gelin valla düğünümüze çaktırmadan herkes birer bilezik kaçırır kurtarırız benim altınları:)))
ahh be ablacım haklısın tabi ama onsuzluğu düşünemiyorumki bir gündür sesini duymadım gel sor bana nasılım die:97:
tabiki ailesi atamaz ama sorunu seni mutsuz ve magdur etmeden yapmayı bilmeli. sen şuan olsunda her şeye razıyım durumundasın. sevdiğin insanla birlikte olayımda gerisi kolay diye düşünüyorsun ama öyle değil işte. inan hayallerindeki gibi hiç bir şey değil. eger cok seviyorsan ki seviyorsun evlenme bekle. bende eşimle bir an önce olsun diye şubat ayında buz gibi yağmurlu ve karanlık bir günde evlendim. şimdiki aklım olsa ne acelem var varmış ki yazı bekleseymişim keşke:))
bence aileni devreye sokma, sen konuş anlat iyice kendini ama kısa ve öz olsun. olmazsa tamam 1 yıl daha bekleyelim de... eger sorunu çözülmeyecek gibi olursa ailen devreye girsin ve son kararlar verilsin. şuan zaten kızgın sana, ailen işin içine girerse hepten kötü olabilir.
ya yazmıyım dedim ama dayanamıcam evet aşk sevgi hepsi güzel ama maddiyatsızda olmuyo bu bi gerçek böle bir durumun ancak birbirine güvenerek yardımcı olarak üztesinden gelinir ama nişanlın bunu yapmamış hemen iki zorlamada pes etmiş üzmüş seni ki nişanlısınız evelnince hepten umursamaz bi hal alrsa bu durum önüne gecemzsin kesin, keskin ve kararlı bi tavır sergilemen lazım öncelikle bu durumun ne şekilde çözümlenmesini istediğine karar ver ve bu kararı onula paylaş ve uygulat ancak ondan sonra eski güvenin yerine gelir ve aileninde tabi başka türlü bu sorular beynini yiycek sürekli yeni bi olay tekrarlanıcak tekrar ynı problemler üzülen sen olursun ve tavsiyem ailenden gizleme hiçbişeyi en azında aneni haberdar et kendim halledemezsem sizden yardım istiycem aileler bir araya gelir konuşulur de
ben de senlen geliyorum beni de bekle
yazdıklarınız çok doğru kızlar..bu olayı açıkça konuşup çzmem lasım..hatta sen değişmezsen mutsuz bir evlilik bizi bekliyo dicem..
Hatta bu linki vereyim okusun bak herkes böyle düşünüyor diyim :)))
kız delimisin sen tövbe ya senin kendi fikir ve düşüncelerin yokmuda elalemden akıl alıyon der kız bende seni akıllı bişey sanardım kaynanana o kadar şey salladık bunları okursa dahada kötü olur hadi toplanın kızlar hep beraber sopalarıda alın yanınıza allahım ya
canım annen tabiki her annen,n yapcağını yapmış, seni düşünerek konuşmuş. ama sen yine de bişeyler al, kendi çeyizin için harcarsın, olmadı annenlerin takacağı takıları al,neye harcadığını söylemek zorunda değilsinki,düğün için hazırlık yapıyoruz dersi, yani sen de borca gir ki, altınlardan bozdurup ödeyeceğim dersin. baksana zaten göz koymuşlar çok tan altınlarınıza, bari sizin harcamalarınız da çıksın aradan. yani dinsizin hakkından imansız gelir diyorum.. nişanlın zaten arada kalmış.. sen uyanık ol.
ah su kaynanalar ya varya sanki bizi doğuran olmamaış saki bizim annemiz yok dimi..
senin hikayende karışıkmış zormuş be canım.ama sen daha şanslısın..çünkü nişanlın ilk defa ailesine senin için karşı gelmiş ne güsel işte canım çok sanslısın..
batı doğu yer yön tarifi yapan insanları hiç sevmiyorum..insanlar böyle ayırım yaptıkça toplum ikiye bölünüor hızlıca...
niğde doğud olsa ne olacaktı ne biçim bir laftır bu.
senin kayınvaliden anladığım kadarıyla baya bilmişlik taslıo..peki diğer ablası evlendimi şimdi ve sizin düğün tarihi kesildimi??
benim kaynanam aslında özünde iyi biri..kötü kadın diyemem cidden.mesela bana hep der sen bi tanesin etraf ne çirkef kız dolu senin iyiliğin yüzüne vurmuş.nişanlımda hep söyler annm sana bayılıo die.sarılır sarılır öper hep..evlenince gelirim yemek yaparım ütü yaparım sen üzülme sen yorulma kızım der
ama bu olay sayesinde soğudum şimdi ne yapayım..nişanlımda hersey paramı bizimkiler seni çok seviyo dio..
kayınvalidimi bu zamana kadar cdden cok sevdim..kadının kendisinde yok bana niye yardım etsin dedim.asla yargılamadım ve sırf bu yüzden gıcıkta olmadım..bu zamana kadar aramız hp iyi oldu.
ama köstekleme olayına gectiği an kan beynime sıçrar oldu..bundan sonra istesemde eskisi olamam gibi gelio..yapmacık biri değilimdir ben neysem oyumdur çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?