haklı haksız lütfen kendinizi benim yerime koyun öyle yazın inadına yorum yapmayın

Eşinin bu davranışlarını değiştirmesi lazım.Siz ikiniz başbaşa tartışın,konuşun ama ailenin önünde bunların olması yanlış.Sen eşinin yaptıklarını belki unutursun ama ailen unutmaz,kin tutar,insanlar arkanızdan konuşur limoncunun kocası ayakkabı attı ona diye hoş değil yani.Sen onu itip kakmışsın bu da yanlış tamam ama en azından eşin orda durumu idare edip,daha sonra seninle tartışabilirdi bu konuyu.Eşler genelde barışır ve tartışmaları unutur.Ama ailenin önünde olan kavgalar unutulmuyor.Ne sen onun ailesinin önünde kavga et ne de o senin ailenin önünde etsin.Bu konuyu eşinle ciddi ciddi oturup konuşmalısın.

2 ay icinde cok sık gittik ve 1 hafta kaldık asla anlasılmaz bi kadın esimde onun yanında susuyor ee ben haksızlıga gelemem iste sorun bu esim 2 gün gitmez izin bitene kadar bayram tatili bitene kadar carsambadan pazara kadar durmak istiyor 2 gun olsa belki gene giderdim ama bana saygu duyulmuyr o yüzden senede 1 kere gitmeyi düsünüyorum ben artık esim gitsin ama 2 gün dursun gelsin istiyorum 2 gününüde baan ayır yanii

aslında dogruyu soylemem gerekırse su ara kv cok kırgın oldugum ıcın anlıyorum sızı ınsanın ıcınden gelmıor.ama esım bensız gıtmez ne ısım var neyapıcm der evınde olmayı tercıh edıyor. kı zaten gıtse ve hatta kalsa ustelık bensız cok kırılırım aılesı olabılır bende aılesıyım ustelık oncelıklı sorumluluguyuz bırbırımızın.

söyleki annem saygıyı önem vermiyo demiyimde daha baska ben mesela esime kızarım annemin yanında ayagını atma bacaklarını acarak oturma laflarına dikkat et esim o an küfür eder sonra gelir mesela en cok kızdıgım ya insanların yanında ne mal oldugunu cıkarma piyasaya

annem mesela bize gelir esim yatar dizima basıma derim yatıcaksın git yatagına annemin yanında ne bu sırnasıklık annemde olsun yat oglum uzan oglum cok bagırmısımdır böyle annem karsımd oturcak esim koltukla bacaklarını uzatmıs yatıcak hic sevmem

yani annem fazla samimi oluyo o dengede kuruluyo bi damat kaynanasındna cekinmeli biraz babamın yanında yapamaz esim ama annemin yanında fazla cıvık hareketleri var

esimin ailesi bide köyde yani esim beni gezdiri ama gez gez 2 saat sonra gene evdesin ciftci isleri var esimde seviyo böyle seyleri onlarla ugrasıyo ama kaynana evde terör estiriyo rahate demiyosun diger ogluna sürekli yastıgımı bozdun halımı kaydırdın mesela en son bana havlu vermedi ellerimi silmeye orda milletin popopsunu sildigi havluya ellerimi silicekmisim ayıbında danızkası havlusumu yokmu diceksin var ben el oyası en alasını yaptırdım kendininde var ama onları koymazmıs 3 liralık havluları vardı onları koydum diye 2 gün söylendi esim allahtan dedi anne kız ellerini nereye silcek 4 günde havlu degistirdim diye bagrında oo neler var neler balkona cıkarmaz bizi eve toz gircek ee bide temmzu sıcagı herseyi kapatmıs evi temizlemis batıcakmıs diye böyle saygısız bi yere gidilirmis esimde anasına ses cıkarmıyo bende böyle bi ortamın icinde olmak istemiyorum acıkcası

Zaten geçen bayram gitmişsiniz bu bayram senin gitmene ne gerek var ki.[/QUO
,

ben zaten gitmicem esim gitsin 3 üncü günü dönsün istiyoum carsama gidicek cuma dönsün

ramazanda gittik 1 ay sonra yıllık iznimiz vardı 1 hafta gittik simdi gene bayram gene gitmek istiyor gitsin ama 2 günde dönsün maksat bayramda el öpmekse 2 günde yeter

Anladım şimdi de, çok abartmış yalnız olayı zaten sık sık gitmişsiniz. Ayrıca tamam sen itmişsin ama o da ne diye başkasının yanında aranızda ki şeyleri anlatıyor. O senin ailenin, kuzenin yanında aranızda ki konuları açınca sorun olmuyor, karşı komşu mu sorun oluyor. Bende çileden çıkardım böyle bir durumda.

İlişkiniz çok tehlikeli bir yere gidiyor seviye Düşüyor dikkat et bence sonu iyi olmaz, bence çok Haklısın Köye gitmeme mevzusunda gidin arife günü karı koca Bayram'ın 1 . Günü dönün eşin bunu anlamalı

Ben esınızı kabahatli buluyorum. Kendı annesıde olsa szde olsanız bıraz adaletli olmalı. Yoksa ne szınle ne ailesıyle saglıklı iletısımı olamıcak ayıbı esınızde buldum. Hem erkek hem kadın olmuşşunuz sureklı hakszlığa ugradıgınız için hersey batar artık. Bunlara sessz kalan eşinize soğukluk hıssetmezsnız inş .

itiş kakış yola devam

yüzde 60 sen haksızsın ilk sen başlatmışsın yüzde 40 eşin karşılık vermiş
(oda karşıdaki teyze karısından dayak yiyor demesin diyedir)

limoncu adamları maddı olarak yıyorsun yetmıyorkışın erzagına kadar herseyını yapıp gönderıyorlar,
bi zahmet sende bayramda gidiver.

Lutfen nokta ve virgul felan kormusun yazina. Hic bisy anlamadim.

Esinizde, sizde hatalisiniz.
Aile icindeki mevzularinizi, anne babanizin dahi yaninda acmayin.
Hele itisip kakismak, ayakkabi firlatmak, annenize benim yanima gelmesin demek nedir yahu.
Ikinizde yetiskin insanlar degil misiniz?
Bence bayram ziyaretine sizde gidin, eger bunaliyorsaniz birgun kalin ailenizin yanina donun.
Sonrada esiniz sizin ailenizle bayramlassin.

Siz çok fenasınız ben onu anladım:))

Çok mu ani çıkışlar yapıyorsunuz acaba?
Ben olsam konu ne olursa olsun ailemin evinde eşimi hırpalamazdım.
Gider evde çat çat kavgamı ederdim

Limoncu benim konuma yazdıkların aklıma geldi de.. siz aynı görüştesiniz ipin ucunu kaçırmışsınız. Demek ki o işler öyle olmuyormuş.. önemli olan görüş değil karakter meselesi.
Şimdi sana karşı tutumumu bir kenara bırakıp konuna cevap veriyorum.
Bence eşinle sakin bir yerlere gidin onu dinle ve neden böyle davrandığını anlamaya çalış.. baktın hala aynı tavrını koy ortaya.
Ama sanırım ailenle de aran sorunlu.. Eğer evliliğine devam etmek istiyorsan aradaki saygıyı önce yenide kazanmanız lazım.. daha ılımlı olmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…