- 24 Mayıs 2020
- 3.922
- 13.574
- 138
- Konu Sahibi booksmoney
-
Hayır değilsiniz.Eşimin almasını istemiyorum ama 300 500 tllik bir şey olmadığı için tabii ki bunu almak istediğimi söylemek durumundayım.
2 yillik evlilikte araba ev altin dolar alınmış. Nefes almamissiniz hayatı yaşamamissiniz ki siz.Evimiz var kiracı değiliz araba için borca girdik birde biraz altın dolar biriktirdik bu sürede onları öderken bu yüzden borçluyuz ve birkaç aya bitiyor. Biliyorum ihtiyaç halinde tabii ki değer kaybedecek fakat ben zaten bozdurmak amaçlı değil bu kezde kendim için bir şey almak istiyorum
Öyle planlıyorum zaten ben onu öyle ya da böyle alacağım fakat bu kadar kavgaya ne gerek vardı tartışmadan neden alamıyorum onu sorguluyorum.bence haklısın. çalışıyorsun o kadar kendine bir parça bir şey de mi alamayacaksın. sanki her gün istediğin şey. borç bitince kendi paranla gir taksidine al.
Hayır düğün borcumuz yoktu evlendiğimizde borçsuz evlendik her şeyi bütçemize göre yaptık aşırıya kaçmadık. Dediğim gibi evimiz var arabamız var ve kenarda paramızda var bunlara rağmen. Ki zaten asla kenardaki paraya dokunup almam kredi kartına taksitle almak istiyorumMal varlığınız nedir
Aslında ona göre açıklama daha doğru olur
Ben düğün borçları vs diye düşündüm
Eğer birikiminiz varsa ve çalışıyorsanız
Sormanız hata
Allah aşkına, erkekler sizden habersiz 10000 tl harcasa kıyamet kopartilir..burada kac konu okuduk.erkek yapınca söylemeli,kadin söylememeli öyle mi? Nerede evlilik birliği?az bir para degil..Hayır değilsiniz.
Normalde asla lafını yapmadım beni bunalttığı için yaptım ama dayanamadım artık.Ben bilekliği almanızdan yanayım
Üstelik yatırım olması şart değil
Tamamen aksesuar olarak da alabilirsiniz
Eşinize almak istediğinizi net vi şekilde anlatın
Ama borç ödüyorum borç ödüyorum tavrınız eşinize karşı da varsa hoş değil
Sonuçta yatırımsa beraver yapıyorsunuz
Mal varlığıysa beraber ediniyorsunuz
Ben borç ödüyorum demek sanki eşinizi zengin olmadığı için suçlamak gibi
Tamam da beraber ödeyip beraber mal sahibi oluyorsunuzNormalde asla lafını yapmadım beni bunalttığı için yaptım ama dayanamadım artık.
Evet zorla olmadı hatta ben istedim alalım diye bu yaşlarda almayacağızda ne zaman alacağız ülkenin hali kötüye gidiyor diye. Haber vereceğim ama şu yaşadıklarımıza bakılırsa daha çook problem olacak gibi.Tamam da beraber ödeyip beraber mal sahibi oluyorsunuz
Eşiniz size zorla ev, araba aldırmamıştır herhalde
Bence bilekliği haber vererek yine alın ama
Ya bi de aynı şeye aynı değeri gerekli görmeniz şart değil bence almanız içinEvet zorla olmadı hatta ben istedim alalım diye bu yaşlarda almayacağızda ne zaman alacağız ülkenin hali kötüye gidiyor diye. Haber vereceğim ama şu yaşadıklarımıza bakılırsa daha çook problem olacak gibi.
Benim de kendime ait gelirim var ( bilmeyen kalmadı gerçi djjd)Kesinlikle bende böyle düşünüyorum birde eve iki maaş giriyor kiramız yok borcumuzda bitiyor neden almayayım yani
Evimiz var kiracı değiliz araba için borca girdik birde biraz altın dolar biriktirdik bu sürede onları öderken bu yüzden borçluyuz ve birkaç aya bitiyor. Biliyorum ihtiyaç halinde tabii ki değer kaybedecek fakat ben zaten bozdurmak amaçlı değil bu kezde kendim için bir şey almak istiyorum
Ben aramızda böyle bir şey olmasını istemiyorum çünkü bende onun sormadan 8 10 bin harcamasını istemem ama maalesef sormayacağım ısrarcı olursa. İstiyorsa o da alsın ne yapayım yani...Benim de kendime ait gelirim var ( bilmeyen kalmadı gerçi djjd)
Asla sormam ona bir şey alırken. Bence danışmamakla başlayın. Bu kadar sorarsanız asla istemezler. Bak şuraya yaz yarın arabayı mı yükseltsek diyecek
Haklısınız ben böyle olmaması için sorarak bunu almak istiyorum diye konuşmaya çalışıyorum umarım benim penceremden de bakabilirGüle güle oturun. Bileklik alınır alınmaz , onu eşinizle değerlendirmelisiniz. Dışarıdan ne söylense boş.
"Çalışıyorsun , istediğini alırsın " söylemine katılmıyorum.
Çünkü bu tavır aile de kopukluğa yol açıyor. Sonunda olay : senin paran benim parama dönüyor. Orada da aile kalmıyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?