E siz de sizin gb yapmayan, "her haltı yiyen) -sizin tabiriniz- kişinin dedikodusunu yapıyorsunuz. Namus ahlak karıştırıyorsunuz. O ne olacak?
Offfff :d sancısı oturmuş. Haddinizi bildirirdim vs vs.Çol gerilmişsiniz ya, kıyamam.
Relaks olun birazcık, stres sağlığa zararlı. Sonra başkalarına da zarar verirsiniz.
Kızı anlatırken bile yaptığı şeylerden bahsediyorsunuz, burada kızı savunmadığımız halde savundu diyorsunuz, en ufak farklı görüşe tahammül yok. Papağan gibi dediklerinizi mi tekrarlayalım. Tanımadığımız kızın "yediği haltlara" mı laf edelim. Sizin tabirinizle?
Kıza sayıp sövüştürüyorsunuz, her şeyini döktünüz, anlattınız. Hem o zaman size ne? İstediği gb yaşar, "her haltı yer" -sizin tabiriniz- ailesine de söylemez, size ne.
Gidin saçını başını yolun, rahatlayın. Çocuk gibi aile tehdidi nedir. Psikolojik şiddet yasaktır. Ben kızın yerinde olsam aileyle tehdit ettiğiniz an sizi dava eder, haddinizi bildirirdimNamus bekçiliğini o kız yaptı mı bilemem ama onun "yediği haltlar" ın sancısı size oturmul gibi, vesselam.
Ya valla yaşlandim. Ya ben o bana hakaret etti hakkımda konuştu diye gelip anonim bir ortamda anlatıyorum. Neden anlama problemlisiniz? Dedikodu yapmak mi bu? Tanıdık birine mi söyledim. İsim foto mu paylastim? Onun yaptigiyla aynı şey mi bu?, eğer öyleyse bu sitede ne işiniz var gün boyu dedikodu dinliyosunuz çünkü :dE siz de sizin gb yapmayan, "her haltı yiyen) -sizin tabiriniz- kişinin dedikodusunu yapıyorsunuz. Namus ahlak karıştırıyorsunuz. O ne olacak?
Hakkımda çok atılıp, tutulur. Ben ne yaparım, güler geçerim. Hayatımdan hatasını bildirip çıkarım. Kaybeden onlar olur. Neden kendimi onların seviyesine indireyim? Benim çizgim bellidir. Seviyesiz insanlar için kriterlerimden, seviyemden taviz vermem. Arkamdan konuşan insanlar da ne kadar önde olduğumu kanıtlar. Böylece daha rahat, relaks ve kendime güvenli olurum. Takmam, taklmam. Bana takılanlar takıldıkları ile kalırlar.Offfff :d sancısı oturmuş. Haddinizi bildirirdim vs vs.
Ama bir üstte çok gerilmissiniz ya kiyamam
Ya gerilirim tabi. Çok alisiksiniz sanırım hakkinizda atılıp tutulmasına. O yüzden siz olsanız gerilmezsiniz tabi ama ben geriliyorum. Evet yediği haltlari unutup başkasının ahlakına laf ederse ben de ona nasıl biri olduğunu hatirlatirim.
Özellikle bozuldugun durumlarda:d
Ben henuz bu kadar cool olma şerefine nail olamadim hamfendi affedinHakkımda çok atılıp, tutulur. Ben ne yaparım, güler geçerim. Hayatımdan hatasını bildirip çıkarım. Kaybeden onlar olur. Neden kendimi onların seviyesine indireyim? Benim çizgim bellidir. Seviyesiz insanlar için kriterlerimden, seviyemden taviz vermem. Arkamdan konuşan insanlar da ne kadar önde olduğumu kanıtlar. Böylece daha rahat, relaks ve kendime güvenli olurum. Takmam, taklmam. Bana takılanlar takıldıkları ile kalırlar.
SacmalamaNormalde arkadaş kazığı yiyen bir insan değilimdir,çünkü az ve öz arkadaş edinirim. Herkesle samimi olmam. Olduklarım da yıllarca görüştüğüm kişilerdir.
Bir tanesi de ortaokuldan bu yana görüştüğüm en yakın arkadaşım diyebileceğim biri. Yani birbirimiz için bu vakte kadar çok fedakarlık yaptık daha önce arkasından ne tek kelime kötü laf ettim, ne de söylettim. Her zaman savundum ama meğer kendisi benim arkamdan atıp tutarmış.
Geçen yaz görüştük, son gorusmemizden sonra kendisi istanbula çalışmaya gitti. Baskıcı bir ailede yetişti 24 yasında olmasına rağmen ne ailesine sevgilisi olduğunu aciklauabildi ne de bu vakte kadar istediği gibi giyinebildi. Bunu aciklamamin sebebini birazdan söyleyeceğim.
Yazın, o ben ve sevgilisi bulusmustuk. Benim üzerimde boyundan bağlamali bir elbise vardı eteği çok kısa olmamakla beraber uzun da değildi. Yani dizüstü diyelim. Bir de topuklu ayakkabı giymistim. Yani yazın herkesin rahatlıkla giydiği kıyafetler işte. Kizilayda dolaşmıştık. O gün benim arkamdan "ya ben utandım resmen, milletin namusunu da biz mi dusunecegiz o nasıl bir giyim öyle " demiş. Bunu da ayrıldığı sevgilisi bana anlattı. Ona çok güvenme senin hakkinda cok atıp tutuyor dedi. İsin garip tarafi bu namusuna pek düşkün arkadaşım 12 yasindan beri sevgilisiz kalmadı sürekli birilerine aşık olur burda açiklamayacağim ama anladığniz seyleri gizli gizli yapar, ama etek ile namusu karıştırır. (Ben sevgilisi olmasını ya da sevgilileriyle gizli gizli öpüşüp yatmasını namussuzluk olarak görmüyorum, ama bir etek için olayı namusa bağlayan kizin özel hayatında boyle şeylerin hic olmaması gerekir o zaman)
Cidden hic beklemezdim. Sevildigimi onun da beni koruduğunu savunduğunu falan zannederdim. Kendisine bu olayı sordum dün, ya ona mi inaniyosun ben o lafı şaka olarak söyledim dedi. Ben de "o kiyafetten ben utandım, insan namusunu düşünmeli " gibi lafları şaka olarak mi soyledin yani? Dedim. O da "bizim aramizi bozmaya çalışıyor Anlasana" falan dedi. Tabii ki aptal olmadığım için inanmadim. Bilmeyen de bikiniyle sokağa çıktım zanneder. Sinirden bir gecede 9 sigara yaktim. Ne yapayım sizce? Yaptığı bazı şeyleri ailesine çıtlatsam töre cinayeti çıkar. Korkutma maksatlı ailene anlatacağım falan imaları etsem mi? Tabi ki söylemem ama yine de korkutayim biraz, ders alsın. Zaten hayatimdan cikaricam ama bu kadar kolay kurtulmasini istemiyorum.
Alisacaksin :d
Çok hırslısınız, bir şeyleri ispatlama çabası sizin karakterinizdeki eksiklikleri ve boşlukları gösterir.Ya valla yaşlandim. Ya ben o bana hakaret etti hakkımda konuştu diye gelip anonim bir ortamda anlatıyorum. Neden anlama problemlisiniz? Dedikodu yapmak mi bu? Tanıdık birine mi söyledim. İsim foto mu paylastim? Onun yaptigiyla aynı şey mi bu?, eğer öyleyse bu sitede ne işiniz var gün boyu dedikodu dinliyosunuz çünkü :d
Hakaret nerde? Haa tabi siz kiskirtmaya tahrik etmeye çalışıp "ergen, dedikoducu" falan deyip alttan alttan laf sokarken çok iyi, simdi mi aklıniza geldi site kuralları? Siz de düzgün bir dille kırmaya çalışmadan ifade etseydiniz. Valla otuz defadir dedikodunun ne demek olduğunu, bu tarz sitelerde anonim hesaplarla yapılan şeyin dedikodu olmadığını, arkadaşımın söylediği şeyleri inkar etmediğini, ayrıca eski sevgilisiyle bulusmadigimi o çocuğun bana mesaj attığını anlatıyorum. Hala yok sen de onun arkasından konusuyorsun, onu kotulemissin, eski sevgilisiyle bulusmussun falan diye yorumlar geliyor. E bi zahmet sinirleneyim. Papağan gibi ayni şeyleri anlatan ben varım ama yapacak bir şey yok. Bu sitedeki bazı kadınlar ne olursa olsun bi açık yakalaeak da konu sahibini gomsek diye uğraşıyor. Bunu sadece sizin için söylemiyorum. Bence psikolojik desteğe ihtiyacı olan onlar.Çok hırslısınız, bir şeyleri ispatlama çabası sizin karakterinizdeki eksiklikleri ve boşlukları gösterir.
Sabah beri yaptığım açıklamaları anlamayıp "anlama kıtlığı" tabirini kullanmanız da ayrı bir ironi, güldürdünüz, teşekkürler
Bu arada hakaret etmeyin, saygılı olun. Bildirdim yorumunuzu. Seviyenizi koruyabiliyor musunuz bilemem ama burada korumalısınız. Sizin de dediğiniz gibi anonim bir ortam ve kuralları var. Herkesin kafasına göre, sinirlenip, hakaret edeceği bir platform değil. Saygı çerçevesinde konuşamıyorsanız, eleştiriye gelemiyorsanız konu açmayın olur mu? Burada kimse papağan olmak zorunda değil. Saygılı olun.
Aynen çünkü farklı tellerden çalıyoruz
Yüz veren kimmis? Cevap bile yazmadım. Arkadaşıma sordum.o da inkar etmedi.Eski sevgilisi bunu bana söylediği an arkadaşımı arardım, daha sevgilisi yanımdayken bak × böyle diyor diye.
Ayrıca ilişki içerisinde yapılan sohbeti gelip size anlatan kişiye asla yüz vermezdim. Ne halsizlik.
Üzülmeyin zamanla olabilir, bazısı ömür boyu bu şerefe nail olamaz. Umarım onlardan olmazsınız.Ben henuz bu kadar cool olma şerefine nail olamadim hamfendi affedin
Hayirlisi be gülümBu sitede işim var çünkü işim bu. Dedikodu dinlemek. Bunu da farklı anlarsanız diye açıklıyorum. İşsiz değilim, dedikodu dinlemek amacım değil. Kinaye yaptım.
İşim bu. Ama sizin anladığınız tarzdan değilgün boyu sitede de değilim, nadir girerim.
İnandı :ddddddÜzülmeyin zamanla olabilir, bazısı ömür boyu bu şerefe nail olamaz. Umarım onlardan olmazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?