HAKLI MIYIM LÜTFEN YORUM YAPAR MISINIZ?

70 binlik kolyeyi takıp kuyumcu vitrini gibi geziyor musunuz cidden yoksa yastık altı olsun diye mi aldınız? O maliyette bir takıyı evde tutmak da hiç akıl işi değil bence.

Ben de evlenmeden önce bazı harcamaların fiyatını söylüyordum ki kulağı alışsın diye
Kendi ailesinde öyle harcamalar olmadığı için eşimin haberi yoktu bazı şeylerin fiyatlarından

Bu da var, evet.
Eşimin annesi süsüne-bakımına düşkün bir kadın değil, onun için kreme, maskeye, makyaja da ne gerek var hani. Eşim de bunu görmüş ailesinin kadınlarında. :))
Ben eyelinersiz bakkala gitmem, ki evin içinde de sürünürüm, işte alışmışım. Gözlerimde kalem yoksa çıplak gibi hissediyorum ehehe
"Aman ne gerek var sen zaten güzelsin, gereksiz harcamalar bunlar" filan diyecek oldu eşim, "Seviyorum her şey gereklilikten yapılmak zorunda değil!" dedim, zamanla da alıştı. Şimdi kendisi yapar kozmetik alış-verişlerimi. "Şunu şunu alıver" derim, alır. Bir iki "Gel sana da bakım yapalım" dedimdi, anaa sen beğeniver... Şimdi yüz maskelerime kadar dadanmış vaziyette, benden süslü bakımlı oldu çıktı.

Ay bi konudaki yediği pastaya b.k olacak muamelesi yapan üye geldi aklıma

Hem takarim Hem günü gelir ihtiyacım olursa satarım diye düşündüm
Bu birazda maddiyatla alakalı ben 8-10 bin ilerde karşılığını alamayacağım biseye vermek istemezdim bu canta da olabilir verene saygı duyarım

Alacağınızı almışsınız, kendinizi bu kadar bunaltmayın. Bir daha bu yaşa, zamana, sağlığa sahip olmayacaksınız. İmkanınız varken alın kullanın içinizde kalmasın. Ayrıca her şeye bozdurunca para eder-etmez gözüyle bakmak saçma. Bazı şeylerin manevi hatırası olur. Şimdi ben severek kullanırım ileride kızıma, gelinime, torununa hediye ederim.

70 binlik kolyeyi takıp kuyumcu vitrini gibi geziyor musunuz cidden yoksa yastık altı olsun diye mi aldınız? O maliyette bir takıyı evde tutmak da hiç akıl işi değil bence.
Hayir tabiki şu zamanda oyle gezemem ben nakitimi oyle değerlendirmeyi tercih ettim değer kaybetmemesi adina
Kasamda tutuyorum bazi ortamlarda takıyorum

Evet bunun farkındayım eğer ki taviz verirsem hep böyle devam eder

Benim eşimin ailesi de tarımla uğraşan kendilerine hiç özenleri olmayan insanlar
Kötü giyinmek bakımsız olmak anlamında değil de nasıl anlatsam keyfimize yapılan harcamalara alışık değiller

O yüzden bazı kremlerin, çantaların, kıyafetlerin pahalı olabileceğini bilmiyordu eşim ciddi anlamda
Kendine harcarken kısmaz ama bi erkek kremi bin lira olmuyor mesela (oluyorsa onu da ben bilmiyormuşum)
Bazı masraf kalemleri ona şok olurdu evlenince öğrenseydi ilk kez
O yüzden önden alıştırdım bu harcamalara

Senin de dediğin gibi evlenince hiç ona o para verikmez dediğinii duymadım
En son çantayı doğum günümde kendi hediye almıştı hatta
Annesi fiyatını duysa yüreğine inebilir

Ay bi konudaki yediği pastaya b.k olacak muamelesi yapan üye geldi aklıma

kadınlarımızın kendine bu kadar değer vermemesi ve bir pastayı bir bilekliği bile layık görürken yüz kere düşünmesi canımı sıkıyor.

Kesinlikle durum tam olarak bu. Harcamadığım için hiç harcamamamı bekliyor borç bitse bile ama ben gençken harcamayacaksam ne zaman harcayacağım bu parayı.

Kesinlikle durum tam olarak bu. Harcamadığım için hiç harcamamamı bekliyor borç bitse bile ama ben gençken harcamayacaksam ne zaman harcayacağım bu parayı.
Dur canını sıkayım
Şimdi harcamayıp ilerde geline damada bırakacaksın
Bi de beğenmeyecekler

kadınlarımızın kendine bu kadar değer vermemesi ve bir pastayı bir bilekliği bile layık görürken yüz kere düşünmesi canımı sıkıyor.
O konuda kadın kendisine eşinin hediye olarak pasta getirmesini beğenmemişti. Çöp olacak şeye para verdi kalıcı bir şey alsaydı diye sitem ediyordu.

Ben de evlenmeden önce bazı harcamaların fiyatını söylüyordum ki kulağı alışsın diye
Kendi ailesinde öyle harcamalar olmadığı için eşimin haberi yoktu bazı şeylerin fiyatlarından
Ben de söylüyordum ama ailesinde görmediği için bak yengemler yapmıyor bu yapıyor gibi görünüyor. Ama anlamadığı şey bende çalışıyorum ev ekonomisini destek oluyorum tabii ki arada sırada harcamalarım olacak

pardon? o zaman çok biliyor eşiniz
bunu öne sürünce ne diyor size
bunu görmeden önce gereksiz diyecektim ama alın o bilekliği

Altin yatirimdir bir kere, ilerde kiziniza gelininize takacaginiz evladiyeliktir. Ben hep böyle ikna ediyorum kocami

Sizinki ters tepmiş
Niye öyle olmuş ki?
Bizde daha çok aa bu kadının standartları bu, buna uygun devam etmeliyim gibi kendine kriter geliştirdi en azından

Bende bi aslan burcu var (burçlardan da hiç anlamam ama ) herşeyin en iyisi en güzeli en kalitelisi en pahalısı olacak, kendimize bakacaz, güzel kokacaz güzel görünecez. Başka ihtimal yok

Anlıyorum sizi ister istemez kendinizi ihmal ettiğinizi düşünmüşsünuz bu nedenle biraz simartmak istiyorsunuz kendinizi ama bence bir tatil yapsanız daha iyi stres atarsınız
Bu arada tatilimizden de kısmıyoruz yılda 1 defa tatile gittik bütçemize uygun bir yere yani hiç harcama yapmıyor değiliz ama dediğim gibi kendime bir hediye bir şey almak istiyorum.

Bu arada tatilimizden de kısmıyoruz yılda 1 defa tatile gittik bütçemize uygun bir yere yani hiç harcama yapmıyor değiliz ama dediğim gibi kendime bir hediye bir şey almak istiyorum.

düşünüp durmayın alın öyleyse. insan kendine yaptığı harcamayı da bu kadar düşünmesin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…