Haklı mıyım Haksız mı?

Love_lover

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
1.089
1.976
133
Merhaba arkadaşlar. Bu akşam nöbetçi olarak çalışıyorum sabah 9 gibi çıkacağım. Sevgilim akşam üstü aradı istersen sabah kahvaltıya bana gel dedi. Bende arabamı tamire verdim bende araba yok dedim. İstersen ben gelir alırım dedi. ( Evi ve iş yerim arası araba ile yarım saat sürüyor. ) Bende konuşuruz bakalım dedim. Biraz önce aradım, bana dolmuşlar hemen iş yerinin önünden geçiyor aslında git gel yapmasam dedi. Bende sabahki yorgunluğuma göre bakarım o zaman dedim. İstersen alırım falan diye geveledi. Bozuldum açıkcası. Benim arabam var normalde her yere kendim giderim. Daha öncede arabam tamirdeyken tam beni alacağı saatte işi çıktı, sen gelsen dedi. Bende yorgun olduğumu toplu taşımaya binemeyeceğimi söyledim. Geldi aldı işini erteledi!?! Normalde dolmuş, metro, taksi kullanıyorum tabiki ama erkeklerin bu davranışlarına sinir oluyorum. Bu durum ilerleyince ilişkideki dengeler değişiyor bence. Erkek kadına değer vermemeye başlıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Ben böyle düşünmüyorum.

Evet arabayla gidip gelmek konforlu ama dolmuşla tek seferde gitmek varken erkek arkadaşınızın size gelmek, sizinle eve gitmek olarak aynı yolu iki kere gidip gelmesi yorucu bence onun için.

Oturmuş ilişkilerde bu tip şeylerin sorun olmaması gerektiğini düşünüyorum.

Erkek arkadaşınıza gitmezseniz eğer eve nasıl gideceksiniz?

sizin cevabinizin net olmayisindan tatmin olmadim.
net, acik ve iletisimde olmak iyidir. siz, "gelip beni alirsan kahvaltiya gelirim, diger turlu eve giderim" diyemeyecek durumda misiniz?

evde kahvalti hazirlayacak olsam disari cikip al-gel yapmaya usenebilirdim, en iyi siz tanirsiniz sevgilinizi.

Sendrom...premses sendromu.
Adam hem kahvaltı hazırlayacak hem gelip alacak sabahın köründe.
Davet etmiş kahvaltıya demek ki birşeyler hazirlayacak. Madem yorgun oluyorsunuz taksiyle gidebilirsiniz, gerçi dolmuş hastane önündeymiş ikisinde de oturuluyor diye biliyorum.
Hiç olmadı gitmeyin yorgunum deyin.

Tam ben yazacaktım piremses sendromu diye.

arabayla alınmadan bakkala gidemem

Yani onun evine gidisiniz zor değilse tek vesait varsa mantıksız değil aslında söylediği.
Sonuçta o da size kahvaltı hazırlayacak değer vermese bunu da yapmazdı.
Ama gidisiniz çok zorsa falan evet gelip alması mantıklı bence de.

Zaman zaman arabanızı bırakın bı yerlere onunla gidin hep mi böyle yapıyor gözlemleyin derim.

Kadın haklı ya ööööfff... Yorumlara bakarsak bütün kk her yere dolmuşla gidip geliyor, hepsi cefakar türk kadını bi biz premsesss

Nöbet tutuyor kadın yahu. Sabaha kadar ayakta belki. Uykusuz. İtiş kakış dolmuş çekmek istememesi çok normal. Adam olan iş yerinden alır gerekirse kendi evine bırakır sevgilim yorgun diye.

Bence değer vermemekle ilgisi yok. Ben de olsam dolmusla giderdim, git gel yaptirmaktansa.
"Nöbet çıkışı otobüsü gözüm almıyor senin beni gelip almani istiyorum" diyebilirsiniz
Anlıyorum kendi düşünsün diye bekliyorsunuz ama beklentiler yorar, söyleyince siz de rahatlarsınız. Bence eğer oturmuş bir ilişkiniz varsa isteklerinizi gurur yapmadan net bir şekilde ifade etmeye çalışın

Ben sizi haklı buldum. Genelde arabalıymışsınız, adamın gelip alacağı bir kere onu da yapmamışsa değersiz hissetmek normal.

Kaldı ki nöbetten çıkıyorum uyksuzum diyorsunuz, toplu taşımayla uğraşmak istememeniz gayet normal. Ben olsam gitmezdim taksiye biner evime giderim.

Aynen evden gitse durum değişir niye gelsn alsn seni derdim ama sabaha kdr çalışp gidicem diyince durum değişirrrr

Evet bir de bu var insan hali canı dolmuşa binmek istemeyebilir o zaman ya gelip alsan sabah yorgun olurum dolmuşla uğraşamam demek zor olmamalı

Ne ilerleyince erkek kadına değer vermemeye basliyor o kısmı anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…