aynen öyle arkadaşım..bende kendimden bian şüphe ettim benmi ayıp ediorum acaba die..ama yazdıkalrınızı okuyunca haklı olduğumu bikes daha anladım.
benimailemin durumu iyi..ve bana tabii sizin tuzunuz kuru sen ondan böyle rahatca konuşuorsun gibi laflar edior.oysaki benim ailem hesabında kitabında insanlar o yüzden bu duruma düşmezlerkii..senin ailenin hatasını ben nie ödeyim
bu durum beni kahrediyor zaten he suçlu hem güçlü...ona göre ben paranın lafını yapan altın meraklısı bi kıs durumuna düştm..ben inanın maddi sıkıntı cekmemek için set olarak aradım taradım en ince olanını beğendim dedim sırf maddi cöküntü olmasın die..o beni maddiyatçılıkla sucluo şimdi..kendime söz verdim aramayacağım işte düşün dedim ona zaten düşünsün taşınsın biraz
hep böyleydi ama ben hep haklıyken haksız duruma düştüm değişir dedim değişmedi.
nişanlınızın sizi aramamasındaki sebeb olarak sizin yukarıdaki belirttiğiniz şeyi düşünüyordum ki yazınızı okudum...bunu düşünmemdeki amaç gerekeni söyleyip konuyu kapatmanızdan çok dayanamayıp ısrarla ortaya dökmenizdir...ama işte bazen dayanamıyor insan...bu arada şunuda belirtmek istiyorum ben sizin maddiyata bu denli önem verdiğinize inanmıyorum...sadece yazıları okurken kendimce neden aramıyoru düşünüyordum bir yandan...eşinin gözünde şu anda kardeşi çok zor bir durumda ve ona kendince yardım etmeye çalışıyor...nasıl olsa altınlar hepimizi kurtarır düşüncesiyle...ama ne varki bunu sizinle konuşup ona göre bir yol çizmesi gerekirdi...maalesefki erkekler böyle aileleriyle ilgili böyle bir konu olduğunda hemen yargıyı yapıştırıyorlar...yok sen maddiyatçısın,yok sen benim aileme yardım etmemi istemiyorsun,yok onların ihtiyacı varken görmezden gelemem sen nasıl bunu istersin falan filan işte...nişan dönemi çok zordur...büyük bir ihtimalle o şu anda böyle düşünüyor...aslında bir yandan ailesinin haksız olduğunuda biliyordur...arada kalıyordur...çoğu erkekler her ne kadar severse sevsin ailesinin yardımıyla yanlış anlayabiliyorlar olayları...ben üstüne fazla gitme derim...eminim ki onun böyle düşünmesine sebeb olanlar vardır...erkekler genelde evlenince ailesinin hakkında farkında olduklarını kabullenmeye başlarlar...ben seninde art niyetli olmayan düşüncelerini anlayabiliyorum...ama önemli olan nişanlına üstüne gitmeden güzelce kendince nedenini açıkla üzerindeki yargıdan kurtul senin asıl düşüncelerini anlayabilmesini sağla...ne zaman konuşursunuz bilmiyorum ama nişanlının ömür boyu onların maddi manevi sorumluluğunu taşımaya niyeti varsa bırak arama ipi eline verme ancak bir daha bunu yapmaz diyorsan uzatma bir an önce konuşmaya çalış çünkü bir daha yapmamaya niyeti yoksa büyük bi ihtimal seninle ilgili yargıya varmak için birilerinden olumsuz destek alıyordur...
evet cnm ya ailemin öğrenmesi kötü oldu. ben kendimi kaybedip hıçkırıklara büründüm onlarda yanıma geldiler koşarak mecburen öğrendiler.şimdi öfkeliler ona karşı annem konuşağım dior..babam ben sinirden konuşamam annen konuşacak güselce dedi.diğer yorumlara tamamen katılıyorum.tavrını koy yoksa evlendikten sonra daha fazla üzülürsün.
şu an emin olman gereken de şu acaba nişanlın siz evlendikten sonra nasıl davranacak? elbette ki ailesine yardım edeceği günler gelecektir aynı şekilde seninde ama sizi zorlamadan ve birlikte karar alarak olmalı.bu konuda ona güveniyorsan tamam ama emin değilsen eğer düğünü ertele derim.çünkü evlendikten sonra dönüş çok daha zor olur.
ailenin öğrenmesine gelince keşke şu an öğrenmeselerdi.çünkü belki siz durumu düzelteceksiniz belki nişanlın yaptığı hatayı anlayıp kendine çeki düzen vericek bu yaşananı sana unutturacak ama ailen bunu asla unutmayacak.birde sen başka şehre gelin gidecekmişsin akılları hep sende kalacak.
ben ailelerin bu tarz sorunları öğrenmemesinden veya senin onlardan yardım istemeye karar verdiğin an öğrenmesinden yanayım.
aynen öyle benim annem kız annesi olduğu halde nasıl sıkıyor göreceksiniz aman düğünümüz var die..ama onun annesini bu düşünceesiz tavrı beni çok üzdü..ilk zamanalr nişanlım beni anladı hak verdi idare et dedi..ama üstüste söyleyince isyan etti..şimdi cok sucluymuşum gibi aramıo mesajlara cvp bile atmadı..aramayacağım ama ne zaman ararsa artık
mutlupınar aynı seyleri düşünüyouz belkide buna benzer birsey yaşadığın için beni iyi anlıorsundur..,bende böyle düşünüyorum ..ona taksitle öde diyeceğim .ve dediğim gibi kendi ailemin taktıklarını bozdurmayacağım oun tarafının hiçbir seyinide istemiyorum.bozdurup borcu kapatırım..
dğünü erteleme gibibir sey olmaz cünkü baya hazırlık yapıldı gün alındı salon tutuldu onlara para harcandı birde..ben su saatten sonra ona nasıl fikrini değiştirebilirim bunu düşünüyorum buda güsellikle konuşmayla olacak başka yolu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?