- Konu Sahibi bjcaksontr
-
Cimere yazın, gelen cevaptan tatmin olmazsanız, acıkkapı.gov.tr adresinden valiliğe ulaşın, yine tatmin olmazsanız kamu denetçiliğine yazın. Memurlar anca bu şekilde işlerini yapıyor. Diğer türlü başlarından savıyorlar.
Hukukçu değilim, görevini yapmayan zabıtaya anca bu şekilde iş yaptırabildim.
Evet aynı partidenBüyükşehir ve ilçe belediye aynı partidense şikayetinizin üstünü kapatıyorlar.
Umarım çözebilirim çok teşekkür ederimcok sinir bozucu bir durum.
insallah kisa sürede cözersiniz.
Yeminle kaç gündür aynı fikrin hayalindeyimAçacaksın bir çukur onu oraya atıp üstünü gübre dolduracaksın
O kadarına cesaret edemiyorlar hep biz yokken geliyorlar biz oradaysakta üç beş at hırsızı ile geliyor tipleri bir görseniz ölürsünüz gülmekten .bir de şikayetvar'a yazın. belediyenin internet sitesinin bulun google reviews çıkar. Oraya da durumu yazın. Her yerde görülsün. Bunlar size de sarabilir. Dikkatli olun.
Yapmayı çok isterdim emin olun ancak gübre kendi bahçe sınırlarımda olmadığı için müdahale etmem beni suçlu duruma düşürüre madem böyle orta yere bk dökmek suç değil hiçbir yaptırımı yok sizde hemen bi kepçe tutup döktüğü bku aldırın ordan onların evinin önüne yığın geçin. bu ne böyle. polislik değil, belediyelik değil, zabıtalık hiç değil. e gelsinler tepemize yapsınlar o zaman. çok sinir bozucu.
Ama kendi bahce sinirinda olmasa bile kokusu rahatsiz ediyor. Onun olmayan yere nasıl hasirt diye kilo kilo gubre dokebiliyor kimse bir şey demiyor aklım almıyor. Sende evinin ilersine dök madem sınırın dışınaYapmayı çok isterdim emin olun ancak gübre kendi bahçe sınırlarımda olmadığı için müdahale etmem beni suçlu duruma düşürür
Yapmayı çok isterdim emin olun ancak gübre kendi bahçe sınırlarımda olmadığı için müdahale etmem beni suçlu duruma düşürür
tamda bunu diyecektim bende. o nasıl suçlu duruma düşmüyorsa aynı yöntemle sizinde düşmemeniz gerekiyor. çamurla çamur olmak istemiyorum derseniz anlarım tabiki.Ama kendi bahce sinirinda olmasa bile kokusu rahatsiz ediyor. Onun olmayan yere nasıl hasirt diye kilo kilo gubre dokebiliyor kimse bir şey demiyor aklım almıyor. Sende evinin ilersine dök madem sınırın dışına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?