• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haklı değil miyim

zeynobasad

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
64
11
3
33
mehaba kızlar
İki konu yazacağım size okuduğunuz teşekkür ederim öncelikle

Geçen hafta işten çıktım. İssizlk maaşı alacağım. Maaş ve primim yüksekti.
Bugün kayınpederim isszlk maaşları kaç para dedi bende en yüksek 1300 1400 galiba dedm en düşükte 500-600 herhalde dedm. He sen o zaman en düşükten alacaksın dedi insanların içinde. Sinir oldum . Bende benim primim yüksek dedim. Eşime eve gelince niye baban bana öyle dedi dedim. Ne var onda dedi.

Neyse eşimle beraber yeni araba aldık beraber ödedik parasını. Ama kayınvalide sürekli (eşimin adı Ahmet olsun )
Bana bişey anlatıyor diyelim kv.
Ahmet’in arabası gibi diyor mesela bi araba gördüyse veya Ahmet’in arabasının garajı şöyle böyle vs vs. Asla sizin araba dediğini duymadım. eşimde onların yanında benim araba şunu yakıyor benim arabanın sigortası geldi vs hep böyle sinir oluyorum. Ama bi yere gidileceği zaman kayınvalide hemen ( bizim arabaya ) bizim arabayla gidicez di mi oğlum diyor . Ben mi abartıyorum ne diyim şunlarada diyemesinler :((( eşime diyince de napayım insanlra zeynobasad la benim araba mı diyim diyor . Ben mi takıntılıyım sizce?

Haha evet hemde takintinin alasi bu..isterseniz arabanin uzerine gelin arabalarina takilan şu özel yazilardan koyun..
Öne "Kocamla benim arabam"
Arkasina"Birlikte ödedik parasini":işsiz:

Bindik mutluyuz..kalp kalp kalp..

ya napiim böyle bir insanım işte
Haklısınız galiba takıntı yapıyorum ama ne bilim

ya napiim böyle bir insanım işte
Haklısınız galiba takıntı yapıyorum ama ne bilim
Bu takinti kiskandiginiz icin oluyor.Yani hakli olarak o arabada sizinde hakkiniz oldugu icin sadece esinize aitmis gibi davranilsin istemiyorsunuz tamam ama zaten sizin.Siz kullaniyorsunuz esinizle..hatta ehliyetiniz varsa alin yalniz kullanin o zaman daha cok kabul ederler..
Yinede asiri takinti olmus sizde bu.

Boşverrrr arkadaşım, bi sende yok o kvden kp den çoğumuzun ki aynı. Gıcık vermek için yapmayacakları şey yok, ne derlerse desinler onlar sallasın başlarını , sen bil işini :)

Bizim arabamızı benim babam aldı, konuşulurken de eşimin ismiyle ...’ nın arabası diye söylüyorlar.Hiç takılmadım bu zaman kadar.Sizinde eşinizin arabası,sizinde olmuş oluyor zaten üzmeyin tatlı canınızı :)

Amaan ne derse desin ya, böyle basit şeyler için niye sinirlerini yıpratıyorsun ki.. ne gerek var..

Benle esimde aynı araba aldik beraber ama herkes eşimden için x in arabasi derler minikkualayla kocasının demez ler arabayi kim kullaniyorsa onun diyorlar yani kisacasi takılma boşver bizde de durum aynı

Ah benim gelinimle Ahmet'imin arabası şöyle böyle demez kv derse adı kaynana olmaz onun zaten :) Eşin de haklı şuan sadece o kullanıyorsa ondan öyle demiştir.İster içinde paran olsun ister olmasın o mal ortaktır.Karı kocaya aittir.Gereksiz üzüntülere yer vermeyin hayatınızda.Bilseler de ağızlarından istediğiniz cümle dökülmez kv'nin.

Back
X