilgi aldim avukattan merak etme diceksin buyur aç davani seninde yaziklarin elimde bende sana acicak kim hakli kim degil görücez diceksin bukdar..bi o.ç lafindan uğraşcagini hic zannetmiyorum..ama açarsada dünyaninda sonu degil bukdar perişan etme kendini o da hatalı çunkü..egerki dava acarsa o da uğraşicak mahkemelerle falan bence yapmaz doye dusunuyorum ama sen hic muhattap olma onunla ararsa acarsin dava acicam derse dedigimiz gibi soyle ve kapat telefonu uzun uzun muhabbete girme msj olarakta yazdiklarina sakin cvp verme27-28 yaşında
Aman yapmayın bn 2 harf yüzünden çok pişman oldum valla yapcağından değil sölemesi bile yetiyoHe he tabi. Guiness rekorlar kitabina girecek adam sallamaktan. Sen ver onun telefonunu, bende bi saydirayim ona, gitsin beni sikayet etsin bakalim b.k herif.
Bana söylüyorsan yazdığımı oku öyle cevap yaz! Bilgi veriyoruz, dalga geçmek çok saçma. Ben kağıt gelmez yazmadım! Gelmesini beklemeden 118 i ara yazdım. Ha beklesin 15-20 gün sonra kağıt geldiğinde ailesiyle birlikte öğrenir!Vayy bee meğer kağıt filan gönderilmiyormuş artık.
Biz boşuna uğraşıp tebligat gönderiyormuşuz bunca zamandır.
Kalmamış bu işler haberimiz yok.
Hey Allahım ya
Ay aynen ya, diyorum konu sahibesine ama onu da anlamak lazım ben bile ilk zamanlar korkuyordum adliyeden sonra sonra yalama yaptı derler ya , gitmeyince garipsiyorumaşıklar gibi atışmışlar bide dava acicam diyo nomissiz saf kızı bulmuş korkutuyo iste sadist
Kesinlikle katılıyorum. O kim ya, sizi korkutuyor. Siz de onu korkutun benim de 4 5 tane aile avukatım var diyim bakalım napcakGüzelim bak burda sana bilgi veriyo avukat arkadaslar sen hic dinleyemiyosun bile panikten.bi sakin ol dur senin gecmisini kim neden deşsin saçmalama dava acilsa bile sadece o hakaretten acablir..senin yapman gereken özur dilemek degildi okdar yazilani okumuyomusun sen..dava acicam dediginde bende sana acarim seninde yazdiklarin elimde bukdar sende hakaret ettin diceksin neden hataliymis gibi özür dileyip onu dahada havaya sokuyosun belliki seni korkutmaya calisiyo..msjlasma whatsaptanda konusma seni ararsa gerekeni söyle ve kapat telefonu uzatma sakız gibi daha cok seni panikletmeye calisiyo
Siz demediniz mi eve kağıt gelmiyor artık bize gelmedi vs. diye.Bana söylüyorsan yazdığımı oku öyle cevap yaz! Bilgi veriyoruz, dalga geçmek çok saçma. Ben kağıt gelmez yazmadım! Gelmesini beklemeden 118 i ara yazdım. Ha beklesin 15-20 gün sonra kağıt geldiğinde ailesiyle birlikte öğrenir!
Maddi tazminat açsın de Nolur açsın de. Ne maddi tazminatı arkadaşım sen ortada madden zarara uğrayan birşey görüyor musun. Hiçbir avukat maddi tazminat demezzz bu konuda. Sanki senin lafından yataklara düştü ise gidemedi, ya da işleri aksadı onun parasını alicakAvukatı hemen maddi manevi tazminat açarız demiş bunu söledikten sonra kendime gelemedim çokta ciddi konuşuyo pislik aile avukatımız falan diye
Ben yazdim kagit gelmiyor diye. Bizim de bir davamiz vardi. Tel. Ve adresimiz olmasina ragmen tebligat gelmedi. Ilk durusma giyabimizda olmus. Ikinci durusmanin arefesinde gece jandarma geldi kapimiza yarin durusmaniz var diye. Sok olduk. Hem sikayetciyiz, hem davaliymisiz gibi kapimiza jand. Geldi. Jand. Artik tebligat gonderilmiyor dedi. Bari tel acsaydiniz, hem ta buraya gelmezdiniz, hemde biz konu komsuya rezil olmazdik dedim. Simdi gelmesek, sabak gelip sizi alip goturmek zorunda kalirdik demez mi. Demek ki birileri isini yapmiyor. O tebligatlar herkese gitmiyor. Adres bilgisi olmayana nasil gonderiyorsunuz? Bizim acik adresimiz olmaxina ragmen gelmedi.Siz demediniz mi eve kağıt gelmiyor artık bize gelmedi vs. diye.
Demediyseniz niye alındınız. Benim görevlerimden biri gönderilmediğini iddia ettiğiniz kağıdı göndermek.
Dalga geçmedim direk sinirlendim.
Ben işin içindeyim, kesin bilgim var.
Siz ise başınıza gelen sadece bir olaya dayanarak konuşuyorsunuz.
Hem 118 i arayınca kağıt gelmeyecek mi? Ailesi öğrenmeyecek mi?
Ayrıca bana siz diye hitap edin lütfen.
Benim nerde yazdığımı bulup çıkarın lütfen!. Kağıt gelmeyecek yazmadım. Gelmesini beklemeden 118i arayın hemen öğrenin dedim. Ayrıca kendinizi çok önemsemeyin burası sosyal medya. Tavrınıza dikkat edin siz benden üstün değilsiniz. Ailesi öğrenmeyebilir reşitse eğer. Size işinizi öğretecek değilim. Ama keşke okuduğunuzu anlasanız!.Siz demediniz mi eve kağıt gelmiyor artık bize gelmedi vs. diye.
Demediyseniz niye alındınız. Benim görevlerimden biri gönderilmediğini iddia ettiğiniz kağıdı göndermek.
Dalga geçmedim direk sinirlendim.
Ben işin içindeyim, kesin bilgim var.
Siz ise başınıza gelen sadece bir olaya dayanarak konuşuyorsunuz.
Hem 118 i arayınca kağıt gelmeyecek mi? Ailesi öğrenmeyecek mi?
Ayrıca bana siz diye hitap edin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?