kadın çocuğuyla oturacak o evde.neden adaletsiz olsun?çocuk yetiştirmek o kadar zor ki.okulu spor faaliyetleri hobileri psikolojisi derken tam zamanlı çalışıyor zaten iyi anneler.borcu ödemek için de çalışacak aynı zamanda evin borcu varmış.daha ne yapsın?adamın sevgilisine mi bağışlasın evi?Bu adaletsiz paylaşıma eşiniz nasıl razı oldu? Tam kusurlu falan mı kendisi? Evlenirken eşyaların oarasını kim ödemişti?
çocukluğumda benzerini yaşadığım için sonuna dek sana katılıyorum katip.çocuğundan önce kendini düşünen adamdan baba falan olmaz.o ev oğluna kalacak o oturacak o barınacak o kendini güvende hissedecek.nesi haksızlıkmış kadının evi almasının?Ortada çocuğunu bile gözü görmeyen bir adam var. Kim olursa olsun çocuğuna acımayana ben acımam. Linç olarak kabul etmeyin bunu, burnuma iyi kokular gelmedi sadece.
Aynen. 50 bin TL daha ödemesi varmış evin, konu sahibi ödeyecek. Çocuğa nafaka vermek için boşanmanın kesinleşmesini bekleyen adam, iki çatal bıçak setinin lafını eden adam, kendi boşanmak isteyip bir an önce anlaşmalı protokole imza atan sonra da hakkımı yidiiiiin diye bağrınan adam o nafakayı da bir ay öder üç ay ödemez zaten. Beyfendiye sağlam ders de oldu belli ki, çocuklu karısını boşamak kapıya çöp poşeti bırakmaya benzemez.çocukluğumda benzerini yaşadığım için sonuna dek sana katılıyorum katip.çocuğundan önce kendini düşünen adamdan baba falan olmaz.o ev oğluna kalacak o oturacak o barınacak o kendini güvende hissedecek.nesi haksızlıkmış kadının evi almasının?
Ev pahalı bir. Araba da öyle iki. Adamın sevgilisi var mı bilmiyoruz üç. Kadın sevgili bulursa ve eve yerleşirse ne olacak dört. Adam nafaka verecek çocuklara beş. Zaten adam nerdeyse hiç nakit almamış altı.kadın çocuğuyla oturacak o evde.neden adaletsiz olsun?çocuk yetiştirmek o kadar zor ki.okulu spor faaliyetleri hobileri psikolojisi derken tam zamanlı çalışıyor zaten iyi anneler.borcu ödemek için de çalışacak aynı zamanda evin borcu varmış.daha ne yapsın?adamın sevgilisine mi bağışlasın evi?
Kadının hemen sevgili bulacağına ihtimal verdiniz de adamın sevgilisinin olabileceğine nasıl ihtimal vermediniz? Bir de şu an nafaka vermiyor adam, boşanma kesinleşsin öyle verecekmiş. Çocuk nafakası o da.Ev pahalı bir. Araba da öyle iki. Adamın sevgilisi var mı bilmiyoruz üç. Kadın sevgili bulursa ve eve yerleşirse ne olacak dört. Adam nafaka verecek çocuklara beş. Zaten hiç nakit almamış altı.
Ev kadının ister sevgilisi olur ister kocası, adam kalan arabaya sevgilisini bindirmeyecek mi sanki.Ev pahalı bir. Araba da öyle iki. Adamın sevgilisi var mı bilmiyoruz üç. Kadın sevgili bulursa ve eve yerleşirse ne olacak dört. Adam nafaka verecek çocuklara beş. Zaten adam nerdeyse hiç nakit almamış altı.
Adamınkine cevapladığım yazıda ihtimal verilince ben de kadınınkine verdimKadının hemen sevgili bulacağına ihtimal verdiniz de adamın sevgilisinin olabileceğine nasıl ihtimal vermediniz?
Kadın çatal bıçakla sevgilisine yemek yedirirseEv kadının ister sevgilisi olur ister kocası, adam kalan arabaya sevgilisini bindirmeyecek mi sanki.
Boşanmışlar sonuçta, kim kime ne yediriyor nereye oturtuyor kendi bilecekleri iş. Ama kadına çocuğu kilitleyip rahat rahat bekar bekar dolaşacak olan da adam. Siz iki insan arasında bakıyorsunuz olaya, ama annede kalan bir çocuk var ve bu çocuk taşla beslenmiyor, okulu var kursu var cartı var curtu var. Bugün çatal bıçak takımı isteyen yarın evin yarı parasını ister. Çocuk hala kadında, 500 TL ye kilitlemiş adam.Kadın çatal bıçakla sevgilisine yemek yedirirseevet bu saçmalığa devam etmeyeceğim.
Niye çocuktan çanta gibi bahsediyorsunuz?? Yaşını bilmiyoruz, anneye muhtaç olduğu dönemdeyse anne rahat etmek için başından mı atmalı? Çocuk belki büyüynce babada kalmak isteyecek... o zaman adam da böyle söyleyip geri mi istesin evi? Çocuğu yapmayı sadece adam mı istedi? Düşüncelerimiz çok farklı, acayip yani. Adam zaten haddinden fazla konfor sağlamış kadına ve oğluna. Belki başkası olsa çekişmeli açardı ve bu kadar mal bırakmazdı. O zaman ona kızardık mutlaka ama burada her güzelliği sağlamış bir erkek varken kahve makinesine çatal bıçağa girilmemeli bence. İspatlanmış aldatma da yok ki hırslanılsın. Senden vazgeçene en fazla yol verebilirsin başka elden bir şey gelmez...Boşanmışlar sonuçta, kim kime ne yediriyor nereye oturtuyor kendi bilecekleri iş. Ama kadına çocuğu kilitleyip rahat rahat bekar bekar dolaşacak olan da adam. Siz iki insan arasında bakıyorsunuz olaya, ama annede kalan bir çocuk var ve bu çocuk taşla beslenmiyor, okulu var kursu var cartı var curtu var. Bugün çatal bıçak takımı isteyen yarın evin yarı parasını ister. Çocuk hala kadında, 500 TL ye kilitlemiş adam.
Çocuk 5 yaşında. Çocuk adamda kalırsa nafaka da kesilir velayet babaya geçince. Madem hakkım diye ağlayacakmış neden çekişmeli boşanmamış bu adam? Hem boşanmayı kendin iste, bitsin gitsin diye bir an önce imzala sonra da hakkımı yidiin diye ağla.Niye çocuktan çanta gibi bahsediyorsunuz?? Yaşını bilmiyoruz, anneye muhtaç olduğu dönemdeyse anne rahat etmek için başından mı atmalı? Çocuk belki büyüynce babada kalmak isteyecek... o zaman adam da böyle söyleyip geri mi istesin evi? Çocuğu yapmayı sadece adam mı istedi? Düşüncelerimiz çok farklı, acayip yani
Ben de katip e katılıyorum yüzde yüz çocuk bebek olmak zorunda değil 8 yaşındaymış gayet anne gözetimine ihtiyacı olan yaş. Benim de var 9 yaşında evladım yemesi ödevi beraber vakit geçirmesi hastalığı arkadaş iletişimi evli olmama rağmen çoğu ben de.hakkıyla çocuk yetiştirmek çok çok zor. O ev kadının ve çocuğun hakkıdır sonuna kadarNiye çocuktan çanta gibi bahsediyorsunuz?? Yaşını bilmiyoruz, anneye muhtaç olduğu dönemdeyse anne rahat etmek için başından mı atmalı? Çocuk belki büyüynce babada kalmak isteyecek... o zaman adam da böyle söyleyip geri mi istesin evi? Çocuğu yapmayı sadece adam mı istedi? Düşüncelerimiz çok farklı, acayip yani
Düzenlemişsiniz, düzenlemenize atfen yazıyorum. Adam boşanma kesinleşene kadar çocuğa nafaka vermeyecek, kadın neden acele etsin ki üç parça eşyayı vermek için. Benim birtakım şüphelerim var. Konu sahibine de dedim, sen de kararın kesinleşmesini bekle diye. Kokusu çıkar sonra nasıl olsa.Niye çocuktan çanta gibi bahsediyorsunuz?? Yaşını bilmiyoruz, anneye muhtaç olduğu dönemdeyse anne rahat etmek için başından mı atmalı? Çocuk belki büyüynce babada kalmak isteyecek... o zaman adam da böyle söyleyip geri mi istesin evi? Çocuğu yapmayı sadece adam mı istedi? Düşüncelerimiz çok farklı, acayip yani. Adam zaten haddinden fazla konfor sağlamış kadına ve oğluna. Belki başkası olsa çekişmeli açardı ve bu kadar mal bırakmazdı. O zaman ona kızardık mutlaka ama burada her güzelliği sağlamış bir erkek varken kahve makinesine çatal bıçağa girilmemeli bence. İspatlanmış aldatma da yok ki hırslanılsın. Senden vazgeçene en fazla yol verebilirsin başka elden bir şey gelmez...
Çocuk çanta olmadığı için zaten bütün mesele, siz eşitlik diye konuşuyorsunuz ama çocuğu ikşye bölemeyiz, çalışmayan bir kadına kalmış 70bin lira krediyi ve ebe verilmiş mehir hakkını da hesaplarsanız aslında çok büyük bir para yok, kaldı ki adam verirken itiraz etmemiş, neyin savunuculuğu bu anlam veremedim. Ha bir de şu var kadın evi yarın evladına bırakır ama o araba asla çocuğa kalmaz. Bu durum her koşulda çocuğun yararına.Niye çocuktan çanta gibi bahsediyorsunuz?? Yaşını bilmiyoruz, anneye muhtaç olduğu dönemdeyse anne rahat etmek için başından mı atmalı? Çocuk belki büyüynce babada kalmak isteyecek... o zaman adam da böyle söyleyip geri mi istesin evi? Çocuğu yapmayı sadece adam mı istedi? Düşüncelerimiz çok farklı, acayip yani. Adam zaten haddinden fazla konfor sağlamış kadına ve oğluna. Belki başkası olsa çekişmeli açardı ve bu kadar mal bırakmazdı. O zaman ona kızardık mutlaka ama burada her güzelliği sağlamış bir erkek varken kahve makinesine çatal bıçağa girilmemeli bence. İspatlanmış aldatma da yok ki hırslanılsın. Senden vazgeçene en fazla yol verebilirsin başka elden bir şey gelmez...
Ama evin değeride sürekli artacak altınların değeride adam kabul etmiş etmemiş bilemem ama adil paylaşım olmamışasgari bir çocuğun yeme içme okul giyim hobi avm sağlık vs.masrafı en az 2000 tl ye vardı günümüzde.adam 500 tl ile kurtulacak.o evin yarı parası haksızlık dedikleri kısımdan kat kat fazla para çıkacak kadının cebinden.ayrıca adam özgürce gezecek bekar gibi.kadın çocuklu kadın olacak.tüm hayatını çocuğa göre düzenleyecek.haksızlığa uğrayan kim acaba?
Size hayatımdan örnek vereyim. Annemle babam 10 yaşındayken boşandı annem memurdu öğretmen.boşanma öncesi yıllarda 5 kuruş parası geçmedi babamın bana nerdeyse. 1 ev vardı anneme tapulu küçük bir ev. Boşanma olmadan imam nikahıyla kadın bulmuş evi de eşyayı da istemeye halamı gönderdi bize. Reddettik 1 kuruşta devletin bağladığı nafaka almadık. Ha babamın sonunu söyleyeyim. O kadının üstüne ev aldı. Onun çocuklarını okuttu evlendirdi sonra da işleti bitince kovuldu. Ben de görüşmüyorum onla evladında yok başka. Annem de benim ve eşimin yanında kraliçe gibi bakılıyor. Bu arada 1 kez 26 yaşında karşılaştım beni lüks yaşamakla suçladı. 1 kuruş ben de emeği yokken hem de. Kadına pozitif ayrımcılığa neden bu kadar karşı çıkılıyor çözemedim. Adam 3. Kez evlendi .annemse tüm hayatını bana adadı.Çocuk çanta olmadığı için zaten bütün mesele, siz eşitlik diye konuşuyorsunuz ama çocuğu ikşye bölemeyiz, çalışmayan bir kadına kalmış 70bin lira krediyi ve ebe verilmiş mehir hakkını da hesaplarsanız aslında çok büyük bir para yok, kaldı ki adam verirken itiraz etmemiş, neyin savunuculuğu bu anlam veremedim. Ha bir de şu var kadın evi yarın evladına bırakır ama o araba asla çocuğa kalmaz. Bu durum her koşulda çocuğun yararına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?