Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kadınlar kulübündeki bekar hanımlara "suyleyelim" de belki kardeşinize talip olmak isteyen birisi çıkar.
"İçkisi yok, sigarası yok, kumarı yok ama gelinin namusuna iftira atabilen kız kardeşi var" diye bilgi veririz.
Bu site erkek uyeyi belli bir yere kadar tesbit edebilir. Kamufle olmak isteyen gayet de guzel olur yani. Beni arasalar misal ben erkeksem veririm anneme teli konustururum al sana kadin uyeyim. Cok da zor degil
Benim eski bir sevgilim üye olmuştu buraya yıllar önce. Biz çoktan ayrılmıştık ama kullanıcı adından ve konulara yazdığı yorumlardan anlamıştım o olduğunu. %100 emindim. Ayrılığımızı, diyaloglarımızı falan bile anlatmıştı.
Yönetime bildirdim ama bir şey yapılmadı sanırım. Çünkü adam estetik, moda gibi bölümlere de yorum yapmıştı yakalanmamak için.
Hala buralarda mı bilmiyorum
Benim eski bir sevgilim üye olmuştu buraya yıllar önce. Biz çoktan ayrılmıştık ama kullanıcı adından ve konulara yazdığı yorumlardan anlamıştım o olduğunu. %100 emindim. Ayrılığımızı, diyaloglarımızı falan bile anlatmıştı.
Yönetime bildirdim ama bir şey yapılmadı sanırım. Çünkü adam estetik, moda gibi bölümlere de yorum yapmıştı yakalanmamak için.
Hala buralarda mı bilmiyorum