Hakli ciktim

Esra210

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2016
666
298
33
40
Eski gelin evliligin kendisinin bitirdigini ve kardesimin hic bir sucu olmadigini cok pisman oldugunu en yakin arkadasi bana tek tek suyledi kardesimin kiymetini anladigini haksizlik yaptigini anlatti ve surekli agliyormus.

Hakli cikip cikmamak Önemli deyil, sonucta bi Yuva yikilmis... suclu aramal yanlis Hele de görümcelik yapmaya Hic gerek Yok 4 duvar arasinda ne olur Kime bilemez bilmesi de gerek deyil !
Burdan bütün görümcelere sesleniyorum Karismayin birakin herkez Kendi hayatini yasasin gelin kardes ayirmayin size saygilimi gelin bitti !! Gerisi iki kisiyi baglar..

Ay pek bir sevinmişsiniz gelim hanım itiraf etti diye aman aman zaten onun yüzünden oldu diye söylenip durmuşsunuz.Gözünüz aydın o zaman kardeşiniz aklandı. Yahu bir evlilik bitmiş siz hala o haksız kardeşim haklıydu ben haklı çıktım davasındasınız ayıptır yani tutup sizin en yakın arkadaşınıza anlatması da garip kulağınıza geleceğini bile bile.Bir kadında durup dururken yuvasını bozmaz

Sirf ibret olsun diye yazdim baskalari ayni hataya dusmesin vicdanen cok rahatiz kardesimde bende elimizden geleni yaptik barismalari icin her yolu denedik.kiz zaten demis bu evliligi ben bitirdim yani kiz bence normal biri degil normal olsaydi evliligi kurtarmak icin caba gosterirdi 15 gun evli kalan biri normal olabilir mi .kardesim cok saygili biri ickisi sigarisi kumari yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…