Haklı mıyım Haksız mı?

şuan nasılsınız göreüşütünüzmü , senin beklentilerini karşılayamıyor. biraz ölçüp tartın, eğer ayrılmayacaksanız kabullenin .
Doğru düzgün konuşamadık uyudum sonra hazırlık falan. O aradı benim işim vardı ben aradım müsait değildi. Tekrar nöbete geldim. Şimdi msj atmış yarın alayım mı seni diye.

Boşverin bu adamı.Şimdiden verdiği deger ortada.
Alma bırakma ile sıkıntı var onun dışında iyi gibi. Valla bıktım. Yirmilerin ortasında gözümü karartıp evlenseydim şimdi bebenin okulunu düşünüyor olacaktım. Ama ben hala nelerle uğraşıyorum. 35 yaş kadın için ne zor bir yaş

Ne kadardır birliktesiniz?
Evlenme teklifi etti mi?
Çocuklarınıza iyi bir baba olabilir mi?
Şimdi evlendiniz diyelim bir ömür mutlu olacak mısınız?
Size karşı saygılı ve merhametli mi?
Kendinize sorun bunları yaş 35deyip zorlamayın kendinizi.
Cevaplar evetse devam edin.

İsteyen premses diyebilir ama hicbir zaman "ben gelirim sen yorulma, ben yaparim, ben ederim" kafasinda olmadim her konuda.

Eşimle 3 saatlik mesafede farkli sehirlerdeydik. Cuma gunleri işten cikip sehir degistirerek benim şehrime gelip aksam da beni evimden aliyordu ve buluşuyorduk. Bu konuda da asla "geeel benigg al yoksam buluşmam, gelemem" fln demedim tabi ki. Kendisi yapiyordu ben de itiraz etmedim.

2 adimlik yol için de üşenmesin bir zahmet ya. O altinda arabayla useniyorsa sabahin korunde işten cikip dolmusla filan ugraşmayin. Basbaya da deger vermekle alakali bence boyle seyler.

Ay tam bunu yazacaktım deli ediyor beni bu kafalar. Premses sendromuymuş. Kadın her yere kendi gidiyormuş zaten premses falan değil kaldı ki olabilir de arz talep meselesi, kendileri hiç denk gelmemiş olabilir ya da tercih etmemiş olabilir bilemiyorum ama sevgilisini şımartmaktan hoşlanan koca yürekli adamlar da var bu dünyada.

Konu sahibi ben seni haklı buldum. Bence bozulduysan ilerde bu durumu tekrar tekrar yapmaması için tavrını koy. Baştan gelir alırım demiş sonra üşenmiş bal gibi de. Ben olsam bu dengesizliği yüzünden bile gitmezdim o kahvaltıya. Sanki sırtında taşıyacak alt tarafı yorgun argın işten çıkan sevgilisini alacak haspam. Buna bile enerjisi yoksa otursun yalnız yesin

Doğru düzgün konuşamadık uyudum sonra hazırlık falan. O aradı benim işim vardı ben aradım müsait değildi. Tekrar nöbete geldim. Şimdi msj atmış yarın alayım mı seni diye.
İyi bari, aklı başına gelmiş azıcık, lütfen taviz verme böyle konularda

Size değer veren biri olmalı hayatinizda ki kendinizi iyi hissedin..hele baştan önem vermeyenle hiç olmaz..ben arkadaslarimi alıyorum kizlar dolmusla ugrasmasin diye. Yoksa binerler amac dolmusa binmeleri degil, binerler de, deger verdiğim icin elime mi yapisir diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…