haklı haksız lütfen kendinizi benim yerime koyun öyle yazın inadına yorum yapmayın

Yaa sunu anlamadim o senin ailenin evinde kalacak ama sen onun ailesinde kalmayacaksin burda eşitsizlik var

Sen onun ailesine saygi gostermicek iki gun dayanamicaksin ama o senin ailene saygi gostercek cit cikarmicak

Sen ona itip kakacaksin o sana sarilacak

Dilini zerre tutmuycaksin adam cildirinca nasil yapar diyceksin

Mesajına nispetle cevap vereceksin o sana hala seni seviyorum diyecek

Sen cok simariksin adam da cok pasif artik hani pasif diycem diger kelimeler argo kacar sanirim

Ne bilim bu adam bana bi garip geldi yaaa bosan sen bundan erkek bu kadar pasif olmamali esitlik olmali yani ne erkek ne kadin boyle pasif etkisiz eleman olmamali iki tarafin da durusu karakteri olmali

Bu arada size gicik olan biri degilim

Daha geçenlerde bu mevzuyu okumuştum.
Bu bölümde dejavumu oluyorum nedir.
Bırakın bayramı seyranı oturun evinizde çelirdek çitleyin ne bu kavga kıyamet bayram oluyor diye.
Galatasaray maçı ne oldu maç kaç kaç bitti.
Hiç korna sesi yoktu caddede yenildik mi yoksa.
Ayyy çok başım ağrıyor benim iki gündür ama offf.

Kusura bakmayın da siz birbirinizi alistirmissiniz. Sonra iyi olursunuz. Bari araya başka insanlar girmesin.Kabak onların başına patlar. Yazık.

Benimde 3 gündür ağrıyor bu arada yenildik 2-0

Sizi takip ediyorum hep ve hep aynı sonucu çıkartıyorum: olayları büyütmeyi çok seviyorsunuz. Olay sizin yüzünüzden çıkmasa da sizin sayenizde büyüyor hep. Biraz kontrol sorununuz var. Eşinize de vurmayın kimsede haşa peygamber sabrı yoktur yarın öbürgün sizden yüz bularak size bir tane vurursa altından kalkamazsınız sonuçların..

Babanız HAKLI diyorum. Laçkalaşmış SAYGI kalmamış bi kere

Pek birşey anlayamadım yazdıklrınızdan erkekin annesi önemli oluyor sanki bizimki anne değil acayipler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…