- 6 Kasım 2014
- 139
- 61
- 38
malesef bilmesi gerekmiyor adı soyadı hatta numarası yeterli savcışıkta her türlü adres bilfgisi varbu arada mahkemeye vermesi dava açması için ev adresini kapı numarana kadar bilmesi gerekiyor
belki bilmiyordur da için rahatlar diye dedim
Mahkemelerin derdi yok o kadar cinayet,tecavüz,kayıp,siyasi suçlar,hırsızlık vs varken bir o..ç demekle uğraşmaz bukadar önemsemeyelim kendimizi:)
doğru, mernis adresinden tespit edilir tabiTC numarası ile adres tespit edilir, müştekinin şüphelinin adresini bilmesine gerek yok. telefon kayıtları istendiğinde konu sahibi adına kayıtlıysa kimlik bilgileri çıkar zaten.
doğru, mernis adresinden tespit edilir tabi
teknik değil pratik yaklaşmışım
bir de konu sahibi zaten endişeli, müşteki şüpheli kayıt kimlik okudukça daha da endişelenicek : )
Sanki bahsedilen davalara beş yıldızlı ilgi var da diğerlerini kayırıyolar. Konuşuyolar işte. Kanunda olana aykırılık olursa şikayet de varsa işleme alınır. Avukat mısınnn yoksaaahakaret kanunda suçtur,şikayet edilirse gereken yapılır,mahkemelerin işi bu.
O başlattı diyosun asıl ben seni vericem mahkemeye de. Hakaret davası açıcam sanıyo musun ki kalır yanına falan de. Ve ayrıca tehdit de suç
Bahsettiginiz kişi sikayet eder mi etmez mi bilemeyiz. Ama ederse savcilik işleme sokmak zorunda. Maalesef bu hakaret suçu teşkil ediyor. Burada savcı ilgilenmez diyenler neye dayanarak diyor anlamış değilim.
kanun yoluna başvuracağını söylemek tehdit sayılmıyor.
Sanki bahsedilen davalara beş yıldızlı ilgi var da diğerlerini kayırıyolar. Konuşuyolar işte. Kanunda olana aykırılık olursa şikayet de varsa işleme alınır. Avukat mısınnn yoksaaa
mesajla ama oda bana o... gibi bişiler ima etti ona kızdım zaten bütün kızlar o... dedi bende mi varım dedim her gelenle yapıyosun o zmn sende ölesin falan dedi olay bu yani o sinirle sende o.ç sun o zmn yazdım
O zaman bir konu hakkında yardımınızı rica edelilir miyim vizem geliyo daşikayet durumunda işleme alınır, çoğu davayla uğraşmamak için şikayetçi olmuyor olabilir ama bu onun suç olma vasfını ortadan kaldırmaz. hukukçuyum.
Hani gösteririm ederim diyip herhangi bir talepte bulunursa diye söylüyorum. İlk sayfada arkadaşlar seni korkutmuş ilerde pis pis istekleri olur demiş ya. Diyelim ki gösteririm diyip -örnek veriyorum- "beraberliğe" zorladı. Tehdit olmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?