Hakkımı aramak istiyorum...

yapayal

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
6
0
6
İzmir
Arkadaşlar mrb aslında yarım saat öncesi çok sinirliydim şimdi biraz sakinleştim sayılır...Sizlere birşey danışmak istiyorum pzt günü g..... adlı alışveriş sitesinde şehir fırsatından kuaförde ağda kaş dudak üstü sir ağda satın aldım ve hemen randevu için aradım perşembe akşam 7 buçuğa randevu aldım(Salaklık bende kadının adını almadım)Kuaför lüks bir otelin kuaförü güzel olduğunu düşünerek aldım...Bugün gittim tam yarım saat trafikle uğraştım bi sürü yol çektim gittim otelde karşılama güzeldi falan lobi görevlileri beni kuaföre kadar indirdi kuaförün bekleme salonunda bir bayan hoşgeldiniz falan dedi randevum vardı dedim isim sordu söyledim yok öyle bir isim dedi nasıl olur dedim öyle işte en son randevumuz 6 buçukta zaten ve içerisi yoğun sizi alamam dedi nasıl alamazsınız ya dedim konuştuk telde falan yok diyo konuşmadık isim almadığım için bişey diyemedim ama kan beynime sıçradı yalanmı söylüyorum dedim sırıttı resmen tepem iyice arttı artık parada değil uğradığım haksızlığın peşindeydim...Neyse lobiye çıktım kuaförü nereye şikayet edebilirim dedim danışmadaki kız özel bölüm orası otelimizle ilgisi yok dedi sinirden ağlayacaktım ve çıktım saya saya otelden....Şimdi size sorum ben hakkımı aramak istiyorum ve onlara dava açmak istiyorum neler yapabilirim ve neler yapabilirler inanın haksızlığa uğramak çok üzdü beni yediremedim kendime hadlerini bildirmak istiyorum...Bana yardımcı olurmusunuz?

Telefon numarası elinde bu numarayı aradım deseydin

kuaförler odasına şikayet edebılırısnız sonuçta oraya bağlıdır

Davadan önce şikayetimvar.com'a hem satın aldığınız fırsat sitesi hem otel ve kuaförü ifşa ederek şikayetinizi yazın. size kendileri dönüş yapar.

Arkadaşlar başka kimse bişey yazmayacakmı her yapılana susacakmıyız hakkımızı aramayacakmıyız bumu dur yani?

Başka bir randevu önermediler mi ? Hani yanlış anlama olduysa düzeltelim gibisinden...
Siteden fırsat aldığınızı söylemiş miydiniz ?

Eğer aldığınız fırsatın bilerek yakıldığını düşünüyorsanız,siteye bildirin.
Bazı firmalar,reklamları olsun diye uydurma kampanyalar yapıp ilgi çekmek istiyorlar.
Siteye bildirin ki bir daha onları dahil etmesinler.

Randevuyu pzt günü aldım taa garanti olsun diye fırsat bilerek yakıldı evet çünkü kına gecesi vardı otelde muhtemelen o yüzden kalabalıktı beni hiçe saydılar...Siteye cayma bildiriminde bulundum ama uğradığım haksızlığı hala hazmedemiyorum.

Şikayetim var.com a yazdım kısaca ama bu böyle bitmeyecek....

daha önce benzer bir olay yaşamıştım ve şikayetvar' seviyemi bozmadan ama ağır bir şekilde yazmıştım. 2 gün geçmeden arayıp telafi etmeye çalıştılar.

Eger uğraşacak paranız ve zamanınız var ise avukat tutup işlemlere başlayabilirsiniz ama çok uğraştırır, zaman alır. tabi siz bilirsinizde uğraştığınıza değmez.

Tüketici haklarına başvuru yapıcaksın Fiş veya hesap dökümü ile.. Onlar devreye giriyor

elinde fis yada dokuman varmi odeme ile ilgili..insallah site fake deildir..cok oluyor oyle buyuk isimleri kullanip insanlari dolandiran insallah seninki oyle deildir..evet cok sinir bozucu bir olay ama kendini yipratma

Böyle bir durumda şikayetçi olarak dava açamazsınız. Kanıt delil anladığım kadarıyla yok dava acarsanizda sizin zararınıza olur çünkü ücretli açılıyor ve eğer herhangi bir duruşmayı kaçırırsanız sizin basınız feci halde ağrır avukat masrafları da cabası ayrıca illa ki acicam diyorsaniz da bu davadan bir şey çıkmaz ben e ilahi adalete teslim edin kurtulun

Tüketici haklarına başvuru yapıcaksın Fiş veya hesap dökümü ile.. Onlar devreye giriyor

Hizmet alamamış ki ne fişi ?? Olacak. Tüketici haklari da ciddiye almaz çünkü hizmet verilmemiş gerçi ayrımcılık yapmakla da suclanabilirler. Kısaca bir cacik cikmaz bu isten vesselam

Hizmet alamamış ki ne fişi ?? Olacak. Tüketici haklari da ciddiye almaz çünkü hizmet verilmemiş gerçi ayrımcılık yapmakla da suclanabilirler. Kısaca bir cacik cikmaz bu isten vesselam

İnternet sitesinden alışveriş yapmış.. Ödeme yaptı ise kredi kartıyla hesap dökümü ile parasını geri alır. Hesap ödemedi ise. Kuaförler odasına şikayet edebilir
Tüketici hakları emin olunki her türlü yardımcı oluyor.. Gerekirse mahkemeye veriyorlar.
Polise eşliği ile Gidip hakkını savuna bilir. Tüketici hakları kaanun u var!

davalık bir iş yok. G.....ni sanırım dedigin yer.geçen sene benzer bir şeyde ben yaşadım.kavitasyon paketi almıştım.acıbadem hastahanesi sanıp.hem uyduruk hemde hasanpaşa nın arka sokaklarında gidilmesi zor bir yer çıkmıştı.tabela bile yoktu.içersi vıcık vıcık insan izdiham.

Hemen dışarı çıktım müşteri hizmetlerini aradım iptal istedim.

Biraz uğraştım ama hem g....ni müşteri temsilcisine bilmediginiz ucubik yerleri lüks yer diye tanıtım yapıp satış yapmayın demiş hemde paramı geri almış oldum.

şikayet hakkını kullan.

en güzelini yapıyorsunuz zaten açık adını yazın emin olun müşterisi azalır hemde otel lobisinde bağıracaktınız neden ozmana burda kuaför diye müşterilerde duyacaktı

aalışveriş yaptığına dair bir şey okumadım sadece ön yazısını okudum evet tüketici hakları var ama bu vaka davaya giderse bir şey çıkmaz tam tersi zararı dokunur bu arkadaşa onu anlatmaya çalıştım ayrıca internetten alınan herhangi bir randevu ya da hizmet tutanağı kullanılabilinir ama bundan haberim yok.. canım bende boş zamanlarımda yabancılara çeviri yapıyorum özellikle hukuk çevirisi avukat çevirisi de diyebiliriz oradan çok iyi biliyorum bu durumları

Hakimin de işi gücü yoktu, sizin kuaföre alınmamanıza ceza verecekti zaten...

Dava dosyasını görüp bi tarafıyla gülmezse iyidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…