Haklı mıyım Haksız mı?

Harika, çok iyi yapmışsın, ver ağzının payını, önce alayım deyip sonra üşengeçlikten dolmuş lafı yapan adama oh olsun. Aynen öyle, kendi binsin minibüse
Anlamadınız bence siz durumu, adam zaten önce alayım deyip sonra minibüse bin demiş. Oyuncak mı bu kadın, alamayacaksan nöbetten çıkmış uykusuz insanı minibüsle ayağına çağırmayacaksın. Ayrıca bu ilk de değil sevgili dediğin bu kadar jest yapacak bir zahmet, yapacak mabadı yoksa boş vaadde bulunmayacak

Cok iyi yaptin.
-Bastan deger veren sonradan deger vermiyor iken
-sen niye bastan deger vermeyenle ömrünü çürütesin.. kararli durusun harika
Hem- sen gel beni al demedin ki -ne demek. Sen mi dusuneceksin herseyi.

İyi de, konu sahibi de sizinkinden farklı bir şey istemedi
Şimdi o prenses oluyorsa sizin Elizabeth olmanız gerekirken adama hak vermişsiniz.
Ben ne istemişim ki aynı şeyi istemiş anlayamadım
Çocuklar bile kendi işini kendi görmeli, ayakları üzerinde duran bir kadın aciz değil ki
Sevgilisi kendi içinden gelerek birşey yaparsa ne ala, içinden gelmediği birşey için trip atmak alınıp dile getirmek saçma ve rahatsız edici
Adam arabayı sevgilime jest yapayım diye almamıştır herhalde
Adamın yapmak zorunda olduğu birşey yok ki hak vermeyeyim
Konu sahibine prenses demedim tavır o dedim
Anlattığımda elizabeth lik birşey bulduysanız doğru anlamamışsınız demekki
Ayrıca ben eşimle durumumuzu örnek verdim birbirimizden de mesul gibiyiz ya hani aynı hayatı yaşıyoruz ve ortak arabamızya hani ben yalnız yolculuk yapmıyorum yanımda küçük çocuğumuzda oluyorya hani…. Sevgilimin kendine ait arabasından bahsetmedim bir daha anlatayım belki anlarsınız şimdi

Yazdıklarımı okumadınız tabi. İki yılda iki bilemedin üç kere. Beni aldı bıraktı. Sevgilim ya sevgilim yoldan geçen adam değil. Ben bu konuda yaparım tribimi. Hep birileri benim için bişey yapmadı yani. Daha öncede aynı şeyi yaptı tam almaya gelecek bir saat önce gelemeyeceğim dedi. Bende (Ramazan ayı dışında borç orucu tutuyordum. Ve aşırı susuzluk hissi yaşadım kendim gelemem dedim) Ben gelemem eve giderim dedim. Öyle deyince işini iptal etti. Geldi aldı. Bir kerede küçük bir trafik kazası yaşadım. Yİne evdeydi benim misafirim geliyor şimdi aradılar sen kardeşini arasan dedi. Ki ben onu kaza yaptım yanıma gel diye aramadım. O esnada kendisi aradığı için söyledim. Kardeşimi bile aramaya gerek yoktu küçük bir kazaydı. Misafiri annesi ve kardeşi. Aynı şehirde yaşıyorlar hatta aynı sitede oturuyorlar. Anlatabildim mi uzun oldu biraz.

Sen bu adamı sepetlemek için geç bile kaldın. Şu üç şey yeter de artar bile. Ben flört ettiğim adamı elimde koca valizle otogarda olduğumu bile bile ne yaptın nasılsın yardıma ihtiyacın var mı demedi diye sepetledim. Hakettiğin değeri vermiyor sana, prenses sendromu falan değil, kadını azıcık hoş tutmak gerek, ben bunu istiyorum vermeyenin de yüzüne bakmadım. Sana da tavsiye ederim. Bunun eşitlikle feminizmle falan ilgisi yok. Eşler birbirine bu şekilde davranmamalı, onun yardıma ihtiyacı olsun aynı inceliği gösteririm, karşışıklı olacak bu jestler, yoldaki adam değil bu birbirinizin özeliyseniz özel davranacaksınız. Boş vaadlerle yürümez ilişki, icraat görmek lazım

Bu adam yarın sen hasta olup evde yattığında bir kap çorba yapmayacak sana, seyahat dönüşü valizini kendin taşıyacak, bütün işlerine yalnız koşacaksın, o hep kenarda işinin bitmesini bekleyecek, uzaktan izleyecek asla yeterli şafkat ve ilgiyi vermeyecek.

Şimdi daha iyi anladım sizi, çekilecek dert değil.

Yani aynı durumda olsam eşimle sevgili iken, ben ona kıyamaz dolmuşla gelirim derdim o da bana kıyamaz araba ile gelir alırdı. Her ilişki farklı sanirım. Karşıdakini değiştiremezsiniz inanın tabiri caiz ise kumaşı bu beğenen alır beğenen almaz. Degiştiririm diye duşunmeyin ya da ümit etmeyin

Size göre mecbur bana göre değil
Belki bir sorunu vardı belki çok yorgundu belki rahatsız hissetti belki gerçekten üşendi olamazmı insan yani buda. Erkekler dünyaya kadınları el üstünde tutmaya gönderilmiş varlıklar değilki. Ben alırım deyip almaması hoş değil evet de bu kadarcık birşeyi sorun haline getirmek de hoş değil. Atla deve değil büyük sorun haline getirmeye kasmaya gerek yok.
ayağına çağırma olarak adlandırma içinde negatif bakmak gerekiyor ben negatif bakmadığım herşeyin altında bir sorun aramadığım için böyle adlandırmadım olayı.
Adam kahvaltıya davet etmiş, ben alabilirim diyip alamamış daveti hala geçerli, konu sahibi tamam canım ben dolmuşa atlar gelirim sen sofrayı hazırla da diyebilirdi, dolmuşla gelecek kadar dinç değilim canım kahvaltıyı iptal edelim de diyebilirdi, bukadar basit yani

Sevmedim bu adamı, evlilik düşünüyor musunuz onunla?

Siz fazla pozitifsiniz ama bu işin özü öyle değil, pek çok insan böyle birine tahammül etmez. Çünkü gevşeklik ve üşengeçlik var burada. Sevgilim uykusuz haliyle bana gelecek bütün günü başbaşa geçireceğiz, hem yorgun, hem salgın süreci ve ben toplam bir saati yolda geçirmeye üşeneceğim. O kişi benim için değerli değildir.

Sizi önceden de tanıyorum ve adama fazlasıyla emek verdiniz. Korkarım ki aslında önceden yaptıklarınızı tekrar yapıyorsunuz. Hani demişsiniz ya öncedende çok fedakardım artık bu şekilde olmayacak değer göreceğim diyorsunuz ancak bu adamdan değer gördüğünüzü düşünmüyorum maalesef .
Hem sizi kahvaltıya davet ediyor hemde arabayla almayı teklif ediyor sonra ımmmh üşendim caydım diyor. Ayrıca nöbetten çıkıyorsunuz ve kırk yılda bir alacak yani. Sonrada diyorlar ki adam haklı yok premses sendromu bla bla . Kesinlikle siz haklısınız.

Ayrıca sevgilinizin verdiği bu cevapda hiç hoş değil yani kaba bence

Herkes size prenses misin diye sorarken adam prens çıktı. Ne güzelmiş ya işine gelince bi tarafını kaldırmamak için ne güzel bahaneler bunlar. Ben de alsın, taşısın diyen insanlardan değilim ama kılını kıpırdatmamak için bu kadar da kasmasın bu ne. Umarım evlenmeyi düşünmüyosunızdur.

kadınların sürekli erkek gelsin alsın bıraksın hep onlar bişeyler yapsın isteğimi anlamıyorum zaten kahvaltıya çağırmasa,arabada tamirde olduğuna göre eve toplu taşımayla gitmeyecek misiniz? Niye sevgilinize gitmek konu olunca illa o alsın diyorsunuz kahvaltıyı hazırlayacak zaten ben kendim teklif ederdim ben gelirim diye niye sabah trafiğine girip alsın dönsün fazla mı şımartılmak istiyorsunuz..anlamıyorum kadın erkek eşitliği dersiniz ama herşeyi de erkeklerden talep etmeyi ihmal etmezsiniz bu kadar bağlı olmaya ne gerek var bunun değerle ne alakası var?

Siz hep arabayla oldugunuzdan dolayi alt tarafi bi kere arabasiz kaldim, sevgilim gelip alsa ne olur sanki diye dusunmus olabilirsiniz ama ayni sekilde cocuk da ya alt tarafi bi kere toplu tasimayla gelecek ne olur sanki diye dusunmus olabilir, onun acisindan da boyle dusunmek normal bence.

Siz otobusle ya da taksiyle evine gidin, o da o sirada kahvalti falan hazirlar, o hengamede al getir yapmak zor gelmis olabilir, siz bi aracla evine gidin kahvaltinizi edin guzel vakit gecirin, donuste de evinize biraksin, bu sekilde gayet makul bence, bu kadar abartmaya gerek yok ki

Eşit değiliz ki zaten. Keşke eşit olabilsek ama değiliz. Ben gündüz sekiz saat çalıştım. Üstüne ikinci işe geçtim 12 saat gece nöbet şeklinde çalıştım. İşim hem bedenen hem kafa olarak yorucu. Kahvaltıya iki yumurta kıracak atla deve değil. Valla teklif edemem görüşmek isterse bu şartlarda gelsin alsın. Evden tatil günü çıkacaksam ve arabam yoksa açıkçası yine ben seni alırım demesini beklerim ama ben gelirim derim.

24 saatte toplamda 20 saati çalıştığım günün sabahı bir saat dolmuşa bin gel demesin. Bi zahmet. Valla ben kendimden şüphe ettim ne değer veriyorum kendime diye sizin yazdıklarınızı okuyunca.

24 saatte toplamda 20 saati çalıştığım günün sabahı bir saat dolmuşa bin gel demesin. Bi zahmet. Valla ben kendimden şüphe ettim ne değer veriyorum kendime diye sizin yazdıklarınızı okuyunca.
şuan nasılsınız göreüşütünüzmü , senin beklentilerini karşılayamıyor. biraz ölçüp tartın, eğer ayrılmayacaksanız kabullenin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…