- 18 Aralık 2015
- 64
- 42
- 3
Edemiyorum perisanim birde okadar severken allahim nasil birsey bu sureekli aggliyoorruumYa evlisin barklısın ne güzel Rabbim evlat sahibide yapmış hala bu ne gözü doymazsızlık ya :/ Sana boşan ya da boşanma diyemeyiz ama hazmedebilir miisin bu çok önemli herkes kolay kolay hazmedemez.
Evet ogretmenim ama kadrosuz istesem ozelde calisirim ya benim peaimden yillarca kostu naail boyle yapti soktayim yakinimdan biri olse bu kadar uzulmem o derece
bugünde hep böyle yazılar okuyorum. millete boşan demek öyle kolay ki azöncede yazdım aynı yorumu bir şans daha neden vermedim diye pişman olma ayrılıp. Bir şans ver bakalım nasıl olacak birdaha yapacakmı. Öyle de üzüleceksin böylede. Şans ver. Biz o kadar günah işliyoruzki ve cenneti istiyoruz Rabbimden. Ozaman napcaz. Rabbimin merhameine sığınıyoruz. Çocukların var çok daha zor olacak senin için. Bütün sorumluluk sana binecek. Bir şans daha ver benceLutfen bana yikixi degil yapici yorumlar verin .zaten kotuyum.biliyorum affedilecek tarafi yok reamen ona asik olmus beni sifirladi cikmazdayim
ir Haklisin yerden goge kadar ama yalvariyor ne bileyim eger bir daha boyle birsey olursa zaten bosanir cocuklarimi bile ona gostermem.ama beni ayiplamayin offff zor yorumlara bile agliyorummokumuş,öğretmen olmuş bir kadının yukarıda ki cümleleri kurması beni bin kat daha üzdü çünkü daha çok dik durmanı mantıklı olmanı beklerdim.
bu kadar mı mahkumsun o adama,bu kadar mı ezdi seni? dul kalmak ne demek,çok garip.
cümlelerin 20 yaşında,hiç güvencesi olmayan,iki çocuğu ile ne yapacağını bilmeyen bir kadının cümleleri gibi.
eğer özelde çalışma imkanın varsa,ailen destek oluyorsa lütfen bu sahtekar adam ile ömrünü çürütme.
Hay
ir Haklisin yerden goge kadar ama yalvariyor ne bileyim eger bir daha boyle birsey olursa zaten bosanir cocuklarimi bile ona gostermem.ama beni ayiplamayin offff zor yorumlara bile agliyorumm
eSaol moral verdin ayrilsamda uzulecem ayrilmasamda sans verecem bakalim ne olacak zaten uslanmazsa ben kalsam bana ayiptirbugünde hep böyle yazılar okuyorum. millete boşan demek öyle kolay ki azöncede yazdım aynı yorumu bir şans daha neden vermedim diye pişman olma ayrılıp. Bir şans ver bakalım nasıl olacak birdaha yapacakmı. Öyle de üzüleceksin böylede. Şans ver. Biz o kadar günah işliyoruzki ve cenneti istiyoruz Rabbimden. Ozaman napcaz. Rabbimin merhameine sığınıyoruz. Çocukların var çok daha zor olacak senin için. Bütün sorumluluk sana binecek. Bir şans daha ver bence
Yanlis anlamayin herseyin farkindayim en kotusu asik olmus zor.suan kotuyum yemek yemiyorum ona nasil davranmaliyim bundan sonra o konularda akil istiyorumpeki tamam boşanmayacaksın onu fark ettik.zor tabii.
peki bizden ne yardımı istiyorsun? yani düzelir mi diyelim ne diyelim de rahatla biraz.
H
Yanlis anlamayin herseyin farkindayim en kotusu asik olmus zor.suan kotuyum yemek yemiyorum ona nasil davranmaliyim bundan sonra o konularda akil istiyorum
Sense asik olmasa bunlari yaparmiydi sordum sana kardesiim .kendimi kapadim hic kotu bir sey soylemek bile gelmiyor icimdendiğer kadına mı aşık olmuş? kendisi mi söyledi bunu?
bilmiyorum ki nasıl davran,say söv içinden geleni yap.
Sense asik olmasa bunlari yaparmiydi sordum sana kardesiim .kendimi kapadim hic kotu bir sey soylemek bile gelmiyor icimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?