Haklı mıyım Haksız mı?

Evine gidip uyusun dinlensin o zaman ne işi var sevgilisinde?

Ya aslında olay hep hazıra konmak istemeleri.Ugrasmak istemiyorlar bayanı mutlu etmek için.

Nöbet çıkışı olmazsanız neyse ama hem kendi teklif edip geri çevirmesi ayıp olmuş ,geçerli mazeret olsaydı araba bozuldu işim çıktı vs vs kabul edilebilir ,haklı haksız değil de yanlış olmuş biraz tavrı .. gerçekten de biz kadınlar” her şeyi kendim hallederim “ moduna geçince kendilerini salıyorlar .. gidip alıp gelmek zor iş değil yani

Cimri adam alemeti bunlar. Nöbette çıkıyorsunuz bir zahmet kıymetli yanlarını kaldırıpta gelip alsın sizi.

Evine gidip uyusun dinlensin o zaman ne işi var sevgilisinde?
Özlemiş olabilir mesela. Zaten adam kendi davet etmiş, kıramamıştır belki. Yorgunken kahvaltı edilmiyor mu? Hazır kahvaltı işte mis...

Sevdiğimiz insanların hayatını kolaylaştırmayacaksak ne yapacağız?

Adam hem kahvaltı hazırlayacak hem bir saat yol gidip alıp getirecek muhtemelen kahvaltıdan sonra evine götürecek. Sevdiğimizin hayatını kolaylaştıracaksak tek taraflı olmamalı bu değil mi? Atlayıp taksiye, dolmuşa gidersek sevdiğimiz insanın hayatını kolaylaştırmış oluruz sanki

Siz haklisiniz. Insan arkadasini alir. Sevgilisini tabiki almali..

Tam ben yazacaktım piremses sendromu diye.

arabayla alınmadan bakkala gidemem

Ben katılmıyorum konu sahibesi zaten her yere kendim vınlarım bu sefer arabasızım demiş. Her dakika başı gel beni al oraya götür buraya götür yapmıyor ki bu kız ortada bir sendrom yok.

Bu bir romantik ilişki, karşı tarafın beni de düşünüdüğünü gösteren şeyler yapmasını ve beni düşünmesini beklerim tabi ki. Bu kız yorgun nöbetten çıkıyor toplayayım demek gayet verdiği değeri göstermektir. Herkes her şeyi mantık çerçevesinde yapacaksak, ortada hoşluk yoksa, jestler yoksa o zaten romantik ilişki olmuyor iş ilişkisi oluyor.

Senin konu sahibine hak vermemen gibi bir ihtimal yok zaten cherrycim.

Baştan teklif edip sonra vazgeçmesi hoş olmamış. Kaba olmuş açıkçası bence.

Kahvaltı hazırlayıp sonra bir saat yol gidip gelmek de yorucu aslında. Ama kinciyimdir, bir kez arabasız kalmışım gelmemişse, ileride onun da arabasına bir şey olursa ben de onu alıp bırakmazdım.

Evim işime yakın. Taksiyle geçerim.

40 yılda bir denk gelen bir durumda hem kendi teklif edip hem de yan çizen adamın yanına gitmem o gün. Beklentiye sokmasın madem. Ne diye artistlik yapıp sonra çamura yatıyor.

Bu adamın sana ilk odunluğu da değil hatırladığım kadarıyla, at tribini terbiye olsun

Odunluk coksa yolver gitsin konu sahibi , tanıyosun işte her bir hareketi sözüyle. Bunları şimdiden gostermesi bi şans bence senin için.

Sürekli gelse alsa iki yılda iki kere arabasız kaldım yahu el insaf!

Ben sabah 9 da nöbetten çıkacam bir de kahvaltıya gidecem hayatta gitmem evime gidip uyurum

ve yorgunsam eğer ve kahvaltı için yolumu uzatmam gerekiyorsa ben de beni alır mısın derim
Ama almıyorsa da kırılmam tamam o zaman başka zaman geleyim

çünkü nöbet durumunu az çok biliyorum ama kırılacak bir şey yok üşenmiştir yani

Kırılma kısmı fazla olmuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…