- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
Yani şu halleriyle sana bunları deme hakkını bulan adamlar, yarın evlerinde kalınca neler demez ya? Fedakarlık ne Allah aşkına, bu nasıl laf? Yapmasınlar efendim, konuşacaklarsa fedakarlık yapmasınlar. Sen de deki işte bize çok fedakarlık yaptılar ben daha fazla canlarını bizim için yorsunlar istemiyorum de.
Görümce kimde gelip koskoca kadına akıl veriyor? Herkesin aklı, mantığı kararı var arkadaş, buna saygı duymak bu kadar mı zor ya bu kadar mı? Kendisine sor bakalım evlenince zor geçim şartları olsa da kendine ait bir alanda, istediği gibi eşi ve çocuğuyla, huzurlu olmak mı ister yoksa lüks içinde KV evinde hep tetikte, rahat edemeden, aman KP bir yerden çıkar mı, aman banyoda giyineyim evde biri var mı düşüncesiyle olmayı mı? Resmen misafir oluyorsun el evinde ya. Ben 3 yıl kaldım KV ile ki KP vefat etmişti ki ben KV'yi aşırı aşırı severim ama yok, hep tetiktesin, hep misafirsin. O düşünceyi atamıyorsun hiç. Onu yalnız bırakmamak için kaldık ama en sonunda kendi evim olsun, bana ait olsun istedim yani.
Bence diren, pes etme. Eşine de biraz cilve yap, böyle güzel şeyler giyin gece ve relax anında konuş, hayatım bak bunları orada yapamayız falan de. Sana neler alıp giyeceğim de. Köprüyü geçene kadar. Kavga eder gibi değil, tatlılıkla hallet canım. KV belli çok çakal, oğlunun damarına basıp demogoji, acındırma ile etkileyecek, sen ondan önce etkile.
İnan seninle mantığımız bir, söylediğim ne varsa sen tek tek yazmışsın buraya. Hepsini söyledim ama aynı şartlar, rahatsızlıklar onlar için de geçerliymiş. Hatta yemek, çamaşır annesinin yükü iki kat artacakmış. sanki yan gelip yatacağım da annesi yapacak her şeyi. Dedim ne güzel ben de diyorum biz kendimize yetelim, kimse de rahatsız olmasın. Yok da yok !! Bugüne kadar yetseymişiz madem.