Hakli miyim?

Denizdengelenmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
239
32
48
Uzaktan bi iliskim vardi kendi de aradaki mesafeyi biliyo bana arkadas kalallim dedi ben de sinirlendim istemiyosan soyle ben yapamam dedim defol dedim bi daha yazma dedim her yerden engelledim numarami silmis haksiz miyim :(

Uzaktan bi iliskim vardi kendi de aradaki mesafeyi biliyo bana arkadas kalallim dedi ben de sinirlendim istemiyosan soyle ben yapamam dedim defol dedim bi daha yazma dedim her yerden engelledim numarami silmis haksiz miyim :KK43:
Bence size sadık kalamayacağını düşünüp arkadaş kalalım demiş . Siz ilişki yaşadığınız biriyle arkadaş kalmayı doğru bulmamışsınız . Bu gayet doğal..Bazılarının bunu yapabiliyor olması sizin de yapabileceğiniz anlamını taşımaz..Ayrıca size arkadaş kalalım teklifini edip Numaranızı silen birini Dert Etmeyin derim..

Arkadaş kalalım dediğine göre belli ki zaten istemiyor, ısrarla istemiyorsan söyle demekte nedir? Ve onca laf..

Uzak mesafeli ilişki nasıl yaşayabiliyosunuz anlamıyorum gerçekten.. beraber biyerleri gezemiyosunuz bişeyler paylaşamıyosunuz.. böyle ilişki olmaz arkadaş..

Üslubunuz hoş değil bence. Ama arkadaş kalalım diyen biri içinde tekrar yeni bir adım atıp iyice batırmayın bence.

Hayatınıza insanlar girecek ve çıkacak zaman zaman. Çıkmak isteyene bu şekilde davranmak sağlıklı değil. Arkadaş kalmak ya da kalmamak sizin kararınız ancak kendinizi ifade etme biçiminiz oldukça hatalı. Her zorlu durumda kendinizi ifade ederken bu kadar çirkinleşirseniz hayatınız boyunca çok sıkıntı yaşarsınız.

Uzaktan bi iliskim vardi kendi de aradaki mesafeyi biliyo bana arkadas kalallim dedi ben de sinirlendim istemiyosan soyle ben yapamam dedim defol dedim bi daha yazma dedim her yerden engelledim numarami silmis haksiz miyim :KK43:

Zaten uzaktanmış.. Yani aslında gerçek bir ilişki değilmiş.. Boş ver. Adam sıkılmıştır günde 10 saat telefonda konuşup, görüntülü aramalardan falan. Kendine yakın bir ilişki bul ve mutlu ol...

Ortada haklı haksız yok ki herhangi bir sebeple ilişkiye devam etmek istemeyebilir en doğal hakkı, siz de arkadaş kalmak istemeyebilirsiniz en doğal hakkınız. Üslubunuz o kadar yanlış ki ama illa haklı haksız arıyorsak bu üslupla haklıyken haksız kanumuna düşerseniz. Üstelik engellemek çok çocukça

Back
X