Haklı mıyım Haksız mı?

Siz haklisiniz. Insan arkadasini alir. Sevgilisini tabiki almali..
Arkadaşım aradı sabah bana gel diye. Arabamın olmadığını biliyordu. Hatta ben alırım seni diye ısrar etti. Belki sevgilime giderim diye kabul etmedim. Kızcağızın ısrarı ve sevgilimin son dakika sen gelseni….

Sevgilisi davet etmiştir. Gerçekten özlemiştir kadında. Çalışmayan evde olan sevgili gelip alabilir bence. Ay aman neyse belkide evet ben sendromluyum prensesli olandan.
Seninki sendrom değil canım biliyoruz biz
(zemo)
Bu adam sana beklediğin özeni asla göstermeyecek

Ben geçen işten eve dönerken toplu taşımaya bindim. Eşim kıyameti kopardı "Beni niye çağırmadın, şu koronada toplu taşımaya bindin" diye.
Bütün gece nöbet tutacağım, beyefendi lüftedip gelmeyecek. Ben aksine sizde çok "Kazım sendromu" olduğunu düşünüyorum. Bu zamana kadar sevgiliniz sizi hiç şımartmamış, siz de buna razı gelmişsiniz.
Bence sizi daha el üstünde tutan birini seçin.

Bence erkek arkadasınız haklı .Dolmuşa bınebılırsınız.

Tabiki. kahvalti hazirlamakta ne var hem. Siz eve gecince 5 dk da kurulur sofra. Daha iliski tazeyken asıl jestler yapılır..
Siz de sabah,dolmuş gelmedi kusura bakma, gelemeyecem diye mesaj atin..
Bence bu basit konu bile deger vermeyle ilgili

Sevgilim işi nedeniyle evde olan biri. Kahvaltı zaten iki yumurta ve tosttan ibaret olacak, fazla karıştırmayı sevmeyiz. Ya bilmiyorum ben sevdiğim bir bakın sevgili demiyorum sevdiğim herhangi biri için olsa onu alırım. Eve gelince sen biraz dinlen istersen duş al ben o sırada kahvaltıyı hallederim derim. Bakayım diğer kadınlar ne düşünür bir sorayım dedim.

Işte bu, deger vermedir.. dolmusa binmek degil olay, olay imkan varken esine sevgiline gelip ona konfor saglamaktir..

Bende yorgunum taksiyle eve geçeceğim diyeceğim.

Zemocannnnn. üzülüyorum. Eski ilişkilerimde hep verici davrandım. Artık buna dur demek istedim. Ama taktik insanında değilim. Ne zor işler bunlar.
Taktik değil bu ya, kırıldıysan lafını esirgemeyeceksin, dolmuşla geleceksem evime gider uyurum teşekkürler demelisin. Sen hala verici ve sabırlı davranıyorsun bu adam bu kadarını hakediyor mu iyi düşünmen lazım. Ne kadar sabırlı davrandığını bilenler var burada. Mutsuz değer görmediğin bir ilişkidense kendine değer verdiğin bir yalnızlık daha iyi.

Ben 13 senelik kocama trip atıyorum hala ya, bir adamın hayatta en ince en kibar davranması gereken kişi eşi ya da sevgilisidir. Herkes gider onlar kalır. El iyisi adamla işin olmasın, sana yazık olur

Haklısın canım. Dışardan biri daha net görüyor. Sabah söyleyeceğim.

Haklısın canım. Dışardan biri daha net görüyor. Sabah söyleyeceğim.
Susma, içine atma, kırıldığında lafını sok lütfen. Sen sürekli idare ediyorsun bu adamı, senin sabrına göre bu adamın da seni azıcık pohpohlaması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…