- 11 Aralık 2018
- 41.523
- 258.025
- 598
- Konu Sahibi Love_lover
-
Evine gidip uyusun dinlensin o zaman ne işi var sevgilisinde?Kadın haklı ya ööööfff... Yorumlara bakarsak bütün kk her yere dolmuşla gidip geliyor, hepsi cefakar türk kadını bi biz premsesss
Nöbet tutuyor kadın yahu. Sabaha kadar ayakta belki. Uykusuz. İtiş kakış dolmuş çekmek istememesi çok normal. Adam olan iş yerinden alır gerekirse kendi evine bırakır sevgilim yorgun diye.
Ya aslında olay hep hazıra konmak istemeleri.Ugrasmak istemiyorlar bayanı mutlu etmek için.Merhaba arkadaşlar. Bu akşam nöbetçi olarak çalışıyorum sabah 9 gibi çıkacağım. Sevgilim akşam üstü aradı istersen sabah kahvaltıya bana gel dedi. Bende arabamı tamire verdim bende araba yok dedim. İstersen ben gelir alırım dedi. ( Evi ve iş yerim arası araba ile yarım saat sürüyor. ) Bende konuşuruz bakalım dedim. Biraz önce aradım, bana dolmuşlar hemen iş yerinin önünden geçiyor aslında git gel yapmasam dedi. Bende sabahki yorgunluğuma göre bakarım o zaman dedim. İstersen alırım falan diye geveledi. Bozuldum açıkcası. Benim arabam var normalde her yere kendim giderim. Daha öncede arabam tamirdeyken tam beni alacağı saatte işi çıktı, sen gelsen dedi. Bende yorgun olduğumu toplu taşımaya binemeyeceğimi söyledim. Geldi aldı işini erteledi!?! Normalde dolmuş, metro, taksi kullanıyorum tabiki ama erkeklerin bu davranışlarına sinir oluyorum. Bu durum ilerleyince ilişkideki dengeler değişiyor bence. Erkek kadına değer vermemeye başlıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Cimri adam alemeti bunlar. Nöbette çıkıyorsunuz bir zahmet kıymetli yanlarını kaldırıpta gelip alsın sizi.Merhaba arkadaşlar. Bu akşam nöbetçi olarak çalışıyorum sabah 9 gibi çıkacağım. Sevgilim akşam üstü aradı istersen sabah kahvaltıya bana gel dedi. Bende arabamı tamire verdim bende araba yok dedim. İstersen ben gelir alırım dedi. ( Evi ve iş yerim arası araba ile yarım saat sürüyor. ) Bende konuşuruz bakalım dedim. Biraz önce aradım, bana dolmuşlar hemen iş yerinin önünden geçiyor aslında git gel yapmasam dedi. Bende sabahki yorgunluğuma göre bakarım o zaman dedim. İstersen alırım falan diye geveledi. Bozuldum açıkcası. Benim arabam var normalde her yere kendim giderim. Daha öncede arabam tamirdeyken tam beni alacağı saatte işi çıktı, sen gelsen dedi. Bende yorgun olduğumu toplu taşımaya binemeyeceğimi söyledim. Geldi aldı işini erteledi!?! Normalde dolmuş, metro, taksi kullanıyorum tabiki ama erkeklerin bu davranışlarına sinir oluyorum. Bu durum ilerleyince ilişkideki dengeler değişiyor bence. Erkek kadına değer vermemeye başlıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Özlemiş olabilir mesela. Zaten adam kendi davet etmiş, kıramamıştır belki. Yorgunken kahvaltı edilmiyor mu? Hazır kahvaltı işte mis...Evine gidip uyusun dinlensin o zaman ne işi var sevgilisinde?
Adam hem kahvaltı hazırlayacak hem bir saat yol gidip alıp getirecek muhtemelen kahvaltıdan sonra evine götürecek. Sevdiğimizin hayatını kolaylaştıracaksak tek taraflı olmamalı bu değil mi? Atlayıp taksiye, dolmuşa gidersek sevdiğimiz insanın hayatını kolaylaştırmış oluruz sankiÖzlemiş olabilir mesela. Zaten adam kendi davet etmiş kıramamıştır belki. Yorgunken kahvaltı edilmiyor mu? Hazır kahvaltı işte mis...
Sevdiğimiz insanların hayatını kolaylaştırmayacaksak ne yapacağız?
Siz haklisiniz. Insan arkadasini alir. Sevgilisini tabiki almali..Merhaba arkadaşlar. Bu akşam nöbetçi olarak çalışıyorum sabah 9 gibi çıkacağım. Sevgilim akşam üstü aradı istersen sabah kahvaltıya bana gel dedi. Bende arabamı tamire verdim bende araba yok dedim. İstersen ben gelir alırım dedi. ( Evi ve iş yerim arası araba ile yarım saat sürüyor. ) Bende konuşuruz bakalım dedim. Biraz önce aradım, bana dolmuşlar hemen iş yerinin önünden geçiyor aslında git gel yapmasam dedi. Bende sabahki yorgunluğuma göre bakarım o zaman dedim. İstersen alırım falan diye geveledi. Bozuldum açıkcası. Benim arabam var normalde her yere kendim giderim. Daha öncede arabam tamirdeyken tam beni alacağı saatte işi çıktı, sen gelsen dedi. Bende yorgun olduğumu toplu taşımaya binemeyeceğimi söyledim. Geldi aldı işini erteledi!?! Normalde dolmuş, metro, taksi kullanıyorum tabiki ama erkeklerin bu davranışlarına sinir oluyorum. Bu durum ilerleyince ilişkideki dengeler değişiyor bence. Erkek kadına değer vermemeye başlıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Tam ben yazacaktım piremses sendromu diye.
arabayla alınmadan bakkala gidemem
Senin konu sahibine hak vermemen gibi bir ihtimal yok zaten cherrycim.Ben katılmıyorum konu sahibesi zaten her yere kendim vınlarım bu sefer arabasızım demiş. Her dakika başı gel beni al oraya götür buraya götür yapmıyor ki bu kız ortada bir sendrom yok.
Bu bir romantik ilişki, karşı tarafın beni de düşünüdüğünü gösteren şeyler yapmasını ve beni düşünmesini beklerim tabi ki. Bu kız yorgun nöbetten çıkıyor toplayayım demek gayet verdiği değeri göstermektir. Herkes her şeyi mantık çerçevesinde yapacaksa, ortada hoşluk yoksa, jestler yoksa o zaten romantik ilişki olmuyor iş ilişkisi oluyor.
Evim işime yakın. Taksiyle geçerim.Ben böyle düşünmüyorum.
Evet arabayla gidip gelmek konforlu ama dolmuşla tek seferde gitmek varken erkek arkadaşınızın size gelmek, sizinle eve gitmek olarak aynı yolu iki kere gidip gelmesi yorucu bence onun için.
Oturmuş ilişkilerde bu tip şeylerin sorun olmaması gerektiğini düşünüyorum.
Erkek arkadaşınıza gitmezseniz eğer eve nasıl gideceksiniz?
40 yılda bir denk gelen bir durumda hem kendi teklif edip hem de yan çizen adamın yanına gitmem o gün. Beklentiye sokmasın madem. Ne diye artistlik yapıp sonra çamura yatıyor.Merhaba arkadaşlar. Bu akşam nöbetçi olarak çalışıyorum sabah 9 gibi çıkacağım. Sevgilim akşam üstü aradı istersen sabah kahvaltıya bana gel dedi. Bende arabamı tamire verdim bende araba yok dedim. İstersen ben gelir alırım dedi. ( Evi ve iş yerim arası araba ile yarım saat sürüyor. ) Bende konuşuruz bakalım dedim. Biraz önce aradım, bana dolmuşlar hemen iş yerinin önünden geçiyor aslında git gel yapmasam dedi. Bende sabahki yorgunluğuma göre bakarım o zaman dedim. İstersen alırım falan diye geveledi. Bozuldum açıkcası. Benim arabam var normalde her yere kendim giderim. Daha öncede arabam tamirdeyken tam beni alacağı saatte işi çıktı, sen gelsen dedi. Bende yorgun olduğumu toplu taşımaya binemeyeceğimi söyledim. Geldi aldı işini erteledi!?! Normalde dolmuş, metro, taksi kullanıyorum tabiki ama erkeklerin bu davranışlarına sinir oluyorum. Bu durum ilerleyince ilişkideki dengeler değişiyor bence. Erkek kadına değer vermemeye başlıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Yani sel gelsen, sen alsan, sen yapsan durumları. Bir iki derken kadına emek harcamayan erkek değersizleştiriyor. Kadında her şeyi sırtına yükleniyor.Ne ilerleyince erkek kadına değer vermemeye basliyor o kısmı anlayamadım
Odunluk coksa yolver gitsin konu sahibi , tanıyosun işte her bir hareketi sözüyle. Bunları şimdiden gostermesi bi şans bence senin için.40 yılda bir denk gelen bir durumda hem kendi teklif edip hem de yan çizen adamın yanına gitmem o gün. Beklentiye sokmasın madem. Ne diye artistlik yapıp sonra çamura yatıyor.
Bu adamın sana ilk odunluğu da değil hatırladığım kadarıyla, at tribini terbiye olsun
Sevgilisi davet etmiştir. Gerçekten özlemiştir kadında. Çalışmayan evde olan sevgili gelip alabilir bence. Ay aman neyse belkide evet ben sendromluyum prensesli olandan.Evine gidip uyusun dinlensin o zaman ne işi var sevgilisinde?
Sürekli gelse alsaAdam hem kahvaltı hazırlayacak hem bir saat yol gidip alıp getirecek muhtemelen kahvaltıdan sonra evine götürecek. Sevdiğimizin hayatını kolaylaştıracaksak tek taraflı olmamalı bu değil mi? Atlayıp taksiye, dolmuşa gidersek sevdiğimiz insanın hayatını kolaylaştırmış oluruz sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?