Arkadaşlar mrb aslında yarım saat öncesi çok sinirliydim şimdi biraz sakinleştim sayılır...Sizlere birşey danışmak istiyorum pzt günü g..... adlı alışveriş sitesinde şehir fırsatından kuaförde ağda kaş dudak üstü sir ağda satın aldım ve hemen randevu için aradım perşembe akşam 7 buçuğa randevu aldım(Salaklık bende kadının adını almadım)Kuaför lüks bir otelin kuaförü güzel olduğunu düşünerek aldım...Bugün gittim tam yarım saat trafikle uğraştım bi sürü yol çektim gittim otelde karşılama güzeldi falan lobi görevlileri beni kuaföre kadar indirdi kuaförün bekleme salonunda bir bayan hoşgeldiniz falan dedi randevum vardı dedim isim sordu söyledim yok öyle bir isim dedi nasıl olur dedim öyle işte en son randevumuz 6 buçukta zaten ve içerisi yoğun sizi alamam dedi nasıl alamazsınız ya dedim konuştuk telde falan yok diyo konuşmadık isim almadığım için bişey diyemedim ama kan beynime sıçradı yalanmı söylüyorum dedim sırıttı resmen tepem iyice arttı artık parada değil uğradığım haksızlığın peşindeydim...Neyse lobiye çıktım kuaförü nereye şikayet edebilirim dedim danışmadaki kız özel bölüm orası otelimizle ilgisi yok dedi sinirden ağlayacaktım ve çıktım saya saya otelden....Şimdi size sorum ben hakkımı aramak istiyorum ve onlara dava açmak istiyorum neler yapabilirim ve neler yapabilirler inanın haksızlığa uğramak çok üzdü beni yediremedim kendime hadlerini bildirmak istiyorum...Bana yardımcı olurmusunuz?
Telefon numarası elinde bu numarayı aradım deseydin
kuaförler odasına şikayet edebılırısnız sonuçta oraya bağlıdır
Başka bir randevu önermediler mi ? Hani yanlış anlama olduysa düzeltelim gibisinden...
Siteden fırsat aldığınızı söylemiş miydiniz ?
Eğer aldığınız fırsatın bilerek yakıldığını düşünüyorsanız,siteye bildirin.
Bazı firmalar,reklamları olsun diye uydurma kampanyalar yapıp ilgi çekmek istiyorlar.
Siteye bildirin ki bir daha onları dahil etmesinler.
Şikayetim var.com a yazdım kısaca ama bu böyle bitmeyecek....
Arkadaşlar mrb aslında yarım saat öncesi çok sinirliydim şimdi biraz sakinleştim sayılır...Sizlere birşey danışmak istiyorum pzt günü g..... adlı alışveriş sitesinde şehir fırsatından kuaförde ağda kaş dudak üstü sir ağda satın aldım ve hemen randevu için aradım perşembe akşam 7 buçuğa randevu aldım(Salaklık bende kadının adını almadım)Kuaför lüks bir otelin kuaförü güzel olduğunu düşünerek aldım...Bugün gittim tam yarım saat trafikle uğraştım bi sürü yol çektim gittim otelde karşılama güzeldi falan lobi görevlileri beni kuaföre kadar indirdi kuaförün bekleme salonunda bir bayan hoşgeldiniz falan dedi randevum vardı dedim isim sordu söyledim yok öyle bir isim dedi nasıl olur dedim öyle işte en son randevumuz 6 buçukta zaten ve içerisi yoğun sizi alamam dedi nasıl alamazsınız ya dedim konuştuk telde falan yok diyo konuşmadık isim almadığım için bişey diyemedim ama kan beynime sıçradı yalanmı söylüyorum dedim sırıttı resmen tepem iyice arttı artık parada değil uğradığım haksızlığın peşindeydim...Neyse lobiye çıktım kuaförü nereye şikayet edebilirim dedim danışmadaki kız özel bölüm orası otelimizle ilgisi yok dedi sinirden ağlayacaktım ve çıktım saya saya otelden....Şimdi size sorum ben hakkımı aramak istiyorum ve onlara dava açmak istiyorum neler yapabilirim ve neler yapabilirler inanın haksızlığa uğramak çok üzdü beni yediremedim kendime hadlerini bildirmak istiyorum...Bana yardımcı olurmusunuz?
Tüketici haklarına başvuru yapıcaksın Fiş veya hesap dökümü ile.. Onlar devreye giriyor
Hizmet alamamış ki ne fişi ?? Olacak. Tüketici haklari da ciddiye almaz çünkü hizmet verilmemiş gerçi ayrımcılık yapmakla da suclanabilirler. Kısaca bir cacik cikmaz bu isten vesselam
arkadaşlar mrb aslında yarım saat öncesi çok sinirliydim şimdi biraz sakinleştim sayılır...sizlere birşey danışmak istiyorum pzt günü g..... Adlı alışveriş sitesinde şehir fırsatından kuaförde ağda kaş dudak üstü sir ağda satın aldım ve hemen randevu için aradım perşembe akşam 7 buçuğa randevu aldım(salaklık bende kadının adını almadım)kuaför lüks bir otelin kuaförü güzel olduğunu düşünerek aldım...bugün gittim tam yarım saat trafikle uğraştım bi sürü yol çektim gittim otelde karşılama güzeldi falan lobi görevlileri beni kuaföre kadar indirdi kuaförün bekleme salonunda bir bayan hoşgeldiniz falan dedi randevum vardı dedim isim sordu söyledim yok öyle bir isim dedi nasıl olur dedim öyle işte en son randevumuz 6 buçukta zaten ve içerisi yoğun sizi alamam dedi nasıl alamazsınız ya dedim konuştuk telde falan yok diyo konuşmadık isim almadığım için bişey diyemedim ama kan beynime sıçradı yalanmı söylüyorum dedim sırıttı resmen tepem iyice arttı artık parada değil uğradığım haksızlığın peşindeydim...neyse lobiye çıktım kuaförü nereye şikayet edebilirim dedim danışmadaki kız özel bölüm orası otelimizle ilgisi yok dedi sinirden ağlayacaktım ve çıktım saya saya otelden....şimdi size sorum ben hakkımı aramak istiyorum ve onlara dava açmak istiyorum neler yapabilirim ve neler yapabilirler inanın haksızlığa uğramak çok üzdü beni yediremedim kendime hadlerini bildirmak istiyorum...bana yardımcı olurmusunuz?
İnternet sitesinden alışveriş yapmış.. Ödeme yaptı ise kredi kartıyla hesap dökümü ile parasını geri alır. Hesap ödemedi ise. Kuaförler odasına şikayet edebilir
Tüketici hakları emin olunki her türlü yardımcı oluyor.. Gerekirse mahkemeye veriyorlar.
Polise eşliği ile Gidip hakkını savuna bilir. Tüketici hakları kaanun u var!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?