- 11 Aralık 2018
- 42.506
- 264.088
- 598
- Konu Sahibi booksmoney
-
Ben sizi haklı buldum kesinlikle.. istediğim bi tane bilekliği alamıyorsam niye çalışıyorum ben? Belki de 2 yıldır istediğiniz tek şey bu.. erkekleri nasıl alıştırırsan öyle gidiyor. Ben istemedim şu an bir şey istemem garip geliyor adama. Siz alıştırın şimdiden yarın geç olmadanEvet o da benimle birlikte ödüyor ben ödemiyor demedim ki ya da borcumuz bittikten sonra onu alma bunu alma diye bunaltmadım ki o beni bunaltıyor
Bu bakış açısıyla alınan şeyi ben kendşme ait gibi hissedemem yaGelmiş yine bozdurunca değer kaybederciler.
Arkadaşlar insanın istediği bir şeyi alması için bozdurunca değer kaybedip kaybetmeyeceğini düşünmesi gerekmiyor. Yatırım için almıyor, kullanmak için, istediği için alıyor.
Niye devamlı yatırım olarak düşüneyim aldığım takıları. Ben beğendim hoşuma gitti alıyorum bu kadar basit olmalı..Gelmiş yine bozdurunca değer kaybederciler.
Arkadaşlar insanın istediği bir şeyi alması için bozdurunca değer kaybedip kaybetmeyeceğini düşünmesi gerekmiyor. Yatırım için almıyor, kullanmak için, istediği için alıyor.
Konu sahibi alın tabi ki istediğinizi. Yeterince borç ödemiş, ev araba yatırım olayını halletmişsiniz. Şimdi harcama zamanı.
Bazı insanların gözünde herşey yatırım, herşey para, herşeyin maddi değeri ön planda.Bu bakış açısıyla alınan şeyi ben kendşme ait gibi hissedemem ya
Sanki bende emanetteymiş gibi gelir
Aksesuar bambaşka bi olay
Ona yatırımlık gözüyle bakmaz insan
Olmuyor işte. Burada da çok üye var öyle her şeye ama heeerrr şeye yatırım gözüyle bakan, tek muhabbeti para ve yatırım olan. Konu sahibinin eşi de onların erkek versiyonu sanırım. Muhtemelen 10 bine burma bilezik alacağım deseydi karşı çıkmazdı adam.Niye devamlı yatırım olarak düşüneyim aldığım takıları. Ben beğendim hoşuma gitti alıyorum bu kadar basit olmalı..
Tamam yatırım önemli ama aldığımız her şeye de yatırım gözüyle bakamayız ki? Yedikleri,içtikleri ,giydiklerine ,gezdiklerine de mi bu gözle bakıyorlarOlmuyor işte. Burada da çok üye var öyle her şeye ama heeerrr şeye yatırım gözüyle bakan, tek muhabbeti para ve yatırım olan. Konu sahibinin eşi de onların erkek versiyonu sanırım. Muhtemelen 10 bine burma bilezik alacağım deseydi karşı çıkmazdı adam.
Yatırım önemli de bu çift zaten yaşlarına ve evlilik sürelerine göre yeterli yatırımı yapmışlar. Daha fazlası artık kendi için değil biriktirmek için yaşamak olur. Burdan sonrasına cimrilik diyorum ben.Tamam yatırım önemli ama aldığımız her şeye de yatırım gözüyle bakamayız ki? Yedikleri,içtikleri ,giydiklerine ,gezdiklerine de mi bu gözle bakıyorlar10.000lik bileklik öyle kalın bir şey de değildir 10-11 gram civarı olur. Böyle kadınları da erkekleri de anlamıyorum anlamayacağım. Ama hep söylüyorum baştan nasıl alıştırıyorsanız öyle gidiyor taviz vermesin konu sahibi..
Ben de evlenmeden önce bazı harcamaların fiyatını söylüyordum ki kulağı alışsın diyeAman işte o çantayı niye alacakmışım ki varmış zaten çantam, marka olmasınmış gerek mi varmış, niye o bilekliği alacakmışım ki ne lüzumu varmış vb.
Anlıyorum sizi ister istemez kendinizi ihmal ettiğinizi düşünmüşsünuz bu nedenle biraz simartmak istiyorsunuz kendinizi ama bence bir tatil yapsanız daha iyi stres atarsınızEşimle neredeyse 2 senelik evliyiz bu zamana kadar yatırım yapıyoruz diye borca girdik ve 2 senedir kesinlikle kendimden kıstığımı hissettim. Borç bitince daha fazla borç istemediğimi hatta belki çocuk düşüneceğimizi ve masraflı olacağı için bu şekilde düşündüğümü söyledim. Daha sonra uzun zamandır beğendiğim bir bilekliği gösterdim yıl sonu borç bitince bunu almak istiyorum dedim.
Bana dediği şey 8 10 bin bir bilekliğe veremezmiş daha uygunu yok mu neden bu kadar para veriyormuşum vs.bir sürü laf etti ve akşamı küs olarak kapattık. Şimdi ben haksız mıyım hanımlar? 2 senedir borç ödüyorum sıkıntı yokta kendime bir bileklik alacağım dedim diye mi problem oluyor anlamıyorum demek ki erkeklere iyilik yaramıyor... Yani hiç mi bir şey istemeyeceğim ben ya da her istediğimde böyle kavga ederek mi alacağım gece gece düşünmekten uyuyamadım. Borcumuz olsa ve almak istesem haklı diyorum ama borç bittikten sonra almak istememe rağmen laf yapıyor.
Ay iyi de o bi aksesuar değil kiSu zamanda sırf istiyorum diye bi bilekliğe o kadar para vermem yatirimlik bise değilse
Gecen ben aldim beğendiğim kolye ve bileziği 70 bin verdim ama bunu ihtiyacım olduğunda nakite çevireceğim paramı tl de tutmak yerine altında tutmayi tercih ettiğim için
İşte bu kafada olursanız daha çok veto yersinizBen aramızda böyle bir şey olmasını istemiyorum çünkü bende onun sormadan 8 10 bin harcamasını istemem ama maalesef sormayacağım ısrarcı olursa. İstiyorsa o da alsın ne yapayım yani...
Alışmamış götte don durmaz derdi anam. Erkeklerden donuna kadar isticeksiniz ki istemediğinizde kıymetli olasınız. Ben son 1 senede ayıkttım. Harcamıyordum borç var diye alıcağım 100 liralığa 100 lira vermeyelim derdi. Şimdi 300 liraya kıyafet alıyor üstüne yemeğe götürtüyor üstüne de nakit ve kartla geziyorum. Sonuç ? Sen harca karıcım :)Evet o da benimle birlikte ödüyor ben ödemiyor demedim ki ya da borcumuz bittikten sonra onu alma bunu alma diye bunaltmadım ki o beni bunaltıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?