haklı haksız lütfen kendinizi benim yerime koyun öyle yazın inadına yorum yapmayın

Yani kus kalma konusunda kus kalma taraftari degilim ben kavga et bagir derdini anlat ama kusluk girmesin bi eve bence guzelce anlat isteyip istemediklerini ikinizde haksizsiniz bence aile evinde tartisma ve sikayet olmaz bise varsa yanlizken tartisin vee sunuda soylemeden gecemicem esinizin annenize dedigini benim esim anneme soylucek gondermiyorum bundan sonra hadi gule gule der kapiyi kapatirdi

Anladığım kadarıyla yorum yapıyorum.

Annenin evinde mi oldu bunlar?
İnsan bir düşünür evimizde değiliz rahat duralım, kavgamızı görürler üzülürler diye.

Kusura bakma ama sen hatalısın.
İtiş kakışı başlatırsan ayakkabı fırlatmasına davetiye çıkarmış olursun.

Bu arada ailesi ile sorunun var madem bırak tek gitsin eşin istediği kadar da kalsın, sen de kendi ailende kal ne bileyim..

Çarşambadan pazara kadar bile ayrı kalamadığı kocasına insan nasıl bu kadar kötü davranır aklım almıyor.

Dayak atti diyorsunuz ya terlik firlatma dişinda size fiziksel şiddet uyguladi mi?

ben
Dayak atti diyorsunuz ya terlik firlatma dişinda size fiziksel şiddet uyguladi mi?
ben biraz hırpaladım onu oda erkeklik gurur hesabı yaptı karsı komsu gördü onu öyle diye oda merdivenlerden inerken bana ayakkabı fırlattı bu kadar ama ben kızıorum esime ne cesaret sen öyle bagarma yaygara cıkarısın

hep öyle bi annem olsun istedim ama ben bu yüzden hep kendime karsı korumacıyım galiba annemde o cesaret asla olamaz esimde ailemin bu pasifligindne cesaret alıyı sanırım annem dedim diceksin defol benim evimde benim kızıma bagrıamazsın ama nerdeeeee

Ama ilk yaygarayi siz çikarmişsiniz

tamam dyorum esime git aileni gör elini öp ama madem evlisin yani 2 gün orayaysa 2 günden benle bayram gecir su aralar cok sık gittik cünkü kaynanan ve 1 haftalık esimin beni yanlız bırakmasına kızıyorum

tamam dyorum esime git aileni gör elini öp ama madem evlisin yani 2 gün orayaysa 2 günden benle bayram gecir su aralar cok sık gittik cünkü kaynanan ve 1 haftalık esimin beni yanlız bırakmasına kızıyorum

Ay gitsin bıraksın yalnız ne olacak?
Yanımda olup havada ayakkabılar uçacağına uzakta özledimler uçar havada.

İyide siz 2 gün sonra barişinca ne olacak?
Suç sizde kavga etmek için evinize gitmeyi bekleyememişsiniz. Annenizin o durumda karişmasi hata olurdu.

Bence haklısın eşinin davranışı çok yanlış.Tamam sende onu itip kakmasaydın iyidi ama sonuçta o erkek yani senin itip kakmandan ne olacak dayak yedim demiş bir de güldüm yani :) Karşıda ki teyze de görsün önemli değil dediğin gibi o anda sana sarılabilirdi ya da şakalaşıyormuşsunuz havası yaratabilirdi kimse anlamasın diye.Daha sonra evinizde konuşup,anlaşırdınız.Sana ayakkabı fırlatması zaten yanlış bir şey ama ailenin evinde bunu yapması daha çok yanlış.Siz belki karı koca aranızda ki olayı halledebilirdiniz ama ya orda bir aile büyüğünüz görseydi? Abi,baba vs. O zaman olaylar daha da büyürdü.

malesef bır tavrınız yok.dolayısıyla bu olayı veya benzerını yasamaya devam edeceksınız.sızın onurunuzu ıncıtmış esınız sızı o duruma getırecek konusmalar yapmıs sınırlendıgınızın farkında ve dahada buyutmus.ne cesaret aılenızın yanında oyle davranabılır anlamıyorum.bıraz tavrınız olsaydı esınıze ders olurdu .

aynen katılıyorum ben biraz hızlı yazdıgıma kendimi ifade edemedim babam görse s.git der haybeye ayrılık yada yğz göz olmak olurdu orda amcamın kızı var yazık ona laf vardi duydumu duymadımı bilmem ama
komsu teyze iside aynen esim o an sarılıp gülse kimse bisey anlamıcaktı eve gelince bisey yok sarılır öper bu anlık öfke kntrolu yok sonunu düsünemiyor isin esim

iste nasıl tavır koyıyım ne diyim annem biraz o anda sert cıksa anlar ben kendi kendime kendimi korumakan bıktım zaten bu yüzden bazen agresif oluyorum
hep güclü ol mutlu ol kimseyi kendine elestirtme cesaretli ol dogur söyle vs vs diye diye kendimi korumaktan yoruldum hep isterdim bi ailem olsun esimin yanında desin kızım benim icin cok kıymetlidir ona kımse dokunamaz mecazi anlamdada benim kızım degerlidir ne biliyim hasta olur ara damadı de sunu al bunu al doktora götür maksat düsünmek esim bunları görsün yagmasada gürle demisler ama bizimkilerde bu yok o yüzden hangi ortama girersem giriyim ezilem kimi görsem savunuyorum kimsenin laf sokmasına izin vermiyorum

valla konuyu tam anladim..iyice yuz goz olmussuz siz..sdece o degil sende ona karsilik vermissn sanirim .bde sen kaynanana gitmek istemiyosun ..kocan bsey demiyo buna sanirim kendi gidicek.birak lac gun gderse gitsn sana illa gel demiyo niye su gum git su gun gel diyosunki..

haklısınız dolmuş olmanızında etkısı var.artık tahammulsuz olmussunuz ama mesela bırdaha boyle bır davranısa gırdıgınde esınız muhattap olmayın aynı evın ıcınde aynı yatagı paylasın ama tavrınızı koruyun ne kadar kırıldıgınızı bılsın. ailenıze gelınce annenızle konusun gozu onunde boyle bırsey oluyor susuyor buda sızı haklı olarak uzuyor sız sahıplenmessenız esım napsın dıyın. buarada esınızı kv neden tek gonderıyorsunuz 2 gun gıdılecek ondada bırlıkte gıdecegız bukadar.

özlüyorum cünkü

İki taraf da haksız ama sen başlattığın için daha haksızsın. Genelde fevri birisin zaten bir anda parlıyorsun, bu da zararı. Her olay her yerde yaşanmıyor, her şey her yerde konuşulmuyor. Eve gidene kadar beklemek icab ederdi, eşinin de baktı sen sinirleniyorsun "kayınvalidelerin evindeyim azıcık saki kalayım" demesi gerekirdi. Demek ki böyle bir çekincesi yok.
Ne demek bunu gönderme demek, ayakkabı fırlatmalar?
Annen de ne yapsın yüz göz olmak istememiştir. Siz 2 gün sonra barışır koyun koyuna yatarsınız ama anne babanın söyledikleri batar. Annenin veya babanın demesi gereken tek şey "kavganızı evinizde edin" olmalıydı. Yeterli bir göz dağı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…