en büyük korkumda bu işte..ya değişmezse ya dewam ederse..ya bana hep ailesine destek olma fikirleriyle gelirse bunu düşünmek çıldırtıo ya ..çok etkili kesin bir konuşma yapmam gerekio
ben de senlen geliyorum beni de bekletakılarını ne diye bozdurucaksın sen ya onlar senin takıların sakın borca carta curta verme takılarını kaynanan harcama yapmış hiç bişeyede katkısı olmamış bide işin yok takıları borca vericen öylemi kız bekle orda sopayla geliyorum yanına
canım benimm aynen böyle konuşacağım..yarında gelişmleri yazcağımm
bu arada aramız iyiyken ona düğün parlarından vermem demiştim oda bana ben yanında huzursuz yatarken sen al gönlünce harca madem die laf soktu..
çok etkili bir konuşma hazırlamalıyım ona akrşı tek bir laf edememeli
kredi borcunu nasıl ödeyeceğini düşündüğü için yanımda huzursuz yatacakmış
kredi borcunu nasıl ödeyeceğini düşündüğü için yanımda huzursuz yatacakmış
aynen öyle cnm ya ailesini daha çokdüşünüyor resmen
benim annemin ihtiyacını alayım bende dimi ancak öyle raat derim..dün çıktık zaten dışarı annme ne istiorsa alıcamı söledim annem bi tanem düğün yapacakınız olurmu kızım die bir sey aldırtmadı..çok seviyorum annemi ya sanki o herkesin annesinden daha özelay sinir oldum yine düşündükçe. valla git sen de ailene kredi çek en iyisi dersin benim de kredi borcum var, altınları bozdurup öyle ödeyeceğim. artık altınların yarısını sizin borca yarısını bizim borca öderiz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?