- 29 Mayıs 2021
- 14.335
- 93.282
- 548
- 36
- Konu Sahibi Love_lover
-
Yorumları okuyunca şaşırdım doğrusu...farkli görüşler hemen hemen yari yarıya...Bilmem belki çok ataerkil kafada belki biraz hödük belki biraz bakış açısı dar erkeklerle sevgili olunuyorsa olur. Cok şükür el, ayak tuttuğu sürece böyle basit şeyler için insanları yormaya gerek yok diye düşünüyorum. Hoş ben tuvalet kapılarında eşlerini bekleyen erkekler- avm'nin değil bildiğin cafe, mola yerleri vsda- görüp yok artık diyorum. Bu ne ki...Herhalde bazıları korunmaya muhtaç görününce daha değerli olunduğunu sanıyo anlamıyorum
Tabiki dolmuşa binebilirsiniz. Ama ilk başta ben seni gelir alırım diyip, sonra yan çizmesi sıkıntı burda. Baştan sen dolmusla bana gel deseydi sizde kafaya takmazdiniz. Ben size hak verdim.Merhaba arkadaşlar. Bu akşam nöbetçi olarak çalışıyorum sabah 9 gibi çıkacağım. Sevgilim akşam üstü aradı istersen sabah kahvaltıya bana gel dedi. Bende arabamı tamire verdim bende araba yok dedim. İstersen ben gelir alırım dedi. ( Evi ve iş yerim arası araba ile yarım saat sürüyor. ) Bende konuşuruz bakalım dedim. Biraz önce aradım, bana dolmuşlar hemen iş yerinin önünden geçiyor aslında git gel yapmasam dedi. Bende sabahki yorgunluğuma göre bakarım o zaman dedim. İstersen alırım falan diye geveledi. Bozuldum açıkcası. Benim arabam var normalde her yere kendim giderim. Daha öncede arabam tamirdeyken tam beni alacağı saatte işi çıktı, sen gelsen dedi. Bende yorgun olduğumu toplu taşımaya binemeyeceğimi söyledim. Geldi aldı işini erteledi!?! Normalde dolmuş, metro, taksi kullanıyorum tabiki ama erkeklerin bu davranışlarına sinir oluyorum. Bu durum ilerleyince ilişkideki dengeler değişiyor bence. Erkek kadına değer vermemeye başlıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ne koruma nede ataerkillik. Kıyamamak diyorum ben. Zaten yoruldun deyip iki yıllık ilişkide ikinci kez alacak. Ben olsam yapardım. Mantık olarak bakılmaz her şeye. İnsan seviyorsa düşünür bunları.Yorumları okuyunca şaşırdım doğrusu...farkli görüşler hemen hemen yari yarıya...
Olaylara duygusal bakanlar ve mantıksal bakanlar diye ikiye ayrılmış.
Böyle bir durumda sevgili bana dese "seni alayim, sonra aynı yolu tekrar döneyim, sonra da evine birakayim" derim kafa basmiyor bunun. Yani bunu ilgilenilmek sevilmek olarak algılamam.
Ya da "koruma" ataerkil güdüsüyle yapıyorsa zaten ona hiç tahammülüm yok.
Wc tuvalet kapısı işine bende ifrit oluyorum. Dar zaten bir de dikilmiş adamlar neyi bekliyor anlamıyorum başarı grafiği tutar gibi.
bak bu ayıp işte , uyuya kalması bahane olarak göstermez inşşş :)Saat 9 oldu aramadı. Annem aradı kardeşini yolluyorum seni alsın yorgun argın yol çekme birde dedi. Ana gibi yâr olmazmış.telefonu kapatır duş alır yatarım artık.
Arkadaşım aradı geleyim mi almaya diye. Yok dedim duş falan bende alırsın dedi kızcağız.bak bu ayıp işte , uyuya kalması bahane olarak göstermez inşşş :)
Adam hem kahvaltı hazırlayacak hem bir saat yol gidip alıp getirecek muhtemelen kahvaltıdan sonra evine götürecek. Sevdiğimizin hayatını kolaylaştıracaksak tek taraflı olmamalı bu değil mi? Atlayıp taksiye, dolmuşa gidersek sevdiğimiz insanın hayatını kolaylaştırmış oluruz sanki
arkadaşım dedğin sevgilinmi , o değilse daha aramadımıArkadaşım aradı geleyim mi almaya diye. Yok dedim duş falan bende alırsın dedi kızcağız.
Evet anladım...ama sevgiyle bagdastirmaniz bence yanlış olur...çünkü kendimden biliyorum ben yapmam. Yapmadım da hiç. Ya da hiç karşı taraftan da beklemedim. Hiç aklıma gelmedi.Ne koruma nede ataerkillik. Kıyamamak diyorum ben. Zaten yoruldun deyip iki yıllık ilişkide ikinci kez alacak. Ben olsam yapardım. Mantık olarak bakılmaz her şeye. İnsan seviyorsa düşünür bunları.
Arabası olanlarda bu sorun var arabasız wcye gidemiyorsunuz
Gereksiz alınganlık olmusMerhaba arkadaşlar. Bu akşam nöbetçi olarak çalışıyorum sabah 9 gibi çıkacağım. Sevgilim akşam üstü aradı istersen sabah kahvaltıya bana gel dedi. Bende arabamı tamire verdim bende araba yok dedim. İstersen ben gelir alırım dedi. ( Evi ve iş yerim arası araba ile yarım saat sürüyor. ) Bende konuşuruz bakalım dedim. Biraz önce aradım, bana dolmuşlar hemen iş yerinin önünden geçiyor aslında git gel yapmasam dedi. Bende sabahki yorgunluğuma göre bakarım o zaman dedim. İstersen alırım falan diye geveledi. Bozuldum açıkcası. Benim arabam var normalde her yere kendim giderim. Daha öncede arabam tamirdeyken tam beni alacağı saatte işi çıktı, sen gelsen dedi. Bende yorgun olduğumu toplu taşımaya binemeyeceğimi söyledim. Geldi aldı işini erteledi!?! Normalde dolmuş, metro, taksi kullanıyorum tabiki ama erkeklerin bu davranışlarına sinir oluyorum. Bu durum ilerleyince ilişkideki dengeler değişiyor bence. Erkek kadına değer vermemeye başlıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Eşimle benim bir arabamız varMerhaba arkadaşlar. Bu akşam nöbetçi olarak çalışıyorum sabah 9 gibi çıkacağım. Sevgilim akşam üstü aradı istersen sabah kahvaltıya bana gel dedi. Bende arabamı tamire verdim bende araba yok dedim. İstersen ben gelir alırım dedi. ( Evi ve iş yerim arası araba ile yarım saat sürüyor. ) Bende konuşuruz bakalım dedim. Biraz önce aradım, bana dolmuşlar hemen iş yerinin önünden geçiyor aslında git gel yapmasam dedi. Bende sabahki yorgunluğuma göre bakarım o zaman dedim. İstersen alırım falan diye geveledi. Bozuldum açıkcası. Benim arabam var normalde her yere kendim giderim. Daha öncede arabam tamirdeyken tam beni alacağı saatte işi çıktı, sen gelsen dedi. Bende yorgun olduğumu toplu taşımaya binemeyeceğimi söyledim. Geldi aldı işini erteledi!?! Normalde dolmuş, metro, taksi kullanıyorum tabiki ama erkeklerin bu davranışlarına sinir oluyorum. Bu durum ilerleyince ilişkideki dengeler değişiyor bence. Erkek kadına değer vermemeye başlıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Gereksiz tripler bence, tamam yorgun olabilirsiniz ama çok da elzem değil bana göre kendi işinizi kendiniz hallettiniz diye niye adama trip atıyorsunuz ki, küçük çocuk değilsiniz, hep birileri mi sizin için birşey yapmalı, ha kendiliğinden içinden gelir yapar ne mutlu ama dolmuş taksi kardeş seçenekleri varken mağduru oynamak çok itici benceSabah aradı kardeşim almaya geldi dedim bana deseydin bende alırdım dedi. E sen dolmuşa bin falan dedin valla nöbetten çıkıp bi saat dolmuşa falan binemem dedim. Hala aslında bi saat sürmezdi diyo. İyi sen bin o zaman dedim. Öyle kapattık.
Eşimle benim bir arabamız var
Pandemiyle öncesi gidilecek mesafeye saate göre ya gelir arabayla gidip geleceğim yere götürürdü, ya arabayı bana bırakırdı yada işi varsa yada keyfi yoksa yorgunsa taksi otobüs kullan yada yürüyebilir misin derdi. Sorun etmek hiç aklıma gelmedi sonuçta acil önemli birşey olsa yada zor durumda olsam iki eli kanda olsa koşacağını biliyorum. Pandemi başladığından beri de özel şöförüm gibi ordan oraya taşıyor beni ben istesem o kabul etmek toplu taşıma yada taksi kullanmamı, rahatsızlıklarım var malesef yürümemi de istemiyor
Erkekler de insan sonuçta çok prenses olmaya gerek yok, imkan varsa adam neden getir götür yapsın taksici gibi
Gereksiz tripler bence, tamam yorgun olabilirsiniz ama çok da elzem değil bana göre kendi işinizi kendiniz hallettiniz diye niye adama trip atıyorsunuz ki, küçük çocuk değilsiniz, hep birileri mi sizin için birşey yapmalı, ha kendiliğinden içinden gelir yapar ne mutlu ama dolmuş taksi kardeş seçenekleri varken mağduru oynamak çok itici bence
Adam da yanlış birşey söylememiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?