- 15 Eylül 2018
- 1.089
- 1.976
- 133
- Konu Sahibi Love_lover
-
Ben böyle düşünmüyorum.Merhaba arkadaşlar. Bu akşam nöbetçi olarak çalışıyorum sabah 9 gibi çıkacağım. Sevgilim akşam üstü aradı istersen sabah kahvaltıya bana gel dedi. Bende arabamı tamire verdim bende araba yok dedim. İstersen ben gelir alırım dedi. ( Evi ve iş yerim arası araba ile yarım saat sürüyor. ) Bende konuşuruz bakalım dedim. Biraz önce aradım, bana dolmuşlar hemen iş yerinin önünden geçiyor aslında git gel yapmasam dedi. Bende sabahki yorgunluğuma göre bakarım o zaman dedim. İstersen alırım falan diye geveledi. Bozuldum açıkcası. Benim arabam var normalde her yere kendim giderim. Daha öncede arabam tamirdeyken tam beni alacağı saatte işi çıktı, sen gelsen dedi. Bende yorgun olduğumu toplu taşımaya binemeyeceğimi söyledim. Geldi aldı işini erteledi!?! Normalde dolmuş, metro, taksi kullanıyorum tabiki ama erkeklerin bu davranışlarına sinir oluyorum. Bu durum ilerleyince ilişkideki dengeler değişiyor bence. Erkek kadına değer vermemeye başlıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Tam ben yazacaktım piremses sendromu diye.Sendrom...premses sendromu.
Adam hem kahvaltı hazırlayacak hem gelip alacak sabahın köründe.
Davet etmiş kahvaltıya demek ki birşeyler hazirlayacak. Madem yorgun oluyorsunuz taksiyle gidebilirsiniz, gerçi dolmuş hastane önündeymiş ikisinde de oturuluyor diye biliyorum.
Hiç olmadı gitmeyin yorgunum deyin.
Bence değer vermemekle ilgisi yok. Ben de olsam dolmusla giderdim, git gel yaptirmaktansa.Merhaba arkadaşlar. Bu akşam nöbetçi olarak çalışıyorum sabah 9 gibi çıkacağım. Sevgilim akşam üstü aradı istersen sabah kahvaltıya bana gel dedi. Bende arabamı tamire verdim bende araba yok dedim. İstersen ben gelir alırım dedi. ( Evi ve iş yerim arası araba ile yarım saat sürüyor. ) Bende konuşuruz bakalım dedim. Biraz önce aradım, bana dolmuşlar hemen iş yerinin önünden geçiyor aslında git gel yapmasam dedi. Bende sabahki yorgunluğuma göre bakarım o zaman dedim. İstersen alırım falan diye geveledi. Bozuldum açıkcası. Benim arabam var normalde her yere kendim giderim. Daha öncede arabam tamirdeyken tam beni alacağı saatte işi çıktı, sen gelsen dedi. Bende yorgun olduğumu toplu taşımaya binemeyeceğimi söyledim. Geldi aldı işini erteledi!?! Normalde dolmuş, metro, taksi kullanıyorum tabiki ama erkeklerin bu davranışlarına sinir oluyorum. Bu durum ilerleyince ilişkideki dengeler değişiyor bence. Erkek kadına değer vermemeye başlıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Aynen evden gitse durum değişir niye gelsn alsn seni derdim ama sabaha kdr çalışp gidicem diyince durum değişirrrrKadın haklı ya ööööfff... Yorumlara bakarsak bütün kk her yere dolmuşla gidip geliyor, hepsi cefakar türk kadını bi biz premsesss
Nöbet tutuyor kadın yahu. Sabaha kadar ayakta belki. Uykusuz. İtiş kakış dolmuş çekmek istememesi çok normal. Adam olan iş yerinden alır gerekirse kendi evine bırakır sevgilim yorgun diye.
Evet bir de bu var insan hali canı dolmuşa binmek istemeyebilir o zaman ya gelip alsan sabah yorgun olurum dolmuşla uğraşamam demek zor olmamalıBence değer vermemekle ilgisi yok. Ben de olsam dolmusla giderdim, git gel yaptirmaktansa.
"Nöbet çıkışı otobüsü gözüm almıyor senin beni gelip almani istiyorum" diyebilirsiniz
Anlıyorum kendi düşünsün diye bekliyorsunuz ama beklentiler yorar, söyleyince siz de rahatlarsınız. Bence eğer oturmuş bir ilişkiniz varsa isteklerinizi gurur yapmadan net bir şekilde ifade etmeye çalışın
Ne ilerleyince erkek kadına değer vermemeye basliyor o kısmı anlayamadımMerhaba arkadaşlar. Bu akşam nöbetçi olarak çalışıyorum sabah 9 gibi çıkacağım. Sevgilim akşam üstü aradı istersen sabah kahvaltıya bana gel dedi. Bende arabamı tamire verdim bende araba yok dedim. İstersen ben gelir alırım dedi. ( Evi ve iş yerim arası araba ile yarım saat sürüyor. ) Bende konuşuruz bakalım dedim. Biraz önce aradım, bana dolmuşlar hemen iş yerinin önünden geçiyor aslında git gel yapmasam dedi. Bende sabahki yorgunluğuma göre bakarım o zaman dedim. İstersen alırım falan diye geveledi. Bozuldum açıkcası. Benim arabam var normalde her yere kendim giderim. Daha öncede arabam tamirdeyken tam beni alacağı saatte işi çıktı, sen gelsen dedi. Bende yorgun olduğumu toplu taşımaya binemeyeceğimi söyledim. Geldi aldı işini erteledi!?! Normalde dolmuş, metro, taksi kullanıyorum tabiki ama erkeklerin bu davranışlarına sinir oluyorum. Bu durum ilerleyince ilişkideki dengeler değişiyor bence. Erkek kadına değer vermemeye başlıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?