hakkımda söylediklerine bakin şu kizin:)

Offfff :d sancısı oturmuş. Haddinizi bildirirdim vs vs.

Ama bir üstte çok gerilmissiniz ya kiyamam

Ya gerilirim tabi. Çok alisiksiniz sanırım hakkinizda atılıp tutulmasına. O yüzden siz olsanız gerilmezsiniz tabi ama ben geriliyorum. Evet yediği haltlari unutup başkasının ahlakına laf ederse ben de ona nasıl biri olduğunu hatirlatirim.

E siz de sizin gb yapmayan, "her haltı yiyen) -sizin tabiriniz- kişinin dedikodusunu yapıyorsunuz. Namus ahlak karıştırıyorsunuz. O ne olacak?
Ya valla yaşlandim. Ya ben o bana hakaret etti hakkımda konuştu diye gelip anonim bir ortamda anlatıyorum. Neden anlama problemlisiniz? Dedikodu yapmak mi bu? Tanıdık birine mi söyledim. İsim foto mu paylastim? Onun yaptigiyla aynı şey mi bu?, eğer öyleyse bu sitede ne işiniz var gün boyu dedikodu dinliyosunuz çünkü :d

Hakkımda çok atılıp, tutulur. Ben ne yaparım, güler geçerim. Hayatımdan hatasını bildirip çıkarım. Kaybeden onlar olur. Neden kendimi onların seviyesine indireyim? Benim çizgim bellidir. Seviyesiz insanlar için kriterlerimden, seviyemden taviz vermem. Arkamdan konuşan insanlar da ne kadar önde olduğumu kanıtlar. Böylece daha rahat, relaks ve kendime güvenli olurum. Takmam, taklmam. Bana takılanlar takıldıkları ile kalırlar.

Ben henuz bu kadar cool olma şerefine nail olamadim hamfendi affedin

Sacmalama

Çok hırslısınız, bir şeyleri ispatlama çabası sizin karakterinizdeki eksiklikleri ve boşlukları gösterir.

Sabah beri yaptığım açıklamaları anlamayıp "anlama kıtlığı" tabirini kullanmanız da ayrı bir ironi, güldürdünüz, teşekkürler

Bu arada hakaret etmeyin, saygılı olun. Bildirdim yorumunuzu. Seviyenizi koruyabiliyor musunuz bilemem ama burada korumalısınız. Sizin de dediğiniz gibi anonim bir ortam ve kuralları var. Herkesin kafasına göre, sinirlenip, hakaret edeceği bir platform değil. Saygı çerçevesinde konuşamıyorsanız, eleştiriye gelemiyorsanız konu açmayın olur mu? Burada kimse papağan olmak zorunda değil. Saygılı olun.

Eski sevgilisi bunu bana söylediği an arkadaşımı arardım, daha sevgilisi yanımdayken bak × böyle diyor diye.
Ayrıca ilişki içerisinde yapılan sohbeti gelip size anlatan kişiye asla yüz vermezdim. Ne halsizlik.

Bu sitede işim var çünkü işim bu. Dedikodu dinlemek. Bunu da farklı anlarsanız diye açıklıyorum. İşsiz değilim, dedikodu dinlemek amacım değil. Kinaye yaptım.

İşim bu. Ama sizin anladığınız tarzdan değil gün boyu sitede de değilim, nadir girerim.

Hakaret nerde? Haa tabi siz kiskirtmaya tahrik etmeye çalışıp "ergen, dedikoducu" falan deyip alttan alttan laf sokarken çok iyi, simdi mi aklıniza geldi site kuralları? Siz de düzgün bir dille kırmaya çalışmadan ifade etseydiniz. Valla otuz defadir dedikodunun ne demek olduğunu, bu tarz sitelerde anonim hesaplarla yapılan şeyin dedikodu olmadığını, arkadaşımın söylediği şeyleri inkar etmediğini, ayrıca eski sevgilisiyle bulusmadigimi o çocuğun bana mesaj attığını anlatıyorum. Hala yok sen de onun arkasından konusuyorsun, onu kotulemissin, eski sevgilisiyle bulusmussun falan diye yorumlar geliyor. E bi zahmet sinirleneyim. Papağan gibi ayni şeyleri anlatan ben varım ama yapacak bir şey yok. Bu sitedeki bazı kadınlar ne olursa olsun bi açık yakalaeak da konu sahibini gomsek diye uğraşıyor. Bunu sadece sizin için söylemiyorum. Bence psikolojik desteğe ihtiyacı olan onlar.

Yüz veren kimmis? Cevap bile yazmadım. Arkadaşıma sordum.o da inkar etmedi.

Hayirlisi be gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…