Haklı mıyım Haksız mı?

Her yere sevgilim, eşim bıraksın alsın bir nevi şoförlüğümü yapsın düşüncesini doğru bulmuyorum ama nöbet çıkışı gelip alsın bir zahmet ya. Kendisi başta teklif etmiş zaten sonra neden vazgeçiyor? Ama bunlarla beraber çok kırılıp darilacak birşey de yok, iyi madem sen tek yap kahvaltını deyip evinize geçersiniz sabah. Olayı değer verip vermemeye bağlamak biraz fazla olmuş.

Yorumları okuyunca şaşırdım doğrusu...farkli görüşler hemen hemen yari yarıya...
Olaylara duygusal bakanlar ve mantıksal bakanlar diye ikiye ayrılmış.
Böyle bir durumda sevgili bana dese "seni alayim, sonra aynı yolu tekrar döneyim, sonra da evine birakayim" derim kafa basmiyor bunun. Yani bunu ilgilenilmek sevilmek olarak algılamam.
Ya da "koruma" ataerkil güdüsüyle yapıyorsa zaten ona hiç tahammülüm yok.
Wc tuvalet kapısı işine bende ifrit oluyorum. Dar zaten bir de dikilmiş adamlar neyi bekliyor anlamıyorum başarı grafiği tutar gibi.

Tabiki dolmuşa binebilirsiniz. Ama ilk başta ben seni gelir alırım diyip, sonra yan çizmesi sıkıntı burda. Baştan sen dolmusla bana gel deseydi sizde kafaya takmazdiniz. Ben size hak verdim.

Bırakın alsın sizi çok haklısın sonra nasılsa gelir diyorlar bazı erkekler ...ama kendi akrabalarinin her işine koşturuyorlar özel şoför gibi misal benim babam ..ama hakkını yiyemem bizede artık özel şoförlük yapmaya başladı Allah razı olsun canım babacim

Ne koruma nede ataerkillik. Kıyamamak diyorum ben. Zaten yoruldun deyip iki yıllık ilişkide ikinci kez alacak. Ben olsam yapardım. Mantık olarak bakılmaz her şeye. İnsan seviyorsa düşünür bunları.

Evet adam aynen o dediğinizi yapmalı. Çünkü kadın nöbet tutmuş yorgun. Adam yorgun olduğunda da kadın aynısını yapar. Böylece karşılıklı bir şekilde sevdiğimiz insanın hayatını kolaylaştırmış oluruz.

Yarım saatlik yolu gidip sevgilisini almak zahmet verici bir şey değil bence. Ayrıca arabayla yarım saat süren yol dolmuşla 1 saat sürebilir. Çok yorucu nöbet sonrası için.

Ne koruma nede ataerkillik. Kıyamamak diyorum ben. Zaten yoruldun deyip iki yıllık ilişkide ikinci kez alacak. Ben olsam yapardım. Mantık olarak bakılmaz her şeye. İnsan seviyorsa düşünür bunları.
Evet anladım...ama sevgiyle bagdastirmaniz bence yanlış olur...çünkü kendimden biliyorum ben yapmam. Yapmadım da hiç. Ya da hiç karşı taraftan da beklemedim. Hiç aklıma gelmedi.
Yaşlı, engelli, hasta, çocuklu olan yakınımı tabi alirim bırakırım vb ama sağlıklı arkadasim olsun sevgili olsun akraba olsun gideyim alayım hiç aklıma gelmez. Sevgiyle bagdastirmayin bakış açısı diyebiliriz.

Ben sizi şöyle hatalı buldum,gelip alırım dediğinde "tamam öyle yapalım o zaman zira nöbet çıkışı yorucu olur benim icin toplu taşıma" demeliydiniz.
Bakarız vs denince yüz bulmuş biraz.
Ha sürekli gelip alıp eve bırakıyor olsa amenna ama kırk yılın başı arabanız yokken gelip alabilirdi bence,dolmuşa binsen vs demesine gerek yoktu.

Gereksiz alınganlık olmus

Aslında toplu taşıma kullanılabilir, pratikte olur ama karşı tarafı düşünüp aman zahmet olmasın aman ben hallederim dedikçe verilen değer de azalıyo bence. Biraz zahmet etsinler varsın. Alışınca git gide bırakıolar yardımı yanında olmayı.

Eşimle benim bir arabamız var
Pandemiyle öncesi gidilecek mesafeye saate göre ya gelir arabayla gidip geleceğim yere götürürdü, ya arabayı bana bırakırdı yada işi varsa yada keyfi yoksa yorgunsa taksi otobüs kullan yada yürüyebilir misin derdi. Sorun etmek hiç aklıma gelmedi sonuçta acil önemli birşey olsa yada zor durumda olsam iki eli kanda olsa koşacağını biliyorum. Pandemi başladığından beri de özel şöförüm gibi ordan oraya taşıyor beni ben istesem o kabul etmek toplu taşıma yada taksi kullanmamı, rahatsızlıklarım var malesef yürümemi de istemiyor
Erkekler de insan sonuçta çok prenses olmaya gerek yok, imkan varsa adam neden getir götür yapsın taksici gibi

Gereksiz tripler bence, tamam yorgun olabilirsiniz ama çok da elzem değil bana göre kendi işinizi kendiniz hallettiniz diye niye adama trip atıyorsunuz ki, küçük çocuk değilsiniz, hep birileri mi sizin için birşey yapmalı, ha kendiliğinden içinden gelir yapar ne mutlu ama dolmuş taksi kardeş seçenekleri varken mağduru oynamak çok itici bence
Adam da yanlış birşey söylememiş

İyi de, konu sahibi de sizinkinden farklı bir şey istemedi
Şimdi o prenses oluyorsa sizin Elizabeth olmanız gerekirken adama hak vermişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…