Hakkımda dava açcakmış nolur yardım edin

Avukatı hemen maddi manevi tazminat açarız demiş bunu söledikten sonra kendime gelemedim çokta ciddi konuşuyo pislik aile avukatımız falan diye

He he tabi. Guiness rekorlar kitabina girecek adam sallamaktan. Sen ver onun telefonunu, bende bi saydirayim ona, gitsin beni sikayet etsin bakalim b.k herif.

Önce o başlattığı için hiç bir şey olmaz bundan yararlanırsınız, korkmayınız ama bir daha da insanlara hakaret ederken düşününüz o ediyorsa da muhatap olmayınız, sevgiler :)
Çok kızınca en fazla 2 harf çıktı ağzımdan sadece

Vayy bee meğer kağıt filan gönderilmiyormuş artık.
Biz boşuna uğraşıp tebligat gönderiyormuşuz bunca zamandır.
Kalmamış bu işler haberimiz yok.
Hey Allahım ya

ne kadar sürede belli olur acaba yaparsa
Dava açarsa bir kaç saat içinde uyapa düşüyor. Aynı günde öğrenirsin. Ama sana bir şey söyleyeyim mi anladığım kadarıyla seni sinirlendirip bu kelimeyi kullanmanı sağlamış. Sana dava açarsa üste suçlu çıkabilir.

Avukatı hemen maddi manevi tazminat açarız demiş bunu söledikten sonra kendime gelemedim çokta ciddi konuşuyo pislik aile avukatımız falan diye

Yok arkadaşım nereye alıyor maddi manevi tazminatı bir şey olmaz diyorum için rahat olsun,bilen biri olarak yazıyorum rahat et artık. Avukatı da öyle bir şey dememiştir sallıyor sana biraz konusmayınız bence bu tarz insanlarla bununla bir şey olmaz ama gelir başınıza dert açar,yapmayınız,irtibatı kesiniz

Büyuk ihtimalle seni korkutmaya calisiyo seni küçük gördü yaşini dik dur sende aman ailem duyar yapma etme sakin boyle seyler söyleme..sen baslattin sen beni kışkırttın senin avukatin varsa bende bilgi aldim avukattan merak etme diceksin buyur aç davani seninde yaziklarin elimde bende sana acicak kim hakli kim degil görücez diceksin bukdar..bi o.ç lafindan uğraşcagini hic zannetmiyorum..ama açarsada dünyaninda sonu degil bukdar perişan etme kendini o da hatalı çunkü..egerki dava acarsa o da uğraşicak mahkemelerle falan bence yapmaz doye dusunuyorum ama sen hic muhattap olma onunla ararsa acarsin dava acicam derse dedigimiz gibi soyle ve kapat telefonu uzun uzun muhabbete girme msj olarakta yazdiklarina sakin cvp verme

He he tabi. Guiness rekorlar kitabina girecek adam sallamaktan. Sen ver onun telefonunu, bende bi saydirayim ona, gitsin beni sikayet etsin bakalim b.k herif.
Aman yapmayın bn 2 harf yüzünden çok pişman oldum valla yapcağından değil sölemesi bile yetiyo

Vayy bee meğer kağıt filan gönderilmiyormuş artık.
Biz boşuna uğraşıp tebligat gönderiyormuşuz bunca zamandır.
Kalmamış bu işler haberimiz yok.
Hey Allahım ya
Bana söylüyorsan yazdığımı oku öyle cevap yaz! Bilgi veriyoruz, dalga geçmek çok saçma. Ben kağıt gelmez yazmadım! Gelmesini beklemeden 118 i ara yazdım. Ha beklesin 15-20 gün sonra kağıt geldiğinde ailesiyle birlikte öğrenir!

aşıklar gibi atışmışlar bide dava acicam diyo nomissiz saf kızı bulmuş korkutuyo iste sadist
Ay aynen ya, diyorum konu sahibesine ama onu da anlamak lazım ben bile ilk zamanlar korkuyordum adliyeden sonra sonra yalama yaptı derler ya , gitmeyince garipsiyorum

Kesinlikle katılıyorum. O kim ya, sizi korkutuyor. Siz de onu korkutun benim de 4 5 tane aile avukatım var diyim bakalım napcak

Siz demediniz mi eve kağıt gelmiyor artık bize gelmedi vs. diye.
Demediyseniz niye alındınız. Benim görevlerimden biri gönderilmediğini iddia ettiğiniz kağıdı göndermek.
Dalga geçmedim direk sinirlendim.
Ben işin içindeyim, kesin bilgim var.
Siz ise başınıza gelen sadece bir olaya dayanarak konuşuyorsunuz.
Hem 118 i arayınca kağıt gelmeyecek mi? Ailesi öğrenmeyecek mi?
Ayrıca bana siz diye hitap edin lütfen.

Maddi tazminat açsın de Nolur açsın de. Ne maddi tazminatı arkadaşım sen ortada madden zarara uğrayan birşey görüyor musun. Hiçbir avukat maddi tazminat demezzz bu konuda. Sanki senin lafından yataklara düştü ise gidemedi, ya da işleri aksadı onun parasını alicak İşin tabiatina aykırı, ben de hukukkusuysam şimdi söylüyorum imzamı da atiyorum, bu çocuğun avukatı felan yok, onu geçtim danıştığı kafası çalışan biri bile yokkk.

Resim falan demissiniz yüz yüze görüşüp tanimadiginiz adama resimmi yolladiniz?
Adam bu resimleride kötüye kullanabilir bence bunun için korkun.

Hayır hiç bişey yapamaz öyle bişey yapsa bile sen karşı dava bile alabilirsin izinsiz ses kaydı yaptığı için mahkeme kararı olandan hiç bi şekilde ses kayıtları fotoğraf vs kullanılamaz yani korkacak hiç bişey yok bence hiç kafana takma bence

Ben yazdim kagit gelmiyor diye. Bizim de bir davamiz vardi. Tel. Ve adresimiz olmasina ragmen tebligat gelmedi. Ilk durusma giyabimizda olmus. Ikinci durusmanin arefesinde gece jandarma geldi kapimiza yarin durusmaniz var diye. Sok olduk. Hem sikayetciyiz, hem davaliymisiz gibi kapimiza jand. Geldi. Jand. Artik tebligat gonderilmiyor dedi. Bari tel acsaydiniz, hem ta buraya gelmezdiniz, hemde biz konu komsuya rezil olmazdik dedim. Simdi gelmesek, sabak gelip sizi alip goturmek zorunda kalirdik demez mi. Demek ki birileri isini yapmiyor. O tebligatlar herkese gitmiyor. Adres bilgisi olmayana nasil gonderiyorsunuz? Bizim acik adresimiz olmaxina ragmen gelmedi.

Benim nerde yazdığımı bulup çıkarın lütfen!. Kağıt gelmeyecek yazmadım. Gelmesini beklemeden 118i arayın hemen öğrenin dedim. Ayrıca kendinizi çok önemsemeyin burası sosyal medya. Tavrınıza dikkat edin siz benden üstün değilsiniz. Ailesi öğrenmeyebilir reşitse eğer. Size işinizi öğretecek değilim. Ama keşke okuduğunuzu anlasanız!.

isi gucu yok da adamin, hic tanimadigi birinden yedigi kufurun derdine dusecek. sen ne diye hic tanimadigin biriyle telefondasin, ustune bi de kufur ediyosun onu da anlamadim.

Havlayan köpek ısırmaz, korkutmak istemiş ve başarmış. elin herifleriyle konuşmayın siz de bi daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…