Hakli ciktim

Sirf ibret olsun diye yazdim baskalari ayni hataya dusmesin vicdanen cok rahatiz kardesimde bende elimizden geleni yaptik barismalari icin her yolu denedik.kiz zaten demis bu evliligi ben bitirdim yani kiz bence normal biri degil normal olsaydi evliligi kurtarmak icin caba gosterirdi 15 gun evli kalan biri normal olabilir mi .kardesim cok saygili biri ickisi sigarisi kumari yok.

İbret aldım valla.
Allah kardeşin gibi koca, senin gibi görümce, o yakın(?) arkadaş gibi de arkadaş vermesin kimseye. Evlerden ırak.

"suyledi" değil "söyledi" sırf bu kelimenizden hatırladım sizi. Gelin nafaka tazminat aldığı için kızan görümcesiniz. Çok eleştiride almıştınız.

Sirf ibret olsun diye yazdim baskalari ayni hataya dusmesin vicdanen cok rahatiz kardesimde bende elimizden geleni yaptik barismalari icin her yolu denedik.kiz zaten demis bu evliligi ben bitirdim yani kiz bence normal biri degil normal olsaydi evliligi kurtarmak icin caba gosterirdi 15 gun evli kalan biri normal olabilir mi .kardesim cok saygili biri ickisi sigarisi kumari yok.
Içki sigara kumar yokmuş :D içkisi sigarası kumarı olmayan eşittir iyi insan olsaydı kimse evde kalmazdı şekerim. Ayrıca normal biri değildi diyorsun da senin yaptığın çok mu normal.
başkaları aynı hataya düşmesin derken?Hangi hata? Görümceyi dinlememek mi? :D Belli ki kızda bir sıkıntı varmış belki de psikolojik sorunları vardı yoksa inan kimse keyfinden 15 gün evli kalmak için evlenmez.

Ne demiş ünlü düşünür Behzat Ç.

Eklentiler

• IMG_0918.webp
    IMG_0918.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 55

Pardon? nasıl vicdanen rahatsınız? siz bu kıza sırf evlendikten 15 gün sonra hamile kaldı diye başkasından olabilir diyen bir insansınız ya önce başkası için soruyor gibi yaptınız sonra gelininiz için yazdınız. Böyle bir iftiranın vebalini nasıl ödeyeceksiniz.

Kardeşim barışmak istiyor diye konu açtığınızda da hiç öyle barıştırma yanlısı değildiniz bir insanın iffetine böyle kara çalabilen biri nasıl barışmalarını istemiş acaba?

ya evet içkisi kumarı yok ama size uymuş ve ayrılmış. 15 gün nasıl evli kaldı zaten 15 gün sonunda hamile kalmış hemen mi ayrıldı yani yapmayın. Burada ilk konularınızda zaten evlilerdi ne 15 günü. Nafaka almasını bile çok gördünüz. O zamanda yazmıştık o kız bu namusuna attığınız iftiralarla sizden yüklü tazminatta alırdı istese inanın seviniyordur sizin gibi insanlardan kurtulduğuna.

Pardon? nasıl vicdanen rahatsınız? siz bu kıza sırf evlendikten 15 gün sonra hamile kaldı diye başkasından olabilir diyen bir insansınız ya önce başkası için soruyor gibi yaptınız sonra gelininiz için yazdınız. Böyle bir iftiranın vebalini nasıl ödeyeceksiniz.

Kardeşim barışmak istiyor diye konu açtığınızda da hiç öyle barıştırma yanlısı değildiniz bir insanın iffetine böyle kara çalabilen biri nasıl barışmalarını istemiş acaba?

ya evet içkisi kumarı yok ama size uymuş ve ayrılmış. 15 gün nasıl evli kaldı zaten 15 gün sonunda hamile kalmış hemen mi ayrıldı yani yapmayın. Burada ilk konularınızda zaten evlilerdi ne 15 günü. Nafaka almasını bile çok gördünüz. O zamanda yazmıştık o kız bu namusuna attığınız iftiralarla sizden yüklü tazminatta alırdı istese inanın seviniyordur sizin gibi insanlardan kurtulduğuna.

:duduk::KK12:Böyle bir iftira atanin vicdani olamaz ki. Nasil rahatsız olsun basta.

Bir yuva yıkılmış, sizin haklı çıkmanızın ne önemi var ? Ben anlayamadım.
Kardeşimin yuvası yıkılsa haklı haksız aramazdım ben doğrusu.

Kardesim yeniden evlendi. Yeni gelinimiz gercekten cok iyi biri cok iyi de anlasyoruz eski gelin de benimle ilgili bir sorunu yoktu yani gorumce ilgisi yok. Evlilik iki kisiyle yapilir baskalarin karismasini zaten dogru bulmuyorum.nasil ki butun erkekler kotu degil aynisida butun kadinlarda iyi degil

Kardesim yeniden evlendi. Yeni gelinimiz gercekten cok iyi biri cok iyi de anlasyoruz eski gelin de benimle ilgili bir sorunu yoktu yani gorumce ilgisi yok. Evlilik iki kisiyle yapilir baskalarin karismasini zaten dogru bulmuyorum.nasil ki butun erkekler kotu degil aynisida butun kadinlarda iyi degil
Evet mesela siz iyi degilsiniz yegeninin baskasindan oldugunu dusunmussunuz.siz oyle buyuk bi gunaha girmissiniz ki vallahi toprak bile kabul etmeyecek sizi

Arkadaşımız için haftaya ödül töreni düzenleyelim diyorum bu evlilik hakkında da kısa film cekelim 15 gün evli kalan kızın hazin sonu diye

Kusura bakma ama :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::confused::confused::confused:

Ya Kızlar kafayı yiycem eskiden trend konulara basinca sizlerin yazdigi seyleri okuyabiliyordum. Simdi ise sadece tup bebek le ilgili konular cikiyor. Kimden yardim alabilirim ayarlari mi degistirdim ne oldu anlamdim

Sizin için önemli olan haklı çıkmak galiba.. Bir yuva bozulmuş, iki insan üzülmüş. Bilmem farkında mısınız? Biraz empati yapın.
Kardeşinizin yuvası bozulduğu için sizin de üzülmeniz gerekir diye düşünüyorum ama..

Kız Esra gel elimde madalya kupa felan seni bekliyorum bak ilk başta sana kına da yollamışlar :)

Çok iki yüzlüsün hem diyorsun ben hiç karışmadım eee niye burada konular açtın o kadınla ilgili seni ne alakadar ederdi ki 15 gün de hamile kaldı diye kadının namusuna iffetine o pis çirkin dilinizi uzattınız. Allahtan hiç karışmıyormuşsun bir de karışsaydın neler olur Allah bilir.

Ayrıca bir insanın içkisi kumarı olmaması onu sütten çıkmış ak kaşık yapmaz hiç te burada kendinizi aklamayın.

Back
X