Haklımıyım haksızmıyım ne yapmalıyım lütfen bir fikir.....

ya yazmıyım dedim ama dayanamıcam evet aşk sevgi hepsi güzel ama maddiyatsızda olmuyo bu bi gerçek böle bir durumun ancak birbirine güvenerek yardımcı olarak üztesinden gelinir ama nişanlın bunu yapmamış hemen iki zorlamada pes etmiş üzmüş seni ki nişanlısınız evelnince hepten umursamaz bi hal alrsa bu durum önüne gecemzsin kesin, keskin ve kararlı bi tavır sergilemen lazım öncelikle bu durumun ne şekilde çözümlenmesini istediğine karar ver ve bu kararı onula paylaş ve uygulat ancak ondan sonra eski güvenin yerine gelir ve aileninde tabi başka türlü bu sorular beynini yiycek sürekli yeni bi olay tekrarlanıcak tekrar ynı problemler üzülen sen olursun ve tavsiyem ailenden gizleme hiçbişeyi en azında aneni haberdar et kendim halledemezsem sizden yardım istiycem aileler bir araya gelir konuşulur de

annem güsellikle konuşacağım diyor..babamı devreye sokmayacak o kötü konuşabilir die..bende istemiyorum asında ama bir yandanda sahipsiz olduğumu sanmasn diyorum..biraz göz dağı vremek yararlı olabilir belkide..

aksi halde arada kalan taraf olucaksın hem ailene hem nişanlına karsı durumları olura koymaya calışarak sen yorulup yıpranacaksın
umarım yoluna girer herşey sevgiler

yazdıklarınız çok doğru kızlar..bu olayı açıkça konuşup çzmem lasım..hatta sen değişmezsen mutsuz bir evlilik bizi bekliyo dicem..
hatta bu linki vereyim okusun bak herkes böyle düşünüyor diyim :)))

okusa bile söyleyeceği şeyi sana söyleyim ilk sana tepki duyacak niye herkese anlatıyorsun diye sonrada onlarda bayan tabi seni savunacak beni savunacak değil ya dicek

al birini vur ötekine diyecek dimi:)))

ya pc başında oturup bu olayı düşünüp duruorum kafayımı yiyorum ne :))
allahtan yarın calışacağım kafamı dağıtırım .

oyun oyna benim düğün stresine karşı bulduğum mükemmel vazgeçilmez çözümüm bu arada merak ettim nereye gelin gideceksin

istanbula gideceğim cnm yakın gerci çok uzak değil bize..senin düğün ne zaman ?? senin olayın nasıldı sna benzer dedin ama anlatırmısın??sizinle konuşmak rahatlatıo beni canım

ben de senlen geliyorum beni de bekle

gel valla belki sopayı yiyince aklı başına gelir etraf pişmanlıklarla dolu kadın kaynıyo ya sokuyoruz gözlerine gözlerine yinede anlamak istemiyolar sevgi yalan oluyo bi yerde aşk meşk hepsi hikaye güzel duygular ama yaşanıp bitiyo akıllı olmak lazım bu devirde eskide kalmış erkek tarafının oğluna daire alması yardım etmesi filan herkes kendi çıkarı peşinde ve dışardan gelen el kızıya varsada vermiyolar mallar

biz nişanlımla mayısta 4 sene olacak tanışıyoruz.2. seneye kadar hiç bi şekilde nişan söz ismi geçmedi bizde nişanlımın okulu uzadı askerlikti filan zamanını bekledik.nişanlımın babası vefat etmiş çok önceden annesi babası öldükten sonra tüm yükümlülüğü üzerine almış tabi.2 kardeşler ablası var birde.öğretmen kaynanam görümcem ve nişanlım :).hem öğretmenliğin verdiği hemde çocuklarını babasız büyütmenin verdiği yükümlülükten olsa gerek oldukça dediğim dedik bir kişiliğe sahip.çocuklarıda ne derse onu yapmış onun sözünde dışarı çıkmamış hiç.ilk zamanlar nişanlım annesinden bahsederken ben dedim annen beni kesin istemicek dedim anlat tepkisini öğrenelim bilsin istemezse yolumuzu ayıralım çünkü ben hiç istemiyodum ailesi onay vermeyen biriyle evlenmek büyük konuşmuşum demekki.ilk anlattığında hiç bişey demedi siz konuşun anlaşırsanız bakarız dedi.bakarız diyenden korkacaksın zaten kesin bi çapanoğlu çıkıyor altından.neyse 2. sene askere gitmeden gündeme geldi isteme nişan olayı annesiyle tartışmış nişanlım beni istememiş ben sonradan öğrendim.askerde mektup yazmış kesin şekilde benle evleneceğini gerekirse karşısına alacağını söylemiş.askerden geldi ben bekliyorum artık bişeyler ailem akrabalarım biliyor herkes bekliyor.nişanlımla konuştum annesiyle konuştu ilk askerden geldin bekle eylülü kafanı topla dedi sonra bayram geldi bayram çıksın sonra ablası biriyle tanıştı büyük varken küçük evlenmez ablan nişanlansın ablası nişanlandı niye acele ediyosun oldu.baktım 1 sene ertelenmiş tanışmamışız bile.en son dedim ya annen kabul eder gelir ister beni yada ben yokum.bekledim bir hafta konuşmadı en son karşıma aldım konuştum tartıştık ilk tartışmamızdı 3 senede bir gün sonra annesiyle konuştu tartıştı daha doğrusu evden ayrıldı öyle geldiler istediler.nişan tarihini sevgili kaynanam belirledi 1 mayıs istemeye geldi düşün nişan tarihi belirlicez aileler arasında daha diorki eylülde yapalım.ben delirdim en son dedim bekleyemeyiz siz bu tarihi bilerek geldiniz siz istediniz ya mayısta olur yada hiç olmaz.o yüzden çok sever beni o kadar severki 1 senedir nişanlıyım 2 kere yüz yüze 2 kere telde görüştük.aramaz sormaz nişan bohçamı nişanda taktığı bileziği bile biz yaptık nişanlımla nişan günü niye 2 tane takıyoruz bi tane yetmezmi demiş.sorun benim iç anadolulu olmammış kendileri kırklarelili de denizaşırı yerden kız almam diye büyük konuşmuş.niğdeyi de doğuda zannediyor doğuluyum ona göre bir senedir debeleniyoruz alınacaklarla nişanlımla çıkarıp beş kuruş vermedi.bide extrem bir durum çıktı kredi çektik borç ödüyoruz.nişanlım baş kaldırdığı için beni sorumlu tutuyor gıcık oluyor bana ilk defa onun dediğini yapmamış oğlu düşünsene ne büyük yıkım.

kız delimisin sen tövbe ya senin kendi fikir ve düşüncelerin yokmuda elalemden akıl alıyon der kız bende seni akıllı bişey sanardım kaynanana o kadar şey salladık bunları okursa dahada kötü olur hadi toplanın kızlar hep beraber sopalarıda alın yanınıza allahım ya

canım annen tabiki her annen,n yapcağını yapmış, seni düşünerek konuşmuş. ama sen yine de bişeyler al, kendi çeyizin için harcarsın, olmadı annenlerin takacağı takıları al,neye harcadığını söylemek zorunda değilsinki,düğün için hazırlık yapıyoruz dersi, yani sen de borca gir ki, altınlardan bozdurup ödeyeceğim dersin. baksana zaten göz koymuşlar çok tan altınlarınıza, bari sizin harcamalarınız da çıksın aradan. yani dinsizin hakkından imansız gelir diyorum.. nişanlın zaten arada kalmış.. sen uyanık ol.

Son düzenleme:
ah su kaynanalar ya varya sanki bizi doğuran olmamaış saki bizim annemiz yok dimi..

senin hikayende karışıkmış zormuş be canım.ama sen daha şanslısın..çünkü nişanlın ilk defa ailesine senin için karşı gelmiş ne güsel işte canım çok sanslısın..

batı doğu yer yön tarifi yapan insanları hiç sevmiyorum..insanlar böyle ayırım yaptıkça toplum ikiye bölünüor hızlıca...
niğde doğud olsa ne olacaktı ne biçim bir laftır bu.
senin kayınvaliden anladığım kadarıyla baya bilmişlik taslıo..peki diğer ablası evlendimi şimdi ve sizin düğün tarihi kesildimi??

benim kaynanam aslında özünde iyi biri..kötü kadın diyemem cidden.mesela bana hep der sen bi tanesin etraf ne çirkef kız dolu senin iyiliğin yüzüne vurmuş.nişanlımda hep söyler annm sana bayılıo die.sarılır sarılır öper hep..evlenince gelirim yemek yaparım ütü yaparım sen üzülme sen yorulma kızım der
ama bu olay sayesinde soğudum şimdi ne yapayım..nişanlımda hersey paramı bizimkiler seni çok seviyo dio..

yok kız delimiyim söylemem tabii :))

ewet cnm ya aynen öyle bende bulaşık makinesini alayım diyordum valla son ayda kartla alıp borç yapacağım aklıma koydum kendi paramıda deli gibi harcıcam valla..zaten ceyizim tam eksiğim kalmadı..

tabi paraya sıkışınca annesinin sevgisini verirsiniz markete manava :) fazla yüz göz olma kaynananla bence boşver çok şart değil.
ablası evlendi evet kurtulduk annesi onuda nişanlıma mal etti senin yüzünden acele etti dior kız gelmiş 29 yaşına ne aceleyse.düğün tarihi için nişanlım geldi bize benim ailemle belirledik salonu filan tuttuk eşyaları aldık herşey hazır gibi.annesinin dünyadan haberi yok o zannettiki o yardım etmeyince mecburen beklicez evlenemicez yada biz tatsızlık çıkarıp vazgeçecez ama olmadı.bide onla yaşayacaktık nişanlım kendisi vazgeçti annesi böle yapınca sağolsun bana yardımı dokundu kaynanamın

ne güsel cnm ya çok sevindim valla takdir ettim nişanlını

çünkü her erkek bunu yapamıyo işte annesine karşı güçsüz oluo erkekelr genelde.
annesinin yaptıklarını görebilmesi cok önemli
benimkine bak birde hem farkında ama hemde bana trip yapıo.valla çok dil dökeceğim çok laf edeceğim ama bir sekilde yola sokmam gerekio

Son düzenleme:
kayınvalidimi bu zamana kadar cdden cok sevdim..kadının kendisinde yok bana niye yardım etsin dedim.asla yargılamadım ve sırf bu yüzden gıcıkta olmadım..bu zamana kadar aramız hp iyi oldu.
ama köstekleme olayına gectiği an kan beynime sıçrar oldu..bundan sonra istesemde eskisi olamam gibi gelio..yapmacık biri değilimdir ben neysem oyumdur çünkü

bende senin gibiyim çok soğudum baştan bana böyle karşı çıkması sinir etmişti kendime güvenim kaybolmuştu.beni tanışmaya çağırsa deseki bu kız şöyle ben kabul etmem ağzımı açıp bişey demicektim ama o baştan beni tanımadan yaptı.nişanlıma da diorum sen benim aileme ne kadar saygı gösterirsen bende o kadar gösteririm göstermek zorundayım diye.annesi hakkında hakkında konuşmam sadece yeri geldiğinde mevzu açılırsa tek cümle söylerim geçerim.nişanlımada söyledim ilerde çok samimi olmam diye olmıcamda.ama benim nişanlım zaten aramızda kalmaktan çoktan vazgeçti o tartışmayla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…