Hakli ciktim

Sirf ibret olsun diye yazdim baskalari ayni hataya dusmesin vicdanen cok rahatiz kardesimde bende elimizden geleni yaptik barismalari icin her yolu denedik.kiz zaten demis bu evliligi ben bitirdim yani kiz bence normal biri degil normal olsaydi evliligi kurtarmak icin caba gosterirdi 15 gun evli kalan biri normal olabilir mi .kardesim cok saygili biri ickisi sigarisi kumari yok.

Kadınlar kulübündeki bekar hanımlara "suyleyelim" de belki kardeşinize talip olmak isteyen birisi çıkar. :deli:
"İçkisi yok, sigarası yok, kumarı yok ama gelinin namusuna iftira atabilen kız kardeşi var" diye bilgi veririz.

Kadınlar kulübündeki bekar hanımlara "suyleyelim" de belki kardeşinize talip olmak isteyen birisi çıkar. :deli:
"İçkisi yok, sigarası yok, kumarı yok ama gelinin namusuna iftira atabilen kız kardeşi var" diye bilgi veririz.
Gec kaldik,adam jet hiziyla yenisini bulmus ve de evlenmis bile.
Yani insan nasil bu kadar kafaya takar,yatip kalkip yengesiyle ilgili bir seyleri dert eder cozemedim

Yani insan nasil bu kadar kafaya takar,yatip kalkip yengesiyle ilgili bir seyleri dert eder cozemedim
İşte bunlar hep işsizlik.
Allah tan dert görmemiş belli ki geline takmış kafayı, boşanmış gitmiş hala kızla uğraşıyor.
Bir de o kadar çeşitli bölgelerden tanıdığım oldu, ‘süylemek ‘ nerenin ağzı yahu? Konuşma dilinde de böyle olduğunu düşünemiyorum:KK70:

İşte bunlar hep işsizlik.
Allah tan dert görmemiş belli ki geline takmış kafayı, boşanmış gitmiş hala kızla uğraşıyor.
Bir de o kadar çeşitli bölgelerden tanıdığım oldu, ‘süylemek ‘ nerenin ağzı yahu? Konuşma dilinde de böyle olduğunu düşünemiyorum:KK70:
Aklima gelen bir irk var da,irkcilik olmasin simdi soylemeyeyim ;)
Cok degisik insanlar var gercekten. Kim 15 gunde bosanmak ister,ustelik cocuguna ragmen? Bir de gelin hanim gelse anlatsa surda kimbilir neler soyleyecekti zavalli

Aklima gelen bir irk var da,irkcilik olmasin simdi soylemeyeyim :KK66:
Cok degisik insanlar var gercekten. Kim 15 gunde bosanmak ister,ustelik cocuguna ragmen? Bir de gelin hanim gelse anlatsa surda kimbilir neler soyleyecekti zavalli
Hayatı kıza nasıl zindan ettilerse ilk aydan paçayı kurtarmaya bakmış gariban.
Bölgeyi tahmin ettim şu an, genel konuşma üzerinde bir tuhaflık yok sadece süyle de ısrarcı olunca bu ne böyle diyor insan :)))

Böyle adamı boş bırakmazlar tabii. Kapanın elinde kalmış. :KK48:
Konu sahibi eski gelini aklından çıkarmayı başardığında yenisine sarar eminim.

Hayatı kıza nasıl zindan ettilerse ilk aydan paçayı kurtarmaya bakmış gariban.
Bölgeyi tahmin ettim şu an, genel konuşma üzerinde bir tuhaflık yok sadece süyle de ısrarcı olunca bu ne böyle diyor insan :)))
Bana da komik gelen o ;) her kelime duzgun ama “süyle” var yani isin icinde.

Gercekten de garibanmis eski gelin,nasil kactigini bilememis ayol. Allah iyi insanlarla karsilastirsin cumlemizi

O zaman buyruğğn

59b55b4661361f1a343f264f.jpg

Allah iyiliğini versin :KK70::KK70:

Hanımlar,
yazım hataları da dahil geyiğe sarmasak, polemiğe girmesek ve üsluplara dikkat etsek iyi olur, üzülmeyin sonra.

Eee E Esra210 şimdi başka raund başlıyor. Eski gelinin namusunu diline pelesenk edip iftiralar atmıştın ya. Sen ne zaman pişman olup ağlayacaksın bakalım onu SÜYLE hele? Senin defter daha kabarık. :KK45:

Kardeşin senin kadar dert etmemiş hemen bulmuş birini evlenmiş. Sen bu eski gelinin nesini çekemiyordun acaba merak ettim bak.. :halay:

Konu Sahibi kardeşinin eski karisi için 15 günlük evlilikde hamile kalınca kardesimden değil diyordu... burda sürekli eski gelinle ilgili konu açıp hakkında kötü konusuyordu

Ouuuvv büyük günah eger haksiz ise. Burada konu acarak vidanini rahatlatmaya calisiyor muhtemelen. Hak verecektiniz ki o da dogru yaptigini düsünsün.

şayet dediğin doğruysa!, evli kalsaydı senin gibi görümcesi olduğu için 100 kat ağlardı. böyle olması daha iyi olmuş.

• Beğen
Reactions: Cac
Back
X