Hakli ciktim

Bu site erkek uyeyi belli bir yere kadar tesbit edebilir. Kamufle olmak isteyen gayet de guzel olur yani. Beni arasalar misal ben erkeksem veririm anneme teli konustururum al sana kadin uyeyim. Cok da zor degil

Benim eski bir sevgilim üye olmuştu buraya yıllar önce. Biz çoktan ayrılmıştık ama kullanıcı adından ve konulara yazdığı yorumlardan anlamıştım o olduğunu. %100 emindim. Ayrılığımızı, diyaloglarımızı falan bile anlatmıştı.
Yönetime bildirdim ama bir şey yapılmadı sanırım. Çünkü adam estetik, moda gibi bölümlere de yorum yapmıştı yakalanmamak için. :KK57:
Hala buralarda mı bilmiyorum :KK14:

Benim eski bir sevgilim üye olmuştu buraya yıllar önce. Biz çoktan ayrılmıştık ama kullanıcı adından ve konulara yazdığı yorumlardan anlamıştım o olduğunu. %100 emindim. Ayrılığımızı, diyaloglarımızı falan bile anlatmıştı.
Yönetime bildirdim ama bir şey yapılmadı sanırım. Çünkü adam estetik, moda gibi bölümlere de yorum yapmıştı yakalanmamak için. :KK57:
Hala buralarda mı bilmiyorum :KK14:
Hahaha yav belki kanki falan olduk senin exle farkinda degiliz iyi mi hadi buyur ;)

Aynen katiliyorum kamufle olmak cok da zor degil.

Haklı çıktınız peki elinize birşey geçti mi ?
Buraya böyle bir konuyu açma sebebinizi anlamadım mutlu mu etti bu sizi ?:işsiz:

Back
X