Haklımıyım haksızmıyım ne yapmalıyım lütfen bir fikir.....

canım konuyu en baştan okudum, arkadaşlar çok doğru söylemişler,dediğin gibi net bir konuşma yapmalısın, eğer etkili olmazsa düğünü ertelemeyi düşünmelisin ne kadar para verilmiş olursa olsun. bu senin hayatın ve bunlar ileride yaşayabileceklerine bir örnek.zaten başka bi şehire gideceksin, kendi ailen yanında olmayacak, eğer daha şimdiden kaynanan para mevzularına karışıyorsa ilerde herşeye karışmayacağını nerden bileceksin? gün gelecek diğer kardeşlerin ihtiyaçları olacak, düğündür nişandır, yine size düşecek ödemeler gibime geliyor. başta tavrını net koy, sonra üzülme.

bir de bence en önemlisi, hastaymışsın ve hastalığın üzüldükçe kötüleşiyormuş.seni böyle üzen, zor duruma sokan adamın vicdan azabı çekmesi lazım. bunu da konuşurken dile getirirdim ben olsam. bu bir hayat kurmak,birbirine destek olmaksa eğer, hani nerde sana destek olacak kişi?? sadece senden bekliyor destek olmanı. bu yanlış. sen de kendini üzme,ona açık ve net konuşursun, olursa olur olmazsa olmaz dersin, düğünü de erteleyelim o zman en iyisi o dersin. isterse çaba sarfeder..

en büyük korkumda bu işte..ya değişmezse ya dewam ederse..ya bana hep ailesine destek olma fikirleriyle gelirse bunu düşünmek çıldırtıo ya ..çok etkili kesin bir konuşma yapmam gerekio

takılarını ne diye bozdurucaksın sen ya onlar senin takıların sakın borca carta curta verme takılarını kaynanan harcama yapmış hiç bişeyede katkısı olmamış bide işin yok takıları borca vericen öylemi kız bekle orda sopayla geliyorum yanına

ben de senlen geliyorum beni de bekle

ewet hemde hastayken bana böyle davranabiliyor..ailesiin menfaati uğruna hasta hasta beni üzebiliyor ..belkide en çok bu koyuyor bana.

o pardon neden yanında huzursuz yatıyormuşki anlayamadım.parayı nereye harcayağını düşünüyorki. kafanda tasarla enine boyuna konuşmayı.konuya nasıl gireceğini nasıl devam ettireceğini bişey söylediğinde verebileceği tepkiyi ona karşılık ne söyleyebileceğini her söylediğini çürütmen lazım yok baktın anlamıyor çağır gelsin ailenle konuşsun.yalnız olmadığını anlasın azcık.baktınız anlamıyor bence ertelemeyi dile getir ama en son çare olarak.eğer anlamak istemiyorsa biraz daha tanımakta fayda vardır diye düşünüyorum.sen gelin gidecekmişin yaşadığı yere şimdi sana sahip çıkmazsa ilerde zor olur senin için

ewet cnm ya ben inan hiç ondan şüphe etmemiştim bana sahip çıkar derdim hep ama şimdi süphem var resmen. annem zaten kafasına koymuş ne olursa olsun konuşacağım bu böyle gitmez diyor

kredi borcunu nasıl ödeyeceğini düşündüğü için yanımda huzursuz yatacakmış

ailemin kredi borcu diye yanınızda huzursuz yatıcak ama öderse; karımın hakkını nasıl elinden hemde bu şekilde alıp hiçe saydım diye düşünmek yerine o zaman rahat rahat uyuyabilecek ... vay be, erkekler böyle işte, kendilerine yapılınca olay cok büyük, kendileri yaptıgında sorun cıkarma ne varki bunda:)

zor bi durum acıkcası ama kafan hep dolu olucak böle herşeyi enine boyuna düşün ailenlede paylaş bence oda ailenin arkanda oldugunu bilsin herzaman ben evli değilim ama bu tür maddi sıkıntılarla yapılan evlikler hep hüsran oluyo esler birbirine destek olmadıktan sonra nişanlında ailesini secmiş gibi
cok iyi düşün derim ama herzaman yanlız olmadıgını hatırlat ona lütfen

sizin konuyu ben bile kafama taktım. düğününüz olursa başınızı bekleyip tek tek sayıp, hesabınıza yatırıcam

şimdi sana abla tavsiyesi ne kadar çabuk bırakırsan o kadar iyi bende yaşadım gerçekten zor şimdi sana idare edebilirim gibi geliyor ama sonra ayrılığa gidiyor iş dul kalmaktan iyidir nişanlanıp ayrılmak.

kredi borcunu nasıl ödeyeceğini düşündüğü için yanımda huzursuz yatacakmış

iyi ne güzel işte senin şu an ne yaşadığını anlar azcık ilerde..şimdi sende pek huzurlu yatmıyorsun değilmi gelecek kaygısı annecil olma kaygısı.karar verirken sana sormuş fikrini almışmıki kendi karar vermiş kendi yatsın huzursuz.bunlar ona söylemen gerekenler tabi :) ilerde baktın annesini umursamıyor bi sen varsın onun için tabiki huzursuz yatmasına izin vermezsin.annen kolay düşünme onu aranızda hallederseniz anlatırsın böyle böyle konuştuk diye vazgeçirirsin.şimdi siz girmeyin bi daha olursa o zaman direk siz konuşursunuz dersin

gelin valla düğünümüze çaktırmadan herkes birer bilezik kaçırır kurtarırız benim altınları:)))

ahh be ablacım haklısın tabi ama onsuzluğu düşünemiyorumki bir gündür sesini duymadım gel sor bana nasılım die:97:

ailesine benim eşim benden habersiz birşeyler alırdı 3 ay sonra öğrenirdim ben evime almadığım şeyler şimdiki aklım olsa böylede bir sorumsuluğunu görsem kesinlikle evlenmezdim.

ay sinir oldum yine düşündükçe. valla git sen de ailene kredi çek en iyisi dersin benim de kredi borcum var, altınları bozdurup öyle ödeyeceğim. artık altınların yarısını sizin borca yarısını bizim borca öderiz de.

ooofff offf çok dertleniyorum ya

ama mutlupınar dediğin doğru madem borcu bana somadan yaptı kendiside ödemek için uykusuz kalsın ne yapayım..

sewo abla ben inan böyle dewam ederse yapmam bunu biliyorum ama şuan ki derdim niye sevdiğim insanı onlar için bırkayım.nişanlımı değiştirip kendi kalıma sokana kadar cabalıycamm..çok seviyorum be

aynen öyle cnm ya ailesini daha çokdüşünüyor resmen

tabiki ailesi atamaz ama sorunu seni mutsuz ve magdur etmeden yapmayı bilmeli. sen şuan olsunda her şeye razıyım durumundasın. sevdiğin insanla birlikte olayımda gerisi kolay diye düşünüyorsun ama öyle değil işte. inan hayallerindeki gibi hiç bir şey değil. eger cok seviyorsan ki seviyorsun evlenme bekle. bende eşimle bir an önce olsun diye şubat ayında buz gibi yağmurlu ve karanlık bir günde evlendim. şimdiki aklım olsa ne acelem var varmış ki yazı bekleseymişim keşke:))

bence aileni devreye sokma, sen konuş anlat iyice kendini ama kısa ve öz olsun. olmazsa tamam 1 yıl daha bekleyelim de... eger sorunu çözülmeyecek gibi olursa ailen devreye girsin ve son kararlar verilsin. şuan zaten kızgın sana, ailen işin içine girerse hepten kötü olabilir.

benim annemin ihtiyacını alayım bende dimi ancak öyle raat derim..dün çıktık zaten dışarı annme ne istiorsa alıcamı söledim annem bi tanem düğün yapacakınız olurmu kızım die bir sey aldırtmadı..çok seviyorum annemi ya sanki o herkesin annesinden daha özel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…